Znas kako si postao naporan, nevjerovatno. Guras nos gdje mu nije mjesto, trudis se svakom loncu biti poklopac. Pokusavas biti smijesan ali bezuspjesno. Drzi se kralju svabije i zrinjskog, uzivaj u zivotu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:47U danasnjoj garnituri crvenih ne mozes deset mostaraca izvuc, a i tih deset bi moro ic 6 koljena unazad da bi ih nekako na stelu ubacio pod mostarce..nesto ko za Janelta sto probaju provuc da bude bosanac.goGlobal je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:25To su neke zelje 'majoriziranih' anamo onih.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:23Al crveni su vjerovatno jedini navijaci na balkanu koje nitko nije natjerao, a lizu se sa rivalskim grupama tj pokusavaju. Jedno vrijeme s Manijacima, a sad je puklo sve i tu su jos jedino Horde. A Horde kao ozbiljnu navijacku skupinu u dubini duse **** zaboli za njih i pustili bi ih niz vodu prvom prilikom.
Zaista mi je nevjerovatno da se neko tolko ponizava
RA je prava RAja, momci srcani, patriote i povrh svega Mostarci.
Postujem UM kao grupu jer su dio scene i nije vam jednostavno na ovim prostorima, cetvere oci drzite otvorenim s razlogom, ali ruku na srce Armija je za vas ekipa jedna po jedna. Samo kad se sjetim snimka iz Mepasa kako vas nareda 'cojk' na vasem terenu, sve mi se poslozi u glavi kolike ste 'majorizirane' jajare. I ovaj navod da bi ih Horde pustile niz vodu je, malo je reci smijesan i izvucen bez razmisljanja. Hordama nije obraz straznjica, znamo mi kako su nas braca docekala i prisla bez prigovora u pomoc nakon Sirokog. Nije obraz kap znoja pa da ispari. Necu da djelujem drzak ali vama su cetvere oci malo, podebljajte sociva.
Oni koji drze cetvere oci otvorene su bas te "patriote i srcani momci"..Pogotovo nakon ovih akcijanja, kad samo cackaju, a nisu spremni za odgovor. A ako bude istina za šurovanje s pojedincima iz policije nece ih 6 Neretvi moc oprat.
Doduse kasno im je sad i za sestere oci jer su citavu povijest grupe izgubili preko noci. Samo povremeno koprcanje i show program za par lajkova na instagramu. Pucanj u prazno
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Vidi drug imas pravo na svoje misljenje i to je sasvim okej, moze ti nekad nesto zasmetati i pvoezati s odredjenim trenutnok i to je stvarno ok, ali ko si ti da odvajas Mostar i Bosnjastvo? Koji maloumnik moras biti da Mostarcima mjeris patriotizam? Moze neko simpatisat ili ne simpatisat politiku Sarajeva prema Mostaru i ostatku drzave generalno, ali dodji kralju moj u Mostar da vidis gdje se brani Bosnjastvo. Lako je bit Bosnjak veliki u glavnom gradu gdje si 90% stanovnistva i gdje vam je jedini provlem u zivotu jeste li nip ili sda. Da nije bilo Bošnjaštva naših staraca ti bi preko Rudog na more išao budalo jedna. Kakav imbecil moras biti da dovodis u pitanje neciji nacionalni identitet na osnovu kluba ili necijih politickih stavova. Mostar i Mostarci su se sami odbranili i sacuvali obraz, bez ikakve ogromne pomoci, prodani od svojih predstavnika i lidera, a usput su branili i svoj glavni grad. Budaletino jedna.Simi je napisao/la: ↑17 avg 2025, 02:59Slavili ste, slavili ko da svoju prvu slavite
I tad je bilo sve do nas da se razumijemo. Mi smo tu titulu izgubili a vi ste to proslavili. Legitimno i sportski. Samo sto ste tu izgubili sva prava da nekom razglabate o odnosima sa športskim. Sto se ne osvrnes na prvi dio mog komentara Bošnjačino? 19.03. nije bezazlen datum da se od strane "Bosnjaka" Grbavica preglasava. 09.11. sarajlije Ja pogodjen nisam, 19.03. mostarci yebem te zeljo u najodvratnijem trenutku. Jos vas je uvijek bilo na ostalim tribinama bez problema. Samo vi mostarci nemojte o bosnjastvu, vi se toga uhvatite samo kad vama odgovara.
