FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze Melisa, chart joj pokazao 2% povecanje prihoda u odnosu na proslu godinu a glupi Amerikanac se upecao
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Realno ekipa ima kvalitet al ima i puno problema. Dosta nespremni igraca , nemaš pravog stopera ljevaka, duel igra loša, prelazimo iz jednog sistema u drugi tako da ima bas puno posla da ovo sve funkcionise kako treba.
Meni nikako nije jasno šta se desilo Renanu. On je baš kriminalan.keli je napisao/la: ↑17 avg 2025, 02:34Ozalosceni mosabeograd83, rimsko carstvo, bioštica i ostali...koliko su igraci ubijeni u pojam strah ih loptu dodat i kad su samii...šefe tezak posao je pred tobom kakvo si rasulo docekao
Oliveira je nakon onog mahanja rukom Husrefu zavrsio svoje siguran sam a kritican je da ne moze gore
Tribine su svoje rekle![]()
-
- Kontakt:
I za ove Zekićevce još jedna informacija.
Jularđija koji minute nije igrao trening ni jedan nije preskočio,za razliku od pojedinih vedeta koje meda ne mogu
Toliko o dosljednosti
Jularđija koji minute nije igrao trening ni jedan nije preskočio,za razliku od pojedinih vedeta koje meda ne mogu
Toliko o dosljednosti

Ko je preskakao treningeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:27I za ove Zekićevce još jedna informacija.
Toliko o dosljednosti![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Adem Ljajić
On i Rile drugi nivo za ovu ligu.
Biće slatke muke posložiti vezni red ove sezone: Jatta, Cimirot, Krdzalic, Elezi, Ljajic, Đorđević

On i Rile drugi nivo za ovu ligu.
Biće slatke muke posložiti vezni red ove sezone: Jatta, Cimirot, Krdzalic, Elezi, Ljajic, Đorđević

