FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

bosnas_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bosnas_ » 18 avg 2025, 09:51

HeavyBassBlues je napisao/la:
18 avg 2025, 09:47
Najbolje u priču ubaciti chetnike i balije. Korisno je naravno dodati i pokojeg ustashu. I tako uvijek imamo velika opravdanja za svoje male gluposti.
Svi sve znaju, ali ništa ne poduzimaju. A onda ide staro dobro kukanje kako su svi protiv nas, mrze nas i zakidaju. Što mi je to poznato odnekle...
Ako je već tako, sta radi klub u ovoj i ovakvoj ligi?!?! Što se trpi ova epska nepravda?!?! Ili se samo čeka da i nas "zapane", pa da kao i uvijek pokažemo da smo isti.
Nema većeg meraka sjest na šišu i uključit kukavicu. More se tako povazdan.
Tako je. Sve neka paranoja, kao svi su protiv nas, ma dajte.. Djecija bolest!
Prava istina je, da je, uglavnom i najvise do nas!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2025, 09:57

Banic
Ristovski Gojkovic Mujkic Kupresak
Jatta Elezi
Gulisa Ljaljic Kjeremeh
Mlinaric
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 18 avg 2025, 10:02

Da je uzet u Banja Luci, da svi zaborave sve probleme i da odjednom budemo Real Madrid :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 avg 2025, 10:06

bosnas_ je napisao/la:
18 avg 2025, 09:51
HeavyBassBlues je napisao/la:
18 avg 2025, 09:47
Najbolje u priču ubaciti chetnike i balije. Korisno je naravno dodati i pokojeg ustashu. I tako uvijek imamo velika opravdanja za svoje male gluposti.
Svi sve znaju, ali ništa ne poduzimaju. A onda ide staro dobro kukanje kako su svi protiv nas, mrze nas i zakidaju. Što mi je to poznato odnekle...
Ako je već tako, sta radi klub u ovoj i ovakvoj ligi?!?! Što se trpi ova epska nepravda?!?! Ili se samo čeka da i nas "zapane", pa da kao i uvijek pokažemo da smo isti.
Nema većeg meraka sjest na šišu i uključit kukavicu. More se tako povazdan.
Tako je. Sve neka paranoja, kao svi su protiv nas, ma dajte.. Djecija bolest!
Prava istina je, da je, uglavnom i najvise do nas!
Pratite malo vise ligu,mozda sljedeci put nece proci samo da nam svirne faul za Lulica,Catakovica ili da Andjusic prodje sa par mjeseci bolnice,mozda bude neki otvoreni lom noge.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 avg 2025, 10:08

hurem je napisao/la:
18 avg 2025, 09:48
Standardno jadikovanje i izvlakusa zbog neuspjeha!
Jedini krivci za izgubljenih 5 bodova u prva 3 kola smo mi sami sebi. Dakle, nisu sudije krive sto imamo 4 umjesto 9 bodova, i sto imamo gol-razliku 7:7.
Nevjerovatan luzerski mentalitet a sezona jedva da je počela.
Zapravo bi već bila izgubljena da je kvalitet Sarajeva, Zrinjskog i Borca tu negdje kao prošlih nekoliko sezona. Posto je trenutno (vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka) Sarajevo ipak najkvalitetniji tim, bez obzira na prosutih 5 bodova u prva 3 kola, i dalje je legitimni kandidat za titulu, da ne kažem favorit. E toliko je Sarajevo ove sezone, ali ove sezone, kvalitetnije u odnosu na konkurenciju. Prošlih sezona nismo ništa bili kvalitetniji od dvojca koji je titule osvajao.

Gledati samo sebe, tamburati male timove, protiv velikih ne gubiti na Kosevu i titula je tu.
Protiv Radnika i sl.klubova ti ni NATO ne bi trebao moći uticati na rezultat, a kamoli sudije. Jednostavno smo bili loši.
Cimirot bi bio najveće pojačanje Sarajeva u posljednjih ne znam ti koliko godina, veće i od Ristovskog i da ne nabrajam.
Sto sinoc nepobjedi zrinjski sb, kojeg je velez razmontirao prije 6 dana na njihovom terenu.

Borac pobjedi 0-1 slogu zeljo pobjedi posusje 0-1 pobjedi velez 0-1, a obje utakmice protivnik je zasluzio 10x vise remi nego radnik na kosevu..

Takodje 4:3 rezultat ti donisi 3 boda 4:4 donosi 1 bod.

