Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igraci sarajevskih klubova tradicionalno najgore igraju za vrijeme SFF-a a najbolje za vrijeme Ramazana. To je oduvijek tako 

- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Čim se ode iz Borca, odmah se ostane bez poziva u reprezentaciju 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Kakvo pisanje za samo 1 minutu videa

- robertkosar
- Kontakt:
Eeeee vidi i hala im na usluzi, ovaj plavi znak na lijevoj strani tu ce srat i pisat gosti SFFsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:53Sarajevske ulice tokom SFF-a kao modna pista: Raskošan stil, klasika i elegancija
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mozda peru pare?tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:38Mozel mi neko objasnit zasto Sarajevo lupa ovolike pare u igracki kadar ako su se vec predali za titulu? Vidim da je i dalje samo prica koga je red da osvoji Borac ili Zrinjski..Presmjesno i priprema alibija za moguci debakl
#opetsamokazem
Da ima imalo mozga na tribini iza gola, na ovo "pitarske ****" bi "zemunske ****" bio odgovor par exellence.

kakav ljakse. pazi izrazavanja, pisati i srati po gradu. majko milarobertkosar je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:20Eeeee vidi i hala im na usluzi, ovaj plavi znak na lijevoj strani tu ce srat i pisat gosti SFFsvrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:53Sarajevske ulice tokom SFF-a kao modna pista: Raskošan stil, klasika i elegancija
![]()
![]()
![]()

ovo mora da je neki ljubitelj lika i djela onog nunija. ili je sad normalno obavljati fizioloske potrebe u centru grada, mozda je do mene.
-
Sutra od 10:00-20:00 možeš kupiti kartu za utakmicu Zrinjski vs. Utrecht uz predočenje sezonske karte...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Opet bolje nego ovaj:
https://www.facebook.com/share/r/14HZVFiGwzs/
Kralj
Nedavno novinarka mytv, sad Klafurić. Kad si u Mostaru, primarna asocijacija na Velež je očekivana. Simolika je čudo.
Kralj
Nedavno novinarka mytv, sad Klafurić. Kad si u Mostaru, primarna asocijacija na Velež je očekivana. Simolika je čudo.
-
- Kontakt:
Sandalice na muskarcu nikad nece biti elegancija. Poprilicna ciganijasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:53Sarajevske ulice tokom SFF-a kao modna pista: Raskošan stil, klasika i elegancija
![]()

Maca diskrecija zaštitno lice SFF 

Prodje radni dan a snimka iz tunela od strane Veleza nebi.
Saopstenja na onaj cirkus i koridu takodjer nema.
Na sta je spao nekad veliki klub da ga vode mali ljudi.
Kodro javi se bar ti.
Saopstenja na onaj cirkus i koridu takodjer nema.
Na sta je spao nekad veliki klub da ga vode mali ljudi.
Kodro javi se bar ti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Eto vi ste objavili snimak iz tunela kad je Radović dobio crveni
Hahahaha
To ti je isto da ja tebe pitam što ste postali židovi, apsolutno te zaboli, tako isto nas zaboli što će biti debakl...tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:38Mozel mi neko objasnit zasto Sarajevo lupa ovolike pare u igracki kadar ako su se vec predali za titulu? Vidim da je i dalje samo prica koga je red da osvoji Borac ili Zrinjski..Presmjesno i priprema alibija za moguci debakl
Drugar moj, ti ocito nisi pratio ligu kada su se Leotar, Slavija pa i Modrica svojski trudili da Borac zakopaju u zemlju.rishovski je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:45Sve to stoji Avenija ali ja pričam o tome da se ovdje šprda sa našim klubovima i da mi vodimo neke ratove između sebe i uživamo u tome... Kad si vidio da ovi iz hrvatskog ili srpskog korpusa žele da se Borac ili Široki npr ugase.. A ovdje se otvoreno navija da Sloboda crkne,da se Čelik ugasi,da se Velež izbaci iz lige,meni je to bolesno... Spali smo na 3 kluba...avenija je napisao/la: ↑18 avg 2025, 10:25Niko nama nije kriv osim nas samih sto je klub bio doveden do 18 miliona KM duga i skoro na glasanje o stečaju gdje je isti već bio spreman a Bilino Polje već dodijeljeno drugom novoosnovanom klubu i prestanite tražiti krivca u drugima. Sve su to naše legende i naši sugrađani i lokalna politika uradile.
Pa nisu Dodik i Čović krivi sto je Čelik imao 150 blokada na računu i neisplacenih 55 igrača.
Ali eto kako su neki medju nama sjebali sve i napravili nestvarne dugove postoje i heroji sa druge strane koji su se izborili za spas, posluju legalno, nakon 20 godina Čelik ima račun. Ima jos posla ali velika je vjerovatnoća da će se iduce sezone u ovo vrijeme nakon 7 godina igrati Čelik- Željo, Sarajevo, Borac ,Zrinjski, Velež, Široki..
U-19 je nakon godina borbe i nakon 7 godina vraćen u PL i prosli vikend je ostvario pobjedu. Sada je red na prvi tim.
Tako da nemojte nikoga optuzivati za neuspjeh svog kluba nego isključivo lokalne legende, uprave, strukture, politiku grada i lihvare koje svaki klub ima kao i lešinare koje kruze da i oni čopaju mrtvu lešinu kakva je Čelik bio gdje je doveden i pokraden do nestvarnog minusa za BH uslove. Takav zlocin nam ni Dodik ni Čović ne bi napravili da su upravljali.

Nismo ga najavili.
Nisi upratio jucer najave da samo čekaju radni dan.
Rekao bih da se petljas tamo gdje ti nije mjesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.