Zamisli kolika moraš biti budala pa da zbog nekih forumaša pocnes da mrzis Velež,Želju,Sarajevo,Slobodu,Čelik,Jedinstvo...
Ovo je samo forum,a pojedini pricaju o ratu... I da se sutra desi rat,zna se tačno ko bi se borio za to da nema ni ove države a ni ove lige,kakva god je...
A vi samo nastavite biti debili...
Ovo je samo forum,a pojedini pricaju o ratu... I da se sutra desi rat,zna se tačno ko bi se borio za to da nema ni ove države a ni ove lige,kakva god je...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bordo10 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:14A jbt jeste jaki, kad covjek cita, rekao bi kod vas na tribini sve ufc borci, a kod njih macici, a ne da ovi svako deset dana imaju neke dvoboje, dok vi nesto odradite, ako vam ko dojavi da ide neki kombi, ili ako treba presarat neki grafit po gradu.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:39Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
S nasima ste se druzili, jer ste bili slabi, jadni i nebitni
Nasi su vas korz druzenje obucili, ojacali i dali vam krila
Cak su su pub polupali kao upozorenje da vas niko ne smije dirati i da se zna cija je glavna rijec u BiH
Kad ste malo ojacali, stali na noge, postali ste bezobrazni i nezahvalni
Za sto godina Zelje dobili ste sve uslove kao domaci, poslije ste igrali Europu na Grbavici i niko vas nije ruzno pogledao
Navijaci Zelje su dolazili i podrzavali vas
To im je hvala za sve ove godine
Svi su vas izbjegavali zbog proslosti i teske situacije u kojoj ste bili
Nikad vas nisu htjeli dirati, sam zato da ra ne bi oslabio i bio laka meta ultrasima
Vi ste pomislili da ste jaki i da vas zato ne diraju![]()
Ulizavanje hordama, onim potezom na Ilidzi ste sve rekli
Izgubili ste sve transove od ultrasa i vi silu prosipate nekom
Pa nama i da znaju gdje su trasnovi ne bi smjeli ni pomisliti da to urade, cak i da je kuca prazna
Ovo ti kaze navijac Zeljeznicara koji nije aktivan i koji zivi u Austriji
Velez mi je bio drugi najdrazi klub i sve empatije sam izgubio
Sad mozes zamisliti kako se tek osjecaju oni u Sarajevu koji su tu aktivni
Zasrali ste dobro i budi siguran da rijetko ko ima bilo kakbe empatije prema RA i Velezu
Ako pocnu gledati na vas gledati kao na horde, lesinare i ostale tek ce te tad dobiti batine kakve nikad niste dobili
Sad molite Allaha da grijesim, jer ono u Mostaru vam je bilo upozorenje i to od youngera najmladje ekipe manijaka
Najmladja ekipa vam je promasirala kroz Mostar, pootimali vam letve i prebili vas istim letvama u vasim mahalama
Ne mogu zamisliti sta bi vam radili da dodju svi sa onim starijima koji su po poteebi tu
Dobro ste usrali sve sto ste mogli usrati
Jbt ljudi bili u okruzenju, pasli travu, borili se bez icega i izborili, i sad ce se od vas plasiti. Haman vi bili na obuci u Harkivu, a ovi se igraju klikera u podrumu.
Po Mostaru fakina, mangupa i spremnih momaka ko u prici.
Provocirate ljude godinama, jer su dobri sa nama, (izjeda vas) kad podju uzvracati, vi se kao nesto nadignete ko uvrijedjene mlade.
Sa svima ste iza rata bili bolji nego Hz, ali zbog vaseg poganog mentaliteta sad ste svugdje nerado vidjen gost, dok mi na vecini stadiona imamo korektan odnos sa svima. Jbg mentalitet vam je ruralni.
Ne moze na silu.
