FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

Dobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dobar » 17 avg 2025, 19:14

Kakva utakmica izmedju sloge i borca sloga ne pomišlja naprijed da krene

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 19:26

siroliver69 je napisao/la:
17 avg 2025, 18:07
ErosViverosViv je napisao/la:
17 avg 2025, 01:16
siroliver69 je napisao/la:
17 avg 2025, 01:01
Puno gore je izgledalo nego sam očekivao...vratila se trauma Husrefove pogubljenosti gdje se branimo pola sata, centar ne prelazimo.
ipak dosta bolja trauma je kad se braniš zadnjih pola sata zbog nespremne ekipe i uzmeš utakmicu
nego ona trauma kada se braniš zadnjih pola sata pa primiš po 4 komada i od rumuna i od faking radnika

Ako je ko očekivao ili očekuje lepršavu igru poslije promašenih priprema, iznenadne promjene trenera, sistema i mentalno sjebane ekipe, taj ne prati fudbal :bih:
Prihvatit cu ovo sto si napisao. A kad prestaneš svakih sedam dana mjenjati mišljenje po istoj temi, onda ću uci i u konverzaciju s tobom.

Inače, ovaj forum je 4 puta bolji od svih ostalih koje pratim a pogotovo onih na kojima je jednoumlje i gdje se ne trpi drugačije mišljenje.
nemoj nikad odgovoriti :thumbup:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 17 avg 2025, 19:28

Dobar je napisao/la:
17 avg 2025, 19:14
Pretpostavljam, kad je Borac poveo, setnja do kraja utakmice.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 avg 2025, 19:31

Lucas je napisao/la:
17 avg 2025, 19:28
Dobar je napisao/la:
17 avg 2025, 19:14
Pretpostavljam, kad je Borac poveo, setnja do kraja utakmice.
Setnja je cijelu tekmu,ljudi nakon poluvremena imali komplet statistiku 0. Bukvalno tekma sa manje inteziteta i nervoze od bilo koje prijateljske,al eto neka se narod nada da ce biti bolje. Sampion mozes biti sa svim pobjedama ostalo ti nista nije sigurno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2025, 19:36

Herera odnose Rukom loptu u 90 min niko nista , cist penal. Ni Var provjere ništa.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 17 avg 2025, 19:42

Allaha mi ja ne znam odakle volja Mirviću da ulaze pare u ovu cirkus ligu...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2025, 19:43

Vule ker mrtvi kao i svi ostali iz tog smrdljivog entiteta.
Hvala za doprinos ali pokazao si pravo lice.I ti i Marinovic i Maksimovic i peti deseti.Isti mentalitet
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 17 avg 2025, 19:48

visokohz je napisao/la:
17 avg 2025, 19:42
Ma ima kazu takvih, stoje u redu da preuzmu neko ime veliko premijer lige, da ga sumljaci karinđaju. Marinovic rijetko mrzak tip, otkako je poklonio onu nasu titulu svom voljenom klubu.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 17 avg 2025, 19:50

visokohz je napisao/la:
Zato mu i jeste odlicno ulagat u fks, ko zna zna :kafa:

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 17 avg 2025, 19:51

Ma balije su najgore mi smo sebi najveći dusmani prodali bi majku rodjenu za vlastiti sicar

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 avg 2025, 19:54

Oerde je napisao/la:
17 avg 2025, 19:48
visokohz je napisao/la:
Ma ima kazu takvih, stoje u redu da preuzmu neko ime veliko premijer lige, da ga sumljaci karinđaju. Marinovic rijetko mrzak tip, otkako je poklonio onu nasu titulu svom voljenom klubu.
Ma to misle samo dusmani i ograniceni ljudi,naravno da ima lik milion mana i greski,prvi cu mu pozelit sretan put ako ima bilo ko da bi ulagao i peglao se sa svim ovim. Evo neka neko pogleda danasnju tekmu i bilo koju prijateljsku veterana i nek mi napise utiske,ovo danas je za rubriku vjerovali ili ne. Hebo i Vulete i sve te marionete iz RS, 90 posto ih isto razmislja,likovi igraju namjestene tekme bez imalo srama dok nasi navijaci ovdje prozivaju nasu svaku pobjedu da je namjesteno,prodano takodje i trofeje.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2025, 19:56

Mirvicu Ismire molim te prestani bacati pare na raznorazne gluposti i budalastinje.Zastiti svoju investiciju i ne daj im makar nas da kradu sto su vec uspjeli u ovoj sezoni.Nek rade oni sta hoce ali ne daj da tebe pišaju.
Ne znam fakat kako mozes ovo gledati i trpiti a tek ulagati milione.
Kako bi ih ja samo popisao i podyebavao iz dana u dan iz sata u sat da imam te pare.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 avg 2025, 19:58

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 avg 2025, 19:56
Mirvicu Ismire molim te prestani bacati pare na raznorazne gluposti i budalastinje.Zastiti svoju investiciju i ne daj im makar nas da kradu sto su vec uspjeli u ovoj sezoni.Nek rade oni sta hoce ali ne daj da tebe pišaju.
Kako bi ih ja samo popisao i podyebavao iz dana u dan iz sata u sat da imam te pare.
Potpis !!! :bih: 🇧🇦🇱🇻🇱🇻❤️❤️ DOSTA je bilo !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 avg 2025, 20:04

Sloga nije htjela ni bod, a na kraju ni krivi ni dužni mogli do istog. Sudije, naravno, nisu svirale čist penal i spasile su Borcu 2 boda.

