Kako će ih Husref preparirati k'o golubove.
Ništa vi obranili niste, zahvali se politici sto je zaustavila HVO.MostarReds22 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:37Vidi drug imas pravo na svoje misljenje i to je sasvim okej, moze ti nekad nesto zasmetati i pvoezati s odredjenim trenutnok i to je stvarno ok, ali ko si ti da odvajas Mostar i Bosnjastvo? Koji maloumnik moras biti da Mostarcima mjeris patriotizam? Moze neko simpatisat ili ne simpatisat politiku Sarajeva prema Mostaru i ostatku drzave generalno, ali dodji kralju moj u Mostar da vidis gdje se brani Bosnjastvo. Lako je bit Bosnjak veliki u glavnom gradu gdje si 90% stanovnistva i gdje vam je jedini provlem u zivotu jeste li nip ili sda. Da nije bilo Bošnjaštva naših staraca ti bi preko Rudog na more išao budalo jedna. Kakav imbecil moras biti da dovodis u pitanje neciji nacionalni identitet na osnovu kluba ili necijih politickih stavova. Mostar i Mostarci su se sami odbranili i sacuvali obraz, bez ikakve ogromne pomoci, prodani od svojih predstavnika i lidera, a usput su branili i svoj glavni grad. Budaletino jedna.Simi je napisao/la: ↑17 avg 2025, 02:59Slavili ste, slavili ko da svoju prvu slavite
I tad je bilo sve do nas da se razumijemo. Mi smo tu titulu izgubili a vi ste to proslavili. Legitimno i sportski. Samo sto ste tu izgubili sva prava da nekom razglabate o odnosima sa športskim. Sto se ne osvrnes na prvi dio mog komentara Bošnjačino? 19.03. nije bezazlen datum da se od strane "Bosnjaka" Grbavica preglasava. 09.11. sarajlije Ja pogodjen nisam, 19.03. mostarci yebem te zeljo u najodvratnijem trenutku. Jos vas je uvijek bilo na ostalim tribinama bez problema. Samo vi mostarci nemojte o bosnjastvu, vi se toga uhvatite samo kad vama odgovara.
HahahahahahhahahaNoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:54Bordo10 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:14A jbt jeste jaki, kad covjek cita, rekao bi kod vas na tribini sve ufc borci, a kod njih macici, a ne da ovi svako deset dana imaju neke dvoboje, dok vi nesto odradite, ako vam ko dojavi da ide neki kombi, ili ako treba presarat neki grafit po gradu.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:39
Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
S nasima ste se druzili, jer ste bili slabi, jadni i nebitni
Nasi su vas korz druzenje obucili, ojacali i dali vam krila
Cak su su pub polupali kao upozorenje da vas niko ne smije dirati i da se zna cija je glavna rijec u BiH
Kad ste malo ojacali, stali na noge, postali ste bezobrazni i nezahvalni
Za sto godina Zelje dobili ste sve uslove kao domaci, poslije ste igrali Europu na Grbavici i niko vas nije ruzno pogledao
Navijaci Zelje su dolazili i podrzavali vas
To im je hvala za sve ove godine
Svi su vas izbjegavali zbog proslosti i teske situacije u kojoj ste bili
Nikad vas nisu htjeli dirati, sam zato da ra ne bi oslabio i bio laka meta ultrasima
Vi ste pomislili da ste jaki i da vas zato ne diraju![]()
Ulizavanje hordama, onim potezom na Ilidzi ste sve rekli
Izgubili ste sve transove od ultrasa i vi silu prosipate nekom
Pa nama i da znaju gdje su trasnovi ne bi smjeli ni pomisliti da to urade, cak i da je kuca prazna
Ovo ti kaze navijac Zeljeznicara koji nije aktivan i koji zivi u Austriji
Velez mi je bio drugi najdrazi klub i sve empatije sam izgubio
Sad mozes zamisliti kako se tek osjecaju oni u Sarajevu koji su tu aktivni
Zasrali ste dobro i budi siguran da rijetko ko ima bilo kakbe empatije prema RA i Velezu
Ako pocnu gledati na vas gledati kao na horde, lesinare i ostale tek ce te tad dobiti batine kakve nikad niste dobili
Sad molite Allaha da grijesim, jer ono u Mostaru vam je bilo upozorenje i to od youngera najmladje ekipe manijaka
Najmladja ekipa vam je promasirala kroz Mostar, pootimali vam letve i prebili vas istim letvama u vasim mahalama
Ne mogu zamisliti sta bi vam radili da dodju svi sa onim starijima koji su po poteebi tu
Dobro ste usrali sve sto ste mogli usrati
Jbt ljudi bili u okruzenju, pasli travu, borili se bez icega i izborili, i sad ce se od vas plasiti. Haman vi bili na obuci u Harkivu, a ovi se igraju klikera u podrumu.
