Ivan Šunjić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivan Šunjić
Decko je nas najbolji veznjak. Stvarno mi nije jasno kako nije napravio vecu karijeru.
Ko god mu ovdje sta zamjeri, ili je glup, ili nista ne zna o fudbalu, ili ga prosto mrzi iz ko zna kakvog razloga.
Ko god mu ovdje sta zamjeri, ili je glup, ili nista ne zna o fudbalu, ili ga prosto mrzi iz ko zna kakvog razloga.
- katalinski
- Kontakt:
Odradi dobar posao u defanzivi , prema naprijed tanko. Ali pokrio je sredinu. Imao i onaj traljavi ŝut - PAFOS KAO Grčka 2004
Ajvatar
Jesus na putu da igra LP ove godine. 

Ja ga ne pljujem...u ovakvoj postavci reprezentacije, vjerovatno nas i ponajbolji defanzivni vezni...nazalost to i govori gdje nam je jos uvijek reprezentacija...
Uglavnom bez lopte je dobar...kretanje, pritisak i zujanje za vratom protivnickim igracima...steta sto nije jos malo tehnicki potkovaniji...ali moze posluziti jos 2 godine u repki...valjda cemo do tada i Janelta zavrsiti...

Bilo bi fino kad bi Ravnogorce izbacili...ma da nije ni neka steta da igraju EL, i vise nego zadovoljovajuci nivo fudbala...vjetovatno bi i dalje dogurali...iznenadjujuce kvalitetan fudbal igra Pafos...nisam ih pratio do sada...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 19 avg 2025, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nisam ni mislio na tebeVaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:11Ja ga ne pljujem...u ovakvoj postavci reprezentacije, vjerovatno nas i ponajbolji defanzivni vezni...nazalost to i govori gdje nam je jos uvijek reprezentacija...
Uglavnom bez lopte je dobar...kretanje, pritisak i zujanje za vratom protivnickim igracima...steta sto nije jos malo tehnicki potkovaniji...ali moze posluziti jos 2 godine u repki...valjda cemo do tada i Janelta zavrsiti...![]()

