Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la bhsport » 19 avg 2025, 08:41

baboedindzeko09 je napisao/la:
19 avg 2025, 08:31
FranckRibery je napisao/la:
19 avg 2025, 08:17
Samed Bazdar od januara ove godine, pazite sad, NIJE ZABIO GOLA! Od tog dana do danas, par utakmica je poceo u prvoj postavi, izmedju ostalog i za BiH i profulao sta se profulati moglo. 3 minute dobio zadnju utakmicu.

Morao je pozvati Tabakovica koji igra u prvoj postavi jednog Gladbacha.

Sto bi rekao strucnjak, igrat ce nam igraci koji su zasluzili i koji igraju u klubovima :clap: :clap:
Mala ispravka, Baždar nije zabio gola od 23.10.2024 (300 dana), a ne od januara :D
Mozda je tad zabio na treningu. :D
Lijepo ovo ide pored toga sto je raja prokuzila kockara, sada i botovi padaju, nema tu podrske i zelje za uspjehom nego planski odbrana kockarevih menadzerskih poziva.
Aferim, samo pustiti vrijeme da zavrsi stvari.

Jos jednom Tarik Karic ispred Hadzikica koji je ojebina. Decko je najpotentniji golman lige. Osman je olupina, oyebina i star. Doduse dobro prica viceve.
Karicu dijete nemoj pasti duhom kao Muftic, nece ni kockarevo do vijeka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 avg 2025, 08:58

Svaki dan cemo te prozivat hercegovacka oyebino dok ne odes. Jer ti ovdje nisi dosao zaslugom radom nego kriminalom i vezom. 15 godina nigdje ne radit pa kao bosna moze jer znas da svugdje se mora nesta znat,radit, bit posten kolko toliko a u bosni to sve ne trebas mozes da razradjujes šeme sa menadzerskom mafijom. Nisi ti dzabe nako ruzan i sav napuhan od alkohola i lopovluka. Tabak husein ahmed hadzija gazi, nemogu proc jer nemas kod njih utjecaj nit oni hoce da otvore dzep nit mozes preko njihovih menadzera da uzmes Cash. Allah je prevelik za vas, doce presuda . U novembru si bivsi vracas se tamo gdje ti je mjesto vec 20 godina na pokeraske stolove sirom svijeta.

Ovo ce ti biti prvi i zadnji posao demagogu. Lazove i manipulatoru.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 avg 2025, 09:07

bhsport je napisao/la:
18 avg 2025, 16:58
bhfanatic14 je napisao/la:
18 avg 2025, 15:52
Lazni "patriota" koji je otjerao sve nase bosance standardne reprezentativce dugogodisnje da bi doveo hrvatski odpad menadzerski, koji sasvim slucajno svi upadaju odma u prvih 11 i postaju nezamjenjivi. A svi bosanci od gazibega,tabaka,anela,hadzije, huseina imaju neke Probleme odjednom, psiha, povreda,tuče,ne disciplina, "slabe igre" , i sasvim slucajno nestaju sa mape totalno. Trebaju dati po 20 golova i 15 asistencija da bi se vratili. Interesantno :yawn: i bas slucajno :yawn:
Znas sta mi je jedino pozitivno sto vrijeme prolazi, sto sve veci broj iskrenih navijača vidi da je Sergej jedna hablecina mostarska, mazlum bez dana trenerskog iskustva koji je preko veze dosao do selektorske fotelje.
Fanatic i ja cemo napraviti reprezentaciju novinara i satrati ovog umisljenka u njegovu reprezentaciju. :bih:
Kralju moj jeste bude se ali uvijek kasno,prodje godina i po. A mi crtamo vec 15 godina istinu i sve im serviramo kako je i sta i opet ne kuze. Znalo se za ovog necovjeka da on nema veze sa trenerskim poslom, nakon dvije utakmice odma vidis kud ce sve vodit. A sada proslo 13 utakmica i neki i dalje misle da ce on unaprijedit ekipu i taktiku 😂 da ce ucit iz gresaka haha.

Sa pola snage bi ga mi dobili sa novinarskom selekcijom 😁 jer u nas bi igrali profesionalci dokazani u velikim ligama,a njegov menadzerski odpad nemoze san marino dobit. Kek ga presluso sa igracima levadiakosa,celja,olimpije,novgoroda, orlanda...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 avg 2025, 09:11

Cinjenica je da nema spiska koji ce zadovoljiti svakoga od nas. Uvijek cemo biti kriticki nastrojeni i pljuvati jer neki nas favorit nije pozvan, sto je sasvim ok.