Hoces da kazes da je bolje igrat ko zeljeznicar ovih 4 kola nego igru koju smo mi imali u oca 3. Mi smo od sloge izgubili skoro 90% radi pogreske var sudija protiv radnika.. jer stvarno neko misli da bi ZZ podnio ostavku da smo pobjedili radnik 4:3 , da nepricam koliko samopouzdanje bi igraci imali da su pobjedili i da ih je zoran vodio u doboju, ovde se vise gleda kako smo prokockali 2 boda od radnika a niko negleda to koju stetu nanosi. Sigurno smo 3 trenera izgubili u zadnjih 6 godina radi sudiski gresaka.. Kaze sta LJUDI U UPRAVI FK SARAJEVA rade, a niko se nepita sta rade ljudi koji su zaposljeni u NS BH (nebitno koje nacije) NAJBOLJI SUDIJA U BH IRFAN PELJTO JE SUSPENDOVAN 6 utakmica zrinjski borac a realno svaka odluka koja je donesena za koju su procjenili da je pogrijesio bila 50/50 evo ovaj sudija sto he sudio velez borac suspendovan (opravdano) sta he sa sudiom koji je sudio borac SARAJEVO 0:1 kad andjusicu covjek zamalo da slomi koljeno panonda onaj udarac kvrzica pa nepostojeci penal koliko je sudija suspendovan..

Sta rade ljudi u NS BH OPCENITO pa ako nista ljudi koji su u ns bh ispred BOSNJACKE KOMPONENTE, daliste culi ijedan komentar primjedbu dali mozda sute ucjenjivajuci Murvica da im plati ili su uzeli pare od vicini ljudi, zar je miguce da od 15 ljudi B komponente niko nista

STA SU NAVIJACI HZ ORADILI

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 18 avg 2025, 11:20

hurem je napisao/la:
Jedini krivci za izgubljenih 5 bodova u prva 3 kola smo mi sami sebi. Dakle, nisu sudije krive sto imamo 4 umjesto 9 bodova, i sto imamo gol-razliku 7:7.
Zapravo bi već bila izgubljena da je kvalitet Sarajeva, Zrinjskog i Borca tu negdje kao prošlih nekoliko sezona. Posto je trenutno (vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka) Sarajevo ipak najkvalitetniji tim, bez obzira na prosutih 5 bodova u prva 3 kola, i dalje je legitimni kandidat za titulu, da ne kažem favorit. E toliko je Sarajevo ove sezone, ali ove sezone, kvalitetnije u odnosu na konkurenciju. Prošlih sezona nismo ništa bili kvalitetniji od dvojca koji je titule osvajao.

Gledati samo sebe, tamburati male timove, protiv velikih ne gubiti na Kosevu i titula je tu.
Protiv Radnika i sl.klubova ti ni NATO ne bi trebao moći uticati na rezultat, a kamoli sudije. Jednostavno smo bili loši.
Cimirot bi bio najveće pojačanje Sarajeva u posljednjih ne znam ti koliko godina, veće i od Ristovskog i da ne nabrajam.
Sam si rekao drug, kvalitet timova bio tu negdje a pobjegli nam jedni 16 jedni 17 bodova.
Ogromna je razlika kad si igrač Sarajeva i imaš pritisak rezultata, navijača, veličine kluba i pritom znaš da će te zaklat gdje god može i kad si igrač borca ili zrinjskog i uvijek u podsvijesti imaš da i ako krene loše biće vadiona.
Koliko god bio ljut što nema rezultata zadnjih 5 godina, zadnje 2 , a pogotovo zadnju sezonu nismo mogli ništa.
MNON

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 18 avg 2025, 11:24

Lavcina je napisao/la:
17 avg 2025, 23:15
Ove sezone ce se Borac gurati jace. Tako da ovaj kiks Zrinjskog je onako.
Braca su to dogovorila svake godine se mjenja prvak izmedju ta 2 politicka kluba.
to je to!!
U ovoj situac.gdje ako si imalo kvalitet hladno zavrsis u grupama, gdje je ozbiljna lova za BH, oni to nece prepustiti slucaju!!!
Ove gdodine Zrinja ce biti potrosen grupama, ovaj drugi gura od prvog kola uz to kao slave neki rodjendan, moras biti masinerija ozbljna da bi to sve preskocio!

PS Samo pogledas jucerasnju utakmicu protiv Sloge kakav je to sistem, sastav protiv nas i koje loženje igraca Sloge, i ovo juce, od mix sastava do "prijateljske " energije na terenu...ii to tako imaju protiv 3 ekipe rs-a zagarantovanih 36 bodova..ko misli drugacije nek prati nastavak ;)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 avg 2025, 11:33

utakmicu protiv nas najavili 2 dana ranije, pressica vuleta dan pred utakmicu i onda najave na dan utakmice.