Ima ih par, vjerovatno znamo ko su.
Klasicna radilica. Takvi tesko da ce razocarati. Makar znamo da im trke i borbe nece faliti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Takvog nemamo od Rahimica, Besica i Zahirovica. Neka se nađe mlađi, bolji i iz bolje lige/kluba, a da radi iste stvari, zovite ga.
Do jucer smo bili dizelaska ekipa ...
Ne pljuje ga raja zbog fudbalskih kvaliteta, pljuju i pljuvaće zato što smo mu rezervna opcija - što je normalno, jer je istina.
Čisto fudbalski, ima mjesta u repci.
Čisto fudbalski, ima mjesta u repci.
The saddest thing in life is wasted talent.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od Tahirovića je korisniji i 60-godišnji Elvir Rahimić nakon ispušene dvije kutije Marlbora.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Cekam komentar bhfanatica da spomene Huseinbasica, Barbareza i menadzere, te popljuje Sunjica...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne znam zasto svi govorite nije prema naprijed dobar!? Bas sam se fokusirao veceras na taj aspekt- uopste nije los. Stalno je glava gore, loptu jednostavno šiba lijevo/desno i uglavnom naprijed. Nije alibi igrac, igra s mudima i veceras je bio jedan od najvaznijih igraca sigurno. Saigraci ga uvazavaju.. bas bas zahvalan igracVaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:11Ja ga ne pljujem...u ovakvoj postavci reprezentacije, vjerovatno nas i ponajbolji defanzivni vezni...nazalost to i govori gdje nam je jos uvijek reprezentacija...
Uglavnom bez lopte je dobar...kretanje, pritisak i zujanje za vratom protivnickim igracima...steta sto nije jos malo tehnicki potkovaniji...ali moze posluziti jos 2 godine u repki...valjda cemo do tada i Janelta zavrsiti...![]()
Koliko je kvalitetan za naprijed najbolje je pokazala ona prilika kada je sutnuo u kontri je povuka u 80 i nekoj minuti...ok nije to ni njegov posao...ali realno jest malo posmotan sa loptom...znaci za presjec loptu i izjnijet je u protivnicku polovinu - ok...ali ako uzme i treci potez da uradi, uglavnom napravi gresku...231983 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:17Ne znam zasto svi govorite nije prema naprijed dobar!? Bas sam se fokusirao veceras na taj aspekt- uopste nije los. Stalno je glava gore, loptu jednostavno šiba lijevo/desno i uglavnom naprijed. Nije alibi igrac, igra s mudima i veceras je bio jedan od najvaznijih igraca sigurno. Saigraci ga uvazavaju.. bas bas zahvalan igracVaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:11Ja ga ne pljujem...u ovakvoj postavci reprezentacije, vjerovatno nas i ponajbolji defanzivni vezni...nazalost to i govori gdje nam je jos uvijek reprezentacija...
I kazem sve ok...neka ovo sve ovako radi repki i neka trci ovim tempom 90 minuta - od njega dosta...koristan u naredne 2 - 3 godine ukoliko zadrzi ovaj nivo...
Pa dobro, nije ono ni losa odluka bila da šuta, vidio si kako vrti glavu, zrazi bolju opcoju.. ovaj sto mu je desno bio, nije ga mogao uposliti, a lijevo nikoga, mogao je cekati ali znamo sta se desi kad se čeka.. tako da je fudbalski postupio, opalio pa sta bude. Prethodno je vukao loptu 30ak metara, pred kraj utakmice, pa nije ni los šut bio.Vaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:24Koliko je kvalitetan za naprijed najbolje je pokazala ona prilika kada je sutnuo u kontri je povuka u 80 i nekoj minuti...ok nije to ni njegov posao...ali realno jest malo posmotan sa loptom...znaci za presjec loptu i izjnijet je u protivnicku polovinu - ok...ali ako uzme i treci potez da uradi, uglavnom napravi gresku...231983 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:17Ne znam zasto svi govorite nije prema naprijed dobar!? Bas sam se fokusirao veceras na taj aspekt- uopste nije los. Stalno je glava gore, loptu jednostavno šiba lijevo/desno i uglavnom naprijed. Nije alibi igrac, igra s mudima i veceras je bio jedan od najvaznijih igraca sigurno. Saigraci ga uvazavaju.. bas bas zahvalan igracVaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:11
Ja ga ne pljujem...u ovakvoj postavci reprezentacije, vjerovatno nas i ponajbolji defanzivni vezni...nazalost to i govori gdje nam je jos uvijek reprezentacija...
I kazem sve ok...neka ovo sve ovako radi repki i neka trci ovim tempom 90 minuta - od njega dosta...koristan u naredne 2 - 3 godine ukoliko zadrzi ovaj nivo...
On i treba da suta, a tu imas igraca poput Gigovica koji ce to pokupiti. Gigovic nije def vezni nit krilo. Tu je da igra pored Sunjica i da povuce loptu naprijed. Samo nam fali of vezni poput Misimovica
Ma sve je u onoj situaciji odradio kako treba i odluka da je suta je ispravna, samo da je opalio jos kako Bog zapovijeda...231983 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:27Pa dobro, nije ono ni losa odluka bila da šuta, vidio si kako vrti glavu, zrazi bolju opcoju.. ovaj sto mu je desno bio, nije ga mogao uposliti, a lijevo nikoga, mogao je cekati ali znamo sta se desi kad se čeka.. tako da je fudbalski postupio, opalio pa sta bude. Prethodno je vukao loptu 30ak metara, pred kraj utakmice, pa nije ni los šut bio.Vaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:24Koliko je kvalitetan za naprijed najbolje je pokazala ona prilika kada je sutnuo u kontri je povuka u 80 i nekoj minuti...ok nije to ni njegov posao...ali realno jest malo posmotan sa loptom...znaci za presjec loptu i izjnijet je u protivnicku polovinu - ok...ali ako uzme i treci potez da uradi, uglavnom napravi gresku...231983 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:17
Ne znam zasto svi govorite nije prema naprijed dobar!? Bas sam se fokusirao veceras na taj aspekt- uopste nije los. Stalno je glava gore, loptu jednostavno šiba lijevo/desno i uglavnom naprijed. Nije alibi igrac, igra s mudima i veceras je bio jedan od najvaznijih igraca sigurno. Saigraci ga uvazavaju.. bas bas zahvalan igrac

Ali kazem opet bez obzira...neka isporucuje sve ovako u repki i s obzirom od koga dolazi i vise nego dosta...

