I dalje cekam svoj dres, narucio sam ga na dan kad su izasli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I dalje cekam svoj dres, narucio sam ga na dan kad su izasli
Imaju ok sudjenje jer je drugo kolo pa haj lafo Ljajicu pokazi se, i nece ga vise taj suditi BorcuHordas1990 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:48Pa eto u direktnom duelu protiv Borca odlicno sudjenje imali cist im crveni oprosten, znaci ima veze. A sto nisu kandidat za prvaka jbg ljudi niti su ikad u istoriji uzeli titulu niti imaju budzet za to, realno njihove ambicije i jesu otprilike Europa, mozda kup.propoklopac je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:44Ma sta ima Velez, njim oni nisu zanimljivi, velez imao ili ne neko normalno sudjenje oni ce zavrsiti 5 ili 6...ovdje se prica o konkurentima za prvaka.Hordas1990 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:21Zasto cmizdrite na sudjenje kad mi nista ne radimo da to poboljsamo? Eto ne racunajte Zrinjski i Borac, kako Velez moze? Kako su oni sebi sve sredili? Nikad ih vise nece klati jer su se ljudi izborili za to. Sutra Zeljkanu ako Brkovic opet udje u klubu kao sto se pominje, imace i oni idealno sudjenje kroz mjesec dana. Samo mi nekako ne mozemo, sto li.
ako nije stigla u prve dvije sedmice, neće nikad. Moraš otići u shop i uzeti. Ja sam čekao preko 2 mjeseca i nisam je dobio dok nisam lično otišao.
Ako 10% "pitara" ovo shvati, post će imati poentu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:15Ne bjezi niko od toga da smo bili losi ali ljudi malo realnosti.
Ne znam odakle i zasto se stvorio taj stereotip ako smo losi da nas imaju pravo kar.ati koliko hoce.Zasto?Zasto mi nekada ne mozemo bit losi i pobjediti naguzove 1-0/2-1 kao sto oni rade vise od pola sezone,zasto nama ne moze neka frljoka uletiti.Znaci mi moramo izdominirati da bi pobjedili a ostali znamo kako upisuju pobjede.
Ne volim ni ja bjezati od ekipe i gresaka,naravno da treba ukazati ali neke cinjenice su cinjenice.4.gol sto je priznao Radniku na Kosevu nama ne bi za 100 zivota priznao posto nam je prosle godine cist gol u Bijeljini ponistio.Znaci ova situacija Radnika je mega ofsajd za situaciju u koju se Kyeremeh bio nasao prosle sezone.Naravno vi to ne pamtite ali pamtili bi da nismo dobili.To prvo,dakle nije isto kad igras 3-3 i ganjas gol za pobjedu i kad gubis pa se cupas da ne zijanis.
Dalje,penal u Doboju cirkus.Takodjer nije isto gubiti 1-0 i 2-0.Na kraju se ispostavilo da smo izgubili zbog tog penala
Ja ne znam sta je vama ba ljudi,nisu to greske na 3-0/4-0/4-1 pa da kazes hajde yebat ga.Ni tada ne trebaju proci ispod radara a tek sada.Bili smo losi ali nismo zasluzili da izgubimo nijednu.I onda dodje novi trener tek odradi 3-4 treninga,promjeni skroz sistem,opet pobjedis i stvoris jos 3-4 dobre prilike i opet ne valja.Pa sta treba vise?I uvijek se na treneru lomi.E nek vam Borac ima igru u pm ljudi im se sklanjaju jedan sut za 90 minuta nebu pod obakle i opet jedva dobiju
Kad se sudjenje sredi i kad budu svi igrali kako treba a ne ovo zamazivanje ociju i igrokaz od jucer onda mozemo igru komentarisati i pljuvati.Kad posteno izgubimo bez mrlje treba to prihvatiti,nije nikakva sramota medjutim ovo sto se nama radi u prva 3 kola je samo uvertira sta nas ceka u nedelju.Hoce li nas predsjednik zastiti i kako ce se reagovati vidjet cemo.Ne znam kako mu se da vise.
Nece ti nikada ni doci. Moras otici ili nekoga poslati u shop da ti daju na licu mjesta. Imaju 100 posiljki koje su im vracene iz njima poznatog razloga i stoje u shopu i njih briga sto je neko platio za to.
U mene isto. Nema clanske vec pola godine, pisao takodjer niko ne odgovara. Prosle godine narucio dva dresa poslali mi sve pogresno bez brojeva, bez imena,bez onih znakova sa strane premijer liga i to, a sve su naplatili uredno. Isto sam im pisao i slao slike dresova da su "goli" dosli, nikad odgovora. Pravi evropski maniri ali pare ne smrde. Nema veze zato ove godune samo sam clansku narucio dva puta me nece yebat. Ali eto ni nje nema.
