FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Šta mi imamo u njegovoj 4 godisnjoj eri? Ostali na početku bez Evrope, maks domet u ligi 3 mjesto i osvojen kup prosle godine.
Al opet ga neki veličate kao sto ste i Zekica pa nam on lijepo vrati sa ispalom.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ide Gojko 

Ja ne velicam Mirvica. Uvijek sam ga kritikovao. Prvenstveno zbog neulaganja u prvi tim i posljedicno nedostatka rezultata. Zadnje vrijeme ,mi se cini da je malo pojacao ulaganje,pa sam smanjio i kritiku.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Šta mi imamo u njegovoj 4 godisnjoj eri? Ostali na početku bez Evrope, maks domet u ligi 3 mjesto i osvojen kup prosle godine.
Al opet ga neki veličate kao sto ste i Zekica pa nam on lijepo vrati sa ispalom.
Ali jedno je kritikovati Mirvica a drugo je prosipati suplju da ces vlasnika istjerati iz njegovog vlasnistva.
To su zadnje uspjeli komunisti,1945e

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:43Ja ne velicam Mirvica. Uvijek sam ga kritikovao. Prvenstveno zbog neulaganja u prvi tim i posljedicno nedostatka rezultata. Zadnje vrijeme ,mi se cini da je malo pojacao ulaganje,pa sam smanjio i kritiku.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Ali jedno je kritikovati Mirvica a drugo je prosipati suplju da ces vlasnika istjerati iz njegovog vlasnistva.
To su zadnje uspjeli komunisti,1945e![]()
evo primjer svedske lige. pogledajte ulaganja i vrijednost timova pa donosite zakljucke. ali posto smo mi ukleti nema nam bolje..
i psg dovede i mesija i nejmara i mbapea pa kurko...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Evo duplo registrovanih igraca :
Ove sezone za Radnik su registrovani Muamer Hamzić, Ajdin Kobašević, Tarik Kapetanović, Bakir Koso, Faris Mehić, Bakir Nurković, Aleksa Popović, Sergej Popović, Anel Pirić i Ahmed Tiro.
Ove sezone za Radnik su registrovani Muamer Hamzić, Ajdin Kobašević, Tarik Kapetanović, Bakir Koso, Faris Mehić, Bakir Nurković, Aleksa Popović, Sergej Popović, Anel Pirić i Ahmed Tiro.
Ma mi ni ne zasluzujemo nista sve dok je ovakvih ”navijaca” jos je i dobro kakvi smo
Za početak, moraš da shvatiš da niko ovdje ne veliča Mirvića, nego samo razmišlja racionalno i zdravorazumski. Dok god se ne pojavi ozbiljan, zaintersovan i odlučan investitor, koji bi klub digao na veći, evropski nivo i koji je spreman uložiti ozbiljan novac, tjeranje Mirvića je ravno samouništenju.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne da je samouništenje nego je nerealna situacija koja se nikad neće desiti.
Trenutni investitori mogu samo prodati klub nekome drugom, neće sigurno otići i ne dovesti nikog drugog, jer eto, neko ga tjera
Samo dosta ljudi to ne shvata, pa misle da neko brani ovog ili onog.
Trenutni investitori mogu samo prodati klub nekome drugom, neće sigurno otići i ne dovesti nikog drugog, jer eto, neko ga tjera

Samo dosta ljudi to ne shvata, pa misle da neko brani ovog ili onog.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
On ne ulaže u Sarajevo to vidimo po infrastrukturi,to ga apsolutno ne interesuje.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Ne ulaže ciljano ni u ekipu,tu je već 5 godina mi još uvijek nemamo ni glavu ni rep.
On je klasični fudbalski švercer i samo ga ineresuje kupi prodaj.
-
- Kontakt:
Nije provokacija, nego se pitanje namece samo po sebi. Koga, postaviti umjesto njih ? Imas li neke osobe, za koje mozesLavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
garantovati da su bolje ? Ako imas nekog kvalitetnog u vidu, podrzavam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Da nemas moc rekao bih ti da si provokator, ovako ne smijem.Vanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:57fera je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:51Sarkazam, Beganovic je produzio ugovor.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:17
Beganovic je 1/3 najbolja beka u ligi, ali doveli smo masinu na toj poziciji, bar kroz njegovu karijeru u dobrom Dinamu.
Sta Ti znaci napustio klub ? Transfer ili...?? Hvala,ma koliko pozitivno bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@fera, nije sarkazam, nego duhovito. Beganovic je top igrac za ovu ligu, ali imamo masinu na tom mjestu. Nek Began igra
stopera, mislim da je igrao par puta. Pa mogu se i u toku utakmice po potrebi mjenjati, dobiju upute od Husrefa i sve 5.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Je li prosao ljekarski kod nasih hecima
Je li danas Cimi zvaničan?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mladost je istjerana jer su bili zdrava sredina, Musija roko pare a nisu htjeli skidat gace, njima nisu htjeli prihvatiti Bilino kao nije Celik dao sta li. I to ti govori nekako vise o nama nego o njima, o njima znamo sta nam zele i misle, al se o sebi zabaviti treba. Mada nije nuzno samo nasim timovima, ona braca sto su gurala Krupu su im se isto nisu naguzili pa kao neuslovan teren, a Borac ne da u Banjaluci…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:19Tako je sve ako ne pratis nasu ligu. Mladost je izbacena zbog reflektora,Sloga godinama iste nema, bas zanimljivo sve nasi klubovi suspendovani tereni? Ostre k na nasim timovima i to je to. Neka je kod Rsdnika,Rudara i Sloge uslovno ili u BL gdje je teren odron pomocni mislimHordas1990 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:15Ne lupajte gluposti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:03
Vazno da je Prijedor uslovan ili Otoka ili Bijeljina iki Doboj u 17 sati na 50 stepeni.
Suspendovan je i pomocni Slobode. Bio je suspendovan i pomocni Veleza, ali su korigovali pa im je ukinuta suspenzija.
Sta mislite zasto nas prvi tim treinira na Kosevu? Nije jer im je neko zabranio niti moze, trenirali su i ranije jer je podloga u Butmiru otisla u neku stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.