FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako prvi povedemo uzet cemo ih ko i svaki put tamo.
Ako fasujemo ide udaranje,sjeckanje,vinkov park the bus a mi bas poznati po tome sto se znamo vratiti.
Insistirati da Peljto sudi,pozvati 5 fifini ljudi na utakmicu i posadit ih na njihov zapad,sve kamere ponijeti da imamo video iz svakog ugla
Bezveze su,spremit ce to Husref.Ako predstave sutra Gojka ide i on u prvi 11 lagano
Ako fasujemo ide udaranje,sjeckanje,vinkov park the bus a mi bas poznati po tome sto se znamo vratiti.
Insistirati da Peljto sudi,pozvati 5 fifini ljudi na utakmicu i posadit ih na njihov zapad,sve kamere ponijeti da imamo video iz svakog ugla
Bezveze su,spremit ce to Husref.Ako predstave sutra Gojka ide i on u prvi 11 lagano
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
4 protiv radnika nije on branio.relativizam je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:43Jel ovaj naš novi golman imao kakvu tešku odbranu,nešto se ne sjecam
Ili brani samo ono što bi 95posto golmana skinulo.
11 golova mi primismo zadnje 4 utakmice
Craiova na Koševu ne bi se nijedan golman puno pitao u onoj situaciji.
U Rumuniji u prvom poluvremenu na 0-0 skinuo bas nezgodnu loptu sa petarca, rukometaska odbrana. Ne bih rekao da mu ijedan gol na dusu ide.
Protiv sloge vala osim gola i penala i nije bilo nekih opasnih suteva po njega. Gol svakako krivica odbrane gdje ljudi kombinuju ko da su sami.
Jucerasnji gol mozda je mogao mozda nije svakako odlican udarac glavom svaka cast Zivkovicu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Kakav Peljto ide Mirza Kazlagić ili Haris Halkić, čisto da se Bošnjo blamira.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:44Ako prvi povedemo uzet cemo ih ko i svaki put tamo.
-
- Kontakt:
Dobro se spremiti za Banja Luku i uzeti sva tri boda.
-
- Kontakt:
Musemic pa Cimirot

Uzimamo ih tamo.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Mateo Musa sudac 100%
@bordobijeli Ali fakat nevjerovatno zvuci, da mi prosle sezone na Koševu, sa modernim Zekicem, u prenstvenim utakmicama protiv Borca (0:2) i Zrinjskog (0:1, 0:0) nismo apsolutno ništa uradili, ne pamtim jesmo li za 270+ minuta imali jednu polupriku. Ja mislim, da nas je Kobac Selimovic vodio za 1500 KM mjesečno, nesto bi na tim utakmicama konkretno uradili.
Ja ne znam kakvo je ono bezidejno preuranjeno odigravanje pasova prema napadačima, Oliveira ne samo da je bio totalno nezainteresovan za utakmicu toliko da ga lopta nije htjela ni pogoditi, imam osjećaj kao da nije imao dodira na utakmici s obzirom da je u mnogim ekipama igrao kao Pressing Forward, ovde kod Husrefa je djelovao kao protivnički igrač. Ono što trebamo prema mom mišljenju uraditi protiv Borca jeste izaći sa lažnom devetkom u vidu Mlinarića koji bi odlično otvarao prostore po strani za Kyeremeha, a postupiti isto kao i Zekić protiv Craiove na Koševu kada je Rile ušao po desnoj strani iza leđa Beganovića i tražio prostor i davao opciju za povratni pas u prostor, nešto što smo i kroz sredinu uradili u vidu prvog gola Elezija protiv Radnika, a također daje Beganoviću slobodu da ide 1 na 1.
Mlinarić nam može biti itekako koristan u takvim situacijama, staviti odmah iza njega Adema da mu omogući dovoljno dobar pas da i on dođe u završnicu. Iskoristiti tromost i neiskustvo Berbića na desnoj strani bi mogla biti glavna stavka u analizi.