Selektor kaze da ce zvati igrace koji igraju u klubovima, koji su u formi, a onda pozove Bazdara/Kulenovica naustrb Tabakovica. Ako je izgovor taktika i trkacki superiorniji igraci, onda isto to treba primijeniti i na Jusufu za pocetak.
Huseinbasica mozda i ima opravdanja za nepozivanje kao i Hadzikadunica jer su totalno vam fudbala, ali opet je trebalo dobro razmisliti i pojedincima da li trebaju u ovom trenutku jer je Dennis imao odlicnu sezonu iza sebe te bi svojim iskustvom vise pomogao nego Kospo sad kad su butne utakmice (mada podrzavam Kaparisanje igraca ako se stvore uslovi za minutazu), a i ostali stoperi nije bas da briljuraju izuzev Katica koji zasluzuje prvih 11, Huseinbasic takodjer je trkacki superioran i moze pomoci protiv Austrije gdje ce nam trebati trkaci i pressing.
Misljenja sam da je Tabakovic mogao upasti umjesto jednog od Kulanovic/Bazdar. Ako ce igrati sa Gigovicem kao laznom desnom krilu, onda komotno je bolje pozvati Esmira makar pola sata da igra, a Gigovic vise doprinese na sredini terena.

Vidicemo na kraju na sta ce sve izaci, rezultati idu na ruku selektoru i kao takav radi dobar posao zasad. Jos ako pocne uciti na greskama, svede tvrdoglavost i ego na minimum mozda i bude sve kako treba na kraju. Ali ovaj odnos prema igracima se treba promijeniti pod hitno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 avg 2025, 09:15

19 avg 2025, 09:07
bhsport je napisao/la:
18 avg 2025, 16:58
18 avg 2025, 15:52
Lazni "patriota" koji je otjerao sve nase bosance standardne reprezentativce dugogodisnje da bi doveo hrvatski odpad menadzerski, koji sasvim slucajno svi upadaju odma u prvih 11 i postaju nezamjenjivi. A svi bosanci od gazibega,tabaka,anela,hadzije, huseina imaju neke Probleme odjednom, psiha, povreda,tuče,ne disciplina, "slabe igre" , i sasvim slucajno nestaju sa mape totalno. Trebaju dati po 20 golova i 15 asistencija da bi se vratili. Interesantno :yawn: i bas slucajno :yawn:
Znas sta mi je jedino pozitivno sto vrijeme prolazi, sto sve veci broj iskrenih navijača vidi da je Sergej jedna hablecina mostarska, mazlum bez dana trenerskog iskustva koji je preko veze dosao do selektorske fotelje.
Fanatic i ja cemo napraviti reprezentaciju novinara i satrati ovog umisljenka u njegovu reprezentaciju. :bih:
Kralju moj jeste bude se ali uvijek kasno,prodje godina i po. A mi crtamo vec 15 godina istinu i sve im serviramo kako je i sta i opet ne kuze. Znalo se za ovog necovjeka da on nema veze sa trenerskim poslom, nakon dvije utakmice odma vidis kud ce sve vodit. A sada proslo 13 utakmica i neki i dalje misle da ce on unaprijedit ekipu i taktiku 😂 da ce ucit iz gresaka haha.

Sa pola snage bi ga mi dobili sa novinarskom selekcijom 😁 jer u nas bi igrali profesionalci dokazani u velikim ligama,a njegov menadzerski odpad nemoze san marino dobit. Kek ga presluso sa igracima levadiakosa,celja,olimpije,novgoroda, orlanda...
Bit ce klimavo i sa San Marinom ali za nadati se da ce imati 4-0-0 pa ce moci pricati da je bio selektor sa najuspjesnijim startom ikada. A kako ce odgovoriti na Austrijski presing sa sporom odbranom koja je sa loptom u nogama na vi i sa onom oyebinom od Sunjica iz velikog Pafosa tek cemo da vidimo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 avg 2025, 09:51

MostarNeretva je napisao/la:
19 avg 2025, 04:16
Bajraktarevic jos uvijek macak u vreci. Mnogi kazu zovu se neki drugi igrachi koji isto nemaju puno minuta .. al vecina tih igracha ime puno bolje motoricke sposobnosti od Barjaktarevica. Ja od njega vise ne ocekujem neki potez ili dribling. Prvi put kada odigra tekmu nekih 70+ minuta i neka dokaze da moze da sparta naprijed nazad i da pokriva odredjeni dio terena u obadvije faze u Evropskom tempu za Barbu ce biti neupitan.
Pa svi mi zelimo da je vec sada Bajraktarevic novi Pjanic i sl.

