Iskreno komplet forum je pomislio da je svirao faulJayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:31Znaci nije ni svirao faul a ovdje nas plavci ubjedjuju da je faul![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali kakva je krsina Enzo Fernandez. Jel ima nesto u cemu je dobar ili vrlo dobar?
- Bazinga12345
- Kontakt:
U rasizmu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:34Ali kakva je krsina Enzo Fernandez. Jel ima nesto u cemu je dobar ili vrlo dobar?
Prevara od igrača.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa citav forum govori da nije faul osim tebe to je poentaaqarius je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:32Iskreno komplet forum je pomislio da je svirao faulJayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:31Znaci nije ni svirao faul a ovdje nas plavci ubjedjuju da je faul![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najveca steta sto je ponisteno je sto bi se povecala mogucnost da se povuku sa teme i prije studenog.JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:31Znaci nije ni svirao faul a ovdje nas plavci ubjedjuju da je faul![]()

Rekoh ja dobar Palace, poderali citia u liverpula u finalu, al jos se pate sa svjetskim prvakom
Brentford ocajan. Ocekivano kad su ostali bez tri glavna igraca i trenera. 

Plavi nemaju zajedno ni 70 IQ.
Ni poluprilike ne mogu stvorit.
Grozan dan za imat oči.
Ni poluprilike ne mogu stvorit.
Grozan dan za imat oči.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
JayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:37Pa citav forum govori da nije faul osim tebe to je poentaaqarius je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:32Iskreno komplet forum je pomislio da je svirao faulJayCatwright je napisao/la: ↑17 avg 2025, 15:31Znaci nije ni svirao faul a ovdje nas plavci ubjedjuju da je faul![]()

Svasta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Loši moji plavci pravo,oči krvare. ...prilikom slobodnjaka je prvo bio previd sudca...uopšte nije smio dopustiti da igrač palasa bude u živom zidu sa igračima Chelsea. Pa već par godina ima ono pravilo da protivnički igrač mora biti na min.udaljenosti od živog zida metar,dva ne znam koliko, baš da se spriječi ovo guranje..inače bi bio regularan gol..ja volim ovim mojim protivnicima arsenalovcima malo ovako uz nos..ali na kraju sve je to bolan igra i zabava pogotovo za nas.
Sa forumom 75.
Zapravo 76 ako racunas i mene posto sam sebi dozvolio da mi Palamar bude kapiten na fantaziju prvo kolo

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Palmer je ocajan
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Quartararo
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Bit ce Gittens top pojacanje Bournemouthu naredne sezone
-
- Kontakt:
Engleska liga je najgora liga na svijetu sto se sudija tice…cist drugi zuti za Matetu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.