Evo pomjerena utakmica Zeljeznicar Zrinjski u nedjelju se igra
Subota slobodnaaa valja vam do Bijeljine
Da ne budete skretnicari i preko Zenice krenete?
Svakako vas ocekuju akrobacije kad tad
Od svih Bosnja vas najvise treba tuci
Evo pomjerena utakmica Zeljeznicar Zrinjski u nedjelju se igra
Prosli put sam vam najavio da ce vas prebit i nije proslo par dana upali su vam u MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:55Nodi nemoj nas plašit brate ima raje što se mislila prijaviti taman će odustati kada vide ovo što si napisao
Plašiš nas niđe veze ti je toNoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:00Prosli put sam vam najavio da ce vas prebit i nije proslo par dana upali su vam u MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:55Nodi nemoj nas plašit brate ima raje što se mislila prijaviti taman će odustati kada vide ovo što si napisao
Nemate se cega plasiti, svakako nemate transparenataThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:01Plašiš nas niđe veze ti je toNoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:00Prosli put sam vam najavio da ce vas prebit i nije proslo par dana upali su vam u MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:55Nodi nemoj nas plašit brate ima raje što se mislila prijaviti taman će odustati kada vide ovo što si napisao
Jesi li i ti navijao za pogresne i govorio vidi ovih picaka koliko ih je i ne smiju naprijed?NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:00Prosli put sam vam najavio da ce vas prebit i nije proslo par dana upali su vam u MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:55Nodi nemoj nas plašit brate ima raje što se mislila prijaviti taman će odustati kada vide ovo što si napisao
Neka nemoj im to, dan danas nisu sigurni za koga navijati na onim klipovimaRodjeni81 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:04Jesi li i ti navijao za pogresne i govorio vidi ovih picaka koliko ih je i ne smiju naprijed?NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:00Prosli put sam vam najavio da ce vas prebit i nije proslo par dana upali su vam u MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:55Nodi nemoj nas plašit brate ima raje što se mislila prijaviti taman će odustati kada vide ovo što si napisao
Hahah. E čuj pijačarska logika. Probaj se skoncetrisat, pa polako pročitaj ranije postove.let3 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:34Pricamo o uspjesima, o trofejima.Tuce11 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:30Evo još jednom: Do 92 je Velež uspješniji klub, a od 96 je znatno uspješniji Željo. Ko je rekao da se ne računa, znaš li čitati? Ili si prirodno glup ili treniraš!?let3 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:18Svijet je postojao do 1992, ovo poslije 92 se ne racuna, necemo o tomePosebno nece pricati o godinama tavorenja po nizim ligama, gdje su namjestali utakmice protiv Olimpika sa Otoke i Buducnosti iz Banovica, koji su im bili glavni rivali.
Pijacarska logika je cudo. Ugaseni Olimpik zadnjih 35 godina ima isti broj osvojenih trofeja kao i oni.
Jesi li ti toliko malouman, pa da mozes shvatiti kako nikad u 100 godina svoje mizerne historije niste bili prvacidrugim rijecima nikad niste dosli na nivo Modrice i Brotnja
![]()
Imao sam i komentar da ste prva grupa koja ce dobiti batine nakon lesinara
I sad su se za dlaku izvukli. Vise srece nego pametiNoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:43Imao sam i komentar da ste prva grupa koja ce dobiti batine nakon lesinara
I na kraju svega postali ste rahmetlije
Slag na tortu je bilo paljenje vasih trasova, jer ie to slika i prilika jacine vase grupe
Ne volim vas vise nikako i jedva cekam sljedeci put kad vas neko prebije
Uzivat cu uz kokice
nadamo se da ce ih u subotu neko preslusatitutankamon1905 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:52
I sad su se za dlaku izvukli. Vise srece nego pameti![]()
Pitaj novinare i ja procitao u novinama
Previse si grlat za nekog ko se informise preko novina.NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:09nadamo se da ce ih u subotu neko preslusatitutankamon1905 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:52
I sad su se za dlaku izvukli. Vise srece nego pameti![]()
Pitaj novinare i ja procitao u novinama
Uostalom KN Red Army je objavio izvjestaj
Pitaj njih sto se blamiraju, primili i pravdaju se kako su donosili drugoj strani vodu nakon sukoba![]()