Jatta me iznenađuje, fizički je spremniji od većine ekipe i odskače od ostalih što se tiče kontrole lopte, međutim njegov pregled igre mora biti bolji s obzirom da igra sidraša u ovom sistemu i da mu Krdžalić neće stalno dolaziti po loptu, a Adem pogotovo, Jatta se zna zagraditi, ostaviti loptu u posjedu, ali još uvijek ne zna pametno napraviti faul. Očekujem mnogo od Kyeremeha u ovoj sezoni, krenulo ga je i nadam se da je ovo samo početak.
Mlinarić nam može biti itekako koristan u takvim situacijama, staviti odmah iza njega Adema da mu omogući dovoljno dobar pas da i on dođe u završnicu. Iskoristiti tromost i neiskustvo Berbića na desnoj strani bi mogla biti glavna stavka u analizi.
Jatta me iznenađuje, fizički je spremniji od većine ekipe i odskače od ostalih što se tiče kontrole lopte, međutim njegov pregled igre mora biti bolji s obzirom da igra sidraša u ovom sistemu i da mu Krdžalić neće stalno dolaziti po loptu, a Adem pogotovo, Jatta se zna zagraditi, ostaviti loptu u posjedu, ali još uvijek ne zna pametno napraviti faul. Očekujem mnogo od Kyeremeha u ovoj sezoni, krenulo ga je i nadam se da je ovo samo početak.
Kad kazu da smo protiv Sloge pokradeni za bod, a mi izasli tu utakmicu da izgubimo, al bukvalno.
Ko sve pise i kakva se sva opravdanja traze, to je za nepovjerovati.
Kazu osteceni protiv Radnika, a mi na 3:0 za 15 minuta dodjemo do 3:4, i opet nam kriv sudija

Kazu osteceni protiv Radnika, a mi na 3:0 za 15 minuta dodjemo do 3:4, i opet nam kriv sudija
Nezaboravi da je Radnik na Kosevu dao i 5 gol koji je sudija ponistio.. tako da se glupo vise vaditi na suđenje, do nas je 90%, a 10% su neke druge okolnosti. Ne volim kad se samo traze isprike i krivica u drugima, to je klasicna izvlakusa, tipa svi drugi su krivi osim nas samih..HyperOS je napisao/la: ↑18 avg 2025, 07:53Kad kazu da smo protiv Sloge pokradeni za bod, a mi izasli tu utakmicu da izgubimo, al bukvalno.
Kazu osteceni protiv Radnika, a mi na 3:0 za 15 minuta dodjemo do 3:4, i opet nam kriv sudija![]()
Po meni imamo u ekipi dosta suvisnih igraca, i treba tu napraviti rez, vidjeti kome se zahvaliti.. Hajmo Cimirot potpisuj vise

Ako uzmemo da ce sudit GIGXS il neko kod on ja nevidim kako mozemo pobjedit u bl..
Ako kojim slucajem i bude 0-0 il 0-1 zanas mene nebi zacudilo da da 2 crvena il nepostojeci penal, il nesto smjesno sudi.
To nece bit ko prosle godine iz dva razloga, prvi bio je trokruzni sistem igrali su u evropi promasli su penal mislili su da mogu izvuc remi al jednostavno nisu pocetak prvenstva i nisu toliko ni gledali prvenstvo.
Bez obzira na sve gledajuci utakmicu protiv posusja nisam vidio ni sok terapiju
Igra nam je spora guli kao krilo meda nemoze, nijedan duel nije dobio, imam osjecaj da smo izgubili svaki zracni duel i deul 1na1
Adem je Majstor on moze uvjek nesto napravit, al ako je on stvarno prosao pripreme sa NP i nije imo nikakvih povreda meni je izgledao TROMO, pa i nesnazan
Ako kojim slucajem i bude 0-0 il 0-1 zanas mene nebi zacudilo da da 2 crvena il nepostojeci penal, il nesto smjesno sudi.
To nece bit ko prosle godine iz dva razloga, prvi bio je trokruzni sistem igrali su u evropi promasli su penal mislili su da mogu izvuc remi al jednostavno nisu pocetak prvenstva i nisu toliko ni gledali prvenstvo.