Najjaci brate
Sto im niste vratili transove
Niste ni pokusali
Zajedno ste jednom napali ultrase i popusili foru
Pala vam je zastava hz boys od strane ultrasa
Cips vam je udarni spasio zamalo i on da padne
Lego na njeg i sutali ga haha
Zvali muriju ultrasimaaaa, a zajedno ih napali
Nasi to sami rijesavaju kao i sve ostalo
Kakvi vi
Vama je vrhunac belaj s ultrasima ili manijacima, jer ste iz istog grada
Dalje od tog ne znate i ne mozete
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 avg 2025, 04:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sad zamisli kolika budala moras biti pa da na Grbavici zeljovcima dizes parole da su sprski svet i da se lizu sa ceticima.rishovski je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:51Zamisli kolika moraš biti budala pa da zbog nekih forumaša pocnes da mrzis Velež,Želju,Sarajevo,Slobodu,Čelik,Jedinstvo...
To samo skupini limitiranih mognoloida moze pasti na pamet.
Jel Vama neko sporio da ste se odbranili? Jel Vama to neko zamjerio? Mostar je iz rata izasao kao herojski grad. Ali Mostarci nisu ono cime se predstavljaju cast izuzecima. Koliko god legitimno bilo da nije "bitno" sta neko sa tribina kaze, nije prvi put da se daju pogrdni nacionalni epiteti od Mostaraca sa stadiona u Vrapcicima. Ako mislis da ja u Sarajevu ne znam sta je aparthejd u Stocu, Capljini, Mostaru, Hercegovini opcenito dobro si se prevario. Bosna se brani u Hercegovini koja je nazalost dosta zapostavljena. Kako se stadion u Vrapcicima gradi tako i seljakluk na tribinama istog. Prozivanje ustasama po koji put u nizu. A sjecam se prije par godina opala balorda i ostala plejada inteligentnih forumasa po 20 dana piskarali kako im se skandiralo ustase na Grbavici bez dokaza ikakvog. Premalo je osuda za ovo divljanje sa tribina.MostarReds22 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:37Vidi drug imas pravo na svoje misljenje i to je sasvim okej, moze ti nekad nesto zasmetati i pvoezati s odredjenim trenutnok i to je stvarno ok, ali ko si ti da odvajas Mostar i Bosnjastvo? Koji maloumnik moras biti da Mostarcima mjeris patriotizam? Moze neko simpatisat ili ne simpatisat politiku Sarajeva prema Mostaru i ostatku drzave generalno, ali dodji kralju moj u Mostar da vidis gdje se brani Bosnjastvo. Lako je bit Bosnjak veliki u glavnom gradu gdje si 90% stanovnistva i gdje vam je jedini provlem u zivotu jeste li nip ili sda. Da nije bilo Bošnjaštva naših staraca ti bi preko Rudog na more išao budalo jedna. Kakav imbecil moras biti da dovodis u pitanje neciji nacionalni identitet na osnovu kluba ili necijih politickih stavova. Mostar i Mostarci su se sami odbranili i sacuvali obraz, bez ikakve ogromne pomoci, prodani od svojih predstavnika i lidera, a usput su branili i svoj glavni grad. Budaletino jedna.Simi je napisao/la: ↑17 avg 2025, 02:59Slavili ste, slavili ko da svoju prvu slavite
I tad je bilo sve do nas da se razumijemo. Mi smo tu titulu izgubili a vi ste to proslavili. Legitimno i sportski. Samo sto ste tu izgubili sva prava da nekom razglabate o odnosima sa športskim. Sto se ne osvrnes na prvi dio mog komentara Bošnjačino? 19.03. nije bezazlen datum da se od strane "Bosnjaka" Grbavica preglasava. 09.11. sarajlije Ja pogodjen nisam, 19.03. mostarci yebem te zeljo u najodvratnijem trenutku. Jos vas je uvijek bilo na ostalim tribinama bez problema. Samo vi mostarci nemojte o bosnjastvu, vi se toga uhvatite samo kad vama odgovara.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Nodi sad u nekoj birtiji pije i tipra situaciju na forumu.