- feniksptica
- Kontakt:
Da sam opisivao kakvu utakmkcu da ocekujem, opisao bih je tacno onako kako je odigrana sinoc.
Za sve ostalo, vrijeme.
Za sve ostalo, vrijeme.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Svaka cast Husrefe poslije 3 treninga,potpuno drugom formacijom i nespremnim igracima onako odigrati to mozes samo ti,sretno da bude u buduce i da nase Sarajevo dovedes na vrh.
Samo ostro prema igracima koji god maše rukicama i nesto se buni odma klupa,manekeni setaju po terenu a imaju ogromne plate e pa nece da moze.
Samo ostro prema igracima koji god maše rukicama i nesto se buni odma klupa,manekeni setaju po terenu a imaju ogromne plate e pa nece da moze.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je julardzija kvalitetan (bio je na posudbi skoro nikako ni tamo nije igrao, nije bilo tamo zekica) i radio trenirao kvalitetno, evo novi trener je tu stavio ga je na spisakSamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:27I za ove Zekićevce još jedna informacija.
I dao mu neku minutazu, sad je nanjemu da se izbori za sto vise minuta. Ako kod 3 razlicita trenera nebude igrao onda nemoze bit do trenera vec do igraca.
Gilu renan began sinoc su bili losi
Sinoc 4-5 ljudi po platou hoda i govori 15 marak istok kaze kad udjes moras mi vratit ulaznicu, policija tu i nikom nista, dokaz ne kolture dokaz da je svaka firma klub napravljeni da bi pojedinci sicarili, a polucija i ljudi u klubu (naravno da oni znaju za ovo) nesmiju nista tim pojedincima jer vide da ih se policija boji ili da saradjuju sa policijom= NEMA DRZAVE NAZALOST.
Ovo je mikro primjer kako se sve u ovoj drzavi radi najaradno
A onda se kuka kako se nemoze krov uradit kako nemamo ni cat 3 kako nema doktora kako odlaze mladi
ON VOLI SARAJ'VO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gulas se mora navici na novu ulogu a nezz kako ce, nije on bas za driblanje i ubacaje. Ako i bude na krilu, desno treba ici. Mada ce on na prodaju sigurno.
Renana na posudbu u ligu, da se odmakne od Sarajeva i pokusa ozivjeti karijeru a Mlinarica ne dirati iz spica.
Renana na posudbu u ligu, da se odmakne od Sarajeva i pokusa ozivjeti karijeru a Mlinarica ne dirati iz spica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Jularđija nije kvalitet za Sarajevo,ali nije ni Unušić pa je igrao.Ali da ti usljed nedostatka veznjaka ne koristiš Jularđiju već igraš sa jednim veznim,pa ga vadiš pa primaš 4 komada je za batina.Pitar6785 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:58Ako je julardzija kvalitetan (bio je na posudbi skoro nikako ni tamo nije igrao, nije bilo tamo zekica) i radio trenirao kvalitetno, evo novi trener je tu stavio ga je na spisakSamoDaKazeem je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:27I za ove Zekićevce još jedna informacija.
I dao mu neku minutazu, sad je nanjemu da se izbori za sto vise minuta. Ako kod 3 razlicita trenera nebude igrao onda nemoze bit do trenera vec do igraca.
Gilu renan began sinoc su bili losi
Sinoc 4-5 ljudi po platou hoda i govori 15 marak istok kaze kad udjes moras mi vratit ulaznicu, policija tu i nikom nista, dokaz ne kolture dokaz da je svaka firma klub napravljeni da bi pojedinci sicarili, a polucija i ljudi u klubu (naravno da oni znaju za ovo) nesmiju nista tim pojedincima jer vide da ih se policija boji ili da saradjuju sa policijom= NEMA DRZAVE NAZALOST.
Ovo je mikro primjer kako se sve u ovoj drzavi radi najaradno
A onda se kuka kako se nemoze krov uradit kako nemamo ni cat 3 kako nema doktora kako odlaze mladi
-
- Kontakt:
Sto Jata nije igrao? Povreda ili odluka musemica
Neka laksa povreda nije htio da rizikuje,rekao je u izjavi.
-
- Kontakt:
Svaki trener svijeta ima kikseva i propusta i svakom možeš nabrojati desetine utakmica koje je izgubio . To ne treba biti poenta price , Husref ko Husref ima poraza od Žepča,Goska Atalante do pobjeda protiv Genka, duple krune ,itd . Stvar je u tome da se ovdje pljuje i vrjedja bez razloga izmisljaju se priče a sve to zbog toga što ga ne vole i onda po svaku cijenu žele dokazati kako su oni u pravu.nokee je napisao/la: ↑17 avg 2025, 08:33Nemoj historicaru da ti nabrajam sve bruke Husrefa. Nemoj!
Isto tako kad ponovimo demoliranja Željezničara na Grbavici, Zrinjskog u Mostaru i Borca u BL kao sa Zekicem, pisi onda slobodno.. A profilima ljudi kao ti je samo pitanje vremena kad ce mo i ovaj trener dosaditi pa ce krenuti pljuvanje.
-
- Kontakt:
Ovo sudjenje sinoc i smijesan penal u Doboju je samo uvertira sta nas ceka sljedece kolo
Yebi im majku Husrefe!!!
Yebi im majku Husrefe!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odbrana je zabrinjavajuce losa svaki dolazak protivnicke ekipe blizu gola ili je gol ili cistimo sa linije to se ozbiljno mora popraviti ako mislimo izvuci pozitivan rezultat u BL.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mujkic def skok je inace kritican, ne znam sto se zaziva toliko na stoperu kad bi bio bolji na LB.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:42Ti si moj covjekBralic(191), Turda (188), Paskalev (186 cm), nije nizak ni Ristevski(185). Od prve trojica traziti i uigrati
stoperski par. Sa Jattom, pa i Kyremeh mogu dobro skociti. Uz dobrog na izlasku Banica, ne bi imali problema na prekidima.
Naravno dok se vrate Gojkovic (195 cm) i Mujkic (189 cm).
Ristovski u ovim utakmicama mimo derbija bi po mom nekom skromnom sudu bio bolji na stoperu nego na beku, jer bi imao vise prostora za iznijet loptu (naravno da ga zatvara Jatta ili sl), dovoljno je brz da stigne kontre bez klizecih startova i dovoljno inteligentan i iskusan da se zna postaviti.
Generalno mislim da nam ne treba puno igraca u zavrsnici kad malo ove automatizme sredimo nego da samo trebamo pronaci nacin da imamo na lopti Adema u nekoj zoni 11 ili 14.
Smije li iko kapitena malo na klupu staviti? Njegovim igrama u ovoj sezoni ne da neće otići za 3 miliona, neće ni za milion.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.