FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li je Džakmić ostao trener U17 ekipe?
Kako Amatersko razmisljanje!
Zar neko misli da recimo sad nekim cudom imamo sve karte poslozene da ubacimo covjeka u savez da nam samo OBEZBJEDI FER SUDJENJE, i recimo Vico nemoze nista direktno sa svoje pozicije osim da pozove ljude iz zelje i kaze “ TAKVA I TAKVA JE SITUACIJA, nasli su nacin da ubace “svojg covjeka” vise se nece moci protiv njih “FK SARAJEVA” nista uradit preko sudija, jedina je sansa da vi glasate protiv il nesto sta vec vas covjek da poturi nogu VI MISLITE DA BI LJUDI KOJI VODE ZELJA REKLI ako su doveli covjeka da radi u korist fudbala bh i da samim tim FK SARAJEVO ima fer sudjenje kao mi borac i zrinjski mi necemo to sabotirat bi al u k u r c u.
Garantujem 99% da bi cak uradili i vise nego sto Vico trazi od njih, odnosno sve bi uradili da Vico ima kontrolu, i garantujem da sad VICO I KAZE 5 titula naredni idu borcu 5 titula idu zrinjskom 1 titula FK SARAJEVU , al morate bit ba strani nasoj BEUSOVOJ I VICINOJ, gdje cemo namjestat i pravit ovo sto prave a za uzvrat dacemo vam 4x da osvoite evropu i 2 kupa bh, u suprotnom ako budete za bh fudbal moracemo na fer i posteno pa ko sta osvoji vi mislite da bi zeljo odabro drugu opciju bi al ukurcu..
FK SARAJEVO
nk zeljo
Nk velez
Zeljo i velez se kolju, zeljo SARAJEVO ISTO
Posusje
Sb
Zrinjski
Beus odredjuje kome bodovi idu
Borac
Sloga
Radnik
Rudar
4 kluba, sloga odmara igrace radi trening kad igraju sa borcem, radnik i rudar isto
Kazu sramota izgubit 2 bida od posusja radnika sloge jes al u kurcu, 3 pogresne odluke sudiske i jedan nevregukaran go sve ove ekipe tebi mogu uzet bod. Posusje u 4 minuti lezi, sudija prekida utakmicu svako 2 minute pogledajte KOLIKO su UTAKMICE NASIH KLUBOVA PRODUZENE U EURO UTAKMICAMA PROSJEK 6 minuta po poluvremenu, gdje 20% manje ukradenog vremena.. povreda Elezija 5 minuta minimum trajala plus izlezavanje druga priduzetak cinimi se 4 min..
Pogledajte koliko je produzena utakmica u krajovi
Gdje su strane sudije
Gdje ono nece bit odgadjanja utakmica vise od 1 put
4 kola zrinjski 1 utakmicu u prvenstvu, pitao bi te ja da je FK SARAJEVO prvak koliko bi se utakmica odgodilo..
Garantujem da Dinamo iz zagreba bi izgubio 18 bodova da ima sudjenje ko mi..
Radnik rudar skiga borac sb posusje zrinjski pa neigraju kod njih ljudi koji treniraju 2 sedmicno, vec ljudi koji imaju isti broj treninga kao mi imaju igrace koji mogu iz poguramac napravit problem 5x jacoj ekipi od FK SARAJEVA
Zar neko misli da recimo sad nekim cudom imamo sve karte poslozene da ubacimo covjeka u savez da nam samo OBEZBJEDI FER SUDJENJE, i recimo Vico nemoze nista direktno sa svoje pozicije osim da pozove ljude iz zelje i kaze “ TAKVA I TAKVA JE SITUACIJA, nasli su nacin da ubace “svojg covjeka” vise se nece moci protiv njih “FK SARAJEVA” nista uradit preko sudija, jedina je sansa da vi glasate protiv il nesto sta vec vas covjek da poturi nogu VI MISLITE DA BI LJUDI KOJI VODE ZELJA REKLI ako su doveli covjeka da radi u korist fudbala bh i da samim tim FK SARAJEVO ima fer sudjenje kao mi borac i zrinjski mi necemo to sabotirat bi al u k u r c u.
