Eman Košpo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Eman Košpo
Alajbegovic je kaparisanje jer pokazuje da je mega talenat i nikad ne znas sa Njemackom. Ovo sa Kospom je teski bezobrazöuk, uopste se ne zna da li ce lik postat igrac. Kakvi se signali salju? Zamisli Gazibegovica lik sa vise nastupa od Dedica kad ovo vidi, lik koji nikad nije igro za seniore dobiva poziv prije mene koji igram Bundesligu. I znam da nisu ista pozicija ali bolje da imamo pravog beka na spisku nego stopera koji igra u21 fudbal.
Pokvari sebi covjek karijeru.
Dobrodosao Emane, ocekuj psovke nakon 20 min igre od zatucanih.
Dobrodosao Emane, ocekuj psovke nakon 20 min igre od zatucanih.
Samo da situacija ne bude kao kod Baždara, Tahirovića otkako je odlučio igrati za nas...
Eto sad i Fiorentina levatski tim,ne znaju sta rade pa kupuju igraca na slijepo! Trebali su se konsultovati s trolovima ovdje. Erman,dobro došao!
Kakvo je stanje sa Pejčinom?

Hvale ga na redditu.
-
- Kontakt:
Momak ima 18 godina i za poziciju na kojoj on igra to su toliko mlade godine da je ludilo ocekivati da se odmah probije u seniorski fudbal. Ova ocekivanja jer je igrao za mladi tim Barcelone ce ga pojesti, za pola godine ce pisati da je za turske lige.Sindikat12 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 20:57Nista dok ga ne vidimo u seniorima. Velika je razlika izmedju juniora i seniora.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Beduin
- Kontakt:
J3bo te grob nepismeni, de makar negaciju nauci pisati kad si vec nepopravljivo glup i naporan.
J3bali te i Tabakovic i ostale drkitine koje su pocele igrati fudbal sa 30 godina i ti svrsavas na njih.
Smarac poredi klasicne bekove u komparaciji sa stoperom, j3bem ti onoga koji te slaga da se razumijes u fudbal.
PS.
Jedini razuman razlog ovakvih poziva upravo jeste kaparisanje igraca, a gdje smo ranije nerijetko izvisili i ostali bez igraca. Drago mi je da se i ta praksa promijenila. Mozda su i sa Dzekom imali konsultaciju gdje malo vise prati i ima saznanja o samom momku, nije iskljuceno i to. Idemo dalje, idemo po nove bodove i pobjede.
J3bali te i Tabakovic i ostale drkitine koje su pocele igrati fudbal sa 30 godina i ti svrsavas na njih.
Smarac poredi klasicne bekove u komparaciji sa stoperom, j3bem ti onoga koji te slaga da se razumijes u fudbal.
PS.
Jedini razuman razlog ovakvih poziva upravo jeste kaparisanje igraca, a gdje smo ranije nerijetko izvisili i ostali bez igraca. Drago mi je da se i ta praksa promijenila. Mozda su i sa Dzekom imali konsultaciju gdje malo vise prati i ima saznanja o samom momku, nije iskljuceno i to. Idemo dalje, idemo po nove bodove i pobjede.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ne shvatas sta pisem znam ja ko je bek ko stoperDamirT je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:25Shvatas li da momak nece ni igrati u ovim mecevima? Mozda koju minutu dobije da se obezbijedimo i to je to. Ti igraci koje prizivas su bekovi, on je stoper. Dakle apsolutno ne smeta ni Gazibegovicu ni Karicu. Eto covjek je iznad napisao sve.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:23Sve sam gore napisao ! Ovo je yebanje u zdrav mozak. Momak ni nezna dal ce uspjet dal ce bit igrac. Niko nezna dal on uopste ima ikakav potencijal. Jedno je u19 a jedno seniorski fudbal. Potez za glupe ljude da prekrije kriminal sa mujakicem kulenovicem i ostalim. Ovo u ni jednoj repki neces vidjet.Sindikat12 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:20Ljudi pisu odlicno pojacanje a lik ima 0 minuta seniorskog fudbala, zanima me kako ste zakljucili da je odlicno pojacanje? Ne znam za neku koliko toliko ozbiljnu reprezentaciju da salje poziv igracu koji ima 0 minuta seniorskog fudbala.
Samo kod nas ovo ima.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Beduin
- Kontakt:
Sad je levat i igrao u ligama petice. Sad sve ima smisla i zasto ima direkt info iz Wolfsburga 
Pa ovaj je presiso sve doajene foruma.
Pa ovaj je presiso sve doajene foruma.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ali kaže glupan ne zna se da li ima potencijal hahahahaha
Eto bezveze došao do Barcelone i Fiorentine.
Eto bezveze došao do Barcelone i Fiorentine.
Zovi sve redom i kada kaparisu ovog Kospu, ide koliko je upitan.
Da su ga Svicarci pozvali, isla bi prica o propustu neviđenih razmjera ...
Da su ga Svicarci pozvali, isla bi prica o propustu neviđenih razmjera ...
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Procitah članak na SS za to koje najviše zaslužan za odluku, bravo Barba!
-
- Kontakt:
Ovaj je vec sada bolji od Radeljica ..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislio sam da je to do sada jasno, ali to gdje ko igra u mladim mategorijama ne mora nista da znaci, ljudi kad procitaju da neko igra za mlade timove Reala, Barcelone, Milana itd. odmah misle da je svaki od tih igraca vanserijski talenat a realnost je da puno boljih u tom uzrastu ima u nekom Spalu, Betisu, Hammarbyu i i slicnima
Npr., Sead Hajrovic je bio u Arsenalu, jos osvojio sa Svicarskom SP do 17g, pa kakvu je na kraju karijeru imao?
Za Emana se jos uvijek nista ne zna, mozda bude imao put kakav su imali Savic, Milenkovic iz Fiorentine a mozda za mjesec dana bude prebacen u Primavera tim pa na pozajmice u Serie B ili C i na kraju zavrsi u Xamaxu sa 26-27 godina
Npr., Sead Hajrovic je bio u Arsenalu, jos osvojio sa Svicarskom SP do 17g, pa kakvu je na kraju karijeru imao?
Za Emana se jos uvijek nista ne zna, mozda bude imao put kakav su imali Savic, Milenkovic iz Fiorentine a mozda za mjesec dana bude prebacen u Primavera tim pa na pozajmice u Serie B ili C i na kraju zavrsi u Xamaxu sa 26-27 godina
Don't believe the hype.