Premijer liga BiH - aktuelno

goGlobal
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la goGlobal » 17 avg 2025, 01:07

Josip321 je napisao/la:
16 avg 2025, 22:04
Odavno slabo pratim nogomet. Ponekad uđem na dva- tri sportska foruma čisto da ne budem potpuna neznalica. Sjećam se prije mjesec - dva sam čitao ovdje kako navijači Sarajeva pišu kako im je klub fantastično pojačan, da Zrinjski i Borac nemaju nikakve šanse.
A onda danas na radiju čujem najavu utakmice između Sarajeva i Posušja i kakav je početak sezone imalo Sarajevo. Pa sada vidim da je trenutni rezultat 1:1.
Shvaćam navijački entuzijazam, nadu, sve to.
Ali ja kao veliki simpatizer Hajduka moram primjetiti da mi karakterom malo bacate na Torcidu.
Hajd ti malo vidi sta ima na rivi u Uskoplju.
Mani se ti kao navijac ajduka ovdasnje PL BiH.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 17 avg 2025, 01:14

NoDi80 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:39
*p!p!t@* je napisao/la:
17 avg 2025, 00:06
Znamo da ste guzni haveri sa ustašama, ne treba se sa svačim hvaliti...
Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
S nasima ste se druzili, jer ste bili slabi, jadni i nebitni
Nasi su vas korz druzenje obucili, ojacali i dali vam krila
Cak su su pub polupali kao upozorenje da vas niko ne smije dirati i da se zna cija je glavna rijec u BiH
Kad ste malo ojacali, stali na noge, postali ste bezobrazni i nezahvalni
Za sto godina Zelje dobili ste sve uslove kao domaci, poslije ste igrali Europu na Grbavici i niko vas nije ruzno pogledao
Navijaci Zelje su dolazili i podrzavali vas
To im je hvala za sve ove godine

Svi su vas izbjegavali zbog proslosti i teske situacije u kojoj ste bili
Nikad vas nisu htjeli dirati, sam zato da ra ne bi oslabio i bio laka meta ultrasima
Vi ste pomislili da ste jaki i da vas zato ne diraju :rol:
Ulizavanje hordama, onim potezom na Ilidzi ste sve rekli
Izgubili ste sve transove od ultrasa i vi silu prosipate nekom
Pa nama i da znaju gdje su trasnovi ne bi smjeli ni pomisliti da to urade, cak i da je kuca prazna

Ovo ti kaze navijac Zeljeznicara koji nije aktivan i koji zivi u Austriji
Velez mi je bio drugi najdrazi klub i sve empatije sam izgubio
Sad mozes zamisliti kako se tek osjecaju oni u Sarajevu koji su tu aktivni
Zasrali ste dobro i budi siguran da rijetko ko ima bilo kakbe empatije prema RA i Velezu
Ako pocnu gledati na vas gledati kao na horde, lesinare i ostale tek ce te tad dobiti batine kakve nikad niste dobili
Sad molite Allaha da grijesim, jer ono u Mostaru vam je bilo upozorenje i to od youngera najmladje ekipe manijaka
Najmladja ekipa vam je promasirala kroz Mostar, pootimali vam letve i prebili vas istim letvama u vasim mahalama
Ne mogu zamisliti sta bi vam radili da dodju svi sa onim starijima koji su po poteebi tu

Dobro ste usrali sve sto ste mogli usrati
A jbt jeste jaki, kad covjek cita, rekao bi kod vas na tribini sve ufc borci, a kod njih macici, a ne da ovi svako deset dana imaju neke dvoboje, dok vi nesto odradite, ako vam ko dojavi da ide neki kombi, ili ako treba presarat neki grafit po gradu.
Jbt ljudi bili u okruzenju, pasli travu, borili se bez icega i izborili, i sad ce se od vas plasiti. Haman vi bili na obuci u Harkivu, a ovi se igraju klikera u podrumu.
Po Mostaru fakina, mangupa i spremnih momaka ko u prici.

Provocirate ljude godinama, jer su dobri sa nama, (izjeda vas) kad podju uzvracati, vi se kao nesto nadignete ko uvrijedjene mlade.

Sa svima ste iza rata bili bolji nego Hz, ali zbog vaseg poganog mentaliteta sad ste svugdje nerado vidjen gost, dok mi na vecini stadiona imamo korektan odnos sa svima. Jbg mentalitet vam je ruralni.
Ne moze na silu.

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 17 avg 2025, 01:25

tutankamon1905 je napisao/la:
16 avg 2025, 23:23
Al crveni su vjerovatno jedini navijaci na balkanu koje nitko nije natjerao, a lizu se sa rivalskim grupama tj pokusavaju. Jedno vrijeme s Manijacima, a sad je puklo sve i tu su jos jedino Horde. A Horde kao ozbiljnu navijacku skupinu u dubini duse **** zaboli za njih i pustili bi ih niz vodu prvom prilikom.

