Ovo je vjerovatno trazimo drugo rjesenje,kad ga nadjemo dobit ces otkaz.Naime, Adžem je nakon pobjede protiv Veleža u petak dao mandat čelnicima kluba na raspolaganje, ali povratni odgovor još uvijek nije dobio.
"Upravni odbor je u subotu obavio sastanak sa stručnim štabom, a odluka će biti donesena do srijede", rekli su za portal Klix.ba iz kluba s Grbavice.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Izgleda da su ova dvojica vec otpisani
-
- Kontakt:
Ma opusteno mislim da je irfo mislio na bivseg kapitena i Samira, i zar nije Ibrahim u romaniji sad?
nek crknu dusmani, najjaci smo
Neozbiljno.1921boy je napisao/la: ↑18 avg 2025, 20:42Ovo je vjerovatno trazimo drugo rjesenje,kad ga nadjemo dobit ces otkaz.Naime, Adžem je nakon pobjede protiv Veleža u petak dao mandat čelnicima kluba na raspolaganje, ali povratni odgovor još uvijek nije dobio.
"Upravni odbor je u subotu obavio sastanak sa stručnim štabom, a odluka će biti donesena do srijede", rekli su za portal Klix.ba iz kluba s Grbavice.
Umjesto da na sve moguće nacine nastojimo da iskoristimo mozda idealan trenutak za igranje protiv zrinjskog na Grbavici, sve zbog nasih unutrasnjih previranja sami sebi smanjujemo sanse.
Kako li sad izgleda priprema utakmice da mi je znati...
Kao preko vikenda se nisu mogli skontat, ali do srijede ce sigurno...
Vjerovatno cekaju nekog,ako taj neko pristane,smijenit ce ga,ako ne pristane,ostat ce.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma onako, realno i pošteno, mi ne znamo đe udaramo.
Ma ceka se skupstina, kad ce se mnoge stvari odluciti, između ostalog i o Adzemu.
Ne znam koliko je pametno sad ga smjeniti, ali da mora ici to je jasno.
Ne znam koliko je pametno sad ga smjeniti, ali da mora ici to je jasno.
Veze mi nemamo.Donose se nerezonske odluke.Evo sad se prica o prodaji Sosica i Karamarka,to bi bio udarac samo takav.Sve i da dovedemo adekvatne zamjene bio bi udarac.Na sve to i ovo brukanje sa trenerom,on nas bruka,mi njega brukamo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:07Ma onako, realno i pošteno, mi ne znamo đe udaramo.
Samo investitor,sve ostalo je sviranje kurcu.
Moze se bar jedna recenica napisat.Trener ostaje,uprava ne prihvata ostavku,sef priprema utakmicu sa Zrinjskim,bilo sta,nego mi sad moramo nagadjat dali je ovo tacno,trazeli nekog drugog,sta se desava iza paravana.
Odnos prema najvjernijim i najboljim navijacima u drzavi je mlitav i nikakav.Dobri smo samo kad treba potegnut para i kad je kriticno.
Oba komentara u kost. Mi smo kao proslu sezonu nesto se stabilizovali a evo ni mjesec dana prvenstva citav klub u rasulu. I opet ce nas doci 8000 hahahhaa e ovo da mi neko prica da najpraceniji klub u nekoj drzavi ne moze da iskoristi taj potencijal ne bih vjerovao.1921boy je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:25Veze mi nemamo.Donose se nerezonske odluke.Evo sad se prica o prodaji Sosica i Karamarka,to bi bio udarac samo takav.Sve i da dovedemo adekvatne zamjene bio bi udarac.Na sve to i ovo brukanje sa trenerom,on nas bruka,mi njega brukamo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:07Ma onako, realno i pošteno, mi ne znamo đe udaramo.
Ima li neko spisak kad su treninzi ove sedmice? Nesto me bas zanima da vidim sta to mi treniramo kad onako igramo
-
- Kontakt:
S obzirom kakve ocajne partije pruza Sosic ove sezone, mozda je i najbolja opcija prodati ga dok jos mozemo uzeti neke pare.1921boy je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:25Veze mi nemamo.Donose se nerezonske odluke.Evo sad se prica o prodaji Sosica i Karamarka,to bi bio udarac samo takav.Sve i da dovedemo adekvatne zamjene bio bi udarac.Na sve to i ovo brukanje sa trenerom,on nas bruka,mi njega brukamo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:07Ma onako, realno i pošteno, mi ne znamo đe udaramo.
Kasnije ce mu cijena biti sve manja i manja.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- jointunija
- Kontakt:
Ko te tjera da čitaš portale?1921boy je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:27Moze se bar jedna recenica napisat.Trener ostaje,uprava ne prihvata ostavku,sef priprema utakmicu sa Zrinjskim,bilo sta,nego mi sad moramo nagadjat dali je ovo tacno,trazeli nekog drugog,sta se desava iza paravana.
Odnos prema najvjernijim i najboljim navijacima u drzavi je mlitav i nikakav.Dobri smo samo kad treba potegnut para i kad je kriticno.