Po Mostaru fakina, mangupa i spremnih momaka ko u prici.
Provocirate ljude godinama, jer su dobri sa nama, (izjeda vas) kad podju uzvracati, vi se kao nesto nadignete ko uvrijedjene mlade.
Sa svima ste iza rata bili bolji nego Hz, ali zbog vaseg poganog mentaliteta sad ste svugdje nerado vidjen gost, dok mi na vecini stadiona imamo korektan odnos sa svima. Jbg mentalitet vam je ruralni.
Ne moze na silu.
Najjaci brate
Sto im niste vratili transove
Niste ni pokusali
Zajedno ste jednom napali ultrase i popusili foru
Pala vam je zastava hz boys od strane ultrasa
Cips vam je udarni spasio zamalo i on da padne
Lego na njeg i sutali ga haha
Zvali muriju ultrasimaaaa, a zajedno ih napali
Nasi to sami rijesavaju kao i sve ostalo
Kakvi vi
Vama je vrhunac belaj s ultrasima ili manijacima, jer ste iz istog grada
Dalje od tog ne znate i ne mozete
Inicijalna kvota...Znaš i sam da će ta kvota ići gore do vikenda!
Šta ste vi dizali u Zenici svojevremeno? Jesil tad na isti način pisao ?let3 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:00Sad zamisli kolika budala moras biti pa da na Grbavici zeljovcima dizes parole da su sprski svet i da se lizu sa ceticima.rishovski je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:51Zamisli kolika moraš biti budala pa da zbog nekih forumaša pocnes da mrzis Velež,Želju,Sarajevo,Slobodu,Čelik,Jedinstvo...
Ovo je samo forum,a pojedini pricaju o ratu... I da se sutra desi rat,zna se tačno ko bi se borio za to da nema ni ove države a ni ove lige,kakva god je...
A vi samo nastavite biti debili...
To samo skupini limitiranih mognoloida moze pasti na pamet.
Imaće komplet tim i ostaće poraženaShategabri je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:28Da vidimo može li Sloga ostati neporažena u Doboju ili im danas fali komplet tim?
Pa ćemo se onda baviti sljedećom utakmicom.
Lazes. Hujku nikad niko u negativnom kontekstu spomenuo nije. Da je sada ziv Velez bi bio klub mostaraca a ne seljadije koja je dosla u Mostar. Nemate dva Mostarca u klubu, sve goli papak i seljak. Prave Mostarce ste otjerali, zato i jeste cobani i zato vam i jeste jedan primitivac Vehabovic kapiten.*p!p!t@* je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:48@NoDi80, a šta je to RA kao navijačka grupa uradio da ti se toliko ogradio? Osim tog "lizanja" o kome pričaš sa Hordama što su opet izolovani slučajevi, i evo za mene lično, opet gledam i na vas i na horde isto. A kao nekome ko je odrastao znaš i sam koliko se pjeva pjesma o Neretvi i lancu, pa zar si mislio da sa druge strane neće biti provokacija u kontra pravcu. Što je za mene opet sve u stilu prepucavanja. I opet ne vidim razlog za toliku mržnju koja se ispoljava, jer je sve u normalnim okvirima barem kako ja to vidim. Mi dođemo na Grbavicu vi nama yebete sve, od Hujke, Starog mosta i da ne nabrajam dalje. I kao dočekat će vas neko u Mostaru sa cvijećem, a ja ono vi Međugorcima cvijeće nosite... Brate zar smo zaista najbolji kad mulimo, i svi nas karaju? E pa žao mi je ali taj film se završio, na čiju žalost ostaje da se vidi...