Vidjet ces kad nas velez nadigra u mostarupropoklopac je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:44Ma sta ima Velez, njim oni nisu zanimljivi, velez imao ili ne neko normalno sudjenje oni ce zavrsiti 5 ili 6...ovdje se prica o konkurentima za prvaka.Hordas1990 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:21Zasto cmizdrite na sudjenje kad mi nista ne radimo da to poboljsamo? Eto ne racunajte Zrinjski i Borac, kako Velez moze? Kako su oni sebi sve sredili? Nikad ih vise nece klati jer su se ljudi izborili za to. Sutra Zeljkanu ako Brkovic opet udje u klubu kao sto se pominje, imace i oni idealno sudjenje kroz mjesec dana. Samo mi nekako ne mozemo, sto li.
Izgovori su za vagine. Ljudi se bore.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:15Ne bjezi niko od toga da smo bili losi ali ljudi malo realnosti.
Ne znam odakle i zasto se stvorio taj stereotip ako smo losi da nas imaju pravo kar.ati koliko hoce.Zasto?Zasto mi nekada ne mozemo bit losi i pobjediti naguzove 1-0/2-1 kao sto oni rade vise od pola sezone,zasto nama ne moze neka frljoka uletiti.Znaci mi moramo izdominirati da bi pobjedili a ostali znamo kako upisuju pobjede.
Ne volim ni ja bjezati od ekipe i gresaka,naravno da treba ukazati ali neke cinjenice su cinjenice.4.gol sto je priznao Radniku na Kosevu nama ne bi za 100 zivota priznao posto nam je prosle godine cist gol u Bijeljini ponistio.Znaci ova situacija Radnika je mega ofsajd za situaciju u koju se Kyeremeh bio nasao prosle sezone.Naravno vi to ne pamtite ali pamtili bi da nismo dobili.To prvo,dakle nije isto kad igras 3-3 i ganjas gol za pobjedu i kad gubis pa se cupas da ne zijanis.
Dalje,penal u Doboju cirkus.Takodjer nije isto gubiti 1-0 i 2-0.Na kraju se ispostavilo da smo izgubili zbog tog penala
Ja ne znam sta je vama ba ljudi,nisu to greske na 3-0/4-0/4-1 pa da kazes hajde yebat ga.Ni tada ne trebaju proci ispod radara a tek sada.Bili smo losi ali nismo zasluzili da izgubimo nijednu.I onda dodje novi trener tek odradi 3-4 treninga,promjeni skroz sistem,opet pobjedis i stvoris jos 3-4 dobre prilike i opet ne valja.Pa sta treba vise?I uvijek se na treneru lomi.E nek vam Borac ima igru u pm ljudi im se sklanjaju jedan sut za 90 minuta nebu pod obakle i opet jedva dobiju
Kad se sudjenje sredi i kad budu svi igrali kako treba a ne ovo zamazivanje ociju i igrokaz od jucer onda mozemo igru komentarisati i pljuvati.Kad posteno izgubimo bez mrlje treba to prihvatiti,nije nikakva sramota medjutim ovo sto se nama radi u prva 3 kola je samo uvertira sta nas ceka u nedelju.Hoce li nas predsjednik zastiti i kako ce se reagovati vidjet cemo.Ne znam kako mu se da vise.
Ovaj post zaokruzuje jako dobro cijelu pricu, i detektuje problem. A problem je u nama. Ja evo se kladim da smo mi dali prvi gol kao sloga gledao bi var za onu ruku na sredini. S druge strane, nama je vazno samo da ne odigramo ko Barca u prajmu i ide jbnje svima u klubu svega. A oni to obilato koriste, cim vide malo da nismo na 120% ide lagano sjeckanje, stoosamdeset faula, malo var malo ovo malo ono. Tu jedina zamjerka ide moja Mirvicu i ljudima oko njega. Nije ovo amerika nit bilo kakvo uredjeno drustvo. Pa ljudi kradu ofirno, cisto da ti pokazu da mogu, da provociraju, kasape svaku tekmu i smiju se, kaznjavaju te. Okej, ako je izgovor da ne mozes kroz institucije, kroz komitete nista, brate s tolikim parama… jel trebamo crtat sta se treba uradit.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:15Ne bjezi niko od toga da smo bili losi ali ljudi malo realnosti.
Isto, a samo sto se pojacalo je broj kafa dnevno u kaficuShategabri je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:53Ovako i mene dijaspora nazove, kaže hoćel to rat kod vas, reko vi gledate vijesti i zaključujete po tome.