Ili da osluškuješ mahalske,to nije do kluba.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Neko to fol pokusava opravdati blizu mikrofoni, kamere, ali uzivo je bilo brutalno, bas se ne sjecam da smo ovako pokidali navijanjem a da je nasuprot bilo
5000-6000 ljudi, jos sparina strasna, sreca voda na poluvremenu je popravila stvari.. Zadnjih pola sata, kada je Sosic izasao, krece pad u igri, los prvi blok, praktično ga nije ni bilo, to nam se ne smije ponavljati jer sledeci put necemo imati toliko srece. Najbolji period smo imali od 20-60min, nikad vise suteva iz vana, solidna kombinatorika, ali kao da smo izmjenema poremetili balans, povukli se previse nesvjesno i na te stvari moramo dobro paziti.
5000-6000 ljudi, jos sparina strasna, sreca voda na poluvremenu je popravila stvari.. Zadnjih pola sata, kada je Sosic izasao, krece pad u igri, los prvi blok, praktično ga nije ni bilo, to nam se ne smije ponavljati jer sledeci put necemo imati toliko srece. Najbolji period smo imali od 20-60min, nikad vise suteva iz vana, solidna kombinatorika, ali kao da smo izmjenema poremetili balans, povukli se previse nesvjesno i na te stvari moramo dobro paziti.
Ne moze ova uprava nista vise ponuditi ! cak ni tu jednu izjavu od jedne recenice. Oni su se usutili, ne talasaj, tisu misu1921boy je napisao/la: ↑18 avg 2025, 21:27Moze se bar jedna recenica napisat.Trener ostaje,uprava ne prihvata ostavku,sef priprema utakmicu sa Zrinjskim,bilo sta,nego mi sad moramo nagadjat dali je ovo tacno,trazeli nekog drugog,sta se desava iza paravana.

Zato kazem, cekamo skupstinu kad ce se raspetljati mnoge stvari. I investitor i nova uprava (ili podrska staroj) i trener i jug i sve zivo.
Glupi zvuci jer ne volim potezati teske rijeci, al ta skupstina bi mogla biti historijska za Zelju.
Iskreno meni je pogresno kad bi sad prihvatili ostavku Adzema
Ljudi prvi smo na tabeli i to bez poraza, a u subotu igramo kuci sa Zrinjskim
Pa nismo pitari jebote da tjeramo covjeka koji je prvi na tabeli
Razumijem ja to sve da je losa igra, ali meni su bitniji bodovi i pozicija na tabeli
Treba pustiti covjeka da radi,jer ako pobjedimo u subotu mi cemo sve bolji biti
Ljudi prvi smo na tabeli i to bez poraza, a u subotu igramo kuci sa Zrinjskim
Pa nismo pitari jebote da tjeramo covjeka koji je prvi na tabeli
Razumijem ja to sve da je losa igra, ali meni su bitniji bodovi i pozicija na tabeli
Treba pustiti covjeka da radi,jer ako pobjedimo u subotu mi cemo sve bolji biti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Adžemu se obija o glavu i ona izjava nakon Kopera na Grbavici kad je rekao da smo dali gol kad je jedan igrač (Šošić) izašao.
Šošić je, uz sve oscilacije, i dalje glavni motor našeg veznog reda i raspadamo se kad on izađe. Mi protiv Veleža i Rudara nismo pogledali na gol protivnika kad je Madžid izašao.
Adžem treba ostati do skupštine, tek onda treba vidjeti šta i kako dalje, u zavisnosti od odluka donesenih na skupštini.
Šošić je, uz sve oscilacije, i dalje glavni motor našeg veznog reda i raspadamo se kad on izađe. Mi protiv Veleža i Rudara nismo pogledali na gol protivnika kad je Madžid izašao.
Adžem treba ostati do skupštine, tek onda treba vidjeti šta i kako dalje, u zavisnosti od odluka donesenih na skupštini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo ima jedan trener upravo slobodan a iskazao je zelju da bi trenirao Zeljeznicar . Inace je danas dao otkaz u buducnosti iz podgorice , a to je najsmireniji trener ikad zvani Nenad Lalatovic . Pazi mi bi ili ispali iz lige sa njim ili bi sve osvojili sa njim nema sredine .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sta mislis sta bi on uradio kad bi mu cijeli stadion zvizdao nakon remijaPact1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 22:27Evo ima jedan trener upravo slobodan a iskazao je zelju da bi trenirao Zeljeznicar . Inace je danas dao otkaz u buducnosti iz podgorice , a to je najsmireniji trener ikad zvani Nenad Lalatovic . Pazi mi bi ili ispali iz lige sa njim ili bi sve osvojili sa njim nema sredine .
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakav taj četnik mrtviPact1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 22:27Evo ima jedan trener upravo slobodan a iskazao je zelju da bi trenirao Zeljeznicar . Inace je danas dao otkaz u buducnosti iz podgorice , a to je najsmireniji trener ikad zvani Nenad Lalatovic . Pazi mi bi ili ispali iz lige sa njim ili bi sve osvojili sa njim nema sredine .
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.