Premijer liga BiH - aktuelno

imekorisnicko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la imekorisnicko » 17 avg 2025, 10:30

Balorda je napisao/la:
17 avg 2025, 09:31
Dobro jutro, mogu li nam osjetljivi leptirići sa Grbavice objasniti zašto nisu objavili kompletan snimak iz tunela?

Hvala unaprijed.
Šta se nalazi na misterioznim nestalim sekundama snimka,tamnoj strani mjeseca i ko je ubio kenedija.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 avg 2025, 10:33

Direktorcic je napisao/la:
17 avg 2025, 10:18
bhsport je napisao/la:
17 avg 2025, 10:05
17 avg 2025, 09:54

A stani kralju sta je problem da se kapiten na bilo koji nacin bori za svoju ekipu?probao,proslo mu. proslo mu je zato sto su sudije retardirane,potkupljive,naivne.nikakve informacije nisu bile dostupne,a neko je morao biti kaznjen za incident u tunelu,kako mi,tako i vi. Ovakvih stvari po tunelima ima sirom svijeta,prvo mi napamet pada spanski el klasiko,i francuska liga,vjerovatno ima jos.
Ja bi se prije pitao ba tvom mjestu sta je moj kapiten radio u svemu ovome,gdje je on da dodje i prica sa sudijom. Onda bi se na tvom mjestu isto tako vratio na mentalitet kluba i spremnost da zbog jednog incidenta koji je vjerujem zavrsio u roku 15 sekundi adzem nece da izvede ekipu na teren u drugo poluvrijeme.jesu to muski razgovori?
I nije ovo samo makljaza vehabovica ovdje na forumu iza laznih imena,nego po kompletnom internetu.
Ali evo mozda ti nahrani dusu,i ja smatram da vehabovic ne treba biti kapiten,prenervozan je,ulazi u konflikte,prije penala zilkkca je usao u konflikt sa mufticem sto moze biti razlog da je ovog dekoncentrisalo ima jos primjera.jos ako ti dusu hrani,vidi se na razlicitim clipovima da adzem podobro kasni sa ulaskom u tunel,ako je dobio nezasluzeno crveni,treba ga ponistiti
Kako mislis sta je problem?
Tebi ono sportski djeluje da laze i navlači crveni ulizujuci se sudijama i jos prijeti hajde mu nedaj?
On nije vidio sta je bilo a niti bilo koji od sudija i sada neka objasnjava disciplinskoj svoje ponašanje.
Nas kapiten nije imao realno sta da radi u tom momentu. Imamo dva igraca vise, sudija bez greske odsudio poluvrijeme.
Niko nije kriv Hrkacu sto je spor a niti ovom malom Šaricu sto udara sa dvije ruke u glavu.
Sa druge strane niti Sedorfu sto staje na petu a frajer u korner ide.
Iskreno od Veleze ocekujem ocitovanje na ovaj video i da ovom primirivcu skinu traku najmanje zbog ovog ponasanja a vise sto srozava ugled vaseg kluba. Velez je klub sa preko 100 godina tradicije i ne prilici mu da ima ovakve orangutane za kapitena.
Najzalosnije je kako doziva Gigu ko da su zajedno ovce cuvali.
Ima tuca i naguravanja igraca izmedju sebe a rijetko kada kondicioni trener iz cista mira za vrat hvata protivnicke igrace.
Hoce li biti kazna za to srce ajducko?
Nismo se razumjeli,pitam te sta je problem sto je on probao,a sudija nasjeo.jer mogao je on probati jos 2 sata,ako sudija ima svoj kriterij ne pali to onda.ali ti dobro znas o kome se radi,gigovicu,koji je sve osim sportiste i postenog sudije.tako da mislim da bi prvo na meti trebao biti gigovic sa ovim mahacima

