FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko je Jatta visok?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ima jos dosta da se igra, prvenstvo je tek krenulo. Bice tu svakakvih rezultata jer liga je takva da svako svakoga moze pobjediti. Mi trebamo gledati sebe i svoju igru unapredjivati, dati svoj maximum na svakoj utakmici, onda rezultati ubjedjen sam nece izostati.
Srce.robertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:02Selam i vozdra!!! Nije patetika a nije ni laz. Trenera Husrefa nevolim. Covjeka Husrefa van terena postivam i pozdravljam. Interesuje me jedno ako neko blizi zna, sta je sa Musemicem nije to taj covjek od prije godinu dana. Tesko dise kad govori promjenio se u licu a i oteknuto mi izgleda????![]()
Hus je tesko bolestan covjek. Ne znam koji mu qurac ovo treba. Lud.
-
- Kontakt:
GeldAntikloc je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:43Srce.robertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:02Selam i vozdra!!! Nije patetika a nije ni laz. Trenera Husrefa nevolim. Covjeka Husrefa van terena postivam i pozdravljam. Interesuje me jedno ako neko blizi zna, sta je sa Musemicem nije to taj covjek od prije godinu dana. Tesko dise kad govori promjenio se u licu a i oteknuto mi izgleda????![]()
-
- Kontakt:
Dobro je kiks svinjskog
-
- Kontakt:
Imamo srece vise nego pameti
Dobro je ziv sirimljanin90 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:50GeldAntikloc je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:43Srce.robertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:02Selam i vozdra!!! Nije patetika a nije ni laz. Trenera Husrefa nevolim. Covjeka Husrefa van terena postivam i pozdravljam. Interesuje me jedno ako neko blizi zna, sta je sa Musemicem nije to taj covjek od prije godinu dana. Tesko dise kad govori promjenio se u licu a i oteknuto mi izgleda????![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kiks Zrinjskog na svom terenu potvrdjije sto sam gore pisao da je ovo liga gdje svako svakoga moze pobjediti.
Bice tu jos puno iznenadjenja, liga je dosta jaca nego ranije, a i mi smo jaci nego proslih godina, samo nam fali uigranost i neka serija dobrih rezultata. Zrinjski i Borac su slabiji nego prosle godine..
Bice tu jos puno iznenadjenja, liga je dosta jaca nego ranije, a i mi smo jaci nego proslih godina, samo nam fali uigranost i neka serija dobrih rezultata. Zrinjski i Borac su slabiji nego prosle godine..
Samo dupla.
Ubjedljivo najbolja ekipa, najveci budjet, i jedini koji moze trenirati Sarajevo.
Ubjedljivo najbolja ekipa, najveci budjet, i jedini koji moze trenirati Sarajevo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šta je tu je. Trebali smo imati devet bodova, imamo četiri. Sljedeća je BL, šta god se dogodi ne treba stvarati neku negativnu atmosferu. Izašao bih na x i igrati na kontre, naše standardno preko Gulija i Kyeremeha. Poslije toga, pametno, tekmu po tekmu na tri boda igrati pa ljepota od igre kada dođe. Biće kikseva Borca u Hercegovini i Zrinjskog na sjeveru Bosne.
Za BL
Banić
Ristovski - Paskalev - Turda - Jović
Krdžalić - Jatta - Kuprešak
Ljajić
Kyeremeh - Guliashvili
Za BL
Banić
Ljajić
Kyeremeh - Guliashvili
Ove sezone ce se Borac gurati jace. Tako da ovaj kiks Zrinjskog je onako.
Braca su to dogovorila svake godine se mjenja prvak izmedju ta 2 politicka kluba.
Braca su to dogovorila svake godine se mjenja prvak izmedju ta 2 politicka kluba.
Steta zabi ga Krdzalic...Taman sve spremno bili samo enter da pritisnes

-
- Kontakt:
Tako nešto bi trebalo izvesti . Možda Beganovic bek Rile stoper Paskalev klupa. Bojim se prekida a bit će ih ako to očistimo kako treba onda se može do bodova.MSOZ101 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:14Šta je tu je. Trebali smo imati devet bodova, imamo četiri. Sljedeća je BL, šta god se dogodi ne treba stvarati neku negativnu atmosferu. Izašao bih na x i igrati na kontre, naše standardno preko Gulija i Kyeremeha. Poslije toga, pametno, tekmu po tekmu na tri boda igrati pa ljepota od igre kada dođe. Biće kikseva Borca u Hercegovini i Zrinjskog na sjeveru Bosne.
Za BL
Banić
Ljajić
Kyeremeh - Guliashvili
Svidja mi se ova postava za Banja Luku.MSOZ101 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:14Šta je tu je. Trebali smo imati devet bodova, imamo četiri. Sljedeća je BL, šta god se dogodi ne treba stvarati neku negativnu atmosferu. Izašao bih na x i igrati na kontre, naše standardno preko Gulija i Kyeremeha. Poslije toga, pametno, tekmu po tekmu na tri boda igrati pa ljepota od igre kada dođe. Biće kikseva Borca u Hercegovini i Zrinjskog na sjeveru Bosne.
Za BL
Banić
Ljajić
Kyeremeh - Guliashvili
U banja luci smo imali uzasno sudjenje i dobili 1:0. S ovakvom ekipom, kako god sudjenje bilo, sve osim pobjede je katastrofa !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- luckystrike
- Kontakt:
Nije ni ponedjeljak osvanuo već se sastav planira 
Iz BL ako se možemo vratiti neporaženi, puna šaka brade.

Iz BL ako se možemo vratiti neporaženi, puna šaka brade.
šta šta je, je*em ti
Haman pored kona imamo jos ljudi sto jedva cekaju da izgubimo. Ajmo momci za vikend pomesti i Banja Luku. Neka rade Nazor aparati

Ovo nema nigdje na svijetu da ti se tri ekipe sklone, a protiv ostalih te sudije guraju.
- relativizam
- Kontakt:
Jel ovaj naš novi golman imao kakvu tešku odbranu,nešto se ne sjecam
Ili brani samo ono što bi 95posto golmana skinulo.
11 golova mi primismo zadnje 4 utakmice
Ili brani samo ono što bi 95posto golmana skinulo.
11 golova mi primismo zadnje 4 utakmice
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.