Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Malić nije bočni to se vidjelo u Zenici, ali nije ni Jusufbegović Cafu iz najboljih dana (više klupa nego prvih 11), Esmir je na klupi, Huseinbašić je isto više na klupi nego standardan. Da su pozvani oni a izostavljeni Malić i sl bilo bi likova koji bi se bunili. Tabaković ništa bolji igrač nije od Kulenovića, koji je pokretljiviji igrač. Tabaković može igrati samo kao sidraš i čekati loptu u protivničkom prostoru, treba mu pola šesnaesterca da se okrene. Ono što sam gledao da igra bilo Kulenović ili on isto njesra samo drugo ime.....invincible1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:43E haj molim te da cujem elaborat po cemu su bolji ispodprosjecni Kulenovic, Ifet i Basic koji igraju nigdje prakticno..od Tabakovica, Esmira, Huseinbasica?meecko je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:32Boljih nema na žalost, ove nehljebare iz PL BiH ne spominjati. Dokazali su se u pretkolima Evrope. Možda Djakovac da ide van spiska. Kulenović je u Holandiji do povrede bio dobar. Volio bih da imamo Ramosa, Ronalda, Messija u ekipi ali ...... Isto ovako se pljuvao Petev pa poslije plač za njim
Po cemu je tacno Maloc zasluzio poziv vise nego Jusuf? eto sve sto sam ti naveo su igraci i pozicije 1na1...
Ponavljam Mujakić, Tahirović i Djakovac nisu za spiska, ostalo je u par dekagrama i prema ličnim simpatijama.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
Gazibegović je u tom istom Sturmu harao kao desni bek, što Malić samo sanjati može.
Barbarez opet pokazuje da nekakve arbitrarne lične dojmove i nesuglasice sa igračima stavlja ispred kvaliteta. To nije odlika neznalica, nego bezobraznih ljudi, koji uživaju izdrkavati po drugima jer mogu.
Barbarez opet pokazuje da nekakve arbitrarne lične dojmove i nesuglasice sa igračima stavlja ispred kvaliteta. To nije odlika neznalica, nego bezobraznih ljudi, koji uživaju izdrkavati po drugima jer mogu.
nisam koristio termin 'kockar', ali ovaj se bas kocka sa svojom trenerskom karijerom.
Vrlo lahko bi se moglo desiti da dobije otkaz u novembru i da mu ova godina i po budu jedini trenerski staz:-)
Covjek nam je rekao bezbroj puta, dokazao i danas, igrace ne bira po fudbalskom znanju i formi, kocka se, tvrdoglavo se drzi zacrtanog puta u nadi da ce biti pametniji od svih.
Necemo se zavaravati, nisu krunic, anel, jusuf, denis, dennis, esmir, haris...otisli, njima je pokazan put u jednom pravcu.
Ubijedjen sam da se boljih 11 moze napraviti od nepozvanih igraca:-)
helem, kocka se 'kockar', yebe mi se, vrijeme ce pokazati je li bio u pravu, vec za 3 mjeseca cemo sve znati.
nama ostaje samo nada, ali ono sto su ovi igrali u junu, zabrinjava i sada se nagradjuju za to:-)
Vrlo lahko bi se moglo desiti da dobije otkaz u novembru i da mu ova godina i po budu jedini trenerski staz:-)
Covjek nam je rekao bezbroj puta, dokazao i danas, igrace ne bira po fudbalskom znanju i formi, kocka se, tvrdoglavo se drzi zacrtanog puta u nadi da ce biti pametniji od svih.
Necemo se zavaravati, nisu krunic, anel, jusuf, denis, dennis, esmir, haris...otisli, njima je pokazan put u jednom pravcu.
helem, kocka se 'kockar', yebe mi se, vrijeme ce pokazati je li bio u pravu, vec za 3 mjeseca cemo sve znati.
nama ostaje samo nada, ali ono sto su ovi igrali u junu, zabrinjava i sada se nagradjuju za to:-)
Nema goreg spoja od neznanja i bezobrazluka.
Malic je tu uglavnom radi zalaganja, mlad je i potentan. Istina nije prva opcija u klubu, ali za nase uslove okej prospekt. Iako je kod nas igrao desnog beka, ja mislim da njega sergej zove iskljucivo kao univerzalca koji moze da pokrpi 3 pozicije u ekipi, ali i kao igrac od zadatka u slucaju da se dese opet rokade sa dedicevom pozicijom (nadam se da ih vise nece biti). Gazibeg je bolji desni bek od njega, cak i u ovakvom padu forme, ali iz gore pomenutih razloga mogu da shvatim zasto je Malic dobio poziv a on ne.
