Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Jel realno cemu ja svjedocim?Kakva je ovo igra celavi debilu?
Majku vam treba **** svima za ovo
Majku vam treba **** svima za ovo
Nama cim neko stane iza lopte odmah patnja.
- wadethegreat
- Kontakt:
Hitno stoper to je meni najvise iz ovog meca.
Sancheza Nece mijenjati Tako da Simons I stoper pod hitno.
Sancheza Nece mijenjati Tako da Simons I stoper pod hitno.
- wadethegreat
- Kontakt:
Lose po meni je Maresca progresio najvise sto nije poceo sa Delapom I Pedrom.
Zna se Kako Palace igra…
Zna se Kako Palace igra…
- wadethegreat
- Kontakt:
Aj Santose Brate.
Kako je Delap usao tako su se I neke sanse stvorile.
Iskreno nakon PSGa mislio Sam da je Maresca ostavio brain fartove iza sebe.
Kako je Delap usao tako su se I neke sanse stvorile.
Iskreno nakon PSGa mislio Sam da je Maresca ostavio brain fartove iza sebe.
Do sutra ga ne bi dali
Na Maresci je da proba pronaći rješenje za dupli blok protivnika, to je posao trenera.
Danas nismo zaslužili ništa više od jednog boda.
Danas nismo zaslužili ništa više od jednog boda.
Razlika je sto su ga u ligi svi procitali,mora vise da se pokaze u prvom kolu bez obzira na sve.
Nije dobra tekma, ali ako cemo traziti neku pozitivu to je Estevao i samo Estevao
Delap je bio ok, Santos bolji od Enza, nasa prva postava nas doslovno ukanalila. Neto ok ali nista mimo toga, daj vise Simonsa i tog stopera, Josh daje loptu, pas direkt u noge protivniku, imao je neke dobre trenutke ali upravo to neiskustvo. Samo sam gledao kad ce uci Delap, pa vidis kakva je tekma ubaci ga majku mu
Delap je bio ok, Santos bolji od Enza, nasa prva postava nas doslovno ukanalila. Neto ok ali nista mimo toga, daj vise Simonsa i tog stopera, Josh daje loptu, pas direkt u noge protivniku, imao je neke dobre trenutke ali upravo to neiskustvo. Samo sam gledao kad ce uci Delap, pa vidis kakva je tekma ubaci ga majku mu
-
- Kontakt:
Enzo nula, Gittens nula ali hajde nećemo mu na osnovu prve utakmice suditi, Palmer nula, Acheampong nije ni trebao igrati, ne znam zašto ga je ćelavac gurnuo u prvu postavu. Jedino pozitivno što je Estevao donekle unio neku energiju, ali ovo je baš baš loša utakmica. Da je Palace makar malo krenuo u napad u drugom poluvremenu ne bi ni boda vidjeli
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Estevao mora poceti protiv West Hama jel protiv njih sljedecu igramo, ne interesuje me apsolutno
Možda je Mareska trebao izmjene ranije..vidjelo se daDelap se može hrvati sa njihovim stoperima,može uzeti loptu pa je bar sačuvati i proslijediti drugom..Pedro loš..do izmjene igrač manje,Enzo takođe,Palmer je ko nešto pokušavao,sli naš daleko fudbslski najguplji igrač je Gusto..njemu bukvalno moraš crtati..dobije loptu i ispred njega 30 metara praznog prostora ,i odnekud iz pizdhića prema njemu krene stoper on se okrene i vrati je preko čitavog terena našem stoperu..pa bar je majku mu centriraj probaj dati nekom bližem,probaj probiti,neki dribling,neku fintu.bilonšta,tačno mi bijes navuče..
Ovo sa false bekovima ne pije vodu nimalo,ne znam sto to vise forsira.
Ja se nisam iznervirao, malo ali skroz malo sam razocaran, prva tekma je ok, ono sto mi previse smeta svaka akcija se mora vratiti tom CCB da je on zapocne, daj covjece imas priliku za kontru al jok mora lopta nazad
U svakom slucaju polahko, prvo je kolo, dosta novih igraca moraju se posloziti neke stvari, nazalost se desilo i to sa Colwillom, idemo dalje vec u petak je prilika da odemo nakratko na prvo mjesto na tabeli hahah
U svakom slucaju polahko, prvo je kolo, dosta novih igraca moraju se posloziti neke stvari, nazalost se desilo i to sa Colwillom, idemo dalje vec u petak je prilika da odemo nakratko na prvo mjesto na tabeli hahah
Ali udjes na flash score i vidis da Gittens ima ocjenu 7.1
Wow
Wow
Prizeljkivao sam pobjedu makar golom razlike,znao sam da ce Kristal biti nezgodan,ali ovoliko brzidejnosti i tromosti jedne ekipe dugo nisam vidio..
Gdje nestade ona ekipa koja je osvojila svjetsko klupsko i koja je u zadnje dvije pripremne razmontirala protivnike?
Mareska nastavlja po starom,dzaba silna pojacanja kad on jos uvijek ne vidi da Sancez nije kalibar za prvog golmana,Palmer nevidjljiv na poziciji iza napadaca itd..
Jednostavno procitan je od svih trenera,ali on nista ne radi da to promjeni..
Iscupala su ga dva trofeja,ali ja i dalje mislim da on nije trener za Celzi !!
Gdje nestade ona ekipa koja je osvojila svjetsko klupsko i koja je u zadnje dvije pripremne razmontirala protivnike?
Mareska nastavlja po starom,dzaba silna pojacanja kad on jos uvijek ne vidi da Sancez nije kalibar za prvog golmana,Palmer nevidjljiv na poziciji iza napadaca itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sve potpisujem,menjale su se pozicije koje nisu neophodne,a na kriticnim nije doveden niko(golman,stoper),ne znam da li jaci(sigurno nakurceniji zbog titule sp) ili slabiji ulazimo u sezonu.harry_90 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:07Prizeljkivao sam pobjedu makar golom razlike,znao sam da ce Kristal biti nezgodan,ali ovoliko brzidejnosti i tromosti jedne ekipe dugo nisam vidio..
Ja bih ostavio malo vremena da se iskristalizira prvi tim (ako je to moguće kod Maresce). Ipak ekipa nije imala prave ljetne pripreme, osim one 2 tekme 7 dana prije početka prvenstva.
Rano je još za kritike.
Rano je još za kritike.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.