harry_90 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:@Robovi88 Sretan rodjendan sve najbolje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
harry_90 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:@Robovi88 Sretan rodjendan sve najbolje.
Hahah hvala, nego de pogledaj svoj broj postovaLudlo 3 je napisao/la:Sretan rodjus robovinakur.cutenosamnosam
Ovaj sto je citao gdje god si citao moj je teskst ovo sam prije 2,5godine na LFCCRO forumu napisao mozes provjeriti i tamo
za ove reklame si u pravu... ima tu jos dobrih primjera ali i ovo je dovoljno...Ludlo 3 je napisao/la:"VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno...
hahahaha ma jok ba nego mi isli na neki dernek i kupovali neke stvari i stojimo pred policom sa cipsevima kad dolazi strucnjak...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Jel barem počastio čipsem?????
Hvala druže ♥DAVID VILLA 7' je napisao/la:@robovi88 sretan rodjendan i sve naj
Hvala drug, ma ima da se složim ko metar drva.Barca u srcu je napisao/la:@robovi88 Sretan rođendan i sve najbolje. nemoj večeras da bude kakvog belaja.![]()
Hvala punomandraX je napisao/la:robu88 sretan rodjus
hahahahahrobovi88 je napisao/la:Hvala punomandraX je napisao/la:robu88 sretan rodjus![]()
Pogledajte sta mi se sad desilo, neki lik mi čestito rođendan :
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.