BarbareZeljin je napisao/la: ↑19 avg 2025, 09:25
Ne bih da se nasladjujem,niti pametujem sa onom poznatom jesam vam rekao. Meni nepada na pamet da vam trazim svoj post,a mozda ce se neko i sjetiti. Sta sam vam pricao za Magodu i jug.
Da ce znajuci njega,sigurno ispasti neki cirkus ili da ce se probijati rokovi i da ce on u svemu tome biti dobar. Naravno da ce proci firma,u kojoj on ima svoj tal od projekta.
Pa prciao sam vam da 2 godine nije u stanju da provede tendere nabavke opreme za pozorista. Da vidite koje su to igre i mijenjanje cijena. I kako nestaju hiljade maraka.
Ne znam sta je problem sa jugom. Ali sam znao da ce biti neki problem,cim ide preko Magode.
Moze biti problem i to sto vlada KS nema feninga,i da su ljudi obustavili radove. Jer im nesto nisu prebacili.
Mada i ova firma sa jednim bagerom djeluje ono bas ozbiljno.
Ako su tacne te informacije za kliziste. U te stvari se ne razumijem,ali se sjecam da je i prije par godina bila prica,da se stari jug nece skroz razvaljivati bas da se ne pokrene kliziste. I da ce kao ostati onaj gornji dio tribine. A da se nova tribina pravi da donjem dijelu juga i uz teren.
Kako je moguce da to strucnjaci nisu znali i da je sad neki problem oko klizista.
Rijesice se to sve,ali tako vam je to sa ovim genijalcem iz ministarstva. Nije da trojka nece da uradi stvari,pogotovo populisticke. Ali njihov najveci problem je taj,sto ne znaju da kradu,a lopov u njima je veci od njihovog neznanja. Pa oni kad zaseru,to 6 vlada SDA ne moze obuhvatiti sa svojim lopovlucima.
Dobre namjere im isceznu u zelji za vlastitim promocijama i licnim interesima,koji su i za SDA lopove previse.
25 godina su krali ,ali ovi su eksperti za 7 godina vlasti,napravili haos,korupciju,nepotizam.
Dino Konakovic SDA jugend,evo ne trebamo se pravitj ludi,citamo svi za sta ga optuzuju godinama.Samo zadnji primjer.
Covjek sa svojom zenom hladno ugasio Al Jazeru,gurajuci kumove,zenu i prijatelje.
Al Jazera bila zlatna koka medisjke scene u BiH.
Prije 7-8 godina imali astronomske plate ljudi. Ovaj je uspio sa svojim pajtosima da otjera ljude,koji nece da cuju vise da se vrate.
Tako sad ne vezano za jug. Pritisak Zeljinih navijaca,ne samo po pitanju juga,nego i investitora mora biti ogroman i vec sada pokrenut.
Nismo ni svjesni kakve hinje i interesne sfere ce pokusavati sve to da sjebu.
Evo sjebali su puno puta,ko nam garantuje da nece ni sada.
Ne smijemo biti pasivni. A jesmo .
Nemam pojma sta investitor nudi,ali mi zdrav razum govori da ovako vise ne moze. Udavicemo se u prosjeku i u vlastitoj nervozi od nesupijeha godinama.