Zaista mi je nevjerovatno da se neko tolko ponizava
To su neke zelje 'majoriziranih' anamo onih.
RA je prava RAja, momci srcani, patriote i povrh svega Mostarci.
Postujem UM kao grupu jer su dio scene i nije vam jednostavno na ovim prostorima, cetvere oci drzite otvorenim s razlogom, ali ruku na srce Armija je za vas ekipa jedna po jedna. Samo kad se sjetim snimka iz Mepasa kako vas nareda 'cojk' na vasem terenu, sve mi se poslozi u glavi kolike ste 'majorizirane' jajare. I ovaj navod da bi ih Horde pustile niz vodu je, malo je reci smijesan i izvucen bez razmisljanja. Hordama nije obraz straznjica, znamo mi kako su nas braca docekala i prisla bez prigovora u pomoc nakon Sirokog. Nije obraz kap znoja pa da ispari. Necu da djelujem drzak ali vama su cetvere oci malo, podebljajte sociva.

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 17 avg 2025, 01:30

slika

:bow: :rol:

Tik tak tik tak :zviz:

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 17 avg 2025, 01:32

NoDi80 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:39
*p!p!t@* je napisao/la:
Znamo da ste guzni haveri sa ustašama, ne treba se sa svačim hvaliti...
Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
S nasima ste se druzili, jer ste bili slabi, jadni i nebitni
Nasi su vas korz druzenje obucili, ojacali i dali vam krila
Cak su su pub polupali kao upozorenje da vas niko ne smije dirati i da se zna cija je glavna rijec u BiH
Kad ste malo ojacali, stali na noge, postali ste bezobrazni i nezahvalni
Za sto godina Zelje dobili ste sve uslove kao domaci, poslije ste igrali Europu na Grbavici i niko vas nije ruzno pogledao
Navijaci Zelje su dolazili i podrzavali vas
To im je hvala za sve ove godine

Svi su vas izbjegavali zbog proslosti i teske situacije u kojoj ste bili
Nikad vas nisu htjeli dirati, sam zato da ra ne bi oslabio i bio laka meta ultrasima
Vi ste pomislili da ste jaki i da vas zato ne diraju :rol:
Ulizavanje hordama, onim potezom na Ilidzi ste sve rekli
Izgubili ste sve transove od ultrasa i vi silu prosipate nekom
Pa nama i da znaju gdje su trasnovi ne bi smjeli ni pomisliti da to urade, cak i da je kuca prazna

Ovo ti kaze navijac Zeljeznicara koji nije aktivan i koji zivi u Austriji
Velez mi je bio drugi najdrazi klub i sve empatije sam izgubio
Sad mozes zamisliti kako se tek osjecaju oni u Sarajevu koji su tu aktivni
Zasrali ste dobro i budi siguran da rijetko ko ima bilo kakbe empatije prema RA i Velezu
Ako pocnu gledati na vas gledati kao na horde, lesinare i ostale tek ce te tad dobiti batine kakve nikad niste dobili
Sad molite Allaha da grijesim, jer ono u Mostaru vam je bilo upozorenje i to od youngera najmladje ekipe manijaka
Najmladja ekipa vam je promasirala kroz Mostar, pootimali vam letve i prebili vas istim letvama u vasim mahalama
Ne mogu zamisliti sta bi vam radili da dodju svi sa onim starijima koji su po poteebi tu

Dobro ste usrali sve sto ste mogli usrati
De ba ponkle. Ne znamo vise odakle ta bujna masta?

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 17 avg 2025, 01:32

Joj ja priče... Neko će nekog namlatit i to preko tastature...
Počela dijaspora da prijeti... :rol: :rol:
Na šta spade premijer liga :rol: :rol:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 17 avg 2025, 01:43

Velež najodvratniji klub,a na tribinama im najveća stoka u državi.Svakakve psovke se čuju na tušnju i bilinom ali ovi bahati seljaci su dimenzija više
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

PapakIzSa
Kontakt:

Post Postao/la PapakIzSa » 17 avg 2025, 01:44

Hrammm1921 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:51
PapakIzSa je napisao/la:
17 avg 2025, 00:42
Hrammm1921 je napisao/la:

Po meni je cisti promasaj Boga mi , gotivim Husrefa mnogo, ono zadnji put kako su ga sutnuli, ne znam kako je prihvatio opet da se vrati? Fakat mi nije jasno, osim da su veliki novci u pitanju
ljubav prema klubu, ali ne znas ti za to

Ne znam, jel ono par stoja sto vas dodje nakon nesto losijeg rezultata?

