a mi gledamo SK HRFKSzuti je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:03Imaju Arene tkd hoćeJohnCleese je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:28Hoce li postene platise moje tv imati priliku gledati BiH na eurobasketu?
Da.Naravno da prenose u Hrvatskoj jer imaju prava.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
-
- Kontakt:
Koje su šanse da će SK HR prenositi sve utakmice BiH?
Kombo bek milanske Olimpije, Stefano Tonut, morao je da napusti pripreme reprezentacije Italije nakon što je doživeo povredu mišića u predelu desne noge.
Italijanska košarkaška federacija potvrdila je da će ga povreda izbaciti iz tima i da Tonut propušta Evrobasket 2025. godine.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Vjerovatno ce sve prenositi, taman na onim SK 7,8 i tim. Ali mislim da ce to prenositi na prva 3 kanala.TripleThreat je napisao/la: ↑19 avg 2025, 18:03Koje su šanse da će SK HR prenositi sve utakmice BiH?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E, ovo su fakat gluposti. Dvije mrcine nekakav tenis da igraju. Znaci, ne vjerujem ...Unofficialpage je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:09A zašto ovi igraju ovu glupost pred EB? Nepotrebno trošenje energije i rizikovanje povrede, spremaj se za EB a ne da razne gluposti radite.Sarajevo se ovih dana priprema za nesvakidašnji događaj – ulica Franca Lehara pretvara se u teniski teren na kojem će legendarni Goran Ivanišević zaigrati egzibicioni meč zajedno sa poznatim košarkaškim reprezentativcima Jusufom Nurkićem i Kenanom Kamenjašem.
Meč je zakazan za četvrtak, 21. augusta u 16:00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane i posjetitelje glavnog grada Bosne i Hercegovine. Organizatori, Sarajevo Film Festival i UNIQA osiguranje, najavljuju pravi sportsko-umjetnički show na otvorenom, kakav Sarajevo do sada nije vidjelo.
sretno momci do kraja srcem pa sta bude
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Al bi ih ovo moglo i dobro kostati. I kod nas saralo. Mada vise zbog okolnosti.Drape je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:22Češka pobijedila Gruziju 103:83. Gruzija je izgubila sve pripremne utakmice ali četvorica najboljih igrača još uvijek nisu nastupili u istoj utakmici. Ekspermentišu, kriju najbolje karte. Ovi rezultati ne znače ništa.
Igrači koji su ulazili u igru protiv Češke: Andronikashvili 3, Jintcharadze 5, Burjanadze 8, Shermadini 17, D. Sanadze 17, Korsantia 2, Phevadze 6, Bitadze 11, Baldwin 14(9 asistencija), Ochkhikidze.
-
- Kontakt:
Bit ce veoma zanimljivo prvenstvo, srbija kao glavni favorit, ali ne treba otpisati njemce niti francuze koji po mom misljenju mogu iznenaditi ovaj eurobasket.. mi mozemo igrati sa svima u grupi ako budemo igrali pametno, uz dobru odbranu i naravno bez divljanja u napadu sto je bio cest slucaj u ovim pripremnim utakmicama.. valjda prodjemo ovaj put grupu 
Od Adisa ne bi iznenadilo da pozoce Johna kao naturalizovanog mada po izjavama za njega postoji samo Xavier.
Da je bilo pameti, on je trebao biti stavljen na siri spisak kao rezervna opcija (jer je Castaneda izlazio iz nezgodne povrede i tu uvijek postoji bojazan da nesto nece biti kako treba). Kad se prvog augusta vidjelo da od Castanede nece biti nekog hajra, ovaj se odmah trebao pozvati. Crnogorci su godinama znali zvati po dva Amerikanca, koji su cak i pripreme s njima prolazili, pa bi se na kraju donosila konacna odluka.
Vidio sam da je Roberson prosle sezone imao neke opasne brojke u Turskoj, ali cini mi se druga liga. On jeste star, ali bi sigurno mogao dati 20 dobrih minuta da je prosao pripreme. Sad je vec prekasno za sve to.
Mirisem neko iznenadjenje, Spanija vjerovatno. Srbija bi mogla izletit u eventualnom polufinalu od Spanije ili Njemacke iako je prvi favorit, predvidjam neki njihov choke iako cu navijat za njih da osvoje. I Slovenija sa ovakvim Lukom iz sjene moze dosta.kevindurant1903 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 21:26Bit ce veoma zanimljivo prvenstvo, srbija kao glavni favorit, ali ne treba otpisati njemce niti francuze koji po mom misljenju mogu iznenaditi ovaj eurobasket.. mi mozemo igrati sa svima u grupi ako budemo igrali pametno, uz dobru odbranu i naravno bez divljanja u napadu sto je bio cest slucaj u ovim pripremnim utakmicama.. valjda prodjemo ovaj put grupu![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Mislim da nece chokati. Jer su od 2022 izgradili karakter, uspostavili hemiju i jasno definisali hijerarhiju i stil igre. Rasli su kroz uzimanje medalja, a mec protiv SAD je pokazao kolik osu mocni. Dosta su jaču nego 2022, kad su igrali bez Bogdana, plus je Jovic postao legitimni NBA igrač, Petrusev napredovao, Jokic potpuno uklopljen i sl.
uzecemo prve 2 i opet cemo cekati zadnji odlucujuci mec.
-
- Kontakt:
Znaci treba uzeti i Grke ili Italijane? Ili jos bolje, da zavrsimo s 5-0.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slovenci pred punom dvoranom pobijedili Veliku Britaniju 12 razlike, a mi ih 30 razlike uzeli 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi kakvi smo, mi bi i sa 5-0 ispali jer nešto bi bilo. Ne bi imali para da platimo hotel dalje da borave ili nešto tako, uglavnom ispali bi.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 10:37Znaci treba uzeti i Grke ili Italijane? Ili jos bolje, da zavrsimo s 5-0.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Treba put do Rige platitiUnofficialpage je napisao/la: ↑20 avg 2025, 11:54Mi kakvi smo, mi bi i sa 5-0 ispali jer nešto bi bilo. Ne bi imali para da platimo hotel dalje da borave ili nešto tako, uglavnom ispali bi.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 avg 2025, 10:37Znaci treba uzeti i Grke ili Italijane? Ili jos bolje, da zavrsimo s 5-0.![]()

Imam neki utisak da ćemo imati dvije pobjede prije zadnje sa Gruzijom. Tu utakmicu ćemo izgubiti i ispasti.Na kraju će nam ljudi iz saveza pričati kako smo moralni pobjednici.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, TripleThreat i 31 gost.