Koliko se prije para mjeseci lajalo na Barbu i trosilo energije u vezi Muftica, doduse od onih narkomana is Svrakinog i Dobrinje najvise. Pa je sada toliko jasno da decko ima milion mana i da je nezreo za bilo kakvog poziva.

To je odprilike to sto sada imamo i nadati se najbolje. Barbi podrska sto ne odustaje od koncepije igra i trazi najbolje igrache koji se odgovarati koncepciji. Dodavanje novih mladih igracha investicija za buducnost, neprocjenjivo.
Ma daj covjece jesi ti ozbiljan? Esmir macak u vrecu..pa sta su onda Ifet, Kulenovic, Basic, itd? Oni nisu macak u vreci jer znas sta od njih mozes dobit...jedno veliko nista.

Necu da glumim advokata esmiru ali zaista ono sam vise puta pisao je tolko logicno da je nemoguce da i ovakav ublehas poput barbe to ne vidi. Dakle poenta je da ti prema naprijed si tanak ko rizla...i imas u Esmiru atipcnog igraca koji ti moze uc i donijet dosta toga prema naprijed ako ganjas rezultaz. Sto je pokazao i protiv holandije i madjarske ..nezgodan igrac totalno, a zna s loptom vise nego 90% ekipe. Ok izgubimo od Austrije mozda nista ne bi pokazo, al makar znas da ako mu das 10/15 min da ce MOZDA nesto uradit.

Niko ne kaze da Esmir treba igrat 90min, al jbt doces u situaciju da ce ti trebat go i imaces ko protiv SM na klupi samo prekobrojne defanzivce i ponekog loseg ofanzivca kojeg svakako ne mislis ubacivat...

Pa jbt nama je trebo dzeko ulazit protiv ybnog San Marina da damo go...nismo im sutnuli na go do tad i ti kazes STA CE NAM ESMIR? Ja mislim da bi protiv SM on sa svojom tehnikom i bezobrazlukom povaljo ove amatere ko bekane..

Evo jes da je ruzno rec, al nek zovne 2/3 menadzerakih ako vec mora, ali jbt Barbarezu pola spiska su igraci koji samo popunjavaju broj..nijednog od njih niti misli uvodit niti ce oni sta pokazat ako ih uvede..dobro mu je jucer reko onaj novinar...sa druge strane imas sigurno 4/5 igraca koje ne zoves a koji bi mogli bit korisni

Evo za Muftica ja prvi kazem nema sta da trazi u rep zato sto je jednostavno prenizak i koliko god dobro brani sklon kiksevima...proslo kolo mu dade lik go polujakim sutem sa 30 metara U NJEGOV UGAO.Medjutim sam je selektor rekao da ce 3. golman bit uvijek iz PL..pa sta fali da bude 3. ak je vec najbolji ili jedan od najboljih golmana lige? Lik laze bezobzirno i pravi nas budalama...
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 avg 2025, 09:58

invincible1921 je napisao/la:
19 avg 2025, 09:51
MostarNeretva je napisao/la:
19 avg 2025, 04:16
Bajraktarevic jos uvijek macak u vreci. Mnogi kazu zovu se neki drugi igrachi koji isto nemaju puno minuta .. al vecina tih igracha ime puno bolje motoricke sposobnosti od Barjaktarevica. Ja od njega vise ne ocekujem neki potez ili dribling. Prvi put kada odigra tekmu nekih 70+ minuta i neka dokaze da moze da sparta naprijed nazad i da pokriva odredjeni dio terena u obadvije faze u Evropskom tempu za Barbu ce biti neupitan.
Pa svi mi zelimo da je vec sada Bajraktarevic novi Pjanic i sl.

Koliko se prije para mjeseci lajalo na Barbu i trosilo energije u vezi Muftica, doduse od onih narkomana is Svrakinog i Dobrinje najvise. Pa je sada toliko jasno da decko ima milion mana i da je nezreo za bilo kakvog poziva.

