Sretno Cimi!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dovesti 3 top igraca u jednom prelaznom roku nije mala stvar. Svaka cast upravi. Posebno mi je drago sto smo doveli Cimirota, puno nam je falio taj profil igraca.
Sigurno toErosViverosViv je napisao/la: ↑19 avg 2025, 22:21Rispekt za cimija kojem je jedini uslov bio Husref na klupi.
Sine ,ne prosipaj se
Dobar insajder zna sto mnogi nisu znali.mnon46 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 17:39Ne znam da smo još dobili Cimirota. Kako su propadali, ne vjerujem dok ga u dresu ne vidim.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2025, 17:37Mislim da je u osnovi ostavka-bijeg ZZ osnovni problem. Zao mi je, ali ima i do njega, mogao je malo istrpiti.
Poslije one 3 utakmice i neuspjeha, sumnjam da bi i jedan ozbiljan trener dosao u toj situaciji. Mozda i bi, ali za velike pare, one
sto su date za Ljajica, Ristovskog, Cimirota. Imali bi trenera-ime, ali ekipu i ovaka imena ???
Jedini izbor su vjv. bili Husref, Dudic i mozda neko slican. Data sansa Husrefu, pa dokle dobaci, dati mu podrsku zavisno odrezultata
na kraju polusezone.
Kukali smo i prizeljkivali imena Ljajic, Ristovski, Cimirot i eto dobili ih, Hajde da malo uzivamo u majstorima (konacno).
Hvala Mirvicu, valjda nas ne bude puno kostalo,ako se razocaras rezultatima.
Steta niko se nije upecorimljanin90 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 22:24Sigurno toErosViverosViv je napisao/la: ↑19 avg 2025, 22:21Rispekt za cimija kojem je jedini uslov bio Husref na klupi.
E ebiga Sefere, ti pored Husrefa, odabra Pirla ( bez iskustva u Premier ligi).
Da li postoji ijedan navijač sa imalo mozga da sad odmah i momentalno ne bi potpisao X protiv Borca u Banja Luci?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 avg 2025, 22:53Ma opet u nedjelju x ko kuca,realno **** ce nas od zagrijavanja.Pokazat ce nam ko je tata i ko se pita.Da Bog da ja sve fulio...
Trenutno korisnika/ca: hase73, Truba1905burazeru i 38 gostiju.