Ovaj nivo igre sto pruza Pafos je za mene pravo iznenadjenje...igraju ljudi pravo fin fudbal...ovo mi je bila prva utakmica da ih odgledam u kompletu...i da na kraju igraju LS ili LE, nije ni bitno...oba nivoa fudbala su odlicna da Ivan u njima drzi ovakvu formu koju ims...
Zao mi samo sto Pafos nije dao jos jedan gol...nadam se da ce izdrzati u uzvratnoj...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 19 avg 2025, 23:50, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Da, zanimljiva ekipa zaista. Da je Orsic usao ranije, vjerujem da bi i rezultat bio drugaciji. Sa njim i Tankovicem (ako bude OK) u uzvratu ne bi trebali imati problema sa ovom Zvezdom.Vaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:34Ma sve je u onoj situaciji odradio kako treba i odluka da je suta je ispravna, samo da je opalio jos kako Bog zapovijeda...231983 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:27Pa dobro, nije ono ni losa odluka bila da šuta, vidio si kako vrti glavu, zrazi bolju opcoju.. ovaj sto mu je desno bio, nije ga mogao uposliti, a lijevo nikoga, mogao je cekati ali znamo sta se desi kad se čeka.. tako da je fudbalski postupio, opalio pa sta bude. Prethodno je vukao loptu 30ak metara, pred kraj utakmice, pa nije ni los šut bio.Vaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:24
Koliko je kvalitetan za naprijed najbolje je pokazala ona prilika kada je sutnuo u kontri je povuka u 80 i nekoj minuti...ok nije to ni njegov posao...ali realno jest malo posmotan sa loptom...znaci za presjec loptu i izjnijet je u protivnicku polovinu - ok...ali ako uzme i treci potez da uradi, uglavnom napravi gresku...
I kazem sve ok...neka ovo sve ovako radi repki i neka trci ovim tempom 90 minuta - od njega dosta...koristan u naredne 2 - 3 godine ukoliko zadrzi ovaj nivo...Imao jos jedan sut sa vrha sesnesterca pred kraj prvog poluvremena i ta lopta je negdje hafifno zavrsila...jbg, da ima i taj segment igre, vjerovatno bi igrao nekom solidnom klubu u Italiji ili Njemackoj, a ne na Kipru...
Ali kazem opet bez obzira...neka isporucuje sve ovako u repki i s obzirom od koga dolazi i vise nego dosta...
Ovaj nivo igre sto pruza Pafos je za mene pravo iznenadjenje...igraju ljudi pravo fin fudbal...ovo mi je bila prva utakmica da ih odgledam u kompletu...i da na kraju igraju LS ili LE, nije ni bitno...oba nivoa fudbala su odlicna da Ivan u njima drzi ovakvu formu koju ims...
Zao mi samo sto Pafos nije dao jos jedan gol...nadam se da ce izdrzati u uzvratnoj...
Da jos i to zna igrao bi u Romi il Dortmundu.Vaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:24Koliko je kvalitetan za naprijed najbolje je pokazala ona prilika kada je sutnuo u kontri je povuka u 80 i nekoj minuti...ok nije to ni njegov posao...ali realno jest malo posmotan sa loptom...znaci za presjec loptu i izjnijet je u protivnicku polovinu - ok...ali ako uzme i treci potez da uradi, uglavnom napravi gresku...231983 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:17Ne znam zasto svi govorite nije prema naprijed dobar!? Bas sam se fokusirao veceras na taj aspekt- uopste nije los. Stalno je glava gore, loptu jednostavno šiba lijevo/desno i uglavnom naprijed. Nije alibi igrac, igra s mudima i veceras je bio jedan od najvaznijih igraca sigurno. Saigraci ga uvazavaju.. bas bas zahvalan igracVaya je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:11
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Beduin
- Kontakt:
Zar nisi do sad primjetio da taj baleger se samo javi kad igraci odigraju lose, a njihovi timovi izgube.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:17Cekam komentar bhfanatica da spomene Huseinbasica, Barbareza i menadzere, te popljuje Sunjica...
Kao neku noc Katic koji je maestralno odigrao te bio najbolje ocijenjen igrac.
Ili favorit mu Tabakovic odigrao svih 90' i bio najslabije ocijenjen igrac, tad suti. A redovno je ocjene igraca koristio kao relevantne kad njemu u prilog ide. Pa se pita sto ga ismijavamo i kontriramo, jer je balegar bez obraza i truna objektivnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jesul nas kanadjani ili hrvati klali?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.