-
- Kontakt:
I sta sad ja trebam zbog par idiota s tribine koji dodju jednom u sto godina da generaliziram Sarajlije i da govorim da ste vi prodali drzavu iako veze nemate vi s tim ili da ja tebi pricam kako ste vi s Grbavice usta.še jer sam i ja dozivio tamo yebanje mosta i narodnih heroja iz Mostara. Daj kralju totalne gluposti povezujes s necijim patriotizmom, stoke ima na svakom stadionu Boze moj hljeba i igara sto se kaze, ali da na osnovu njih donosis generalne zakljucke je smijurija. Veležovci i Mostarci su ogromne patriote, milion puta dokazane gdje god se trebalo dokazivati, a pojedinaca zrelih za psihijatrije ce uvijek biti. O medjusobnom yebavannu klubova u pjesmama se ne mjeri ko je veci patriota. A ako mislis da me nesto vrijedjas s tim Vrapcicima i tu si fulio poentu. Moji su koliko i tvoji, naravno ako se ne odrices bosnjastva, onda mi nemoj samo ti o bosnjastvu pricati.Simi je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:02Jel Vama neko sporio da ste se odbranili? Jel Vama to neko zamjerio? Mostar je iz rata izasao kao herojski grad. Ali Mostarci nisu ono cime se predstavljaju cast izuzecima. Koliko god legitimno bilo da nije "bitno" sta neko sa tribina kaze, nije prvi put da se daju pogrdni nacionalni epiteti od Mostaraca sa stadiona u Vrapcicima. Ako mislis da ja u Sarajevu ne znam sta je aparthejd u Stocu, Capljini, Mostaru, Hercegovini opcenito dobro si se prevario. Bosna se brani u Hercegovini koja je nazalost dosta zapostavljena. Kako se stadion u Vrapcicima gradi tako i seljakluk na tribinama istog. Prozivanje ustasama po koji put u nizu. A sjecam se prije par godina opala balorda i ostala plejada inteligentnih forumasa po 20 dana piskarali kako im se skandiralo ustase na Grbavici bez dokaza ikakvog. Premalo je osuda za ovo divljanje sa tribina.MostarReds22 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:37Vidi drug imas pravo na svoje misljenje i to je sasvim okej, moze ti nekad nesto zasmetati i pvoezati s odredjenim trenutnok i to je stvarno ok, ali ko si ti da odvajas Mostar i Bosnjastvo? Koji maloumnik moras biti da Mostarcima mjeris patriotizam? Moze neko simpatisat ili ne simpatisat politiku Sarajeva prema Mostaru i ostatku drzave generalno, ali dodji kralju moj u Mostar da vidis gdje se brani Bosnjastvo. Lako je bit Bosnjak veliki u glavnom gradu gdje si 90% stanovnistva i gdje vam je jedini provlem u zivotu jeste li nip ili sda. Da nije bilo Bošnjaštva naših staraca ti bi preko Rudog na more išao budalo jedna. Kakav imbecil moras biti da dovodis u pitanje neciji nacionalni identitet na osnovu kluba ili necijih politickih stavova. Mostar i Mostarci su se sami odbranili i sacuvali obraz, bez ikakve ogromne pomoci, prodani od svojih predstavnika i lidera, a usput su branili i svoj glavni grad. Budaletino jedna.Simi je napisao/la: ↑17 avg 2025, 02:59
Slavili ste, slavili ko da svoju prvu slavite
Mostarreds vasi s tribine se generalno furaju na pitare i njihove price cetnici, ustase
Dok hz i red army ofiraju s nekim skandiranjem, parolama
S nase strane toga nema i niko vas ne zove cetnicima, ustasama
Prave koreografije kako gori Grbavica, na proslavi titule klanjaju dzenazu…
To je sve od vas krenulo i sad spinujete po forumu
Svakako ste braca, skupite se heroji i napadnite lesinare, delije, ultrase ili koga vec
Samo protiv manijaka i to vam je vrhunac
Skupite sa ovim centralni narkomanima sto im je vrhunac prebit dva, tri lika u Sarajevu
Svakako nisu mrdnuli iz grada, odu u Gruziju i debili kradu novcanike
Ili oni prosli sto prave korteo i reportazu u Pragu, a igraju u Poznanu
Manijaci su ginuli za BiH
Na svim stranama od Djilde do Šamaralića
Zeljo ima najvise zlatnih ljiljana od svih klubova
Vikicevci svi iz Želje i vi nas uzimate u usta
Dok je Grbavica gorila, ismirspor je bila jedina BiH ekipa na pirpremama u Hrvatskoj
I to pratnjom njihovih patriota poput Prazine koji su prodavali oruzje svom narodu i poslije borili se za hvo
Dok hz i red army ofiraju s nekim skandiranjem, parolama
S nase strane toga nema i niko vas ne zove cetnicima, ustasama
Prave koreografije kako gori Grbavica, na proslavi titule klanjaju dzenazu…
To je sve od vas krenulo i sad spinujete po forumu
Svakako ste braca, skupite se heroji i napadnite lesinare, delije, ultrase ili koga vec