Nego budite posteni pa napravite pritisak na ove svoje da objave citav video jer je ocito da postoji,prije nego Velez objavi sa svojih kamera ;)
A da rijetko je da koncidioni uhvati za vrat igraca,ali je pocesto da nenad bjelica iskopa oci leroyu saneu
Pa dobro, probao pa proslo.
Sada ce disciplinskoj komisiji odgovarati na tu probu a sreca pa je ovaj video izasao tako da mu iduci put i kada bude istina nece niko povjerovati.
Bilo bi dobro i da Velez objavi pa da se vidi sta se tacno desilo i da i ovaj kondicioni dobije primjerenu sankciju.
Hvala na lijepoj diskusiji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 17 avg 2025, 10:36

bhsport je napisao/la:
17 avg 2025, 00:45
.
Tacno je ovaj istočni velez preuzela seljadija nema niko od Mostarske raje koja su nekad bila. Škaljici, Kajtaz, Vladavic, Obad, Čolić, Mrva Serdarevic, Pika Ćemalovic, Zaimovic, iza rata Bebanic. Nakupili dzilkosa, raznorazni sljam i srozali nekad čestit klub na dno
Mostarske raje :roll:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 avg 2025, 10:39

Kako ovi nevini cvjetići i leptirići s Grbavice objašnjavaju prvu pjesmu TM-a nakon što su ušli na stadion, yebemo vam mater u pichku? Gnjusne uvrede cijelom stadionu, ničim izazvane, divlje, necivilizacijske, primitivne.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 17 avg 2025, 10:41

tutankamon1905 je napisao/la:
17 avg 2025, 01:47
goGlobal je napisao/la:
17 avg 2025, 01:25
tutankamon1905 je napisao/la:
16 avg 2025, 23:23
Al crveni su vjerovatno jedini navijaci na balkanu koje nitko nije natjerao, a lizu se sa rivalskim grupama tj pokusavaju. Jedno vrijeme s Manijacima, a sad je puklo sve i tu su jos jedino Horde. A Horde kao ozbiljnu navijacku skupinu u dubini duse **** zaboli za njih i pustili bi ih niz vodu prvom prilikom.

Zaista mi je nevjerovatno da se neko tolko ponizava
To su neke zelje 'majoriziranih' anamo onih.
RA je prava RAja, momci srcani, patriote i povrh svega Mostarci.
Postujem UM kao grupu jer su dio scene i nije vam jednostavno na ovim prostorima, cetvere oci drzite otvorenim s razlogom, ali ruku na srce Armija je za vas ekipa jedna po jedna. Samo kad se sjetim snimka iz Mepasa kako vas nareda 'cojk' na vasem terenu, sve mi se poslozi u glavi kolike ste 'majorizirane' jajare. I ovaj navod da bi ih Horde pustile niz vodu je, malo je reci smijesan i izvucen bez razmisljanja. Hordama nije obraz straznjica, znamo mi kako su nas braca docekala i prisla bez prigovora u pomoc nakon Sirokog. Nije obraz kap znoja pa da ispari. Necu da djelujem drzak ali vama su cetvere oci malo, podebljajte sociva.
U danasnjoj garnituri crvenih ne mozes deset mostaraca izvuc, a i tih deset bi moro ic 6 koljena unazad da bi ih nekako na stelu ubacio pod mostarce..nesto ko za Janelta sto probaju provuc da bude bosanac.

Oni koji drze cetvere oci otvorene su bas te "patriote i srcani momci"..Pogotovo nakon ovih akcijanja, kad samo cackaju, a nisu spremni za odgovor. A ako bude istina za šurovanje s pojedincima iz policije nece ih 6 Neretvi moc oprat.
Doduse kasno im je sad i za sestere oci jer su citavu povijest grupe izgubili preko noci. Samo povremeno koprcanje i show program za par lajkova na instagramu. Pucanj u prazno
O jbt i vi ko UFC, pa do prije par godina 90 posto vas nije smjelo preci Bulevar, sad prijetite sa tim niste trebali cackati’ shvatite da vas se niko ne boji, a za to je dokaza mali milion. Ljudi vas od deset tuca u osam povaljaju i ti pricas o nekim cackanjima, smijesno.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 17 avg 2025, 10:42

imekorisnicko je napisao/la:
17 avg 2025, 10:30
Balorda je napisao/la:
17 avg 2025, 09:31
Dobro jutro, mogu li nam osjetljivi leptirići sa Grbavice objasniti zašto nisu objavili kompletan snimak iz tunela?