Garantujem 99% da bi cak uradili i vise nego sto Vico trazi od njih, odnosno sve bi uradili da Vico ima kontrolu, i garantujem da sad VICO I KAZE 5 titula naredni idu borcu 5 titula idu zrinjskom 1 titula FK SARAJEVU , al morate bit ba strani nasoj BEUSOVOJ I VICINOJ, gdje cemo namjestat i pravit ovo sto prave a za uzvrat dacemo vam 4x da osvoite evropu i 2 kupa bh, u suprotnom ako budete za bh fudbal moracemo na fer i posteno pa ko sta osvoji vi mislite da bi zeljo odabro drugu opciju bi al ukurcu..
FK SARAJEVO
nk zeljo
Nk velez
Zeljo i velez se kolju, zeljo SARAJEVO ISTO
Posusje
Sb
Zrinjski
Beus odredjuje kome bodovi idu
Borac
Sloga
Radnik
Rudar
4 kluba, sloga odmara igrace radi trening kad igraju sa borcem, radnik i rudar isto
Kazu sramota izgubit 2 bida od posusja radnika sloge jes al u kurcu, 3 pogresne odluke sudiske i jedan nevregukaran go sve ove ekipe tebi mogu uzet bod. Posusje u 4 minuti lezi, sudija prekida utakmicu svako 2 minute pogledajte KOLIKO su UTAKMICE NASIH KLUBOVA PRODUZENE U EURO UTAKMICAMA PROSJEK 6 minuta po poluvremenu, gdje 20% manje ukradenog vremena.. povreda Elezija 5 minuta minimum trajala plus izlezavanje druga priduzetak cinimi se 4 min..
Pogledajte koliko je produzena utakmica u krajovi
Gdje su strane sudije
Gdje ono nece bit odgadjanja utakmica vise od 1 put
4 kola zrinjski 1 utakmicu u prvenstvu, pitao bi te ja da je FK SARAJEVO prvak koliko bi se utakmica odgodilo..
Garantujem da Dinamo iz zagreba bi izgubio 18 bodova da ima sudjenje ko mi..
Radnik rudar skiga borac sb posusje zrinjski pa neigraju kod njih ljudi koji treniraju 2 sedmicno, vec ljudi koji imaju isti broj treninga kao mi imaju igrace koji mogu iz poguramac napravit problem 5x jacoj ekipi od FK SARAJEVA
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sutra Gojkara kod hecima
Kakvo je stanje sa Elezijem, koliko dugo će biti van terena?
-
- Kontakt:
Nema Elezija sigurno 20 dana ako je rame ispalo...
Evo Amar napustio klub kako napisaše neki i da im vjerujemo jer su baš upućeni.
Beganovic rijetko glup igrac, helem, sta je sa cimijem
Saničanin bil nam šta valjo vidim slobodan ...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- Varijantas8
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Kod Beganovića jedino za pohvaliti je trka tačnije veliki broj ponavljanja. Glava uglavnom zabijena u pod i posljedično više loših nego dobrih odluka i poteza. Imam osjećaj da je s tehničke strane u padu umjesto da napreduje.
šta šta je, je*em ti
Nema puno opcija kad je pitanje reakcija FK Sa na suđenje u eri Vice:NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:15Ne bjezi niko od toga da smo bili losi ali ljudi malo realnosti.
Ne znam odakle i zasto se stvorio taj stereotip ako smo losi da nas imaju pravo kar.ati koliko hoce.Zasto?Zasto mi nekada ne mozemo bit losi i pobjediti naguzove 1-0/2-1 kao sto oni rade vise od pola sezone,zasto nama ne moze neka frljoka uletiti.Znaci mi moramo izdominirati da bi pobjedili a ostali znamo kako upisuju pobjede.
Ne volim ni ja bjezati od ekipe i gresaka,naravno da treba ukazati ali neke cinjenice su cinjenice.4.gol sto je priznao Radniku na Kosevu nama ne bi za 100 zivota priznao posto nam je prosle godine cist gol u Bijeljini ponistio.Znaci ova situacija Radnika je mega ofsajd za situaciju u koju se Kyeremeh bio nasao prosle sezone.Naravno vi to ne pamtite ali pamtili bi da nismo dobili.To prvo,dakle nije isto kad igras 3-3 i ganjas gol za pobjedu i kad gubis pa se cupas da ne zijanis.