Bez obzira na sve gledajuci utakmicu protiv posusja nisam vidio ni sok terapiju
Igra nam je spora guli kao krilo meda nemoze, nijedan duel nije dobio, imam osjecaj da smo izgubili svaki zracni duel i deul 1na1
Adem je Majstor on moze uvjek nesto napravit, al ako je on stvarno prosao pripreme sa NP i nije imo nikakvih povreda meni je izgledao TROMO, pa i nesnazan
Pa odigraju i drugi lošu utakmicu pa ih se ne zakolje, kakva je to logika?bosnas_ je napisao/la: ↑18 avg 2025, 08:25Nezaboravi da je Radnik na Kosevu dao i 5 gol koji je sudija ponistio.. tako da se glupo vise vaditi na suđenje, do nas je 90%, a 10% su neke druge okolnosti. Ne volim kad se samo traze isprike i krivica u drugima, to je klasicna izvlakusa, tipa svi drugi su krivi osim nas samih..HyperOS je napisao/la: ↑18 avg 2025, 07:53Kad kazu da smo protiv Sloge pokradeni za bod, a mi izasli tu utakmicu da izgubimo, al bukvalno.
Kazu osteceni protiv Radnika, a mi na 3:0 za 15 minuta dodjemo do 3:4, i opet nam kriv sudija![]()
Po meni imamo u ekipi dosta suvisnih igraca, i treba tu napraviti rez, vidjeti kome se zahvaliti.. Hajmo Cimirot potpisuj vise![]()
To upravo i pravi razliku, što se tebi svaki gol koji si do sad dao gledao u varu i tražio razlog da se poništi, dok konkurenti hladno prolaze neokržnjeno.
Daj jedan primjer iz prošle sezone gdje se sudilo na štetu Zrinjskog ili Borca, samo jednu grešku nađi?
Ne može ništa oprat da vodiš 3-0, pa gubiš 3-4 ali taj četvrti je iz čistog offsidea koji su nam prikazali kao onside.
Zabio si go i to bi bilo 4-3, 3 bobe, Zekić bi još uvijek vjerovatno bio tu itd...
Dakle logika vam je ako odigramo lošu utakmicu, kolji nas slobodno sami smo krivi.. svašta

MNON
-
- Kontakt:
Onda izadje savez sa saopstenjem i kazu sve je bilo regularno,cijelo kolo osim sto nije svirao Velezu crveni prptiv Borca,hebo ofsajd protiv Radnika,savez inace izadje sa saopstenjem samo kad jednom godisnje nesto nije Borcu svirano,nakarada,cirkus KoloradoNoke995 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 09:01Pa odigraju i drugi lošu utakmicu pa ih se ne zakolje, kakva je to logika?bosnas_ je napisao/la: ↑18 avg 2025, 08:25Nezaboravi da je Radnik na Kosevu dao i 5 gol koji je sudija ponistio.. tako da se glupo vise vaditi na suđenje, do nas je 90%, a 10% su neke druge okolnosti. Ne volim kad se samo traze isprike i krivica u drugima, to je klasicna izvlakusa, tipa svi drugi su krivi osim nas samih..HyperOS je napisao/la: ↑18 avg 2025, 07:53Kad kazu da smo protiv Sloge pokradeni za bod, a mi izasli tu utakmicu da izgubimo, al bukvalno.
Po meni imamo u ekipi dosta suvisnih igraca, i treba tu napraviti rez, vidjeti kome se zahvaliti.. Hajmo Cimirot potpisuj vise![]()
To upravo i pravi razliku, što se tebi svaki gol koji si do sad dao gledao u varu i tražio razlog da se poništi, dok konkurenti hladno prolaze neokržnjeno.
Daj jedan primjer iz prošle sezone gdje se sudilo na štetu Zrinjskog ili Borca, samo jednu grešku nađi?
Ne može ništa oprat da vodiš 3-0, pa gubiš 3-4 ali taj četvrti je iz čistog offsidea koji su nam prikazali kao onside.
Zabio si go i to bi bilo 4-3, 3 bobe, Zekić bi još uvijek vjerovatno bio tu itd...