Hvala unaprijed.
Šta se nalazi na misterioznim nestalim sekundama snimka,tamnoj strani mjeseca i ko je ubio kenedija.
i jesul ameri upleteni u 911
joj rodjeni popravite mi dan koliko ste jadni
nek crknu dusmani, najjaci smo

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 avg 2025, 10:44

Velez je seljacki klub, nivo Travnika u periodu Varupe.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 avg 2025, 10:45

Karamarko Nurmagomedov u tunelu i bune se sto kapaiten trazi crveni

LAAAJLA
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 17 avg 2025, 10:50

Morgen19 je napisao/la:
17 avg 2025, 10:23
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... ava/472697

Brzo zaboravljate
Ovo mi je baš palo na pamet kada sam vidio da su objavili video uz ovo kmečanje njihovih navijača, kakva gnjida moraš biti...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 avg 2025, 10:52

Najlicemjerniji navijaci na Svijetu su plavci
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 17 avg 2025, 11:02

17 avg 2025, 09:54
bhsport je napisao/la:
17 avg 2025, 09:42
*p!p!t@* je napisao/la:
17 avg 2025, 00:48
@NoDi80, a šta je to RA kao navijačka grupa uradio da ti se toliko ogradio? Osim tog "lizanja" o kome pričaš sa Hordama što su opet izolovani slučajevi, i evo za mene lično, opet gledam i na vas i na horde isto. A kao nekome ko je odrastao znaš i sam koliko se pjeva pjesma o Neretvi i lancu, pa zar si mislio da sa druge strane neće biti provokacija u kontra pravcu. Što je za mene opet sve u stilu prepucavanja. I opet ne vidim razlog za toliku mržnju koja se ispoljava, jer je sve u normalnim okvirima barem kako ja to vidim. Mi dođemo na Grbavicu vi nama yebete sve, od Hujke, Starog mosta i da ne nabrajam dalje. I kao dočekat će vas neko u Mostaru sa cvijećem, a ja ono vi Međugorcima cvijeće nosite... Brate zar smo zaista najbolji kad mulimo, i svi nas karaju? E pa žao mi je ali taj film se završio, na čiju žalost ostaje da se vidi...
Lazes. Hujku nikad niko u negativnom kontekstu spomenuo nije. Da je sada ziv Velez bi bio klub mostaraca a ne seljadije koja je dosla u Mostar. Nemate dva Mostarca u klubu, sve goli papak i seljak. Prave Mostarce ste otjerali, zato i jeste cobani i zato vam i jeste jedan primitivac Vehabovic kapiten.
Sram i stid da vas bude prvog Hujke a zatim i ostalih Mostaraca.
Edo otkljucaj drustvene mreze nisi se valjda nasekirao zbog ovog videa. Jesil ga obalio Gigi uhljupe.
A stani kralju sta je problem da se kapiten na bilo koji nacin bori za svoju ekipu?probao,proslo mu. proslo mu je zato sto su sudije retardirane,potkupljive,naivne.nikakve informacije nisu bile dostupne,a neko je morao biti kaznjen za incident u tunelu,kako mi,tako i vi. Ovakvih stvari po tunelima ima sirom svijeta,prvo mi napamet pada spanski el klasiko,i francuska liga,vjerovatno ima jos.
Ja bi se prije pitao ba tvom mjestu sta je moj kapiten radio u svemu ovome,gdje je on da dodje i prica sa sudijom. Onda bi se na tvom mjestu isto tako vratio na mentalitet kluba i spremnost da zbog jednog incidenta koji je vjerujem zavrsio u roku 15 sekundi adzem nece da izvede ekipu na teren u drugo poluvrijeme.jesu to muski razgovori?
I nije ovo samo makljaza vehabovica ovdje na forumu iza laznih imena,nego po kompletnom internetu.
Ali evo mozda ti nahrani dusu,i ja smatram da vehabovic ne treba biti kapiten,prenervozan je,ulazi u konflikte,prije penala zilkkca je usao u konflikt sa mufticem sto moze biti razlog da je ovog dekoncentrisalo ima jos primjera.jos ako ti dusu hrani,vidi se na razlicitim clipovima da adzem podobro kasni sa ulaskom u tunel,ako je dobio nezasluzeno crveni,treba ga ponistiti
A stani kralju sta je problem onda kad se kapiten borac na taj isti nacin bori za svoju ekipu? Pa napravi pritisak i iskoristi isto to sto su retardirane sudije. Vi umjesto da osudite ono protiv cega se kao borite, vi trazite svako moguce opravdanje pa se u tome vidi koliko ste mentalno ograniceni i zaostali.