Kad nije 30 godina izbio, neće ni sad.
Na tribinama je uvijek bilo orgijanja, ne vidim šta se promijenilo.
Ne znam da smo još dobili Cimirota. Kako su propadali, ne vjerujem dok ga u dresu ne vidim.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2025, 17:37Mislim da je u osnovi ostavka-bijeg ZZ osnovni problem. Zao mi je, ali ima i do njega, mogao je malo istrpiti.
Poslije one 3 utakmice i neuspjeha, sumnjam da bi i jedan ozbiljan trener dosao u toj situaciji. Mozda i bi, ali za velike pare, one
sto su date za Ljajica, Ristovskog, Cimirota. Imali bi trenera-ime, ali ekipu i ovaka imena ???
Jedini izbor su vjv. bili Husref, Dudic i mozda neko slican. Data sansa Husrefu, pa dokle dobaci, dati mu podrsku zavisno odrezultata
na kraju polusezone.
Kukali smo i prizeljkivali imena Ljajic, Ristovski, Cimirot i eto dobili ih, Hajde da malo uzivamo u majstorima (konacno).
Hvala Mirvicu, valjda nas ne bude puno kostalo,ako se razocaras rezultatima.
Ma mi smo ko qurac bili u Doboju i u normlanim okolnostima zasluzili da izgubimo ali jednostavno nema utakmice gdje se ne baci mrlja i ostavi prostor za ŠBBKBB.Sto kazes njima je dovoljno 10 minuta da vide da mi nemamo dan i tu krece haos.Oerde je napisao/la: ↑18 avg 2025, 16:49Ovaj post zaokruzuje jako dobro cijelu pricu, i detektuje problem. A problem je u nama. Ja evo se kladim da smo mi dali prvi gol kao sloga gledao bi var za onu ruku na sredini. S druge strane, nama je vazno samo da ne odigramo ko Barca u prajmu i ide jbnje svima u klubu svega. A oni to obilato koriste, cim vide malo da nismo na 120% ide lagano sjeckanje, stoosamdeset faula, malo var malo ovo malo ono. Tu jedina zamjerka ide moja Mirvicu i ljudima oko njega. Nije ovo amerika nit bilo kakvo uredjeno drustvo. Pa ljudi kradu ofirno, cisto da ti pokazu da mogu, da provociraju, kasape svaku tekmu i smiju se, kaznjavaju te. Okej, ako je izgovor da ne mozes kroz institucije, kroz komitete nista, brate s tolikim parama… jel trebamo crtat sta se treba uradit.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:15Ne bjezi niko od toga da smo bili losi ali ljudi malo realnosti.
Ma bilo bi emotivno i pokriveno iskustvom, ali Jatta, Krdzalic, Elezi, Djordjevic(Mamas, Hamzic ??) mogu odgovoriti na DM.mnon46 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 17:39Ne znam da smo još dobili Cimirota. Kako su propadali, ne vjerujem dok ga u dresu ne vidim.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2025, 17:37Mislim da je u osnovi ostavka-bijeg ZZ osnovni problem. Zao mi je, ali ima i do njega, mogao je malo istrpiti.
Poslije one 3 utakmice i neuspjeha, sumnjam da bi i jedan ozbiljan trener dosao u toj situaciji. Mozda i bi, ali za velike pare, one
sto su date za Ljajica, Ristovskog, Cimirota. Imali bi trenera-ime, ali ekipu i ovaka imena ???
Jedini izbor su vjv. bili Husref, Dudic i mozda neko slican. Data sansa Husrefu, pa dokle dobaci, dati mu podrsku zavisno odrezultata
na kraju polusezone.
Kukali smo i prizeljkivali imena Ljajic, Ristovski, Cimirot i eto dobili ih, Hajde da malo uzivamo u majstorima (konacno).
Hvala Mirvicu, valjda nas ne bude puno kostalo,ako se razocaras rezultatima.
Presidenteu ocito plaho ne smeta sve ovo,pa sta nam onda to govori?Pendulum je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:54Ako 10% "pitara" ovo shvati, post će imati poentu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 avg 2025, 15:15Ne bjezi niko od toga da smo bili losi ali ljudi malo realnosti.
Kad se sudjenje sredi i kad budu svi igrali kako treba a ne ovo zamazivanje ociju i igrokaz od jucer onda mozemo igru komentarisati i pljuvati.Kad posteno izgubimo bez mrlje treba to prihvatiti,nije nikakva sramota medjutim ovo sto se nama radi u prva 3 kola je samo uvertira sta nas ceka u nedelju.Hoce li nas predsjednik zastiti i kako ce se reagovati vidjet cemo.Ne znam kako mu se da vise.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 45 gostiju.