To je odprilike to sto sada imamo i nadati se najbolje. Barbi podrska sto ne odustaje od koncepije igra i trazi najbolje igrache koji se odgovarati koncepciji. Dodavanje novih mladih igracha investicija za buducnost, neprocjenjivo.
Ma daj covjece jesi ti ozbiljan? Esmir macak u vrecu..pa sta su onda Ifet, Kulenovic, Basic, itd? Oni nisu macak u vreci jer znas sta od njih mozes dobit...jedno veliko nista.

Necu da glumim advokata esmiru ali zaista ono sam vise puta pisao je tolko logicno da je nemoguce da i ovakav ublehas poput barbe to ne vidi. Dakle poenta je da ti prema naprijed si tanak ko rizla...i imas u Esmiru atipcnog igraca koji ti moze uc i donijet dosta toga prema naprijed ako ganjas rezultaz. Sto je pokazao i protiv holandije i madjarske ..nezgodan igrac totalno, a zna s loptom vise nego 90% ekipe. Ok izgubimo od Austrije mozda nista ne bi pokazo, al makar znas da ako mu das 10/15 min da ce MOZDA nesto uradit.

Niko ne kaze da Esmir treba igrat 90min, al jbt doces u situaciju da ce ti trebat go i imaces ko protiv SM na klupi samo prekobrojne defanzivce i ponekog loseg ofanzivca kojeg svakako ne mislis ubacivat...

Pa jbt nama je trebo dzeko ulazit protiv ybnog San Marina da damo go...nismo im sutnuli na go do tad i ti kazes STA CE NAM ESMIR? Ja mislim da bi protiv SM on sa svojom tehnikom i bezobrazlukom povaljo ove amatere ko bekane..

Evo jes da je ruzno rec, al nek zovne 2/3 menadzerakih ako vec mora, ali jbt Barbarezu pola spiska su igraci koji samo popunjavaju broj..nijednog od njih niti misli uvodit niti ce oni sta pokazat ako ih uvede..dobro mu je jucer reko onaj novinar...sa druge strane imas sigurno 4/5 igraca koje ne zoves a koji bi mogli bit korisni

Evo za Muftica ja prvi kazem nema sta da trazi u rep zato sto je jednostavno prenizak i koliko god dobro brani sklon kiksevima...proslo kolo mu dade lik go polujakim sutem sa 30 metara U NJEGOV UGAO.Medjutim sam je on rekao da ce 3. golman bit uvijek iz PL..pa sta fali da bude 3. ak je vec najbolji ili jedan od najboljih golmana lige? Lik laze bezobzirno i pravi nas budalama...
:thumbup:

Potpis.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 avg 2025, 10:00

Pretpostavljamo da ćemo igrati sa 2 krila ili pokušaja krila. A lik je pozvao 3 yebena krilna igraca. Od kojih je jedan od njih Omerovic. E da mi je samo znati čime je Omerovic zaslužio poziv ? Nekim nastupima od prije?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 avg 2025, 10:02

A koji mu je novinar juce nesta reko gdje sta ? To za popunjavanje? A nije bio press juce . Gdje je nestao Kulasin nema ga odma nakon transfera. A imao je IDEJU sa njim 😂😂

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 avg 2025, 10:07

19 avg 2025, 10:02
A koji mu je novinar juce nesta reko gdje sta ? To za popunjavanje? A nije bio press juce . Gdje je nestao Kulasin nema ga odma nakon transfera. A imao je IDEJU sa njim 😂😂
Pa ne smije, vidis ko ga krivo pogleda odmah je konflikt i zabrana i za igrace i za novinare.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 avg 2025, 10:15

Na drugoj temi onaj video kad Barba zbunjeno gleda i ne zna ni dje igra Ifet...govori mu covjek bukvalno zoves igraci koji niti mogu pomoc niti ti racunas ma njih..zoves ih da popune broj
=\_1921_/=

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 avg 2025, 11:05

19 avg 2025, 10:15
Na drugoj temi onaj video kad Barba zbunjeno gleda i ne zna ni dje igra Ifet...govori mu covjek bukvalno zoves igraci koji niti mogu pomoc niti ti racunas ma njih..zoves ih da popune broj
Hvala nisam vidio :salut: . Ma taj propali covjek je puko totalno to je ocigledno. Marioneta menadzerska i vise nego jasno. Jos tri mjeseca i da ga nikad vise nevidim u zivotu. Akron Togliatti 😂😂😂