Mantra vam je ista kao i vasoj toploj braci, kme kme kad ste vi u pitanju, al zato kad vam odgovara prestaje lazna borba za boljitak BIH fudbala.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 17 avg 2025, 11:04

Ovaj balorda je pravi balavac. Nijednu smislenu recenicu nije sastavio od utakmice, samo neka ironija na silu i konta da je smijesan. Zvanicno moj prvi gnjavator.

A ovi pitari sto podrzavaju ovo zaboravili kakav su oni tretman imali u vrapcicima prosle sezone. Nadam se, ako Bog da, da se ponovi cisto da se podsjete. Zao mi je sto to prizeljkujem zbog ovih par realnih momaka.

Zhustri
Kontakt:

Post Postao/la Zhustri » 17 avg 2025, 11:08

feniksptica je napisao/la:
17 avg 2025, 10:52
Čuj to. Pa druže klub zabranio ljudima bez članske da kupe ulaznicu za tribinu. Sami vrše diskriminaciju vlastitih navijača. Kakva je to politika kluba?

Sa druge strane navijače Želje kopiraju svi a to je kupovina stolica, ulaz sa članskom (ali loša kopija) jer je Željo dao prednost pri kupovini do određenog roka, a ne potpuno zabranio.

Najgore je kada se neko javi i uči o navijanju od Željinih navijača, a pritom loše kopiraju.

Primjer licemjerstva je kada ti neko uzme transparente, a ti se ne ugasiš... 🤣

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2025, 11:10

Manijakdokraja9 je napisao/la:
17 avg 2025, 11:04
Ovaj balorda je pravi balavac. Nijednu smislenu recenicu nije sastavio od utakmice, samo neka ironija na silu i konta da je smijesan. Zvanicno moj prvi gnjavator.

A ovi pitari sto podrzavaju ovo zaboravili kakav su oni tretman imali u vrapcicima prosle sezone. Nadam se, ako Bog da, da se ponovi cisto da se podsjete. Zao mi je sto to prizeljkujem zbog ovih par realnih momaka.
Pa nas nagaze na 90 % gostovanja rijetko gdje da su gostoljubivi prema igračima Sarajeva tako je i s Željezničarom ne znam sta vam je tu sad nešto novo . Zenica,Tuzla,Mostar,Siroki uvijek je bilo što kažu na nož.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 avg 2025, 11:11

Zhustri je napisao/la:
17 avg 2025, 11:08
Čuj to. Pa druže klub zabranio ljudima bez članske da kupe ulaznicu za tribinu. Sami vrše diskriminaciju vlastitih navijača. Kakva je to politika kluba?

Sa druge strane navijače Želje kopiraju svi a to je kupovina stolica, ulaz sa članskom (ali loša kopija) jer je Željo dao prednost pri kupovini do određenog roka, a ne potpuno zabranio.

Najgore je kada se neko javi i uči o navijanju od Željinih navijača, a pritom loše kopiraju.

Stvarno se i mi pitamo zašto ste nastavili poslje onoga sa UF

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 17 avg 2025, 11:12

Zhustri je napisao/la:
17 avg 2025, 11:08

Kako neko moze kopirati nekog ko kopira tudje trendove?Ne brukaj se

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 17 avg 2025, 11:13

Kakav mentalni sklop, evo ih drugi dan kukaju :rol:

Sav seljakluk vidjen i oni sav taj seljakluk pravdaju samo zato sto im nasi odgovaraju i prozivaju. Bez ikakve samokritike prema sebi niko realno da sagleda, nevjerovatno.

