Nema terapije za njega, tu samo malj pomaže!
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- grbavicka1921
- Kontakt:
Tako je!Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2025, 08:46Ne vidim svrhu raspravljanja o utakmicama tipa Sloga - Borac.
Isto je bilo i prošle godine, isto će biti i ove.
Okrenimo se stvarima o kojima ima smisla diskutovati.

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Gubitak bodova u Vrapcima nije kiks. To moze ocekivati bilo koja ekipa. Pod ovo "kiks" mislim na manje ekipe i slabije.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Veće je rivalstvo, veći motiv, pa je i logično da više zapinju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:48Bosnjo je glup i nikad pameti nece doci. Sto ti kazes, bitno je ismijavat Velez koji je sve losiji, Slobodu koja se gotov ugasila, Celik i Jedinstvo kojih godinama nigdje nema, a borac sebi trasira put do titule tako sto mu je pola utakmica rekreativno otprilike.rishovski je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:20Sami smo sebi krivi,keslamo se sto su Tuzla,Zenica,Bihać;druga liga.Takmičimo se ko će koga više ocrniti,nazivamo jedni druge četnicima,ustašama.. Zato Borac lagano 36 bodova ove sezone,ni oro ni kopo...
I još navijaju nek ispadne Velež nek uđe Gošk... E moji Bošnjaci...
Al dobro, ista ta Sloboda i Celik zapinju puno vise protiv Sarajeva i Zelje, nego protiv zrinjskog i borca. I to je cinjenica.
Jer Bosnjo je glup.
I tako i treba biti.
I ovo rivalstvo Zrinjskog i ŠB, i to mi je zdravo rivalstvo.
Ko koga, pošteno. Nema sklanjanja, prioriteta.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma ovo sto se desava trenutno nema veze sa zdravim rivalstvom.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:57Veće je rivalstvo, veći motiv, pa je i logično da više zapinju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:48Bosnjo je glup i nikad pameti nece doci. Sto ti kazes, bitno je ismijavat Velez koji je sve losiji, Slobodu koja se gotov ugasila, Celik i Jedinstvo kojih godinama nigdje nema, a borac sebi trasira put do titule tako sto mu je pola utakmica rekreativno otprilike.rishovski je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:20Sami smo sebi krivi,keslamo se sto su Tuzla,Zenica,Bihać;druga liga.Takmičimo se ko će koga više ocrniti,nazivamo jedni druge četnicima,ustašama.. Zato Borac lagano 36 bodova ove sezone,ni oro ni kopo...
I još navijaju nek ispadne Velež nek uđe Gošk... E moji Bošnjaci...
Al dobro, ista ta Sloboda i Celik zapinju puno vise protiv Sarajeva i Zelje, nego protiv zrinjskog i borca. I to je cinjenica.
Jer Bosnjo je glup.
I tako i treba biti.
Ovo kod nas gore iz rivalstva preslo u mrznju i ko ce koga vise zaj*bat, dok je borac sebi napravio od 3-4 kluba marionete
Volim tebe, više od sebe
- Shategabri
- Kontakt:
Tu se slažem, pogotovo što navijači gledaju da tu bude neka zla krv i onda se to prenosi i na teren.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:19Ma ovo sto se desava trenutno nema veze sa zdravim rivalstvom.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:57Veće je rivalstvo, veći motiv, pa je i logično da više zapinju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:48
Bosnjo je glup i nikad pameti nece doci. Sto ti kazes, bitno je ismijavat Velez koji je sve losiji, Slobodu koja se gotov ugasila, Celik i Jedinstvo kojih godinama nigdje nema, a borac sebi trasira put do titule tako sto mu je pola utakmica rekreativno otprilike.
Jer Bosnjo je glup.
I tako i treba biti.
Ovo kod nas gore iz rivalstva preslo u mrznju i ko ce koga vise zaj*bat, dok je borac sebi napravio od 3-4 kluba marionete
Koševo Zapad
- Hrammm1921
- Kontakt:
Al ovo je obilježilo kolo.. Pranjić pogodi stativu odnosno vratnicu

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Historija se ponavlja...odnosno povijest

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Omaklo se u prvom kolu. I odmah je išla pismena opomena Saveza, posebno maksuz saopštenje kao upozorenje da se takvo što ne smije ponoviti. Statistika ne laže, a kada je Borac u pitanju, ona je neumoljiva.
Iako ja ovo ne vidim kao neku vrstu srpskog jedinstva već kao pritisak političkih struktura. Garancija Slogi da je neće **** sudije u drugim utakmica ako protiv Borca ne zapnu. Bilo bi interesantno pratiti koliko će puta biti npr Sloga oštećena protiv drugih klubova i slično.
-
- Kontakt:
Lik prvo nepismen, drugo isfrustriran, nabio mu Borac komplekse za cijeli zivot.
Godina ranije, Sarajevo dobilo Sirokog u finalu. Vi prosli polufinale nakon sto vas je Zrinjski pustio.since1948 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:03Ljudino 2006.ako se ne varam. Tada je bod u gostima bio ravan osvojenom prvenstvuLik je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:53Hajde ne lazi, sta je bilo u kupu kad je Zrinjski u Mostaru pustio Sirokom, a Ultrasi izasli sa stadiona u znak protesta?york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:52Svi koji prate od njenih pocetaka ovu ligu znaju da kad je u pitanju zrinjski široki nema spuštanja gaca nikada. Druga stvar što je zrinjski zadnjih godina puno bolji, a bilo je obrnuto u prvih 10 godina lige. Tako da ta priča ne pije vodu, a ovo u RS s Borcem je drugačije
Visi ciljevi jel?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Generalno nema spustanja gaca, ali dogodi kao sto je 2004 cini mi se kad je Zrinjski trebalo ispast I kad je Sarajevo pokradeno smijesnim penalom u Mostara. Nema spustanja gaca, ali dogodi se jbg.york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:59Dogode se svakom takve utakmice, vi to najbolje znate, imate ih u nogama dosta.Lik je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:53Hajde ne lazi, sta je bilo u kupu kad je Zrinjski u Mostaru pustio Sirokom, a Ultrasi izasli sa stadiona u znak protesta?york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:52Svi koji prate od njenih pocetaka ovu ligu znaju da kad je u pitanju zrinjski široki nema spuštanja gaca nikada. Druga stvar što je zrinjski zadnjih godina puno bolji, a bilo je obrnuto u prvih 10 godina lige. Tako da ta priča ne pije vodu, a ovo u RS s Borcem je drugačije
Visi ciljevi jel?
I široki je zrinjskom pustio jedne sezone na pecari da bi ostali u ligi. Ali generalno ti je stanje kako sam napisao
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozel mi neko objasnit zasto Sarajevo lupa ovolike pare u igracki kadar ako su se vec predali za titulu? Vidim da je i dalje samo prica koga je red da osvoji Borac ili Zrinjski..Presmjesno i priprema alibija za moguci debakl
Vico i Beus su alibi njima.
A sa obojicom šuruje Mirvić.
A sa obojicom šuruje Mirvić.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Standardna politika kulturnih,pismenih genocidasa. Kad kazes istinu ide ona srpska metoda,odma napadaj,lazi,petljaj. Godinama pisem o vama i nastavicu i dalje, barem da ljudi znaju za najveci kriminal od kad postoji lopta, na vasu zalost nije ovo Caciland i Dodikistan da vi ovdje uvodite red.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kone jeste to titulu predale, sto onda Adem dodje......
mozda da potrosi malo u kafani za vrijeme Sff
mozda da potrosi malo u kafani za vrijeme Sff
nek crknu dusmani, najjaci smo