Kulenovic i Bajraktarevic nisu konkurencija jedan drugom, ali se u sustini slazem da se za prvog morala naci alternativa jer je poslije povrede ocajan, a da se bajraktarevic morao zvati, bez obzira koliko minuta odigrao. Mozda nije za prve postave jer se ocigledno ne uklapa u filozofiju koju gaji strucni stab, ali sa klupe moze da unese dimenziju vise i ako ganjamo rezultat, ali i u traznziciji kad se branimo, stoga ne shvatam zasto ga se ignorise.
Tabakovic je mozda mogao dobiti poziv umjesto kulenovica recimo, ali mislim da ss smatra da bi poziv bio redundantan jer imamo igraca slicnih predispozicija u Dzeki, i malo toga u igri bi se promijenilo ukoliko bi jedan igrao umjesto drugog, s tim da dzeko takodje dosta vise ucestvuje u igri. Bazdar je takodje mlad i potentan, istina nije u bogzna kakvoj formi, ali meni se licno svidja nacin na koji igra s toga nemam zamjerki za pozivanje
S druge strane, ne razumijem poziv Mujakicu, karic je trebao da upadne umjesto njega, jer nemas de fakto nijednog lijevog beka u ekipi osim prosjecnih likova koji to mogu ispodprosjecno da krpe. Djakovac je apsolutni visak, i morala se nac alternativa za njega.
Sve u svemu, dok selektor ima rezultate smatram da su pozivi dio neke njegove/njihove vizije.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Lazni "patriota" koji je otjerao sve nase bosance standardne reprezentativce dugogodisnje da bi doveo hrvatski odpad menadzerski, koji sasvim slucajno svi upadaju odma u prvih 11 i postaju nezamjenjivi. A svi bosanci od gazibega,tabaka,anela,hadzije, huseina imaju neke Probleme odjednom, psiha, povreda,tuče,ne disciplina, "slabe igre" , i sasvim slucajno nestaju sa mape totalno. Trebaju dati po 20 golova i 15 asistencija da bi se vratili. Interesantno
i bas slucajno 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ne ulazeći u kompetencije, pozive, i tako to. U suštini nas treba boliti qrac za sve osim rezultata.
Ali je odvratno koliko laže.. mene bi bilo stid.
Ali je odvratno koliko laže.. mene bi bilo stid.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ne plasiraš li se na SP treba te ko kera otjerati pa tamo negdje glumi patriotu a ne menadzerskog igrača kao sto jesi.
A već mnogima ides na ku.rac zbog svoje prepotentnosti.
Dosta je meni ljudi koji se krijuci iza patriotizma bave svakakvim stvarima i misle da je ovaj narod retardiran. Jesu mnogi ali i mnogi nisu.
A već mnogima ides na ku.rac zbog svoje prepotentnosti.
Dosta je meni ljudi koji se krijuci iza patriotizma bave svakakvim stvarima i misle da je ovaj narod retardiran. Jesu mnogi ali i mnogi nisu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Otjeraj ga predsjedniče. Mladen Krstajić era počinje. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
obicno mudo marijanovo i lazni patriota, prozivat cu ga dok postoji
Trening u PSV vrijedi vise nego utakmica u ovoj ekipi u kojoj igra Djakovac.
Jos nesto. Esmir je od jula do danas od 7 utakmica PSV-a (4 prijateljske, jedna kup i 2 u prvenstvu) odigrao:
4 u pripremama,
1 kup preskočio zbog povrede
1 prvenstvenu igrao 20ak min
1 prosjedio na klupi.
Preskočio je 2, odigrao 5.
Nije sve 90min, al tu je, u rosteru je.
Jos nesto. Esmir je od jula do danas od 7 utakmica PSV-a (4 prijateljske, jedna kup i 2 u prvenstvu) odigrao:
4 u pripremama,
1 kup preskočio zbog povrede
1 prvenstvenu igrao 20ak min
1 prosjedio na klupi.
Preskočio je 2, odigrao 5.
Nije sve 90min, al tu je, u rosteru je.
Možda sam u manjini, al gotivim Tahirovica.
Medjutim, Tahirovic se pozivao i kad nije igrao. Davao mu se taj neki vjetar u ledja.
Sta je Barba majstore, sto ne pomognes i Esmiru, cemu dupli arsini??
Sastav je ostalo ok.
Medjutim, Tahirovic se pozivao i kad nije igrao. Davao mu se taj neki vjetar u ledja.
Sta je Barba majstore, sto ne pomognes i Esmiru, cemu dupli arsini??
Sastav je ostalo ok.