Pricas momek gluposti, sutnuli ga ko pseto , nema tu ljubavi, ima nesto i do karaktera, drugo sto je fakat penzione, jos zdravlje mu nije bas najbolje ..
nigdje vas u mnozoni nisam spomeno, ti znas jel tu ima ljubavi, tv navijac
Za bordobijele boje

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 avg 2025, 01:45

Istinski je napisao/la:
17 avg 2025, 01:43
Velež najodvratniji klub,a na tribinama im najveća stoka u državi.Svakakve psovke se čuju na tušnju i bilinom ali ovi bahati seljaci su dimenzija više
Sve dok se ne psuju heroji odbrane države Bosne i Hercegovine zlatni kakvi orangutani obitavaju na golubarniku... :salut:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 17 avg 2025, 01:47

goGlobal je napisao/la:
17 avg 2025, 01:25
Al crveni su vjerovatno jedini navijaci na balkanu koje nitko nije natjerao, a lizu se sa rivalskim grupama tj pokusavaju. Jedno vrijeme s Manijacima, a sad je puklo sve i tu su jos jedino Horde. A Horde kao ozbiljnu navijacku skupinu u dubini duse **** zaboli za njih i pustili bi ih niz vodu prvom prilikom.

Postujem UM kao grupu jer su dio scene i nije vam jednostavno na ovim prostorima, cetvere oci drzite otvorenim s razlogom, ali ruku na srce Armija je za vas ekipa jedna po jedna. Samo kad se sjetim snimka iz Mepasa kako vas nareda 'cojk' na vasem terenu, sve mi se poslozi u glavi kolike ste 'majorizirane' jajare. I ovaj navod da bi ih Horde pustile niz vodu je, malo je reci smijesan i izvucen bez razmisljanja. Hordama nije obraz straznjica, znamo mi kako su nas braca docekala i prisla bez prigovora u pomoc nakon Sirokog. Nije obraz kap znoja pa da ispari. Necu da djelujem drzak ali vama su cetvere oci malo, podebljajte sociva.
U danasnjoj garnituri crvenih ne mozes deset mostaraca izvuc, a i tih deset bi moro ic 6 koljena unazad da bi ih nekako na stelu ubacio pod mostarce..nesto ko za Janelta sto probaju provuc da bude bosanac.

Oni koji drze cetvere oci otvorene su bas te "patriote i srcani momci"..Pogotovo nakon ovih akcijanja, kad samo cackaju, a nisu spremni za odgovor. A ako bude istina za šurovanje s pojedincima iz policije nece ih 6 Neretvi moc oprat.
Doduse kasno im je sad i za sestere oci jer su citavu povijest grupe izgubili preko noci. Samo povremeno koprcanje i show program za par lajkova na instagramu. Pucanj u prazno

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 17 avg 2025, 01:48

*p!p!t@* je napisao/la:
17 avg 2025, 01:45
Istinski je napisao/la:
Sve dok se ne psuju heroji odbrane države Bosne i Hercegovine zlatni kakvi orangutani obitavaju na golubarniku... :salut:
Ne navijam za Zelju i ne vrijeđaš me s tim "golubarnik".Meni je to odvratno ali od koga dolazi ne čudi me

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 avg 2025, 01:51

Istinski je napisao/la:
17 avg 2025, 01:48
*p!p!t@* je napisao/la:
17 avg 2025, 01:45
Istinski je napisao/la:
Ne navijam za Zelju i ne vrijeđaš me s tim "golubarnik".Meni je to odvratno ali od koga dolazi ne čudi me
Ne interesuje me za koga navijaš i da li te vrijeđa, opet ne mijenja činjenicu ovoga iznad što sam napisao. Otiđi nekad na stadion pa ćeš se uvjeriti da ne lažem, i da ga svaki dan peru ne mogu ga oprat od govana...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 17 avg 2025, 02:00

Sad bez zayebancije. Zamislite kapitena jedne ekipe koji prijetecim tonom sudiji govori NE DAS LI CRVENI KARAMARKU
NE DAS LI CRVENI KARAMARKU i to onom najomrazenijem od svih. Klosar nije ni vidio situaciju, jos gradiskog ljepotana nazva tepajuci GIGA GIGA GIGA. Neko prije sezone rece da ce imati zastitu saveza ove sezone i bi upravu. Za oba crvena koji su apsolutno zasluzeni bili, vrlom "Gigi" su bile potrebne intervencije VAR-a za ocite stvari. Ogavni komentari su se ocekivali od komunista sa tribina, ali seljakluk vehabovica i strucnog staba umrlih je za zabranu bavljenja sportom. Na obje strane rijeke neretve u Mostaru zive ljudi niskog i upitnog morala. A cuj ti sa tribina ustaseeee ustaseeee. Pa hajte braco komunisti dogovrite se ili smo cetnici ili ustase? Kontradiktorno je prozivati nas i jednim i drugim. Niko izdati svoj narod nece kao balije.