Protiv borca bez ikakve najave, samo par sati prije napisali danas igra sloga :lol:

Da ponovim, svježe ohlađene od prvog do zadnjeg ❤️

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 avg 2025, 11:46

Noke995 je napisao/la:
18 avg 2025, 11:20
hurem je napisao/la:

Sam si rekao drug, kvalitet timova bio tu negdje a pobjegli nam jedni 16 jedni 17 bodova.
Ogromna je razlika kad si igrač Sarajeva i imaš pritisak rezultata, navijača, veličine kluba i pritom znaš da će te zaklat gdje god može i kad si igrač borca ili zrinjskog i uvijek u podsvijesti imaš da i ako krene loše biće vadiona.
Koliko god bio ljut što nema rezultata zadnjih 5 godina, zadnje 2 , a pogotovo zadnju sezonu nismo mogli ništa.
Jednostavno se ne mogu složiti s tim.
Imaš sve u svojim rukama, bod-dva-tri razlike, i dodju ti Zrinjski i Borac na Koševo i pobijede te, bez pomoći sudija...ideš u bodovni minus, padaš psihički jer si luzer gdje su ti svi drugi krivi a samo ti ne...itd. Zato na kraju bude ta razlika.
To se desilo ove sezone. To se desavalo i ranije. To se desilo i one sezone kada smo prosuli +12 bodova prednosti. I opet si imao utakmicu na Koševu protiv Borca gdje su nas ljudi rasuli na proste faktore (bez pomoći sudija) i "prelomili" prvenstvo u svoju korist.
Ne prihvatam teoriju da smo zaklani od sudija, bez obzira na njihove "ciljane" greške. Sami sebe najviše koljemo.

Sramota je recimo opravdavati sudijama kiks od 4:4 na Koševu protiv Radnika, i to nakon što si 3:0 vodio.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 18 avg 2025, 11:59

Sta mislite vi o ovom nacionalistickom orgijanju u zadnje vrijeme. Na sta vas podsjeca ovo. Da nauljim pusku ili?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 avg 2025, 12:01

Galantni je napisao/la:
18 avg 2025, 11:59
Sta mislite vi o ovom nacionalistickom orgijanju u zadnje vrijeme. Na sta vas podsjeca ovo. Da nauljim pusku ili?
Cuj u zadnje vrijeme, ovako je 20 godina vec
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 18 avg 2025, 12:03

_weella_ je napisao/la:
18 avg 2025, 10:02
Da je uzet u Banja Luci, da svi zaborave sve probleme i da odjednom budemo Real Madrid :D
Kada igramo sa vicinom imovinom,je li za vikend ili ranije. :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2025, 12:07

napoleon72 je napisao/la:
18 avg 2025, 12:01
Galantni je napisao/la:
Ako nisi mako iz Buća Potoka ili Švrakinog, onda pitaš šta se kojeg q događa.
Inače što kažeš, ništa bitno se nije promijenilo.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2025, 12:19

Ado_77 je napisao/la:
18 avg 2025, 12:03
_weella_ je napisao/la:
18 avg 2025, 10:02
Kada igramo sa vicinom imovinom,je li za vikend ili ranije. :urnebes:
Crna neđelja u 18:45.
Koševo Zapad

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 18 avg 2025, 12:23

Galantni je napisao/la:
Mislim da nije odavno bilo ovako pojacano sa obje strane i bacanje kostiju ne bi li se napravio neki incident pa da krene belaj. Nema ovo veze za fudbalom, a preko tribine se kao uvojek provode politike. Mislim da nece ovo dobro zavrsit

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 avg 2025, 12:27

Galantni je napisao/la:
18 avg 2025, 12:23
Galantni je napisao/la:
Mislim da nije odavno bilo ovako pojacano sa obje strane i bacanje kostiju ne bi li se napravio neki incident pa da krene belaj. Nema ovo veze za fudbalom, a preko tribine se kao uvojek provode politike. Mislim da nece ovo dobro zavrsit
a jesil u bih ti

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 avg 2025, 12:30

Galantni je napisao/la:
Galantni je napisao/la:
Ma bilo je, samo je sad medijska masinerija malo pojacana, bas iz razloga sto se niko nije upecao na "rusenje drzave" i slicno. Prezivjela se i utakmica BiH SICG onda, unistavanje saveza od strane Ilje Dominkovica, prekid utakmice u BL kad je pogodjen Osim, onaj igrac Zrinjskog sto je potkacio igraca Veleza kad su ih navijaci gadjali, Valjic koji skida transparent ARBIH, kamenovanje nasih navijaca u Lukavici itd itd. Govorim samo za stvari vezane za fudbal, a van toga je pogotovo uvijek bilo rezanja. Narod se zasitio svega, tesko da ikog vise mogu nafurat na neki tezi incident.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 18 avg 2025, 12:38

ErosViverosViv je napisao/la:
18 avg 2025, 12:27
Galantni je napisao/la:

a jesil u bih ti
Bicu kad zatreba

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 avg 2025, 12:45

Galantni je napisao/la:
18 avg 2025, 12:38
ErosViverosViv je napisao/la:
18 avg 2025, 12:27
Galantni je napisao/la:

a jesil u bih ti
Bicu kad zatreba
Jasno

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2025, 12:53

Ovako i mene dijaspora nazove, kaže hoćel to rat kod vas, reko vi gledate vijesti i zaključujete po tome.
Kad nije 30 godina izbio, neće ni sad.
Na tribinama je uvijek bilo orgijanja, ne vidim šta se promijenilo.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, enzo1, juka55, mosarajvosa83, plisek, rimljanin90 i 57 gostiju.