Ne placete vidi se koliko

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne placete vidi se koliko
Nisam upratio da je Amorim u solidnoj formi. Fina ramena, a ima i miske. No homo.
Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:28Nisam upratio da je Amorim u solidnoj formi. Fina ramena, a ima i miske. No homo.![]()
Izgleda da je United ubo sa Cunhom i Mbeumom. Obojica su bili jako dobri danas. Pametna kupovima provjerenih igraca iz nba nakon silnih promasaja sa farmerima. Nije mi jasno zasto svi ne dovode ovako kad su svakako cijene farmera postale jednako visoke. Tottenham ako nakon Kudusa zavrsi Ezea i Savinha ide istim putem.![]()
Bauernovce je bas mnogo pogodilo sto ih je Florian odbio tako da mora biti igracina. Oni su ga gledali u Farmerligi. Ja nisam.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:39Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.![]()
Nešto mi šteka u EPL. Mogao bi biti najveći flop ikada.Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:45Bauernovce je bas mnogo pogodilo sto ih je Florian odbio tako da mora biti igracina. Oni su ga gledali u Farmerligi. Ja nisam.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:39Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.![]()
![]()
Estevao
Mogu ga za dvije godine prodat za pet puta manju cijenu u Leipzig i pravit se da su odradili dobar posao po uzoru na simpatizere Projekta.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:47Nešto mi šteka u EPL. Mogao bi biti najveći flop ikada.Masqareda je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:45Bauernovce je bas mnogo pogodilo sto ih je Florian odbio tako da mora biti igracina. Oni su ga gledali u Farmerligi. Ja nisam.Quartararo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:39Tebra ko je bolje pojačanje Cunha ili Florian? Čeka se samo da haubica Gyokeres počne cjepati.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Severina007 i 5 gostiju.