Da je ovo bilo na drugoj strani pricali bi i za 10 godina o ovom
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: English Premier League
U svakom slučaju ovih 90 minuta je United odigrao daleko smislenije i konkretnije nego bilo šta kroz čitavu prošlu sezonu, naravno ima tu još posla koje će trebati pokušati rješiti kroz par prijelaznih rokova ali neki obrisi i pomaci se vide već u prvom kolu.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Pisemo u teku da je poguran arsenal. Kad budu za par kola kukali kako su im 3 auta u 8 tekmi pogresno dosudjena i da je uvijek protiv njih sudija i var soba.
Da imamo neke protiv argumente
Da imamo neke protiv argumente
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedva čekamo ovakav haramball ali na steroidima na Anfieldu uskoro 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Maroon1946
- Kontakt:
Na kraju ce opet biti ista prica - 15 bodova ce biti iza Liverpoola. Krivi su svi osim Artete i igraca. Nikakvog title racea nece biti, jedino ako City bude bolji ove sezone. Ako dovedu Donnarummu i Rodryga bit ce to jos jedna u nizu fenomenalnih trka za titulu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa dobro, malo mu fali da dodje do nivoa Callum Wilsona
Pricate sami sa sobom svo vrijemeMaroon1946 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:37Na kraju ce opet biti ista prica - 15 bodova ce biti iza Liverpoola. Krivi su svi osim Artete i igraca. Nikakvog title racea nece biti, jedino ako City bude bolji ove sezone. Ako dovedu Donnarummu i Rodryga bit ce to jos jedna u nizu fenomenalnih trka za titulu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I da dodam, ko je ubacio i mislio da je dobra ideja oni half-time intervjui na terenu sa po jednim igračem iz obje ekipe i na kraju utakmice isto je nešto najgluplje što sam vidio. Je.bo im amerikanizacija sporta majku.
Cityu je ovo derbi. Teško će oni ovde do bodova. Plus što će Arsenal vjerovatno uzeti više bodova u medjusobnom duelu. Tako da Arsenal već ima malu prednost u odnosu na City kada je u pitanju borba za prvaka.
Sto bi rekao veliki Mourinho, eto vam posjed, ja nosim kuci 3 boda 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Licno sam zadovoljan igrom,zasluzio je United najmanje bod danas.
Arsenal gradi ekipu 6 godina,danas ja nista nisam vidio osim gola koji je mogao biti i faul na golmanu.
Ne znam sta su neki gledali al Cunha i Mbeumo dominirali danas, Bruno nije bio u prvom planu i bolje je.
Realnost je da ne mozes sve probleme zavrsiti za jedan prelazni rok,medjutim ovo danas je bio drugi United.
Naravno da treba golman i dva vezna i stoper.
Arsenal gradi ekipu 6 godina,danas ja nista nisam vidio osim gola koji je mogao biti i faul na golmanu.
Ne znam sta su neki gledali al Cunha i Mbeumo dominirali danas, Bruno nije bio u prvom planu i bolje je.
Realnost je da ne mozes sve probleme zavrsiti za jedan prelazni rok,medjutim ovo danas je bio drugi United.
+1Anoniman je napisao/la: ↑17 avg 2025, 19:43Licno sam zadovoljan igrom,zasluzio je United najmanje bod danas.
Ne vjerujem da će se druge ekipe iz vrha baš lijepo provesti na OT. Problem bi mogle biti one manje utakmice, ali i to će zavisi od momentuma i prve ''slabije'' utakmice u kojoj United važio za izričitog favorita. Krene li sa nekim mega-punjenjem, mogao bi se United ugurati u top4 lakše od očekivanog.
Mbeumo i Cunha unijeli živost, još da se šeško uigra s njima + novi zadnji vezni i ovaj united bez evropskih obaveza može komotno u top 4.
Dugo united nije ovako dobro odigrao protiv jače ekipe.
Dugo united nije ovako dobro odigrao protiv jače ekipe.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
United dosta ozbiljnije izgleda od projekta.
- Quartararo
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Čist crveni oprošten Unitedu

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ljudi ba nije više top4 nego top5. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Projekat nece biti u top8 kako sam najavio.

Podsjeca dosta na Real zadnjih godina ovo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.