Dalje,penal u Doboju cirkus.Takodjer nije isto gubiti 1-0 i 2-0.Na kraju se ispostavilo da smo izgubili zbog tog penala
Ja ne znam sta je vama ba ljudi,nisu to greske na 3-0/4-0/4-1 pa da kazes hajde yebat ga.Ni tada ne trebaju proci ispod radara a tek sada.Bili smo losi ali nismo zasluzili da izgubimo nijednu.I onda dodje novi trener tek odradi 3-4 treninga,promjeni skroz sistem,opet pobjedis i stvoris jos 3-4 dobre prilike i opet ne valja.Pa sta treba vise?I uvijek se na treneru lomi.E nek vam Borac ima igru u pm ljudi im se sklanjaju jedan sut za 90 minuta nebu pod obakle i opet jedva dobiju
Kad se sudjenje sredi i kad budu svi igrali kako treba a ne ovo zamazivanje ociju i igrokaz od jucer onda mozemo igru komentarisati i pljuvati.Kad posteno izgubimo bez mrlje treba to prihvatiti,nije nikakva sramota medjutim ovo sto se nama radi u prva 3 kola je samo uvertira sta nas ceka u nedelju.Hoce li nas predsjednik zastiti i kako ce se reagovati vidjet cemo.Ne znam kako mu se da vise.
- uprava na čelu je nemoćna i posvetila se drugim segmentima profita/razvoja/investiranja (nazovi kako hoćeš)
- pomirila se lično sa tim i namiruje se iz nama manje poznatih projekata
- radi nešto na tome da se zaštiti ( velik iznos za prelazni rok kojim se pokušava ući na kvalitet više kojim bi uzeli titulu bez obzira na sve)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
Da li je neko možda svraćao u Fan shop večeras i uspio saznati nešto više o fazi oporavka povrijeđenih igrača?luckystrike je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:52Zna li neko šta je s Ristićem i dokle je Mamas s oporavkom?
šta šta je, je*em ti
Ja ti pisem o tome kako je najlakse sa ovim igrackim kadrom doci do 3/3 terena i posluzit Adema.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:54Uz duzno postovanje, onda Ljajic moze igrati zadnjeg veznog, a Cimirot AM. Moze , ali ...Kyle88 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:12Mujkic def skok je inace kritican, ne znam sto se zaziva toliko na stoperu kad bi bio bolji na LB.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:42
Ti si moj covjekBralic(191), Turda (188), Paskalev (186 cm), nije nizak ni Ristevski(185). Od prve trojica traziti i uigrati
stoperski par. Sa Jattom, pa i Kyremeh mogu dobro skociti. Uz dobrog na izlasku Banica, ne bi imali problema na prekidima.
Naravno dok se vrate Gojkovic (195 cm) i Mujkic (189 cm).
Ristovski u ovim utakmicama mimo derbija bi po mom nekom skromnom sudu bio bolji na stoperu nego na beku, jer bi imao vise prostora za iznijet loptu (naravno da ga zatvara Jatta ili sl), dovoljno je brz da stigne kontre bez klizecih startova i dovoljno inteligentan i iskusan da se zna postaviti.
Generalno mislim da nam ne treba puno igraca u zavrsnici kad malo ove automatizme sredimo nego da samo trebamo pronaci nacin da imamo na lopti Adema u nekoj zoni 11 ili 14.
Sut(realizacija) i centarsut (asis.) borbenog i pristojnog Beganovica i Ristovskog, po meni i vjv. vecine neuporedivi.
Naci od ponudjenih 4-5 stopera najbolji par (Turda - Paskalev) (?) i u narednih 20 dana uigrati. Tj. svi na prirodne pozicije.
Ukoliko Cimirot dodje to je onda sasvim druga dimenzija.
A i da dodje Turda i Paskalev ne mogu igrati skupa kao prvi stoperski tandem jednostavno nam fali brzine tu.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mujkic za 2 sedmice , Mamas vec odavno trenira sa prvim timom.luckystrike je napisao/la: ↑18 avg 2025, 22:25Da li je neko možda svraćao u Fan shop večeras i uspio saznati nešto više o fazi oporavka povrijeđenih igrača?luckystrike je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:52Zna li neko šta je s Ristićem i dokle je Mamas s oporavkom?
Obojca ( Mujke i Gojkovic ) kazu da je prestrašan igrac
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Kako li cemo uklopiti 4 defanzivna vezna sami Bog zna
Svi hoce da igraju sem eto Julardzije
Svi hoce da igraju sem eto Julardzije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: adoado, nedimmmm1337 i 5 gostiju.