Fulio si profil.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da cujem ocekivanja utakmice protiv Zrinjskog?
Pobjeda.
Ako pobijedimo probati i u narednim utakmicama da Adžem vodi ekipu sa tribine.
- desnibocni
- Kontakt:
Ne da je fulio profil.
Fulio je sve što se moglo fulati.
Tek eto da ono nešto napiše, da se kao pika i da zbog toga bude velik i svojim očima.
Ne pišem često, ali kad vidim ovakvu glupost moram reagovati. E čuj "i brojem titula...".
Bože kakav lik.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- mamonelafo
- Kontakt:
Hahaha, kakav lik braćo mila... Pazi kakve nebuloze piše... Pa to je nečuveno.desnibocni je napisao/la: ↑18 avg 2025, 08:56Ne da je fulio profil.
Fulio je sve što se moglo fulati.
Tek eto da ono nešto napiše, da se kao pika i da zbog toga bude velik i svojim očima.
Ne pišem često, ali kad vidim ovakvu glupost moram reagovati. E čuj "i brojem titula...".
Bože kakav lik.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Nisam iznenađen odlukom da Adžem ostaje, to sam i predvidio neki dan. Ali hajte da mu pružimo podršku još neko vrijeme, započeo je neke stvari, pa nakon 10 kola ćemo vidjeti gdje smo šta smo. U najkraćem ja bih ovo do sad ocijenio - solidni rezultati u prvenstvu, jako loše ponašanje van terena. Kad bi popravio ovo drugo i malo se dozvao, mislim da bi mogli imati velika očekivanja.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:01Ljudi nadam se da vam je jasno šta je Adžemova namjera. Da uprava odbije ponuđenu ostavku, da mu da povjerenje i time on kupuje sebi prijeko potrebni mir narednih par kola tj. neće se tražiti ostavka jer on će reći pa jesam li je ponudio, al' uprava nije htjela prihvatiti.
On da je htio mogao je kao Zekić podnijeti NEOPOZIVU ostavku što naravno nije uradio iz poznatih razloga.
Sve u svemu, predviđam da Adžem ostaje, a motiv večerašnjeg poteza sam objasnio u prvom pasusu.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Hajmo sad zbiti redove da dobijemo Zrinjski,vjerujem da mozemo.
Rodjeni su pitarske picke!
Samo sto kod nas kad dobijes podrsku uprave nakon podnosenja ostavke, bivsi si za 2-4 kola.Lokomotifa je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:13Nisam iznenađen odlukom da Adžem ostaje, to sam i predvidio neki dan. Ali hajte da mu pružimo podršku još neko vrijeme, započeo je neke stvari, pa nakon 10 kola ćemo vidjeti gdje smo šta smo. U najkraćem ja bih ovo do sad ocijenio - solidni rezultati u prvenstvu, jako loše ponašanje van terena. Kad bi popravio ovo drugo i malo se dozvao, mislim da bi mogli imati velika očekivanja.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:01Ljudi nadam se da vam je jasno šta je Adžemova namjera. Da uprava odbije ponuđenu ostavku, da mu da povjerenje i time on kupuje sebi prijeko potrebni mir narednih par kola tj. neće se tražiti ostavka jer on će reći pa jesam li je ponudio, al' uprava nije htjela prihvatiti.
On da je htio mogao je kao Zekić podnijeti NEOPOZIVU ostavku što naravno nije uradio iz poznatih razloga.
Sve u svemu, predviđam da Adžem ostaje, a motiv večerašnjeg poteza sam objasnio u prvom pasusu.
Ja sam dosta kritikovao igru koju igramo, i dalje mi to izgleda lose. Adzema sam kritikovao samo zbog izjava i ne preuzimanja odgovornosti nego svaljivanja odgocornosti na pojedine igrace.
Evo i ja zelim pozvati na kolektivnu podrsku, ne samo Adzemu nego Zelji. Zelim da smo svi kao jedno kao i do nedavno, nek rade svoj posao na terenu a mi cemo davati podrsku. I kakva god igra bila mislim da konacan sud da li je ovo lose ili dobro mozemo dati nakon 10ak utakmica, znaci nekad krajem septembra ili pocetkom oktobra.
Ovakve stvari koje smo dozivjeli dole u proslom kolu moraju posluziti tome da ucvrstimo odnose!
Kad mozemo ocekivati odluke sudijske komisije vezano za crvene kartone Adzemu i Karamarku?