Dakle logika vam je ako odigramo lošu utakmicu, kolji nas slobodno sami smo krivi.. svašta![]()
Jeste, na kraju je suština da se mi raspravljamo tu oko formacija, trenera, postavke, a vec je poznato i ko treba pobjediti i izgubiti. Ne mozes imati igru ako ti sudija sjecka i svira sve zivo. To smo uspjeli jednom prosle sezone, u kupu protiv Borca i to je to
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Najbolje u priču ubaciti chetnike i balije. Korisno je naravno dodati i pokojeg ustashu. I tako uvijek imamo velika opravdanja za svoje male gluposti.
Svi sve znaju, ali ništa ne poduzimaju. A onda ide staro dobro kukanje kako su svi protiv nas, mrze nas i zakidaju. Što mi je to poznato odnekle...
Ako je već tako, sta radi klub u ovoj i ovakvoj ligi?!?! Što se trpi ova epska nepravda?!?! Ili se samo čeka da i nas "zapane", pa da kao i uvijek pokažemo da smo isti.
Nema većeg meraka sjest na šišu i uključit kukavicu. More se tako povazdan.
Svi sve znaju, ali ništa ne poduzimaju. A onda ide staro dobro kukanje kako su svi protiv nas, mrze nas i zakidaju. Što mi je to poznato odnekle...
Ako je već tako, sta radi klub u ovoj i ovakvoj ligi?!?! Što se trpi ova epska nepravda?!?! Ili se samo čeka da i nas "zapane", pa da kao i uvijek pokažemo da smo isti.
Nema većeg meraka sjest na šišu i uključit kukavicu. More se tako povazdan.
Standardno jadikovanje i izvlakusa zbog neuspjeha!
Jedini krivci za izgubljenih 5 bodova u prva 3 kola smo mi sami sebi. Dakle, nisu sudije krive sto imamo 4 umjesto 9 bodova, i sto imamo gol-razliku 7:7.
Nevjerovatan luzerski mentalitet a sezona jedva da je počela.
Zapravo bi već bila izgubljena da je kvalitet Sarajeva, Zrinjskog i Borca tu negdje kao prošlih nekoliko sezona. Posto je trenutno (vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka) Sarajevo ipak najkvalitetniji tim, bez obzira na prosutih 5 bodova u prva 3 kola, i dalje je legitimni kandidat za titulu, da ne kažem favorit. E toliko je Sarajevo ove sezone, ali ove sezone, kvalitetnije u odnosu na konkurenciju. Prošlih sezona nismo ništa bili kvalitetniji od dvojca koji je titule osvajao.
Gledati samo sebe, tamburati male timove, protiv velikih ne gubiti na Kosevu i titula je tu.
Protiv Radnika i sl.klubova ti ni NATO ne bi trebao moći uticati na rezultat, a kamoli sudije. Jednostavno smo bili loši.
Cimirot bi bio najveće pojačanje Sarajeva u posljednjih ne znam ti koliko godina, veće i od Ristovskog i da ne nabrajam.
Jedini krivci za izgubljenih 5 bodova u prva 3 kola smo mi sami sebi. Dakle, nisu sudije krive sto imamo 4 umjesto 9 bodova, i sto imamo gol-razliku 7:7.
Nevjerovatan luzerski mentalitet a sezona jedva da je počela.
Zapravo bi već bila izgubljena da je kvalitet Sarajeva, Zrinjskog i Borca tu negdje kao prošlih nekoliko sezona. Posto je trenutno (vidjet cemo sta ce biti do kraja prelaznog roka) Sarajevo ipak najkvalitetniji tim, bez obzira na prosutih 5 bodova u prva 3 kola, i dalje je legitimni kandidat za titulu, da ne kažem favorit. E toliko je Sarajevo ove sezone, ali ove sezone, kvalitetnije u odnosu na konkurenciju. Prošlih sezona nismo ništa bili kvalitetniji od dvojca koji je titule osvajao.
Gledati samo sebe, tamburati male timove, protiv velikih ne gubiti na Kosevu i titula je tu.
Protiv Radnika i sl.klubova ti ni NATO ne bi trebao moći uticati na rezultat, a kamoli sudije. Jednostavno smo bili loši.
Cimirot bi bio najveće pojačanje Sarajeva u posljednjih ne znam ti koliko godina, veće i od Ristovskog i da ne nabrajam.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, riki46 i 34 gosta.