Ovo je istina, pola golova im iz prekida. Ono je definitivno bio cist faul nad golmanomwadethegreat je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:53Da im se ukinu privilegije Koje imaju kod prekida ne bi u top 4 bili.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Teska borba za top 4 ceka ove ekipe ispod Liverpoola…
Nije ni United loš. Ima ovdje solidna ekipa.
Nije Mančo toliko ni loš, štaviše bolji su, al' dzaba protiv drvosječa. Valjda im se vrati do kraja tekme.
Umalo bek Leccea od 35m
Umalo bek Leccea od 35m

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 17 avg 2025, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Al imaju srece jadnici
- JayCatwright
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jbt zivot pa malo dijete da stavis da poreda 11 ne ni Mounta stavilo gore gdje je stavljen na Gabriela i Salibu.
Hajde eto Sesko je tek dosao, treba mu da se prilagodi, ali imas Zirkzea koji ima neku ledju tehniku i moze primiti lotpu.
Hajde eto Sesko je tek dosao, treba mu da se prilagodi, ali imas Zirkzea koji ima neku ledju tehniku i moze primiti lotpu.
Kako drugacije da liga stvori utrku za titulu?JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:02Da, ali Arsenal je jedina ekipa kojoj se ovo tolerise
- JayCatwright
- Kontakt:
Al Bruno je danas vec 5 lopti u opasnoj zoni izgubio jbt
Povrijeđen bio cijelo ljeto.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:03Jbt zivot pa malo dijete da stavis da poreda 11 ne ni Mounta stavilo gore gdje je stavljen na Gabriela i Salibu.
Jesu li Gabrielove najbolje sezone iza njega?
Rasipaju ih jbt, nevjerovatno da nisu izjednacili do sad.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
United dosta bolji, zasluzili su gol
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Odlican United, top 10 ne bi trebao doci u pitanje
- LenyYoro15
- Kontakt:
Povrijedjeni su Zirkzee, L. Martinez i Mazraoui. Tek poceli trenirati.
Potpuno sam pogodio tok utakmice osim u dijelu gdje sam ocekivao da Arsenal ima veci posjed.
United nesto malo igra, nalozeni su i fulaju ono sto stvore, a onda prima gol na gresku Onane/Bayindira ili Casemira. Iz prekida ili oduzeta lopta na 35m.
Ovo se znalo prije mjesec dana.
Turcinu ne bih dao faul za ono samo zato sto je vec primao ovakve golove.
Potpuno sam pogodio tok utakmice osim u dijelu gdje sam ocekivao da Arsenal ima veci posjed.
United nesto malo igra, nalozeni su i fulaju ono sto stvore, a onda prima gol na gresku Onane/Bayindira ili Casemira. Iz prekida ili oduzeta lopta na 35m.
Ovo se znalo prije mjesec dana.
Turcinu ne bih dao faul za ono samo zato sto je vec primao ovakve golove.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliko puta Gyokeres namjesti frizuru tokom utakmice
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Amorim mora ubaciti devetku, previse ovih free role igraca sad a u 16 metara niko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.