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 18 avg 2025, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da vecina nas navijaca i zamjera ovo drugo. Nemoguce je da je zbog rezultata jer smo vec prvo kolo bili protiv njega jer je vec dovoljno gafova imao. Igra se mora popraviti iz utakmice u utakmicu dok se uigraju silni novi igraci, samo da Adzem postane profesionalac i prestane davati one seljacke izjave.Lokomotifa je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:13Nisam iznenađen odlukom da Adžem ostaje, to sam i predvidio neki dan. Ali hajte da mu pružimo podršku još neko vrijeme, započeo je neke stvari, pa nakon 10 kola ćemo vidjeti gdje smo šta smo. U najkraćem ja bih ovo do sad ocijenio - solidni rezultati u prvenstvu, jako loše ponašanje van terena. Kad bi popravio ovo drugo i malo se dozvao, mislim da bi mogli imati velika očekivanja.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:01Ljudi nadam se da vam je jasno šta je Adžemova namjera. Da uprava odbije ponuđenu ostavku, da mu da povjerenje i time on kupuje sebi prijeko potrebni mir narednih par kola tj. neće se tražiti ostavka jer on će reći pa jesam li je ponudio, al' uprava nije htjela prihvatiti.
Zna li neko u koliko sati je danas trening?
-
- Kontakt:
Standardno dobri po stranama, tu se pokušati dobro organizovati i dopustiti što manje ubačaja i ovih "lopti po zemlji na penal" za Bilbiju.
Mislim da imamo prostora za prilike puno više nego prošlih godina.
Obzirom na sve što sam gledao, ako Karamarko ne bude stekao pravo:
Muftić
Trupe-Sedorf-Šukilović-Alić
Lagumdžija-Erik
Cvetanovski-Šošić-Boljević(ako je spreman)
Konings
A volio bih zbog same skok igre i činjenice da je vezni pa malo drugačije procjenjuje, možda Lagumdžiju umjesto Šukilovića a Foču na njegovo mjesto...Mislim da bi onda i iz zadnje linije bili brži, direktniji.
Kako god...bez srca ništa, pa hajmo to srce da ostavimo tamo gdje mu je najljepše,u našoj dolini
Sretno Željo!
Muftić
Lagumdžija-Erik
Konings
A volio bih zbog same skok igre i činjenice da je vezni pa malo drugačije procjenjuje, možda Lagumdžiju umjesto Šukilovića a Foču na njegovo mjesto...Mislim da bi onda i iz zadnje linije bili brži, direktniji.
Kako god...bez srca ništa, pa hajmo to srce da ostavimo tamo gdje mu je najljepše,u našoj dolini

Zamolio bih administratora da briše postove navijača drugih klubova, tema je FK Željezničar, za svaku drugu temu imate ostale PDF
- jointunija
- Kontakt:
A gdje ti je U-21 igrač?Strumfinho je napisao/la: ↑18 avg 2025, 10:30Standardno dobri po stranama, tu se pokušati dobro organizovati i dopustiti što manje ubačaja i ovih "lopti po zemlji na penal" za Bilbiju.
Muftić
Lagumdžija-Erik
Konings
Kako god...bez srca ništa, pa hajmo to srce da ostavimo tamo gdje mu je najljepše,u našoj doliniSretno Željo!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Jedino ako budu poceli utakmicu sa 9 igraca na terenu, a mi sa 11...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
U pravu si, malo sam se zabrojaojointunija je napisao/la: ↑18 avg 2025, 10:54A gdje ti je U-21 igrač?Strumfinho je napisao/la: ↑18 avg 2025, 10:30Standardno dobri po stranama, tu se pokušati dobro organizovati i dopustiti što manje ubačaja i ovih "lopti po zemlji na penal" za Bilbiju.
Muftić
Lagumdžija-Erik
Konings
Kako god...bez srca ništa, pa hajmo to srce da ostavimo tamo gdje mu je najljepše,u našoj doliniSretno Željo!

Muftic
Trupe-Sedorf-Lagumdžija-Alić
Fočo-Erik
Konings
- Lokomotifa
- Kontakt:
Marin Karamarko jedan je od nas!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Jel se zna zvanicno kako ce da izgleda jug ?
Na koneferenciji za medije bio je prikazan jedan izgled a na tabli koja stoji ispred juga drugi(onaj prvobitno kako je trebao izgledat)
Na koneferenciji za medije bio je prikazan jedan izgled a na tabli koja stoji ispred juga drugi(onaj prvobitno kako je trebao izgledat)
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac i 46 gostiju.