Protiv Radnika, koliko god smo mi bili loši, da je bilo regularno - pobjedili bi i imali bi 2 boda više.
Protiv Sloge, koliko god smo mi bili loši, da je bilo regularno - ne bi izgubili i imali bi 1 bod više.

Mi oštećeni za 3 boda u prve dvije utakmice.
Borac poguran za 2 boda u prve dvije utakmice.

Razlika 5 bodova a sezona nije ni krenula. Ogromnih 5 bodova.

Sljedeća utakmica u Banja Luci. Znamo unaprijed šta će biti: doček na nož, skandiranje ratnih zločinaca bez ikakvih upozorenja delegata i sudija, neujednačen kriterij suđenja, svirat će nam svaki kontakt, svirat će Borcu prekršaj čim neki od njihovih igrača padne. Provjeravat će u VAR sobi i najmanju sitnicu u našem šesnaestercu da bi svirali penal Borcu. Ako damo gol, koliko god čisto bilo, gledat će u VARu ima li bilo šta da gol ponište. Kartonirat će nas i za banalne prekršaje, za iste takve prekšaje Borcu neće ni svirati prekršaj. Grube startove igrača Borca će proći bez kartona. Dobijat ćemo žute kartone za bilo kakve prigovore itd. Sve to bilo koji sudija da bude, bio on srbin, “bošnjak” ili hrvat.

ŠTA MORAMO UČINITI
Ako imamo imalo dostojanstva i ako ne petljamo sa savezom, igračima unaprijed zabranit rukovanje na početku utakmice, u toku i na kraju utakmice i bilo kakav razgovor i sa igračima Borca i sa svim sudijama. Bez rukovanja, bez priče, bez ičeg. Protiv onih koji nas ruše, ne trebamo imati bilo šta.

Mater im yeb.e.m čet.ničk.u.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2025, 20:09

Cetvrti gol Radnika se nama nikada znaci NIKADA ne bi priznao.Sjetimo se prosle godine u Bijeljini sta je Kyeremehu ponisteno.

Protiv Sloge uzas smo bili ali sta reci za penal,smijesno.Koliko god da smo losi to je odlucilo i da nije svirao druga prica.

Sinoc ko je bio vidio je sudjenje.Ja izjavu nakon onoga ne bi dao.Sta nas tek ceka sljedece kolo ne smijem ni pomisliti.
Fino su krenuli Boga mi.Ne znam sta Mirvic ceka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 avg 2025, 20:14

Sljedeće kolo, na pružene ruke sudija i igrača Borca, samo se nasmijat i svi igrači trebaju protrčat bez da ikom pruže ruke.
U toku utakmice bez ikakvog razgovora i komentara sa igračima Borca i sa sudijama. Bez ikakvog fer pleja.
Mora se skrenut pažnja i unaprijed napraviti tenzije sa najavom utakmice. Nek se zna protiv kakvog kriminala igramo.

Ako pošteno dobiju, čestitati na pobjedi, kojih poštenih nije bilo puno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 avg 2025, 20:27

BordoSarajevo je napisao/la:
17 avg 2025, 20:04

ŠTA MORAMO UČINITI
Ako imamo imalo dostojanstva i ako ne petljamo sa savezom, igračima unaprijed zabranit rukovanje na početku utakmice, u toku i na kraju utakmice i bilo kakav razgovor i sa igračima Borca i sa svim sudijama. Bez rukovanja, bez priče, bez ičeg. Protiv onih koji nas ruše, ne trebamo imati bilo šta.
To je to. :thumbup:
Nema, nažalost, ništa od toga.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 avg 2025, 20:38

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 avg 2025, 19:56
Ja o tome trubim dvije godine, lik mi uopste nije jasan da baca pare u ovu zabokrecinu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2025, 20:43

Ja ne znam do kad će se ovo trpiti ???
Evo danas u Doboju Topuzivic sudi ne čuje skandiranje ratnim zločincima, političke poruke . Ne svirne cist penal u 90 min za Slogu a u VAR Halkic i ne provjeri tu situaciju . Po meni su batine jedino rijesenje ovdje nema druge . Imam osjećaj da će Husref pola utakmica s tribina voditi zbog kazni .

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 17 avg 2025, 20:44

ovaj danasnji intezitet Sloge znaci 12 sigurnih bodova Borcu iz tih utakmica.
Vidjet cemo sta ce biti sa Radnikom.
Eto slijedeci vikend cemo vidjeti u kojem smjeru ce ici i sudjemje u derbi utakmicama.
Ali bit ce tu opet Kvrzicevih startova koji ce nece biti ni svirani, a kamoli kaznjenji kartonom.
Nakon danasnje utakmice zaista ne znam kako da neko ligu uzme pored Borca i Zrinjskog

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hase73, Lavcina, Samozdravlje, supervizor, Venom i 32 gosta.