FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jeste, treba ih zapaliti.F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Nasi bijednici pretprosle sezone jedva ostanu u ligi niko ih nije ni naruzio. Zasto? Jer su odredjeni na platnim listama uprave i Manijaci sute ko zaliveni. Al eto ja sam negativac haha al dobro, cekacemo titulu jos deceniju, opusteno
U sustini ovo je ona modernija verzija juga sa vecim kopom i koja bi trebala biti strmija u odnosu na istok i sjever. Lijepo izgleda ovako samo sam skeptican oko krova koji mi ovdjr izglrda skuplja varijanta od obicnog krova koji je na istoku i sjeveru.
I ponovit cu, i dalje ne znam kako oni misle izgraditi ovu tribinu ovim tempom radova za 6mj od trenutka pocetka radova koji su bili 11.7.2025 ako.mene pamcenje sluzi.
-
- Kontakt:
F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Nasi bijednici pretprosle sezone jedva ostanu u ligi niko ih nije ni naruzio. Zasto? Jer su odredjeni na platnim listama uprave i Manijaci sute ko zaliveni. Al eto ja sam negativac haha al dobro, cekacemo titulu jos deceniju, opusteno
Pa jel na kraju treba da im se zvidzi i psuje zbog losih partija ili ipak treba prestati s tim jer im stvaramo pritisak?
Odluci se...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mislim da je jedini tacan odgovor da zvizdimo na lose partije a na dobre da ih gadjamo bakljama hahahah19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:17F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Nasi bijednici pretprosle sezone jedva ostanu u ligi niko ih nije ni naruzio. Zasto? Jer su odredjeni na platnim listama uprave i Manijaci sute ko zaliveni. Al eto ja sam negativac haha al dobro, cekacemo titulu jos deceniju, opustenoPa jel na kraju treba da im se zvidzi i psuje zbog losih partija ili ipak treba prestati s tim jer im stvaramo pritisak?
Odluci se...
Znal iko u koliko je trening danas
Ovaj jug ja mislim ima veci kapacitet a i bolji je zbog ovog modernijeg krova.Orvel je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:08U sustini ovo je ona modernija verzija juga sa vecim kopom i koja bi trebala biti strmija u odnosu na istok i sjever. Lijepo izgleda ovako samo sam skeptican oko krova koji mi ovdjr izglrda skuplja varijanta od obicnog krova koji je na istoku i sjeveru.
I ponovit cu, i dalje ne znam kako oni misle izgraditi ovu tribinu ovim tempom radova za 6mj od trenutka pocetka radova koji su bili 11.7.2025 ako.mene pamcenje sluzi.
Ja utakmice gledan sa istoka i oni stubovi stvarno prave problem,ljudi u europi skidaju onakve krovove a mi ih postavljamo.
Malo mi je neozbiljno ovo oko juga,pocela izgradnja a javnost jos ne zna tacan izgled sto odma otvara mogucnost za neko muljanje kod nas.
Hulahopka se zbunio..19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:17F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Nasi bijednici pretprosle sezone jedva ostanu u ligi niko ih nije ni naruzio. Zasto? Jer su odredjeni na platnim listama uprave i Manijaci sute ko zaliveni. Al eto ja sam negativac haha al dobro, cekacemo titulu jos deceniju, opustenoPa jel na kraju treba da im se zvidzi i psuje zbog losih partija ili ipak treba prestati s tim jer im stvaramo pritisak?
Odluci se...
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
nek je on mene nazvao seljakom iz ZavidovićaPablo11 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:31Hulahopka se zbunio..19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 13:17F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Odluci se...
nek crknu dusmani, najjaci smo
Druže niko ne spori da su loše odigrali protiv Rudara al ta ekipa je nakon te utakmice otišla i uzela u gostima Velež a znamo da bi svi potpisali prije te utakmice i bod a kamoli 3 što znači da ova ekipa ima kvalitet i može tako da ljudino ko navija za Želju zna da Željo svaku utakmicu ide na pobjedu posebno na Grbavici a ko to ne konta eno mu Radnik, Posušje i Rudar pa nek bude autsajder protiv Zrinjskog.ŽivioF1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:37Pa macak poslije Rudara kako ocekivat da idemo na pobjeduc protiv Zrinjskog smrada, ne budi mahnitantibot je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:21Druže jel to mi igramo protiv Barce ili nekog Zrinjskog pa kao nemamo žanse nikakve jedino da oni izađu sa 9 igrača.E moj Željo šta dočeka da te tvoji "navijači"na tvom stadionu proglašavaju autsajderom protiv nekog Zrinjskog.Svašta19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:00
Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
- gegenpressing
- Kontakt:
Zrinjski igra ofanzivnije od prethodne dvije ekipe na Grbavici tu i nekako vidim nasu sansu. Vjerujem u pozitivan rezultat, dodatna prednost nam je sto Zrinjski izgleda prelose(nismo mi nista bolji) ali imam osjecaj za dobar rezultat. Imaju i utakmice Evrope izmedju.
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Dosta će zavisiti od njihove prve tekme protiv Utrechta. Ako kiksaju, mislim da će doći s ozbiljnim namjerama, ako budu egal, vjerovatno će kombinovati sastav protiv nas.Pablo11 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 14:06Zrinjski igra ofanzivnije od prethodne dvije ekipe na Grbavici tu i nekako vidim nasu sansu. Vjerujem u pozitivan rezultat, dodatna prednost nam je sto Zrinjski izgleda prelose(nismo mi nista bolji) ali imam osjecaj za dobar rezultat. Imaju i utakmice Evrope izmedju.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Marin Karamarko jedan od nas! Osoba liderskih karakteristika, za kapitena definitivno!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mogo bi i ja naletiti kad sam vec ranije zavrsio s poslom

Da vidimo kakva je situacija u ekipi
Cemu da se nadam protiv Zrinjskog
- Riquelme1921
- Kontakt:
A da sam Andriju Drlju otreso bakljom u glavu on bi naučio zabijati šanse?F1921B je napisao/la: ↑18 avg 2025, 12:47Al Torcida bakljama gadja svoje igrace. I to poslije pobjede.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jeko trener.
Sto niko ne napise zasto bageri stoje il je tajna da se o tome ne smije pricat?Sta kazu strucnjaci,nije probjen rok.

Rodjeni su pitarske picke!
Pa vec su pisali prije par dana zbog klizista i ono sa stubovima nece moci kako su planirali
Sad ako se bude moralo vise placati ocekujem da se naplati odgovornima za gresku koju su napravili
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Orvel, Redfire16 i 41 gost.