FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Kako ce nas opeci ovo ne dovođenje stopera, jos bi proguta ovaj propust da znam da ce koristiti Bissecka kao srednjeg pa sta bude ali nece. Ako se nema love za Leonia zasto se propustio onda Coppola za 10 mil €? Bio bi vrhunska opcija sa klupe + ucio bi od Acerbia i De Vrija da preuzme poziciju iduce sezone.
Iduce sezone ce trebati 3 stopera ili barem 2 uz ostanak jednog od Darmian, De Vrij, Acerbi.
Nema veze, sudit cemo mercato kad zavrsi ali ovoj ekipi fale najmanje jos 2 igraca.
Iduce sezone ce trebati 3 stopera ili barem 2 uz ostanak jednog od Darmian, De Vrij, Acerbi.
Nema veze, sudit cemo mercato kad zavrsi ali ovoj ekipi fale najmanje jos 2 igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Ma ja loš Leoni, hoće ga samo loši klubovi poput Liverpoola. Daj nam acerbija i darmiana provjerene vedete u cvijetu mladosti. Hvala im i na toj trojici @obagol, pretjerali su i sa tim. Mogao se neko na posudbu dovesti od 37 godina.
1921
Pise sky da smo Romi ponudili 40mil+bonuse za Konea. Ako dodje kojim slucajem treba prodati najmanje 2 veznjaka.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Dovesti u paketu Konea i Ndicku pa nek krene liga lagano 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
- Kontakt:
Što se izbrukaše za Konea u samo 24 sata. Strašno.
Fin početak mercata,sve poslije toga u rangu Siene. Marotta i Ausilio su baš u kanalu...
Fin početak mercata,sve poslije toga u rangu Siene. Marotta i Ausilio su baš u kanalu...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Vrijeme je da duo celavaca napusti klub. Nije cak ni problem ovaj propali pokusaj kupnje Konea ili Lookmana vec sta nisu u stanju prodati igraca normalno bez da ga salju na more posudbi ili prodaju sa 50% popusta, **** sramota i to traje od onog sranja sa Skriniarom i propustenom prilikom za Bremera. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobri poslovi ovog dvojca u zadnjih 5 godina.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Ode leoni u liverpul za 31 milku
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Moli Boga da vam ne ode Marota, bićete nebitni kao od 1989-2008Tritolone je napisao/la: ↑15 avg 2025, 20:33Vrijeme je da duo celavaca napusti klub. Nije cak ni problem ovaj propali pokusaj kupnje Konea ili Lookmana vec sta nisu u stanju prodati igraca normalno bez da ga salju na more posudbi ili prodaju sa 50% popusta, **** sramota i to traje od onog sranja sa Skriniarom i propustenom prilikom za Bremera. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobri poslovi ovog dvojca u zadnjih 5 godina.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kukat ćete za njim ko Juventini 

Il Club più titolato al mondo!
Izgleda da spremaju prodaju Zalewskog Atalanti za 16 mil €, kupljen ovo ljeto za 6.5. Meni je bio dobar svaki put kad su ga koristili prosle sezone a ovo vjerojatno znaci da ce koristiti Henrique na obje strane i valjda napokon otkljuca transfer Lookmana.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja bi im reko da idu u pmTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 12:15Izgleda da spremaju prodaju Zalewskog Atalanti za 16 mil €, kupljen ovo ljeto za 6.5. Meni je bio dobar svaki put kad su ga koristili prosle sezone a ovo vjerojatno znaci da ce koristiti Henrique na obje strane i valjda napokon otkljuca transfer Lookmana.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
To bi im porucio svaki normlani SD ali ne i Ausilio/Marotta. Postali smo **** svim klubovima i dopustamo da nas jebu kako zele.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
U trenucima kad zatežu oko lookmana na najciganskiji način, ti isposluješ s njima prodaju drugog igrača. Genijalni potezi. Nek se ćoro tjera u tri lijepe.
1921
Nadat se da ima veze sa Lookmanom inače bi bio glup potez. OK, zaradili bi 10-ak mil ali to nije ništa naspram gubitka mladog, dobrog i polivalentnog igrača kakav je Nicola.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Na pocetku mercata je bila prica da ce investirat 100 mil € + sta se ostvari od prodaje igraca. Sa ovom prodajom (17 mil €) ispada da se potrosilo otprilile 30ak mil €.
Sad da vidimo sta spremaju. Vjerojatno nista poznavajuci nas mercato tim.
Sad da vidimo sta spremaju. Vjerojatno nista poznavajuci nas mercato tim.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Ja ovo nebi uradio i pristo na ovo kad bi sad lukmana djabe dali nek se gone u tri ljepe a jos ce gore bit ako ovo nebude dio dila za lukmana
Prosle godine nas torino izje ba za bremera mi na kraju njima ured besplatno lazara dali
Prosle godine nas torino izje ba za bremera mi na kraju njima ured besplatno lazara dali
Ne znam ekipu koja lošije odrađuje izlaze, i to ne samo igrača nego i trenera. Znali smo nekad po 3 trenera imat ja platnom spisku plaćajući plate trenerima kojima smo dali otkaze al kad trener hoće u Saudiju za parama iako ima još godinu ugovora s nama puštamo ga džabe. I tu smo mogli barem 10 mil uzet od Saudijaca.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Evo ode i Aslani. Hajde sad lookmana konea i odbrambenog za dobar mercato.
1921
Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.
A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.
A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.