https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... renja-sna/Sergej Barbarez je bez sumnje bio jedan od najomiljenijih igrača reprezentacije BiH. Nakon izuzetno uspješne igračke karijere nikad nije imao dilemu čime želi da se bavi. Uvijek i jedino što je želio bilo je upravo ovo što sada radi: da bude selektor reprezentacije BiH. Opširniji intervju možete pročitati u nastavku:
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Povedi nas Barbaa 

-
- Kontakt:
Gdje je " staff " ?? Sta je ovo vise se negledaju igraci neprati se niko nista. Kao onomad kad si sjedio sjedili na Bernabeu??? Interesantno gledal se Saric koji nema klub ? Gdje pratite zeljeznog Ermina ? Nema te u heraclesu? Zaragozi? Karlsruhe?? Graz ? Daj nesta novinari da imamo citat kako se radi punom parom i velikom profesionalnoscu?? Kako se diglo sve na veliko nivo. 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
I opet te pljuju barbaaaa
Samo jakoo

Samo jakoo
Uvijdk menadjersken panjeve zove poput mujakica, djakovca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Menadžerski pijun. Koliko će te sreća više srati prevaro?
-
- Kontakt:
Abd Allah nek ti pripremi ono sto je pravda sto ste zasluzili. Abd jos jedan cir dobio krme menadzersko. Propali kockaru kojeg su ganjali po casinima Hamburga 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- invincible1921
- Kontakt:
Yebo te vico u pakas, a dok Mujakic, Kulenovic, Djakovac i Tahirovic gledaju i navijaju
=\_1921_/=
Trenerska ubleha.
Čovjek je pozvao trenutno dva najveća talenta koji imaju veze sa nama, dobiti će po par minuta na utakmici protiv San Marina i kraj. I meni se ne sviđa Mujakić i Tahirović ali drugih zamjerki nema.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Drago mi je zbog Košpe i Kerima ali kad vidim da opet nisi pozvao nijednog lijevog beka zgadi mi se i reprezentacija i sve, daj Slavišu Radovića ako treba bolan ne bi niko ništa ni rekao.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Alajbegovica odmah u prvih 11 protiv San Marina fali nam kreator i sut sa distance. Nadat se i Basicu umjesto Tahirovica valjda je "staff" to vidio protiv Slovenije.
Boljih nema na žalost, ove nehljebare iz PL BiH ne spominjati. Dokazali su se u pretkolima Evrope. Možda Djakovac da ide van spiska. Kulenović je u Holandiji do povrede bio dobar. Volio bih da imamo Ramosa, Ronalda, Messija u ekipi ali ...... Isto ovako se pljuvao Petev pa poslije plač za njim
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Hoces da kažeš da Gazibegovic nije bolji od Malica ?meecko je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:32Boljih nema na žalost, ove nehljebare iz PL BiH ne spominjati. Dokazali su se u pretkolima Evrope. Možda Djakovac da ide van spiska. Kulenović je u Holandiji do povrede bio dobar. Volio bih da imamo Ramosa, Ronalda, Messija u ekipi ali ...... Isto ovako se pljuvao Petev pa poslije plač za njim
- invincible1921
- Kontakt:
E haj molim te da cujem elaborat po cemu su bolji ispodprosjecni Kulenovic, Ifet i Basic koji igraju nigdje prakticno..od Tabakovica, Esmira, Huseinbasica?meecko je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:32Boljih nema na žalost, ove nehljebare iz PL BiH ne spominjati. Dokazali su se u pretkolima Evrope. Možda Djakovac da ide van spiska. Kulenović je u Holandiji do povrede bio dobar. Volio bih da imamo Ramosa, Ronalda, Messija u ekipi ali ...... Isto ovako se pljuvao Petev pa poslije plač za njim
Po cemu je tacno Maloc zasluzio poziv vise nego Jusuf? eto sve sto sam ti naveo su igraci i pozicije 1na1...
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Fakat ne kontam sta je sa Tabakovicem? Borusija M. i Hoffenheim glupi a mi pametni pa kod nas nema mjesta. Pogotovo bi valjao kad se ganja rezultat pa se igra na visoke lopte al eto
- Goalgetter
- Kontakt:
Dosta diskutabilan spisak:
- Dosadasnje izostavljanje Bajraktarevica je bilo opravdano, medjutim na ovom spisku po meni mogao/morao je biti tu. Ako cemo gledati minutazu, tu je negdje sa mnogima na spiska, tako da to ne moze biti argument. Ne znam koliko nam u ovom trenutku i moze pomoci, ali bi bio pozitivan signal u ovom momentu, gdje se bori za svoje mjesto u PSV-u.
