Opet Perisicmeho-medo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:17Izgleda da ce Allegri furati igru sa 3 nazad, a Milan trenutno ima 4 stopera, sto znaci da fale jos 2 ukoliko ce igrati sa 3 nazad.
Pordd toga fali nam rezervni napadac.
Znaci neka standardna postava
------------------------------------Maignan-------------------------------
Saelemalers---Tomori--Gabbia--Pavlovic--Estupinan-
-------------------------Ricci-------------------Jashari------------------
---Perisic----------------------Gimenez------------------Leao------
Tu su na klupi De Winter, Jimenez, Modric, Fofana, Chukwueze, Okafor.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Pozdrav ljudi! Vraća nam se naš Milan. Nek nam je sretno svima, naravno i večerasnja utakmica dođe kao generalka pred početak sezone.
Forza Milan
Forza Milan

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Znaci i prva zvanicna tekma je 3-5-2 , Leao ima neku novu poziciju
Dobro je da Rafa krene sa golom na San Siru 
Rafa i izasao posle gola, ne bi rekao da je nesto ozbiljno, nadamo se barem, tako je djelovalo. Vise iz predstroznosti.
Rafa i izasao posle gola, ne bi rekao da je nesto ozbiljno, nadamo se barem, tako je djelovalo. Vise iz predstroznosti.
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 17 avg 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Leao gol pa povreda. Jel sta ozbiljno?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sale najbolji na terenu za sad. Santi se realno mogao vratiti u dozvoljenu poziciju, bilo je vremena. Estupinjan i Fofana imali gresku dvije, ali generalno dobri
Ok za sad. Luki drugo pv, da se ovo rijesi do 65'. Treba kreativnosti na terenu
Ok za sad. Luki drugo pv, da se ovo rijesi do 65'. Treba kreativnosti na terenu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Za sada osim povrede Leaoa, te onog šuta kada je Mike intervenisao dobro je. Možda Fofana previše siluje šut sa distance RLC je možda najlošiji. Santi je možda i mogao do gola da je bio pažljiviji.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- muha milanez
- Kontakt:
Fofana ne može pogoditi okvir gola iz 5-6 šuteva sa 18-20 metara. Klupirati, ima boljih na klupi
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Evo nam Luke i Jašara

Milanista od malih nogu, ali obukao je voljeni dres s jedno 15-20 godina zakašnjenja

Naime vecerasnja utakmica nece trajati 90 minuta, vec ima da igraju dok Yusuf ne zabije gol, nanijetio je momcina pa red je ispostovati 
- muha milanez
- Kontakt:
Kakva je klasa Modrić
Pojedinci kao amateri večeras, neuigranost vidljiva skoro u svakom napadu.

Pojedinci kao amateri večeras, neuigranost vidljiva skoro u svakom napadu.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Estupinan = duh Kevina Constanta. Kakva olupina igrac. Većina ce ovdje Thea praviti od blata, Thea koji je i sa dvije desne brzi od ove Ekvadorske protuhe
Lagano protiv drugoligaša sa dva napadača, u jednom momentu je Santi bio jedini ofanzivac na terenu. 
Bari nije neki test, al' je poželjna rutinska pobjeda. Ima se tu još dosta toga uigrati.
Pozitiva je baš Salamander, taj dečko je nevjerovatno napredovao od jedne krampe do respektabilnog igrača koji bi mogao biti bitan šaraf ove sezone.

Bari nije neki test, al' je poželjna rutinska pobjeda. Ima se tu još dosta toga uigrati.
Pozitiva je baš Salamander, taj dečko je nevjerovatno napredovao od jedne krampe do respektabilnog igrača koji bi mogao biti bitan šaraf ove sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ok zadovoljan sam, valjda će ekipe kao Bari rješavati ovako na 70% snage, da pobjeda ne dolazi u pitanje.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Estupinan je defanzivno više orjentisan igrač, večeras je korektan bio u odbrani, možda jedan bijeg je bio po lijevoj strani. Večeras je napadački bio aktivan, korektna utakmica.
Theo je trenutno ofanzivno možda najbolji lijevi bočni, ali je rupčaga bio u odbrani. Pored pobjeda koje je svojim golovima donosio, poprilično je bodova izgubljeno njegovim lošim potezima i nerezonskim crvenim kartonima. Također je bio jedan od"minera" u ekipi ako mu trener ne ide niz dlaku...
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Al' brate i sa ovim ocjenjivanjem igrača i kačenjem epiteta na osnovu prve utakmice u sezoni... 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidjet cemo defanzivu protiv Napolija, Intera, Juvea, pa ćemo tu njegovu defanzivu porediti sa Theovom. Živi bili pa vidjelimeecko je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:37Estupinan je defanzivno više orjentisan igrač, večeras je korektan bio u odbrani, možda jedan bijeg je bio po lijevoj strani. Večeras je napadački bio aktivan, korektna utakmica.
Theo je trenutno ofanzivno možda najbolji lijevi bočni, ali je rupčaga bio u odbrani. Pored pobjeda koje je svojim golovima donosio, poprilično je bodova izgubljeno njegovim lošim potezima i nerezonskim crvenim kartonima. Također je bio jedan od"minera" u ekipi ako mu trener ne ide niz dlaku...
-
- Kontakt:
Lagana pobjeda protiv slabog protivnika. Drago mi je da su dva najbolja igrača započeli sezonu sa golovima. Nadam se da Leao nije teže povrijeđen. Ne bi trebalo jer je ostao na klupi ali vidjećemo kad se to ohladi.
Fina dva gola. I poslije golova nisu stali sa napadima što je plus. Sa vremenom bi se i realizacija trebala popraviti. Jedino što mi se ne sviđa je što su u prvom poluvremenu igrači Barija šutali bar tri puta prema golu sa nekih 20 do 25 metara bez da su naši igrači zatvarali taj prostor. To je čak i ovaj pomoćni trener to istakao nakon utakmice. Odmah se ta stvar mora popravljati.
O igračima pojedinačno neću ali o Modriću moram. Imao je par loših dodavanja ali otkad je ušao tražio je loptu, otvarao se i uvijek tražio riješenje kako je uglavnom i igrao čitavu svoju karijeru. Mislim da je već ostalim suigračima pokazao kako se treba boriti za svoj klub.
Fina dva gola. I poslije golova nisu stali sa napadima što je plus. Sa vremenom bi se i realizacija trebala popraviti. Jedino što mi se ne sviđa je što su u prvom poluvremenu igrači Barija šutali bar tri puta prema golu sa nekih 20 do 25 metara bez da su naši igrači zatvarali taj prostor. To je čak i ovaj pomoćni trener to istakao nakon utakmice. Odmah se ta stvar mora popravljati.
O igračima pojedinačno neću ali o Modriću moram. Imao je par loših dodavanja ali otkad je ušao tražio je loptu, otvarao se i uvijek tražio riješenje kako je uglavnom i igrao čitavu svoju karijeru. Mislim da je već ostalim suigračima pokazao kako se treba boriti za svoj klub.
E ljudi polako sa nekim osudama i zakljuccima na osnovu prve tekme u sezoni. Pobjeda 2-0 protiv drugoligasa je ok za pocetak. Dosta ce tu jos igraca da se promjeni u startnoj postavi u odnosu na sinoc. Ono pozitivno je da se nije primio go i to tako treba da bude protiv ovih ovako ekipa u 80-90% slucajeva ove sezone. To je razlog zasto jex tu i to je ono sto me raduje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.