Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jao koji paramecijumi 

Ne trudim se, davno sam ja prestao da brinem o drugim komentarima i da mi puca k… za komentare ljudi pogotovo ljubomrnih, pogotovo da se nesto trudi oko toga. Nego me samo zanima komentar, ipak je ovo forum

Nek ti javi neko da je Dodik pokojni, a kako će se to odraziti na projekat zvani Borac, vidjećemo...MikiPirs je napisao/la: ↑18 avg 2025, 22:30Ne trudim se, davno sam ja prestao da brinem o drugim komentarima i da mi puca k… za komentare ljudi pogotovo ljubomrnih, pogotovo da se nesto trudi oko toga. Nego me samo zanima komentar, ipak je ovo forum![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nema tu niko ko komentariše iz ljubomore. Svi ovo doživljavamo kao prolaznu fazu, trajaće koliko bude trajala, ali će zasigurno proći. Posebno jer svi znamo šta će biti poslije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto srece da je stvarno otisao, ali mislim da se isuvise rano radujemo, jer i kada “ode” nece otici, nazalostZeko87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 22:35Nek ti javi neko da je Dodik pokojni, a kako će se to odraziti na projekat zvani Borac, vidjećemo...

Drugar, pricamo o utakmici Sloga - Borac i Hereinoj ruci i strucnom konsultantu kojeg ste se kleli prosle sezone, a malo sam bio sarkastican jer jedan pacijent juce rece da je komentator Arene naplatnom spisku Dodika, pa reko mozda je i ovaj postao

Ma Borac je najposteniji klub,nema se sta raspravljat..
Osim što su lideri po bodovima, Banjalučani su jedini tim u ligi koji nakon 26 kola nije dobio nijedan crveni karton i nije skrivio penal.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Zar ga niste do juce pljuvali kad vam je sasipao istinu u lice? Nemoj se brinuti za Kaljanca,odma su ga skinuli jer nije dupelizac i zato je orestao da sudi.
Naravno, zato i kontam da je i on usao na platni spisak 
Kako cirevi?

Kako cirevi?
- Combattente87
- Kontakt:
Šta će biti poslje ? Sjaši Kurta da uzjaše Murta.....

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- tutankamon1905
- Kontakt:
Morgen19 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:05To ti je isto da ja tebe pitam što ste postali židovi, apsolutno te zaboli, tako isto nas zaboli što će biti debakl...tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:38Mozel mi neko objasnit zasto Sarajevo lupa ovolike pare u igracki kadar ako su se vec predali za titulu? Vidim da je i dalje samo prica koga je red da osvoji Borac ili Zrinjski..Presmjesno i priprema alibija za moguci debakl

Odakle se pojavljujete
Obozavam ih zapalitiVorovus je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:11Ma trola kao i onaj Herson kod pitara. Ne znam kako se neko moze pecati na njihove postove.

Navijači Zrinjskog barem pokazali neke tragove života, pobunili se za tribinu, ubacili baklje u znak nezadovoljstva. Ovi sami sebe lažu i pokušavaju još biti smiješni i ironični.
Moj klub da na ovaj način osvaja bodove i titule ja bi mob i tv bacio iz kuće i ne bi se javljao nikome.
Ne planiram uopšte gledati utakmicu Borca i Sarajeva u narednom kolu. Tamo gdje nema sporta, nema ni mene.
Moj klub da na ovaj način osvaja bodove i titule ja bi mob i tv bacio iz kuće i ne bi se javljao nikome.
Ne planiram uopšte gledati utakmicu Borca i Sarajeva u narednom kolu. Tamo gdje nema sporta, nema ni mene.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nisi gledao ni onomad Sarajevo-Olimpic? Samo pitamZeko87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:24Navijači Zrinjskog barem pokazali neke tragove života, pobunili se za tribinu, ubacili baklje u znak nezadovoljstva. Ovi sami sebe lažu i pokušavaju još biti smiješni i ironični.

Iz podruma HolidayInnatutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:09Morgen19 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 18:05To ti je isto da ja tebe pitam što ste postali židovi, apsolutno te zaboli, tako isto nas zaboli što će biti debakl...tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:38Mozel mi neko objasnit zasto Sarajevo lupa ovolike pare u igracki kadar ako su se vec predali za titulu? Vidim da je i dalje samo prica koga je red da osvoji Borac ili Zrinjski..Presmjesno i priprema alibija za moguci debakl
Odakle se pojavljujete

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Svako pojedinačno štimanje koje sam vidio sam osudio i dao do znanja da je odvratno gdje sam god imao priliku iznijeti mišljenje. Ovo što radi Borac od dolaska Vice nikad niko nije do sada radio i historija će zapamti sve ovo kao jednu od najmračnijih era BH fudbala.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Brzo ee zaboravila Bosnjacka garnitura u savezu koja je vedrila i oblacila istim i koja je suspendovana od strane FIFA/UEFA kada je doveden komitet za normalizaciju na celu sa velikim Osimom, a suspendovani su eto zato sto ih srbi mrze i sto eto sve bilo regilarno…. Eto to prije komiteta je svjetlost a ovo nakon komiteta i najveceg uspjeha BiH klupskog fudbala i velikug napretka infrastrukture svakog kluba je tamno… E moji isprani mozgovi, vi stvarno mislite da mi pamtimo kao zlatne ribice?
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 18 avg 2025, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jesu se oporavili pijacari? Jel bio bar pazar dobar radi utjehe?
Gigaa gigaaa
Gigaa gigaaa

Pa sjećaš li se neisprani mozgu ko je pravio demonstracije i dobijao batine od policije pred savezom, prekidao tekme repke itd i zbog čega je uopće bila suspenzija pa Osim došao na čelo?MikiPirs je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:49Brzo ee zaboravila Bosnjacka garnitura u savezu koja je vedrila i oblacila istim i koja je suspendovana od strane FIFA/UEFA kada je doveden komitet za normalizaciju na celu sa velikim Osimom, a suspendovani su eto zato sto ih srbi mrze i sto eto sve bilo regilarno…. Eto to prije komiteta je svjetlost a ovo nakon komiteta i najveceg uspjeha BiH klupskog fudbala i velikug napretka infrastrukture svakog kluba je tamno… E moji isprani mozgovi, vi stvarno mislite da mi pamtimo kao zlatne ribice?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, VolimBiH96 i 24 gosta.