Ko nije obolio, nije te ni volio. Naučite već jednom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
cijenim misljenje brate ali meni je ovo nerealan tim za sve generacijeSamozdravlje je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:37Sve stoji Ahbabu, ali 1984/85 g. je za ove PSG.ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 avg 2025, 22:49Steta niko se nije upeco
Inace ja ne znam sta predsjednik planira s ovom ekipom. Ako misli da kvalitetom moze protiv sudija, tesko...
Vazno je da su mu namjere najbolje i najiskrenije, da zeli dobro ovom klubu, a sta cemo uspjeti s ovom ekipom vidjet cemo. Najjace Sarajevo u historiji.
Sad samo preostaje zbiti redove, pokazati zajednistvo u svakoj odluci na terenu i van njega. A ne ko nedavno kada je savez objavio da nismo dosli na sastanak, pa se ovdje kamenje bacalo.
Ekipa ima kapacitet uzeti 3 duple zaredom, pitanje je samo koliko ce ostali biti bezobrazni u svojim kriminalnim planovima.
Za tebe zivimo!
Da poslije agresije jeste sigurno. Samo sad imamo i problem U21, ne da nemamo 2-3, ali nisu kvalitet Ristovskog, Ljajic, Cimirota
Edit: Upecao se![]()
![]()
Mora bit konstantno jedan u igri.
Dobro, u pravu si najjaca generacija svih vremena, ali uz uslov: s lijeva na desno ovi sto stoje, pa onda ovi sto sjede.
stao sam kod prve, izgleda da je batistutaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2025, 00:57Dobro, u pravu si najjaca generacija svih vremena, ali uz uslov: s lijeva na desno ovi sto stoje, pa onda ovi sto sjede.
Moze i nadimci i nick-ovi![]()
Ma Topicev dolazak bih podrzao prosto iz razloga sto je U21 a i kvalitetan je igrac. Slazem se bas viska igraca imamo sto je veliki minus za upravu. Bacanje para nije da nismo navikli na to ali na zimu se moramo rijesiti nekoliko igraca a to su Oliveira prvi jer je i stranac i nema od njega vise nista. Turkes ili Butic moraju ici. Po meni i Jovic visak. Cak bih se rijesio i jednog stopera Turda/Paskalev i doveo lijevaka stopera. Bralic noga takodjer, Kapetanovic, Unusic itd.
Realno umjesto Turkeša, Butica, Oliveire i Ristića se moze dovesti jedan provjeren napadač, samu mu dati njihovu platu. Odavno nemamo gol igrača kako treba, ali šta je tu je kao što kaže šef.
strasan igrac
Zasto dovoditi realno Rahmanovica kad gori vezni red? Topica nebi na posudbu dovodio,gurat nekog drugog.
Trenutno korisnika/ca: galia95, johntravolta123, mercurial, ronaldo99 i 42 gosta.