Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Coolpanda24
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Coolpanda24 » 12 avg 2025, 11:43

Sergej Barbarez je bez sumnje bio jedan od najomiljenijih igrača reprezentacije BiH. Nakon izuzetno uspješne igračke karijere nikad nije imao dilemu čime želi da se bavi. Uvijek i jedino što je želio bilo je upravo ovo što sada radi: da bude selektor reprezentacije BiH. Opširniji intervju možete pročitati u nastavku:
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... renja-sna/

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 16 avg 2025, 16:43

Povedi nas Barbaa :bih:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 avg 2025, 18:26

Gdje je " staff " ?? Sta je ovo vise se negledaju igraci neprati se niko nista. Kao onomad kad si sjedio sjedili na Bernabeu??? Interesantno gledal se Saric koji nema klub ? Gdje pratite zeljeznog Ermina ? Nema te u heraclesu? Zaragozi? Karlsruhe?? Graz ? Daj nesta novinari da imamo citat kako se radi punom parom i velikom profesionalnoscu?? Kako se diglo sve na veliko nivo. :yawn:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 18 avg 2025, 14:10

I opet te pljuju barbaaaa

Samo jakoo 💪💪

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 18 avg 2025, 14:12

Uvijdk menadjersken panjeve zove poput mujakica, djakovca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 18 avg 2025, 14:14

Menadžerski pijun. Koliko će te sreća više srati prevaro?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 avg 2025, 14:15

Abd Allah nek ti pripremi ono sto je pravda sto ste zasluzili. Abd jos jedan cir dobio krme menadzersko. Propali kockaru kojeg su ganjali po casinima Hamburga 🤮🤮🤮
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 avg 2025, 14:16

Yebo te vico u pakas, a dok Mujakic, Kulenovic, Djakovac i Tahirovic gledaju i navijaju
=\_1921_/=

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2025, 14:18

Trenerska ubleha.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 avg 2025, 14:23

Čovjek je pozvao trenutno dva najveća talenta koji imaju veze sa nama, dobiti će po par minuta na utakmici protiv San Marina i kraj. I meni se ne sviđa Mujakić i Tahirović ali drugih zamjerki nema.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 avg 2025, 14:24

meecko je napisao/la:
18 avg 2025, 14:23
Čovjek je pozvao trenutno dva najveća talenta koji imaju veze sa nama, dobiti će po par minuta na utakmici protiv San Marina i kraj. I meni se ne sviđa Mujakić i Tahirović ali drugih zamjerki nema.
A Malic, Bazdar, Kulenovic, Djakovac su ti ok?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 18 avg 2025, 14:24

Drago mi je zbog Košpe i Kerima ali kad vidim da opet nisi pozvao nijednog lijevog beka zgadi mi se i reprezentacija i sve, daj Slavišu Radovića ako treba bolan ne bi niko ništa ni rekao.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

adrenaline323
Kontakt:

Post Postao/la adrenaline323 » 18 avg 2025, 14:28

Alajbegovica odmah u prvih 11 protiv San Marina fali nam kreator i sut sa distance. Nadat se i Basicu umjesto Tahirovica valjda je "staff" to vidio protiv Slovenije.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 avg 2025, 14:32

jasmin10 je napisao/la:
18 avg 2025, 14:24
meecko je napisao/la:
Boljih nema na žalost, ove nehljebare iz PL BiH ne spominjati. Dokazali su se u pretkolima Evrope. Možda Djakovac da ide van spiska. Kulenović je u Holandiji do povrede bio dobar. Volio bih da imamo Ramosa, Ronalda, Messija u ekipi ali ...... Isto ovako se pljuvao Petev pa poslije plač za njim
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 avg 2025, 14:37

meecko je napisao/la:
18 avg 2025, 14:32
jasmin10 je napisao/la:
meecko je napisao/la:
Boljih nema na žalost, ove nehljebare iz PL BiH ne spominjati. Dokazali su se u pretkolima Evrope. Možda Djakovac da ide van spiska. Kulenović je u Holandiji do povrede bio dobar. Volio bih da imamo Ramosa, Ronalda, Messija u ekipi ali ...... Isto ovako se pljuvao Petev pa poslije plač za njim
Hoces da kažeš da Gazibegovic nije bolji od Malica ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 avg 2025, 14:43

meecko je napisao/la:
18 avg 2025, 14:32
jasmin10 je napisao/la:
meecko je napisao/la:
E haj molim te da cujem elaborat po cemu su bolji ispodprosjecni Kulenovic, Ifet i Basic koji igraju nigdje prakticno..od Tabakovica, Esmira, Huseinbasica?

Po cemu je tacno Maloc zasluzio poziv vise nego Jusuf? eto sve sto sam ti naveo su igraci i pozicije 1na1...
=\_1921_/=

adrenaline323
Kontakt:

Post Postao/la adrenaline323 » 18 avg 2025, 14:50

Fakat ne kontam sta je sa Tabakovicem? Borusija M. i Hoffenheim glupi a mi pametni pa kod nas nema mjesta. Pogotovo bi valjao kad se ganja rezultat pa se igra na visoke lopte al eto

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 avg 2025, 14:52

Dosta diskutabilan spisak:

- Dosadasnje izostavljanje Bajraktarevica je bilo opravdano, medjutim na ovom spisku po meni mogao/morao je biti tu. Ako cemo gledati minutazu, tu je negdje sa mnogima na spiska, tako da to ne moze biti argument. Ne znam koliko nam u ovom trenutku i moze pomoci, ali bi bio pozitivan signal u ovom momentu, gdje se bori za svoje mjesto u PSV-u.
- Bazdar je krajnje u ovom trenutku sad trebao ostati bez poziva. Ne postize golove, a i u Segundi je izgubio mjesto startera. Bio je zanimljiv pored toga sto nije zabijao jer je imao odredjenih kvaliteta i van toga, ali nema smisla vise jer je i dalje u slobodnom padu
- Karic je starter u Sturmu, nisam ga gledao ove sezone, prije toga sam ga pratio kako u Darmstadtu tako i u Sturmu, i mislim da nije trebao dobiti poziv jer nije nista bolji od ovih sto imamo. Kakvo je stanje ove sezone, ne znam, ali ocito da su ga gledali i procjenili da ga ne trebamo, sto bi i razumio
- Malic vjerujem da dobiva poziv najvise na osnovu karaktera i zalaganja, ali sve vise je upitan njegov dalji put, imao je momentum kad je zabio u ligi prvaka i debitovao, ali sve vise se cini da on na desnom beku na ovom nivou nema da trazi nista. Mozda kao stoper, jedino.
- Gazibegovic, kako se cini isto gubi svoje mjesto u Kölnu, pored toga sto je do sada svakako imao dosta losih partija u reprezentaciji, zbog toga je i ostao bez poziva. Po meni, ipak, znacajno je bolji od Malica na desnom beku, i samim tim se mogao/morao naci tu.
- Krunic je zavrsena prica i mislim da on svakako ne zeli vise igrati za reprezentaciju, a kako i pozvati igraca koji pjeva himnu Srbije?
- Za Alajbegovica mu se nema sta odavati priznanje sto ga je pozvao, to je i vise nego ocigledno. Nadam se i odmah mjestu u prvih 11 protiv San Marina.
- Hadzikadunic nema kluba, tako da se nazalost opet odgodio njegov povratak, trenutno je u losoj situaciji.
- Poziv Kospi pozdravljam, ali trenutno je dosta daleko od A-reprezentacije, upitno je i kakav ce mu status biti u Fiorentini, ne vjerujem da ce imati neku minutazu ove sezone
- Tabakovic je trebao dobiti poziv - ali ocito i sa njim je Barbarez povukao crtu i procjenio da mu ne treba. Po meni pogresna odluka.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 18 avg 2025, 14:53

CAGarfia je napisao/la:
18 avg 2025, 14:14
Menadžerski pijun. Koliko će te sreća više srati prevaro?
Iskreno bolje bi bilo da je to nego da je stvarno ovoliko nesposobna neznalica. Ne znam sta da mislim. :yawn:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 avg 2025, 14:59

Goalgetter je napisao/la:
18 avg 2025, 14:52
Dosta diskutabilan spisak:

- Dosadasnje izostavljanje Bajraktarevica je bilo opravdano, medjutim na ovom spisku po meni mogao/morao je biti tu. Ako cemo gledati minutazu, tu je negdje sa mnogima na spiska, tako da to ne moze biti argument. Ne znam koliko nam u ovom trenutku i moze pomoci, ali bi bio pozitivan signal u ovom momentu, gdje se bori za svoje mjesto u PSV-u.
- Bazdar je krajnje u ovom trenutku sad trebao ostati bez poziva. Ne postize golove, a i u Segundi je izgubio mjesto startera. Bio je zanimljiv pored toga sto nije zabijao jer je imao odredjenih kvaliteta i van toga, ali nema smisla vise jer je i dalje u slobodnom padu
- Karic je starter u Sturmu, nisam ga gledao ove sezone, prije toga sam ga pratio kako u Darmstadtu tako i u Sturmu, i mislim da nije trebao dobiti poziv jer nije nista bolji od ovih sto imamo. Kakvo je stanje ove sezone, ne znam, ali ocito da su ga gledali i procjenili da ga ne trebamo, sto bi i razumio
- Malic vjerujem da dobiva poziv najvise na osnovu karaktera i zalaganja, ali sve vise je upitan njegov dalji put, imao je momentum kad je zabio u ligi prvaka i debitovao, ali sve vise se cini da on na desnom beku na ovom nivou nema da trazi nista. Mozda kao stoper, jedino.
- Gazibegovic, kako se cini isto gubi svoje mjesto u Kölnu, pored toga sto je do sada svakako imao dosta losih partija u reprezentaciji, zbog toga je i ostao bez poziva. Po meni, ipak, znacajno je bolji od Malica na desnom beku, i samim tim se mogao/morao naci tu.
- Krunic je zavrsena prica i mislim da on svakako ne zeli vise igrati za reprezentaciju, a kako i pozvati igraca koji pjeva himnu Srbije?
- Za Alajbegovica mu se nema sta odavati priznanje sto ga je pozvao, to je i vise nego ocigledno. Nadam se i odmah mjestu u prvih 11 protiv San Marina.
- Hadzikadunic nema kluba, tako da se nazalost opet odgodio njegov povratak, trenutno je u losoj situaciji.
- Poziv Kospi pozdravljam, ali trenutno je dosta daleko od A-reprezentacije, upitno je i kakav ce mu status biti u Fiorentini, ne vjerujem da ce imati neku minutazu ove sezone
- Tabakovic je trebao dobiti poziv - ali ocito i sa njim je Barbarez povukao crtu i procjenio da mu ne treba. Po meni pogresna odluka.
Ja bih i shvatio zasto neke nije zvao, al ne mogu da to shvatim radi ovih sto ih zove

Vise vrijedi esmirov potencijal i klupa u PSVu nego citave karijere zajedno Ifeta, Kulenovica i Basica...
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, Skojevska i 15 gostiju.