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 avg 2025, 11:25

jasmin10 je napisao/la:
19 avg 2025, 10:00
Pretpostavljamo da ćemo igrati sa 2 krila ili pokušaja krila. A lik je pozvao 3 yebena krilna igraca. Od kojih je jedan od njih Omerovic. E da mi je samo znati čime je Omerovic zaslužio poziv ? Nekim nastupima od prije?
Znaci da je Hajradinovic opet na krilu :plac:
Omerovica je pozvao zbog asistencije protiv Slovenije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 19 avg 2025, 11:41

Samed Bazdar od januara ove godine, pazite sad, NIJE ZABIO GOLA! Od tog dana do danas, par utakmica je poceo u prvoj postavi, izmedju ostalog i za BiH i profulao sta se profulati moglo. 3 minute dobio zadnju utakmicu.

Sto bi rekao strucnjak, igrat ce nam igraci koji su zasluzili i koji igraju u klubovima :clap: :clap:
Mala ispravka, Baždar nije zabio gola od 23.10.2024 (300 dana), a ne od januara :D
Hahaha hvala na ispravci, ne znam kako ove pozive opravdati. Molim Boga da ne kiksamo radi moguceg plasmana, jer imamo dobar raspored. Sa Barbom ce nam vise zivaca vise od srece trebati

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 avg 2025, 11:42

19 avg 2025, 11:05
19 avg 2025, 10:15
Hvala nisam vidio :salut: . Ma taj propali covjek je puko totalno to je ocigledno. Marioneta menadzerska i vise nego jasno. Jos tri mjeseca i da ga nikad vise nevidim u zivotu. Akron Togliatti 😂😂😂
Ma nerealno ocm...evo ima tvrdoglavih trnera kolko hoces, al su tvrdoglavi jer imaju svoju neku ideju i guraju.

Evo bas me zanima kakva je tacno ideja sa ovim igracima? ..problem je sto nema ideje, covjeku je trecina rostera tu samo da popuni broj, on ne misli njih ubacit vjerujem ni protiv SM a kamol da racuna da mu oni nesto donesu u igri
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 avg 2025, 11:48

19 avg 2025, 11:41

Hahaha hvala na ispravci, ne znam kako ove pozive opravdati. Molim Boga da ne kiksamo radi moguceg plasmana, jer imamo dobar raspored. Sa Barbom ce nam vise zivaca vise od srece trebati
Evo jedno nepopularno misljenje...ja sam sra.o po bazdaru radi srbije i neka sam i opet bi

Jeste da ne zabija, al u ovako siromasnoj ekipi ja mislim da bazdar mora bit i u prvih 11. Zasto?

Zato sto je pokazao haman svaki put da nam je itekako koristan, nezgodan je brz, zna s loptom, ima i fakinluka u sebi da podvali loptu, odigra petom...nece ga go jbg, ali mislim da bazdar zasluzje da igra. Uz Esmira vjeorvatno jedini u 30 igraca koji ce ti donijet priliku na nacin da ce sam od sebe nekim potezom promjenit balans igre i poremetit odbranu

Ne kazem sad da je top igrac ili slicno, ali jednostavno u ovakvoj ekipi, bilo kakav igrac sa malo boljom ofanzivnom vizijom i tehnikom je dobitak.

Vidjecemo Alibegovica, od njega ocekujem da se nametne upravo u toj roli
=\_1921_/=

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 avg 2025, 11:53

19 avg 2025, 11:48

Evo jedno nepopularno misljenje...ja sam sra.o po bazdaru radi srbije i neka sam i opet bi

Jeste da ne zabija, al u ovako siromasnoj ekipi ja mislim da bazdar mora bit i u prvih 11. Zasto?

Zato sto je pokazao haman svaki put da nam je itekako koristan, nezgodan je brz, zna s loptom, ima i fakinluka u sebi da podvali loptu, odigra petom...nece ga go jbg, ali mislim da bazdar zasluzje da igra. Uz Esmira vjeorvatno jedini u 30 igraca koji ce ti donijet priliku na nacin da ce sam od sebe nekim potezom promjenit balans igre i poremetit odbranu

Ne kazem sad da je top igrac ili slicno, ali jednostavno u ovakvoj ekipi, bilo kakav igrac sa malo boljom ofanzivnom vizijom i tehnikom je dobitak.