Da sumiramo redom:
- Ogranicili nasim navijacima ulaz na jednoj jedinoj tribini gdje su nasi dolazili. **** i dizanje cijena i sve ostalo, samo ovo je dovoljan ciganluk da se vidi na kakav seljacki nacin su pokusali smanjiti broj nasih navijaca.

- Sve te tenzije prenesene na teren, hinjsko udaranje naseg igraca u tunelu, prije toga dva zasluzena crvena i poslije sav cirkus oko toga, pa imas sve snimljeno kakav je to generalno horuk skup malogradjanstva.

- Nisam za to da se prozivaju selo pored Mostara ili oni nadimci koje im komsije lijepe samo zbog historije. Al kad im pokusas otvoriti oci da su na sred Grbavice pravili poveznicu sa “srpskim svetom”, oni opet to pravdaju i drugu stranu nazivaju licemjerima jer ne mogu sagledati realno. Jos jednom cinjenice koje ste uradili, nije nikakav komentar na **** forumu. Al nije ni cudo s obzirom da su vam mentori ovi koji su dizali koreografiju Grbavice u plamenu i tu morate jedni drugima podrsku dati. Zamisljam kakva bi tek cmizdrenje bilo da se digla neka parola i poveznica vas i “ustasa” u Vrapcicima :tokralju:

Primjeri za izucavanje, ogromna im vecina pokazuje samo veliki seljakluk. Lijepo je kad vidis pokusaje i ovih drugih manjih klubova koji podrzavaju ovaj seljakluk i to samo iz razloga jer ih sve veze nemoc i kompleks.

Okrenimo se Zrinjskom sad, ostavimo ovo iza nas. Fudbal :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 11:14

Izrezano sta se njima svidja i to je to. Upalio kameru kad je neko sa tribine poceo psovati. Cuj navijaci psuju, kako ih samo nije stid!

Vehabovic kapitenski na sudiju, daje sve od sebe da pomogne svojoj ekipi kao sto bi svako uradio.
Kod njih Krpic ima vise naguravanja i prijetnji sa sudijama nego sa protivnickim igracima, ne zaborave to svi ;)
Svi crveni zasluzeni, mada je bio i onaj start sa dvije noge na kojem sudija ne bi pogrijesio da je jos jedan crveni zelji izvadio.

Kad bi se mi svako malo oglasavali zbog napada u tunelima, bili bi klix, a ne FK Sarajevo.

Rodjeni uvijek bili gospoda, pravi domacini. Sa seljacinama ne mozes gospodski. Puna podrska u borbi protiv plavog rezima.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 17 avg 2025, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 avg 2025, 11:14

Klub zabranio kupovinu ulaznica ljudima bez članske. Sami vrše diskriminaciju svojih navijača

Pa odakle iskaču ovakvi :urnebes:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2025, 11:15

17 avg 2025, 10:45
Karamarko Nurmagomedov u tunelu i bune se sto kapaiten trazi crveni

LAAAJLA
Ma na stranu podyebavanja sad ali ozbiljno smijesno za sta covjeku dade crveni.Isto kao sto je smijesno za sta Radovic dobi na derbiju i zbog toga nismo pobjedili taj derbi.

Znaci ima video nista nije uradio,dao mu crveni na rijeci Vehabovica(seljacke fore isto kao Krpic,okej ne bas taj rang ali blizu).Stvarno ne znam ko im je kriv oba crvena cista ko suza.Nek yebu mater svojim igracima sto su maloumni najprije Ziljkicu.

Sjeti se i nas kako su docekali zadnji put i sta su sve govorili nasim igracima i Zekicu(umalo da se pobije na kraju)
Kosevo manje vise jer imamo pamcenje zlatne ribice ali ne bi im bio u koži naredni put kad dodju na Grbavicu gdje realno nikad ovako nesto nisu dozivili.
Bozija pravda sto su izgubili.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 avg 2025, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rigoletto i 19 gostiju.