Samo protiv manijaka i to vam je vrhunac
Skupite sa ovim centralni narkomanima sto im je vrhunac prebit dva, tri lika u Sarajevu
Svakako nisu mrdnuli iz grada, odu u Gruziju i debili kradu novcanike
Ili oni prosli sto prave korteo i reportazu u Pragu, a igraju u Poznanu

Manijaci su ginuli za BiH
Na svim stranama od Djilde do Šamaralića
Zeljo ima najvise zlatnih ljiljana od svih klubova
Vikicevci svi iz Želje i vi nas uzimate u usta
Dok je Grbavica gorila, ismirspor je bila jedina BiH ekipa na pirpremama u Hrvatskoj
I to pratnjom njihovih patriota poput Prazine koji su prodavali oruzje svom narodu i poslije borili se za hvo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 avg 2025, 04:49, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ne da se lizete, nego da im lizete*let3 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:00Sad zamisli kolika budala moras biti pa da na Grbavici zeljovcima dizes parole da su sprski svet i da se lizu sa ceticima.rishovski je napisao/la: ↑17 avg 2025, 03:51Zamisli kolika moraš biti budala pa da zbog nekih forumaša pocnes da mrzis Velež,Želju,Sarajevo,Slobodu,Čelik,Jedinstvo...
To samo skupini limitiranih mognoloida moze pasti na pamet.
Za bordobijele boje
Taman ti nick pristaje.
SpinerPapak koga ste to vi akcijali od srba
Puna vam usta, a nikad nikog niste ni pogledali
Molim sve evo nek mi nadje neko sliku hordi da nesto pale, a da to nije neki sal Želje i vezano za Želju
U Lukavicu ne smijete uci, lesinare zaobilazite
Stalno ih nesto spominjete, a nikad nista niste uradili
S Sarajevo parola vam visila na Kosevu godinama i nikad niste ni pokusali da je uzmete
Visila bi i danas da je MANIJACI nisu zapalili
Od privatnog druzenja dva,tri covjeka ste napravili samo takav spin, a vasih primjera je milion
Vodje vam u grobarskim majicama pjevaju za velju nevolju, oni drugi na tenku u dresovima zvezde, treci na stadionu ofk beograda
Grupa vam ne ide na utakmice reprezentacije BiH
horde zla zajedno uz lesinare, ultrase, skipare, sokolove, vojvode protiv zvanicnog…
Spineri ne smiju izac iz Sarajeva
Pokazujete veliku slabost na sceni i koliko god se vi tukli u gradu svi ostali vide da ste izvan grada velika nula
Koliko ce trebati vremena drugima da skontaju i da krenu na vas?
Morate pokazati muda izvan Sarajeva picke pitarske
Jednog dana kad vas napadnu bice kasno da o tome razmisljate
Nemate autoritet nigdje zato se i lizete s rodjenima, a kakve ste picke govori cinjenica da nista niste uradili kad su im pali transovi
Ostavili ih na cijedilu kao sto su istavili drezdenovce koji su ih nakon toga ****
Molim sve evo nek mi nadje neko sliku hordi da nesto pale, a da to nije neki sal Želje i vezano za Želju
S Sarajevo parola vam visila na Kosevu godinama i nikad niste ni pokusali da je uzmete
Od privatnog druzenja dva,tri covjeka ste napravili samo takav spin, a vasih primjera je milion
Vodje vam u grobarskim majicama pjevaju za velju nevolju, oni drugi na tenku u dresovima zvezde, treci na stadionu ofk beograda
horde zla zajedno uz lesinare, ultrase, skipare, sokolove, vojvode protiv zvanicnog…
Pokazujete veliku slabost na sceni i koliko god se vi tukli u gradu svi ostali vide da ste izvan grada velika nula
Nemate autoritet nigdje zato se i lizete s rodjenima, a kakve ste picke govori cinjenica da nista niste uradili kad su im pali transovi
Ostavili ih na cijedilu kao sto su istavili drezdenovce koji su ih nakon toga ****
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:50SpinerPapak koga ste to vi akcijali od srba

olovo, lasva, gruzija…
a to sto se vi ulizujete kome stignete to je vec stvar identiteta, kojeg svako malo gubite
Za bordobijele boje
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ja samo da se nadovežem da jbem Vehabović Edi onu ženicu koju je postavio na profilnu na instagramu!!bhsport je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:20Volimo zato vam i pjevamo Hercegovko **** te Bosanac.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:37Šta je bilo, ko rùžio? Eto mi smo navijali za Koper protiv Želje.. koji vam je curak? Uzmi nešto za smirenje.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:27
Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.