Znaci u prvih 11 bi stavio klupu drugoligaša koji nije zabio 300 dana ?
A to da nam se ističu igrači sa bilo kakvom tehnikom to stoji. Alo ne zbog kvalitete Bazdara nego selektor nabaca zadnje vezne na krilo. I onda nam se Bazdar čini kao Ronaldinho.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 avg 2025, 12:00

jasmin10 je napisao/la:
19 avg 2025, 11:53
19 avg 2025, 11:48

Znaci u prvih 11 bi stavio klupu drugoligaša koji nije zabio 300 dana ?
A to da nam se ističu igrači sa bilo kakvom tehnikom to stoji. Alo ne zbog kvalitete Bazdara nego selektor nabaca zadnje vezne na krilo. I onda nam se Bazdar čini kao Ronaldinho.
Pa naravno :D zato i kazem u ovoj siromasnoj ekipi...ja uzimam za predpostavku da ce barba igrat ovaj svoj neki neazovi fudbal kad kazem treba nam bazdar

Necu nikad zabiravit protiv holandije jadni dedic pogino pola sata, istrci, osovji loptu istrci u napaf da njom 30/40/50 metara gurne je ovima u sredinu prostora ko u prici, trcimo tipa 6na4....i oni je uredno vrate nazad :D i tako jedno 4/5 puta u nizu....ima cak i kadar kad govori ja mislim dal gigovicu ili burnicu..ono "hebite se ba.." :D
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 19 avg 2025, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 avg 2025, 12:04

Ghuraba je napisao/la:
19 avg 2025, 00:46
hurem je napisao/la:
19 avg 2025, 00:41
Znaci, po tebi, spisak bez zamjerke? Osim, eto, DONEKLE, izostanak Gazibegovica i Tabakovica?
Ima zamjerki, ali ne velikih da bih sada padao u depresiju.
To "donekle" se odnosilo više na Tabakovica nego na Gazibegovica, ali posto je u istoj rečenici da se razumjeti svakako.

Po mom mišljenju samo je Gazibegovic greška s obzirom da smo bez Kolasinca jer moze i desno i lijevo, a ja sam ga licno vidio na poziciji lijevog beka, prije nego Burnica. Desno Dedic.
Druga zamjerka je sto mozda nije proširio još spisak, ako si pozvao 25, mogao si onda i 27 recimo. Ako možeš poslati dvojicu na tribine, možeš i četvericu.

Ostale "zamjerke" nisu predmet nekog "sporenja", kao što je Bajraktarevic (ja bih ga pozvao, ali SS ima potpuno pravo da ga ne pozove jer u posljednih 9,10 mjeseci ima citavo poluvrijeme za PSV, a imaju vec 3 krila koja su pozvana), ili Huseinbašić (napustio pripreme jer psihički nije stabilan), ili Tabakovic (napustio pripreme - ako je bila tačna ta informacija), ili Krunic i da ne nabrajam. Niko ne zna da li je Karic zavrsio cjelokupnu proceduru.
To su neka pitanja koja novinari mogu postaviti.

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 19 avg 2025, 13:03

Imao sam razumjevanja sa Barbarezom, ali nemozes uvijek dobar potez npr.pozivanjem Kospe i Alsjbegovica ponistiti sa pozivanjem 3-4 igraca koji vjecito sluze kao ikebane. Razumijem ja problem, nemoze ih kao izostaviti jer su od pocetka tu i sto je najvaznije ti igraci se nebune kad su na tribinama, sto istini za volju kod vecine nije slucaj, jer nemaju grama sportskog duha u sebi. Mnogi zbog toga napustise repku, ali nemamo mi toliki izbor igraca koliko terslukom se moze rastjerati. Ovde nije problem ni (ne)znanje, ni volja, ni zelja, vec pristup sa i oko igraca. Kao trener moras biti i pedagog,tako da Gazibegovic, Huseinbasic, Hadzikadunic,Tabakovic...za nase uslove imaju previse kvaliteta da bi ih se odrekli. Treba se biti dosljedan u svemu pa npr. sljepati i Hadzikadunica kad nema kluba kao sto je se i druge. Pored toga mi nemozemo odigrati 2 utakmice u kratko vrijeme i mogao je rahat pozvati 27-28 igraca.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.