hurem je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:48
Standardno jadikovanje i izvlakusa zbog neuspjeha!
Jedini krivci za izgubljenih 5 bodova u prva 3 kola smo mi sami sebi. Dakle, nisu sudije krive sto imamo 4 umjesto 9 bodova, i sto imamo gol-razliku 7:7.
Nevjerovatan luzerski mentalitet a sezona jedva da je počela.
Zapravo bi već bila izgubljena da je kvalitet Sarajeva, Zrinjskog i Borca tu negdje kao prošlih nekoliko sezona. Posto je trenutno (vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka) Sarajevo ipak najkvalitetniji tim, bez obzira na prosutih 5 bodova u prva 3 kola, i dalje je legitimni kandidat za titulu, da ne kažem favorit. E toliko je Sarajevo ove sezone, ali ove sezone, kvalitetnije u odnosu na konkurenciju. Prošlih sezona nismo ništa bili kvalitetniji od dvojca koji je titule osvajao.
Gledati samo sebe, tamburati male timove, protiv velikih ne gubiti na Kosevu i titula je tu.
Protiv Radnika i sl.klubova ti ni NATO ne bi trebao moći uticati na rezultat, a kamoli sudije. Jednostavno smo bili loši.
Cimirot bi bio najveće pojačanje Sarajeva u posljednjih ne znam ti koliko godina, veće i od Ristovskog i da ne nabrajam.
Sto sinoc nepobjedi zrinjski sb, kojeg je velez razmontirao prije 6 dana na njihovom terenu.
Borac pobjedi 0-1 slogu zeljo pobjedi posusje 0-1 pobjedi velez 0-1, a obje utakmice protivnik je zasluzio 10x vise remi nego radnik na kosevu..
Takodje 4:3 rezultat ti donisi 3 boda 4:4 donosi 1 bod.
Hoces da kazes da je bolje igrat ko zeljeznicar ovih 4 kola nego igru koju smo mi imali u oca 3. Mi smo od sloge izgubili skoro 90% radi pogreske var sudija protiv radnika.. jer stvarno neko misli da bi ZZ podnio ostavku da smo pobjedili radnik 4:3 , da nepricam koliko samopouzdanje bi igraci imali da su pobjedili i da ih je zoran vodio u doboju, ovde se vise gleda kako smo prokockali 2 boda od radnika a niko negleda to koju stetu nanosi. Sigurno smo 3 trenera izgubili u zadnjih 6 godina radi sudiski gresaka.. Kaze sta LJUDI U UPRAVI FK SARAJEVA rade, a niko se nepita sta rade ljudi koji su zaposljeni u NS BH (nebitno koje nacije) NAJBOLJI SUDIJA U BH IRFAN PELJTO JE SUSPENDOVAN 6 utakmica zrinjski borac a realno svaka odluka koja je donesena za koju su procjenili da je pogrijesio bila 50/50 evo ovaj sudija sto he sudio velez borac suspendovan (opravdano) sta he sa sudiom koji je sudio borac SARAJEVO 0:1 kad andjusicu covjek zamalo da slomi koljeno panonda onaj udarac kvrzica pa nepostojeci penal koliko je sudija suspendovan..
Sta rade ljudi u NS BH OPCENITO pa ako nista ljudi koji su u ns bh ispred BOSNJACKE KOMPONENTE, daliste culi ijedan komentar primjedbu dali mozda sute ucjenjivajuci Murvica da im plati ili su uzeli pare od vicini ljudi, zar je miguce da od 15 ljudi B komponente niko nista
STA SU NAVIJACI HZ ORADILI