- Bazdar je krajnje u ovom trenutku sad trebao ostati bez poziva. Ne postize golove, a i u Segundi je izgubio mjesto startera. Bio je zanimljiv pored toga sto nije zabijao jer je imao odredjenih kvaliteta i van toga, ali nema smisla vise jer je i dalje u slobodnom padu
- Karic je starter u Sturmu, nisam ga gledao ove sezone, prije toga sam ga pratio kako u Darmstadtu tako i u Sturmu, i mislim da nije trebao dobiti poziv jer nije nista bolji od ovih sto imamo. Kakvo je stanje ove sezone, ne znam, ali ocito da su ga gledali i procjenili da ga ne trebamo, sto bi i razumio
- Malic vjerujem da dobiva poziv najvise na osnovu karaktera i zalaganja, ali sve vise je upitan njegov dalji put, imao je momentum kad je zabio u ligi prvaka i debitovao, ali sve vise se cini da on na desnom beku na ovom nivou nema da trazi nista. Mozda kao stoper, jedino.
- Gazibegovic, kako se cini isto gubi svoje mjesto u Kölnu, pored toga sto je do sada svakako imao dosta losih partija u reprezentaciji, zbog toga je i ostao bez poziva. Po meni, ipak, znacajno je bolji od Malica na desnom beku, i samim tim se mogao/morao naci tu.
- Krunic je zavrsena prica i mislim da on svakako ne zeli vise igrati za reprezentaciju, a kako i pozvati igraca koji pjeva himnu Srbije?
- Za Alajbegovica mu se nema sta odavati priznanje sto ga je pozvao, to je i vise nego ocigledno. Nadam se i odmah mjestu u prvih 11 protiv San Marina.
- Hadzikadunic nema kluba, tako da se nazalost opet odgodio njegov povratak, trenutno je u losoj situaciji.
- Poziv Kospi pozdravljam, ali trenutno je dosta daleko od A-reprezentacije, upitno je i kakav ce mu status biti u Fiorentini, ne vjerujem da ce imati neku minutazu ove sezone
- Tabakovic je trebao dobiti poziv - ali ocito i sa njim je Barbarez povukao crtu i procjenio da mu ne treba. Po meni pogresna odluka.
- Dosadasnje izostavljanje Bajraktarevica je bilo opravdano, medjutim na ovom spisku po meni mogao/morao je biti tu. Ako cemo gledati minutazu, tu je negdje sa mnogima na spiska, tako da to ne moze biti argument. Ne znam koliko nam u ovom trenutku i moze pomoci, ali bi bio pozitivan signal u ovom momentu, gdje se bori za svoje mjesto u PSV-u.
- Bazdar je krajnje u ovom trenutku sad trebao ostati bez poziva. Ne postize golove, a i u Segundi je izgubio mjesto startera. Bio je zanimljiv pored toga sto nije zabijao jer je imao odredjenih kvaliteta i van toga, ali nema smisla vise jer je i dalje u slobodnom padu
- Karic je starter u Sturmu, nisam ga gledao ove sezone, prije toga sam ga pratio kako u Darmstadtu tako i u Sturmu, i mislim da nije trebao dobiti poziv jer nije nista bolji od ovih sto imamo. Kakvo je stanje ove sezone, ne znam, ali ocito da su ga gledali i procjenili da ga ne trebamo, sto bi i razumio
- Malic vjerujem da dobiva poziv najvise na osnovu karaktera i zalaganja, ali sve vise je upitan njegov dalji put, imao je momentum kad je zabio u ligi prvaka i debitovao, ali sve vise se cini da on na desnom beku na ovom nivou nema da trazi nista. Mozda kao stoper, jedino.
- Gazibegovic, kako se cini isto gubi svoje mjesto u Kölnu, pored toga sto je do sada svakako imao dosta losih partija u reprezentaciji, zbog toga je i ostao bez poziva. Po meni, ipak, znacajno je bolji od Malica na desnom beku, i samim tim se mogao/morao naci tu.
- Krunic je zavrsena prica i mislim da on svakako ne zeli vise igrati za reprezentaciju, a kako i pozvati igraca koji pjeva himnu Srbije?
- Za Alajbegovica mu se nema sta odavati priznanje sto ga je pozvao, to je i vise nego ocigledno. Nadam se i odmah mjestu u prvih 11 protiv San Marina.
- Hadzikadunic nema kluba, tako da se nazalost opet odgodio njegov povratak, trenutno je u losoj situaciji.
- Poziv Kospi pozdravljam, ali trenutno je dosta daleko od A-reprezentacije, upitno je i kakav ce mu status biti u Fiorentini, ne vjerujem da ce imati neku minutazu ove sezone
- Tabakovic je trebao dobiti poziv - ali ocito i sa njim je Barbarez povukao crtu i procjenio da mu ne treba. Po meni pogresna odluka.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja bih i shvatio zasto neke nije zvao, al ne mogu da to shvatim radi ovih sto ih zoveGoalgetter je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:52Dosta diskutabilan spisak:
Vise vrijedi esmirov potencijal i klupa u PSVu nego citave karijere zajedno Ifeta, Kulenovica i Basica...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.