Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stabilan nodi itekako, kad ne znate sta da napiste, onda pisete da sam pshicki nestalbilan, narkoman…
Lucky bas ste se nasli
Jedni pali, a drugi se ni pocesali
Prava ste braca, uvijek se slabiji grupisu
S nasima da se druze, svi bi otisli da im vratimo transove, a posto se ne druze smeta nam ni sto su izgorili
Lucky bas ste se nasli
Jedni pali, a drugi se ni pocesali
Prava ste braca, uvijek se slabiji grupisu
S nasima da se druze, svi bi otisli da im vratimo transove, a posto se ne druze smeta nam ni sto su izgorili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Opet zamjenio roze i zute 

-
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:31Ne djeluješ mi nešto rahat osim s pameću.Rahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:26evo ti pozdrav od navijaca "veceg" mostarkog kluba Feđa Dudić nakon Veleža: Navijači su me poljevali pivom, psovali djecu, majku...luckystrike je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:21Pratim malo ovu razmjenu mišljenja navijača većeg mostarskog i manjeg sarajevskog kluba, pa se nadam da su Mostarci jednom zasvagda shvatili ko su prava raja.
vas jedino sto ujedinjuje je zajednicka mrznja, bolesna mrznja i pakost, zato vas niko drugi u ovoj drzavi i ne voli, jedino se izmedju sebe lizete u zajednickoj mrznji prema Zelji.
evo komentara vasih kad ste vi docekani fino od njih, pa da vidimo to komunisticko bratstvo i jedinstvo, ja nista ne lazem evo ljubavi ide link ispod
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... /komentari
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ima ih desetak.(za koje se zna*)Threeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:30I treba im degenek davati svaka čast ko je god. Samo mi čudno pošto su dvije priče. Jedna u nedjelju druga u ponedjeljak, jedna po danu druga navečer. Ima na bljtutankamon1905 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:26Nije to ista osoba. Vise pedofilcina vreba Mostarom. Kad nece vlast nista poduzet, izgleda da ima ko hoceThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:18Desetak maskiranih osoba napao je palicama u ponedjeljak navečer u Zagrebačkoj ulici u Mostaru jednu mušku osobu, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede.
Iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno je kako je prijava o tužnji zaprimljena u 21:15 sati.
''Izlaskom na mjesto događaja patrola policije je zatekla HM 1983. godište iz Sarajeva, koji je imao vidne povrede na glavi'', potvrdila je za **** glasnogovornica MUP-a HNŽ-a Ilijana Miloš.
Muškarac je kako je prijavljen, napadnut sa strane deset maskiranih koji su imali teleskopske i drvene palice.
Jeste li sigurni da je to ista osoba pošto ima snimak pedofila po danu dok je ovaj pretučen u devet navečer. I ovoga su napale maskirane osobe palicama onoga su građani išutali
Ko zečeve će ih pohvatat

Kod Rođenih ima dosta seljačića u ekipi mora se priznati poput Ziljkića, Vehabovića i sličnih. Na tribinama kod njih često se dešavaju ispadi u rangu ponašanja posjetitelja koride.luckystrike je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:21Pratim malo ovu razmjenu mišljenja navijača većeg mostarskog i manjeg sarajevskog kluba, pa se nadam da su Mostarci jednom zasvagda shvatili ko su prava raja.
Problem je što ih prozivaju "Sinovi Bosne, antisrbi" sa juga koji pijanče i vesele se na Grbavici sa četnicima iz Zemuna i Kragujevca. To je već veliki oblik licemjerstva.
Tako da bi u ovom duelu koji su veći seljaci i licemjeri tu nagradu ipak na kraju predao momcima sa Grbavice.
Nodija nijednom i nikad nisam citiraoKONTRASVIH je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:21
Citirate danima nesretnika koji nije nas navijac i pokusavate na silu nesto dokazati, ne ide nikako.
S druge strane, to su upravo pisali vasi i navijaci FKS kad su se blamirali sa pitanjima koji su nasinaravno, fulili sve.
Nastavite se blamirati sad![]()
Na ovom snimku nasi su ovi blize kameri?
![]()
![]()

