Premijer liga BiH - aktuelno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Loša utakmica.
-
- Kontakt:
Dobar golman ovaj Josipovic
Siroki promasio cist ziceru prvom i to bi im moglo presuditi da ostanu na bodu ili bez bodova
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
O cemu se ovdje pise gospode boze, ajmo pls o tome kako se namjesta Borcu sve, bolje nego ove degutantne teme i nebuloze, hvala. (I ovo o namjestanju su nebuloze al ajd mogu razumjeti ljubomora ovo ono
)
Ova utakmica Zrinjski Siroki je nevjerovatno losa

Ova utakmica Zrinjski Siroki je nevjerovatno losa

- robertkosar
- Kontakt:
Bar ovi iz Listice nisu skinuli gace ko Hadzi trivunova sloga

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sta prica boga ti, prestao sam gledati na poluvremenu ?

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
To su teme, bolesna ljubomorarobertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:42Bar ovi iz Listice nisu skinuli gace ko Hadzi trivunova sloga![]()
![]()
![]()

Pa i treba da se piše o svemu što krši propozicije takmičenja. Faktički je liga neregularna. Sutra Mirvić iskešira ove tamnopute što je doveo, sredi im pasoš i oni su ti u21. Čudi me što Jatti to već nisu uradili. Igra za Zambiju a ovamo u ligi ti je u21.
To pravilo je nidje veze, kao sto vidis lako se izigra i samo po sebi ne donosi nista. Po meni ja bih to pravilo ukinuo.Redfire16 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:45Pa i treba da se piše o svemu što krši propozicije takmičenja. Faktički je liga neregularna. Sutra Mirvić iskešira ove tamnopute što je doveo, sredi im pasoš i oni su ti u21. Čudi me što Jatti to već nisu uradili. Igra za Zambiju a ovamo u ligi ti je u21.
P.S. moj komentar nije bio na ovo sto pisemo i pravilo u21, nego ovo druge nebuloze, dnevno politicke prirode

Ovaj Josipovic bas dobar golman 

- robertkosar
- Kontakt:
Onda ja i ti nismo gledali iste utakmice. Igraci sloge su protiv Sarajeva ginuli isli na svaku ostro tu im je pomogao dosta onaj celevi pavelicovac iz Kreseva.MikiPirs je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:45To su teme, bolesna ljubomorarobertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:42Bar ovi iz Listice nisu skinuli gace ko Hadzi trivunova sloga![]()
![]()
![]()
![]()
A protiv bojca navijali da bojac sto prije da go

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Hajde ne lazi, sta je bilo u kupu kad je Zrinjski u Mostaru pustio Sirokom, a Ultrasi izasli sa stadiona u znak protesta?york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:52Svi koji prate od njenih pocetaka ovu ligu znaju da kad je u pitanju zrinjski široki nema spuštanja gaca nikada. Druga stvar što je zrinjski zadnjih godina puno bolji, a bilo je obrnuto u prvih 10 godina lige. Tako da ta priča ne pije vodu, a ovo u RS s Borcem je drugačije
Visi ciljevi jel?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Hrammm1921
- Kontakt:
Zrinski los nikakav, bice zanimljiva borba za titulu
Dogode se svakom takve utakmice, vi to najbolje znate, imate ih u nogama dosta.Lik je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:53Hajde ne lazi, sta je bilo u kupu kad je Zrinjski u Mostaru pustio Sirokom, a Ultrasi izasli sa stadiona u znak protesta?york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:52Svi koji prate od njenih pocetaka ovu ligu znaju da kad je u pitanju zrinjski široki nema spuštanja gaca nikada. Druga stvar što je zrinjski zadnjih godina puno bolji, a bilo je obrnuto u prvih 10 godina lige. Tako da ta priča ne pije vodu, a ovo u RS s Borcem je drugačije
Visi ciljevi jel?
I široki je zrinjskom pustio jedne sezone na pecari da bi ostali u ligi. Ali generalno ti je stanje kako sam napisao
Staro pravilo glasi:”igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli” u ovom slucaju Vinko, koji je majstor toga (licno ja to ne volim ali daje rezultat) je umrtvio igru i takticki naveo na svoju stranu. Ne vidim ja tu nista sto bi ukazalo na pustanje, pogotovo tome u prilog idu i rekacije igraca Sloge, kod gola i par situacija kada su grijesili.robertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:52Onda ja i ti nismo gledali iste utakmice. Igraci sloge su protiv Sarajeva ginuli isli na svaku ostro tu im je pomogao dosta onaj celevi pavelicovac iz Kreseva.MikiPirs je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:45To su teme, bolesna ljubomorarobertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:42
Bar ovi iz Listice nisu skinuli gace ko Hadzi trivunova sloga![]()
![]()
![]()
![]()
A protiv bojca navijali da bojac sto prije da go![]()
![]()
-
- Kontakt:
MikiPirs je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:59Staro pravilo glasi:”igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli” u ovom slucaju Vinko, koji je majstor toga (licno ja to ne volim ali daje rezultat) je umrtvio igru i takticki naveo na svoju stranu. Ne vidim ja tu nista sto bi ukazalo na pustanje, pogotovo tome u prilog idu i rekacije igraca Sloge, kod gola i par situacija kada su grijesili.robertkosar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:52Onda ja i ti nismo gledali iste utakmice. Igraci sloge su protiv Sarajeva ginuli isli na svaku ostro tu im je pomogao dosta onaj celevi pavelicovac iz Kreseva.
A protiv bojca navijali da bojac sto prije da go![]()
![]()

iii bice remi odnosno kurcina
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Složio bi se da nema pretjerane ljubavi izmedju Sirokog i Zrinjskog čak postoji i određeni rivalitet.york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:59Dogode se svakom takve utakmice, vi to najbolje znate, imate ih u nogama dosta.Lik je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:53Hajde ne lazi, sta je bilo u kupu kad je Zrinjski u Mostaru pustio Sirokom, a Ultrasi izasli sa stadiona u znak protesta?york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:52Svi koji prate od njenih pocetaka ovu ligu znaju da kad je u pitanju zrinjski široki nema spuštanja gaca nikada. Druga stvar što je zrinjski zadnjih godina puno bolji, a bilo je obrnuto u prvih 10 godina lige. Tako da ta priča ne pije vodu, a ovo u RS s Borcem je drugačije
Visi ciljevi jel?
I široki je zrinjskom pustio jedne sezone na pecari da bi ostali u ligi. Ali generalno ti je stanje kako sam napisao
Ljudino 2006.ako se ne varam. Tada je bod u gostima bio ravan osvojenom prvenstvuLik je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:53Hajde ne lazi, sta je bilo u kupu kad je Zrinjski u Mostaru pustio Sirokom, a Ultrasi izasli sa stadiona u znak protesta?york je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:52Svi koji prate od njenih pocetaka ovu ligu znaju da kad je u pitanju zrinjski široki nema spuštanja gaca nikada. Druga stvar što je zrinjski zadnjih godina puno bolji, a bilo je obrnuto u prvih 10 godina lige. Tako da ta priča ne pije vodu, a ovo u RS s Borcem je drugačije
Visi ciljevi jel?
SAMO ŠIROKI!
-
- Kontakt:
Obje momčadi za kurrac, da ne bi vratnice bio bi susret bez prigoda. Braniči sirokog brijega se sreli u putu nisu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, MikiPirs i 30 gostiju.