La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
El Clasico
Vasa predvidjanja predstojeca 3 EL CLASICA 

Re: El Clasico
Bit će teško u sva tri meča, nadam se pobjedi kao navijač barce, al bit će gadno...Ne volim euforićne najave, razvalit cemo ih itd....Barcelona je bolja, al ne mora ništa značiti, ipkak nadam se pobjedi BARCE!!!!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- adriano_leite
- Kontakt:
Bice 2:0 za Barcu aBd. Kako je Mo jadan, trazio da se ne sisa trava na Mestalli, na to su mu celnici Valencie rekli da Real Madrid tu nista ne moze uraditi, jer nije stadion Reala haha. Eto koliko nas se jadnik prepao. Ipak ce na Mestalli teren biti u odlicnom stanju, tako da Mo ima razlog vise za brigu
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- neutralan__
- Kontakt:
Samo neka bude golova i da utakmice budu dobre,a neka bolji pobijedi. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- -Barcelona-
- Kontakt:
Samo da Barca pobijedi i da osvoji cup,i da ne bude nekih sudijskih gresaka

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
konačno normalan postšampioni je napisao/la:Bit će teško u sva tri meča, nadam se pobjedi kao navijač barce, al bit će gadno...Ne volim euforićne najave, razvalit cemo ih itd....Barcelona je bolja, al ne mora ništa značiti, ipkak nadam se pobjedi BARCE!!!!
.
Bliži se tekma, a ja sve razmišljam o tome da li će se napokon osvojiti neki trofej...
Teško će biti, ali nije nemoguća misija!
Hala Madrid!
Teško će biti, ali nije nemoguća misija!
Hala Madrid!
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!
- el-fighter
- Kontakt:
Jooojjjjjjjjjjj zaključaše tv1....................
zašto baš kad je nešto dobro na ovom programu odmah ga zaključaju...
zašto baš kad je nešto dobro na ovom programu odmah ga zaključaju...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ocajno sudjenje za jedan El Classico,Real samo 1 zuti karton.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Goalgetter
- Kontakt:
Albiol i Pepe su vec zreli za crveni kartonDevil je napisao/la:Ocajno sudjenje za jedan El Classico,Real samo 1 zuti karton.![]()

Nisam gledo gluplju utakmicu ima 20 godina 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- skyisthelimit
ma daj, eto nek je Milan - Inter nedavno bila boljarobovi88 je napisao/la:Nisam gledo gluplju utakmicu ima 20 godina

Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 20 apr 2011, 22:16, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10 - 15.06 ...
Radi preventive ovde su svi osim golmana zreli za jedan zuti karton,narocito Villa.Goalgetter je napisao/la:Albiol i Pepe su vec zreli za crveni kartonDevil je napisao/la:Ocajno sudjenje za jedan El Classico,Real samo 1 zuti karton.![]()

43 minut nijedan šut kako treba a kamo li golskyisthelimit je napisao/la:ma daj, eto nek je Milan - Inter nedavno bila boljarobovi88 je napisao/la:Nisam gledo gluplju utakmicu ima 20 godinato je ono ne igra moj klub, da igra onda je extra pa kako god i s kim god
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Aj to reci jos koji put mozda bude jos neka stativa.robovi88 je napisao/la:43 minut nijedan šut kako treba a kamo li golskyisthelimit je napisao/la:ma daj, eto nek je Milan - Inter nedavno bila boljarobovi88 je napisao/la:Nisam gledo gluplju utakmicu ima 20 godinato je ono ne igra moj klub, da igra onda je extra pa kako god i s kim god

- skyisthelimit
haj gledaj Milan, nikako nema ccccc joj ovih ljudirobovi88 je napisao/la:43 minut nijedan šut kako treba a kamo li golskyisthelimit je napisao/la:ma daj, eto nek je Milan - Inter nedavno bila boljarobovi88 je napisao/la:Nisam gledo gluplju utakmicu ima 20 godinato je ono ne igra moj klub, da igra onda je extra pa kako god i s kim god

15.10 - 15.06 ...
- skyisthelimit
- JuveSissoko
- Kontakt:
uzas od utakmice, najmanje se fudbala igra, veliki pritisak na obje strane, previse nervoze, lupanje po nogama itd itd
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ocekivao sam vise od prvog poluvremena,vise nekih lepih akcija prilika,ali veoma malo su nam dali fudbaleri oba tima.Real bolji imali onu priliku preko Ronalda,pa onda opet kada je Ronaldo lose udario loptu,pa ovu stativu Pepea.Barca sa druge strane nista narocito jedno od losih izdanja,ali dosta tome je doprinela i izuzetno oprezna i cvrsta igra pozadi Mourinha.
Kao sto sam rekao veoma lose sudjenje za sada,Pepe je zasluzio bar 2-3 zuta do sada,sviran kontra-faul Villi kada ga je Ramos zajahao.
Koleno Marcela neopazeno,gazanje Ville od strane Carvalha bez lopte,konstantni prigovori igraca oba tima,i na kraju samo dva zuta.

Kao sto sam rekao veoma lose sudjenje za sada,Pepe je zasluzio bar 2-3 zuta do sada,sviran kontra-faul Villi kada ga je Ramos zajahao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.