A i taj naš iz tog citata je ludilo

Ako je istina, jedna od boljih informacija u zadnje vrijemeHercegovinaCali je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:59
Pretučen je lik iz Sarajeva (40ak godina) koji je iznajmio stan kako bi bio s djevojčicom od 13 godina.
Gospodski ispraćaj pedofila u svakom slučaju.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- relativizam
- Kontakt:
Kako se mijenja sve, do prije nekoliko godina s nama se prepirali svađali pa onda za borcevim i zrinjinim navijacima pa sad kad su im svi pobjegli vrijedjaju sljedeceg konkurenta Veleza .
A ne brinu da će sa ovakvim klubom i igrama za 2 sezone sa Gabelom ovdje ući u raspravu
A ne brinu da će sa ovakvim klubom i igrama za 2 sezone sa Gabelom ovdje ući u raspravu
-
- Kontakt:
moguce, zato sa vasim ambicioznim najavama i puhanjem ja sam ocekivao da ce te vi vodit svadje i prepirke u ovo doba sa navijacima Bayerna, Reala, Barcelone itd...relativizam je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:45Kako se mijenja sve, do prije nekoliko godina s nama se prepirali svađali pa onda za borcevim i zrinjinim navijacima pa sad kad su im svi pobjegli vrijedjaju sljedeceg konkurenta Veleza .

- svrakino1921
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Nebitan si kao i klub ti zadnjih 15 godinaRahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:48moguce, zato sa vasim ambicioznim najavama i puhanjem ja sam ocekivao da ce te vi vodit svadje i prepirke u ovo doba sa navijacima Bayerna, Reala, Barcelone itd...relativizam je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:45Kako se mijenja sve, do prije nekoliko godina s nama se prepirali svađali pa onda za borcevim i zrinjinim navijacima pa sad kad su im svi pobjegli vrijedjaju sljedeceg konkurenta Veleza .
A ne brinu da će sa ovakvim klubom i igrama za 2 sezone sa Gabelom ovdje ući u raspravu![]()
-
- Kontakt:
pa da, ja priznam da sam nebitan i priznajem da vam zavidim sto igrate svake godine LP, sto ste divovi, sto vam niko u ovoj drzavi nije do clanaka na nogama. Ja da sam vas navijac meni bi bilo ispod casti pisat na temama ove kukuruz lige, kad mi je klub takav DIVrelativizam je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:54Nebitan si kao i klub ti zadnjih 15 godinaRahatlokum je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:48moguce, zato sa vasim ambicioznim najavama i puhanjem ja sam ocekivao da ce te vi vodit svadje i prepirke u ovo doba sa navijacima Bayerna, Reala, Barcelone itd...relativizam je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:45Kako se mijenja sve, do prije nekoliko godina s nama se prepirali svađali pa onda za borcevim i zrinjinim navijacima pa sad kad su im svi pobjegli vrijedjaju sljedeceg konkurenta Veleza .
A ne brinu da će sa ovakvim klubom i igrama za 2 sezone sa Gabelom ovdje ući u raspravu![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto se tice manjeg sarajevskog kluba, oni su prethodno kolo svoju utakmicu igrali na Kosevu pred skromnih 3-4 milje.luckystrike je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:21Pratim malo ovu razmjenu mišljenja navijača većeg mostarskog i manjeg sarajevskog kluba, pa se nadam da su Mostarci jednom zasvagda shvatili ko su prava raja.
Sto se tice nas, mi im ne glumimo prijatelje kao sto velika vecina vas radi, i cim vas naguze ili nemate neki interes od njih, ponovo im lijepite svakakve nazive. Ne treba nam lazno prijateljstvo i lazno rivalstvo kao sto vi imate, bolje ovako sto puta. Bar se zna ko je ko

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako je tako, onda nek su ga namarali.tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:07Trebali su pedofila s kavom i kolacem docekat. E moj Tuce, kad nesto izvaljujes malo se bar raspitaj prije
-
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gojko dobrodosao. Pomozi im da je osvoje, jer ako i nakon svih ovih dolazaka budem cito: ne daju nam.. nek ide sve u k.urac onda
Pa normalno da nisu urodili plodom kad je nudjeno 25 000 i garsonjera na Dobrinji od 34 kvadrata...svrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:52
Bio u kontaktu i sa Plavim
Željezničar nudio Ademu Ljajiću 250.000 eura i stan u Bosmalu, ali...
Ljajić je pregovarao i gotovo dogovorio prelazak iz Novog Pazara u Željezničar. No ti razgovori, iako se već bilo ušlo u detalje, nisu urodili plodom
GOLEM SI ŽELJO

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 21:06Pa normalno da nisu urodili plodom kad je nudjeno 25 000 i garsonjera na Dobrinji od 34 kvadrata...svrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:52
Bio u kontaktu i sa Plavim
Željezničar nudio Ademu Ljajiću 250.000 eura i stan u Bosmalu, ali...
Ljajić je pregovarao i gotovo dogovorio prelazak iz Novog Pazara u Željezničar. No ti razgovori, iako se već bilo ušlo u detalje, nisu urodili plodom
GOLEM SI ŽELJO![]()
![]()

Sarajevo ima najjacu ekipu na Balkanu. 

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kajkutenjoyer i 24 gosta.