Znam da vi iz metropole volite Mostar... prodišite južno od Ivana.
Maksuz selam za Edu Vehabovica.
Giga, Giga udario Karamarko Giga.
Siso jedna doci ces bjednice lazljivi, uvčakaču Gigi.
Savez da da smecaru godini suspenzije za ove lazi a livadu dva meča bez urodjenika.
Fuj! Jel te stid Tuce? Pisao si neki normalni ton a sada podivljao.
Smećaru, jbaćemo ti rod i porod!!
Pozdrav normala navijačima crvenih.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Vehabović- samo ako nedaš crveni Karamarku
Opaaaaa - malo smo postali opasni
Giga poslušan
P.S.
Razlika između našeg tunela i ovog tkz.tunela je što naš klub ima kameru a Pitari nemaju kameru koja je sigurnosna kamera i prati vlastite igrace
Opaaaaa - malo smo postali opasni
Giga poslušan
P.S.
Razlika između našeg tunela i ovog tkz.tunela je što naš klub ima kameru a Pitari nemaju kameru koja je sigurnosna kamera i prati vlastite igrace
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nitko nece bezveze nastradat, nemoj se sekirat i prosipat patetiku iznova. Samo oni sto su sami to trazili, a mislili da su zasticeni.MostarReds22 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 02:00.. bezveze ce stradat momci koji veze s tim nemaju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:47U danasnjoj garnituri crvenih ne mozes deset mostaraca izvuc, a i tih deset bi moro ic 6 koljena unazad da bi ih nekako na stelu ubacio pod mostarce..nesto ko za Janelta sto probaju provuc da bude bosanac.goGlobal je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:25
To su neke zelje 'majoriziranih' anamo onih.
RA je prava RAja, momci srcani, patriote i povrh svega Mostarci.
Postujem UM kao grupu jer su dio scene i nije vam jednostavno na ovim prostorima, cetvere oci drzite otvorenim s razlogom, ali ruku na srce Armija je za vas ekipa jedna po jedna. Samo kad se sjetim snimka iz Mepasa kako vas nareda 'cojk' na vasem terenu, sve mi se poslozi u glavi kolike ste 'majorizirane' jajare. I ovaj navod da bi ih Horde pustile niz vodu je, malo je reci smijesan i izvucen bez razmisljanja. Hordama nije obraz straznjica, znamo mi kako su nas braca docekala i prisla bez prigovora u pomoc nakon Sirokog. Nije obraz kap znoja pa da ispari. Necu da djelujem drzak ali vama su cetvere oci malo, podebljajte sociva.
Oni koji drze cetvere oci otvorene su bas te "patriote i srcani momci"..Pogotovo nakon ovih akcijanja, kad samo cackaju, a nisu spremni za odgovor. A ako bude istina za šurovanje s pojedincima iz policije nece ih 6 Neretvi moc oprat.
Doduse kasno im je sad i za sestere oci jer su citavu povijest grupe izgubili preko noci. Samo povremeno koprcanje i show program za par lajkova na instagramu. Pucanj u prazno
Al otom potom
Djafte kurafteThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:32Ti bi stvarno trebao uzeti pauzu ili naći nekakvu zanimaciju. Ova zadnja dva dana si se poravnao sa Nodijem
-
- Kontakt:
Sta je poenta ove zadnje slike sa plagijat zastavom?PapakIzSa je napisao/la: ↑17 avg 2025, 06:11NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:50SpinerPapak koga ste to vi akcijali od srba
olovo, lasva, gruzija…
a to sto se vi ulizujete kome stignete to je vec stvar identiteta, kojeg svako malo gubite
De skini ovu sliku ljuta **** nemoj se sramotiti...PapakIzSa je napisao/la: ↑17 avg 2025, 06:11NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 04:50SpinerPapak koga ste to vi akcijali od srba
olovo, lasva, gruzija…