Daleko najlicemjernija grupa navijača/simpatizera u državi + daleko najveći kmečavci i plachipichke.chily-rz je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:33Šta ste vi dizali u Zenici svojevremeno? Jesil tad na isti način pisao ?let3 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:00Sad zamisli kolika budala moras biti pa da na Grbavici zeljovcima dizes parole da su sprski svet i da se lizu sa ceticima.rishovski je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:51Zamisli kolika moraš biti budala pa da zbog nekih forumaša pocnes da mrzis Velež,Želju,Sarajevo,Slobodu,Čelik,Jedinstvo...
Ovo je samo forum,a pojedini pricaju o ratu... I da se sutra desi rat,zna se tačno ko bi se borio za to da nema ni ove države a ni ove lige,kakva god je...
A vi samo nastavite biti debili...
To samo skupini limitiranih mognoloida moze pasti na pamet.
A stani kralju sta je problem da se kapiten na bilo koji nacin bori za svoju ekipu?probao,proslo mu. proslo mu je zato sto su sudije retardirane,potkupljive,naivne.nikakve informacije nisu bile dostupne,a neko je morao biti kaznjen za incident u tunelu,kako mi,tako i vi. Ovakvih stvari po tunelima ima sirom svijeta,prvo mi napamet pada spanski el klasiko,i francuska liga,vjerovatno ima jos.bhsport je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:42Lazes. Hujku nikad niko u negativnom kontekstu spomenuo nije. Da je sada ziv Velez bi bio klub mostaraca a ne seljadije koja je dosla u Mostar. Nemate dva Mostarca u klubu, sve goli papak i seljak. Prave Mostarce ste otjerali, zato i jeste cobani i zato vam i jeste jedan primitivac Vehabovic kapiten.*p!p!t@* je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:48@NoDi80, a šta je to RA kao navijačka grupa uradio da ti se toliko ogradio? Osim tog "lizanja" o kome pričaš sa Hordama što su opet izolovani slučajevi, i evo za mene lično, opet gledam i na vas i na horde isto. A kao nekome ko je odrastao znaš i sam koliko se pjeva pjesma o Neretvi i lancu, pa zar si mislio da sa druge strane neće biti provokacija u kontra pravcu. Što je za mene opet sve u stilu prepucavanja. I opet ne vidim razlog za toliku mržnju koja se ispoljava, jer je sve u normalnim okvirima barem kako ja to vidim. Mi dođemo na Grbavicu vi nama yebete sve, od Hujke, Starog mosta i da ne nabrajam dalje. I kao dočekat će vas neko u Mostaru sa cvijećem, a ja ono vi Međugorcima cvijeće nosite... Brate zar smo zaista najbolji kad mulimo, i svi nas karaju? E pa žao mi je ali taj film se završio, na čiju žalost ostaje da se vidi...
Sram i stid da vas bude prvog Hujke a zatim i ostalih Mostaraca.
Edo otkljucaj drustvene mreze nisi se valjda nasekirao zbog ovog videa. Jesil ga obalio Gigi uhljupe.
Gadovi . Kriminalci okorjeli. Jos se sami ofirno izdaju sta im je radit danasbordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:33Zanimljivo Sloga D na zvanicnoj stranici kluba uopste nema objave da se igra utakmica s Borcem . Sve druge utakmice najave uredno, pozovu publiku itd. Skidanje gaca tata Vici u najavi. Baš me interesuje kako to neko dodje i kaže treneru i igracima danas igramo da izgubimo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Direktorcic, imekorisnicko i 32 gosta.