Ovi sto pljuju Barbu, pljuju i Aliju.
Pa **** vam mater svima!
Pa **** vam mater svima!
Zanimljivo kako Petev nije imao nikakvih licnih problema sa igracima. Pokeras je do sada otjerao 5-6 njih i mislim da bi Bajraktarevic mogao biti iduci na redu. Samo se ceka neki javni istup ovoga koji na instagramu vec pokazuje nezadovoljstvo. 

Sastav kao sastav je srednja žalost, veliki plusevi su Alajbegović i Košpo, možemo mnogo dobiti sa ovom dvojicom, pogotovo sa Alajbegovićem koji već pokazuje kvalitet u svojoj prvoj seniorskoj sezoni.
Veliki minusi su Mujakić i Đakovac, njih stvarno ne vidim nikako da imaju kvalitet da se uopšte spominju u kontekstu reprezentacije.
Karića sam par puta gledao, nikakva nafaka sa njim ali je jedini zdrav lijevi bek koji je trebao biti tu. (Ne znam jesu li papiri riješeni, pa je možda to problem).
Kulenovića, Baždara su većina slavila i podržavala dok su bili u formi, sada je linč na selektora zbog njih. Uvjeren sam da će obojica kad-tad "pročepiti". Pogotovo Baždar, koji je pokazao da "zna lopte", i iskreno se nadam da će ovaj post sa golovima se prekinuti, ima potencijal.
Ovo ostalo, što je pozvano i nepozvano.. otprilike sve u pet deka, neko više preferira ovoga ili onoga i po meni ne bi značajno ništa promjenili. SŠ ima neku svoju viziju i preferirane igrače.. vrijeme će pokazati jesu li bili u pravu ili nisu. Tačnije, rezultati će pokazati.
Veliki minusi su Mujakić i Đakovac, njih stvarno ne vidim nikako da imaju kvalitet da se uopšte spominju u kontekstu reprezentacije.
Karića sam par puta gledao, nikakva nafaka sa njim ali je jedini zdrav lijevi bek koji je trebao biti tu. (Ne znam jesu li papiri riješeni, pa je možda to problem).
Kulenovića, Baždara su većina slavila i podržavala dok su bili u formi, sada je linč na selektora zbog njih. Uvjeren sam da će obojica kad-tad "pročepiti". Pogotovo Baždar, koji je pokazao da "zna lopte", i iskreno se nadam da će ovaj post sa golovima se prekinuti, ima potencijal.
Ovo ostalo, što je pozvano i nepozvano.. otprilike sve u pet deka, neko više preferira ovoga ili onoga i po meni ne bi značajno ništa promjenili. SŠ ima neku svoju viziju i preferirane igrače.. vrijeme će pokazati jesu li bili u pravu ili nisu. Tačnije, rezultati će pokazati.
Pa hoce sigurno biti jedini trenerski posao. Lik ne zna vise ni kakve izgovore da kaze za pojedine, jer je sve ispucao. Gori su oni sto su mislili da ce biti toliko promjena. Pa sam dokaz da on ni ne pravi spisak je onaj video na nekoj temi vezan za Djakovca. Ne zna lik ni gdje igra on, a uredno ga zove na okupljanjababino je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:32nisam koristio termin 'kockar', ali ovaj se bas kocka sa svojom trenerskom karijerom.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znas sta mi je jedino pozitivno sto vrijeme prolazi, sto sve veci broj iskrenih navijača vidi da je Sergej jedna hablecina mostarska, mazlum bez dana trenerskog iskustva koji je preko veze dosao do selektorske fotelje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:52Lazni "patriota" koji je otjerao sve nase bosance standardne reprezentativce dugogodisnje da bi doveo hrvatski odpad menadzerski, koji sasvim slucajno svi upadaju odma u prvih 11 i postaju nezamjenjivi. A svi bosanci od gazibega,tabaka,anela,hadzije, huseina imaju neke Probleme odjednom, psiha, povreda,tuče,ne disciplina, "slabe igre" , i sasvim slucajno nestaju sa mape totalno. Trebaju dati po 20 golova i 15 asistencija da bi se vratili. Interesantnoi bas slucajno
![]()
Fanatic i ja cemo napraviti reprezentaciju novinara i satrati ovog umisljenka u njegovu reprezentaciju.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treci golman umjesto harlovine Osmana treba i mora biti Karic iz Veleza. Decko je mlad, ima bas jake predispozicije a poceo je braniti konstantno.
Treci golman mora biti iz PL, mlad, perspektivan koji brani a to je terenutno Karic.
Treci golman mora biti iz PL, mlad, perspektivan koji brani a to je terenutno Karic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.