Vico 🤝 Vrapcici
Zadnja izmjena: Simi, dana/u 17 avg 2025, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 17 avg 2025, 02:00

17 avg 2025, 01:47
goGlobal je napisao/la:
17 avg 2025, 01:25

U danasnjoj garnituri crvenih ne mozes deset mostaraca izvuc, a i tih deset bi moro ic 6 koljena unazad da bi ih nekako na stelu ubacio pod mostarce..nesto ko za Janelta sto probaju provuc da bude bosanac.

Oni koji drze cetvere oci otvorene su bas te "patriote i srcani momci"..Pogotovo nakon ovih akcijanja, kad samo cackaju, a nisu spremni za odgovor. A ako bude istina za šurovanje s pojedincima iz policije nece ih 6 Neretvi moc oprat.
Doduse kasno im je sad i za sestere oci jer su citavu povijest grupe izgubili preko noci. Samo povremeno koprcanje i show program za par lajkova na instagramu. Pucanj u prazno
Sto se tice izvlacenja i Mostara danas vam se 11 momaka izvuklo iz kombija i auta i nimalo im se nije svidjelo. Izvor informacija su ti komentari s bljeska, okanite se mitomanije vjecite bezveze ce stradat momci koji veze s tim nemaju.

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 17 avg 2025, 02:01

Simi je napisao/la:
17 avg 2025, 02:00
Sad bez zayebancije. Zamislite kapitena jedne ekipe koji prijetecim tonom sudiji govori NE DAS LI CRVENI KARAMARKU
NE DAS LI CRVENI KARAMARKU i to onom najomrazenijem od svih. Klosar nije ni vidio situaciju, jos Gradiskog ljepotana nazva tepajuci GIGA GIGA GIGA. Neko prije sezone rece da ce imati zastitu saveza ove sezone i bi upravu. Za oba crvena koji su apsolutno zasluzeni bili. Vrlom "Gigi" su bile potrebne intervencije VAR-a za ocite stvari. Ogavni komentari su se ocekivali od komunista sa tribina, ali seljakluk vehabovica i strucnog staba umrlih je za zabranu bavljenja sportom. Na obje strane rijeke neretve u Mostaru zive ljudi niskog i upitnog morala. A cuj ti sa tribina ustaseeee ustaseeee. Pa hajte braco komunisti dogovrite se ili smo cetnici ili ustase? Kontradiktorno je prozivati nas i jednim i drugim. Niko izdati svoj narod nece kao balije.

Vico 🤝 Vrapcici
Velež je često imaoprotekcije saveza zbog svog surovanja sa crvenim i zelenim ovisno tko je na vlasti.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 avg 2025, 02:02

Samo nemojte cvijeće zaboraviti kad krenete kod športskih moralne vertikale...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 17 avg 2025, 02:34

O cemu vi pricate bolan?? Pa od Ultrasa nema vecih bolesnika na Balkanskoj sceni, likovi u prostorijama na zidovima imaju poljepljene slike i lica clanova red armyja mozes mislit koliko bolestan moras biti…

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 17 avg 2025, 02:42

*p!p!t@* je napisao/la:
17 avg 2025, 02:02
Za mene ste umrli kad ste na dan reintegracije iz sve snage pjevali za vrijeme Grbavice pogrdne pjesme. Yebo sam ja sve za to cvijece, ali nemojte se praviti cvjeckama cak ste i titulu s njima proslavili

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 avg 2025, 02:46

Simi je napisao/la:
17 avg 2025, 02:42
*p!p!t@* je napisao/la:
Za mene ste umrli kad ste na dan reintegracije iz sve snage pjevali za vrijeme Grbavice pogrdne pjesme. Yebo sam ja sve za to cvijece, ali nemojte se praviti cvjeckama cak ste i titulu s njima proslavili
Jesi li ti normalan kad napišeš da je bilo koji navijač Veleža proslavio titulu Zrinjskog? :rol:

Doduše možda jeste Stefo Bulić, ali je on svakako retard...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 17 avg 2025, 02:59

*p!p!t@* je napisao/la:
17 avg 2025, 02:46
Simi je napisao/la:
17 avg 2025, 02:42
*p!p!t@* je napisao/la:
Jesi li ti normalan kad napišeš da je bilo koji navijač Veleža proslavio titulu Zrinjskog? :rol:

Doduše možda jeste Stefo Bulić, ali je on svakako retard...
Slavili ste, slavili ko da svoju prvu slavite

I tad je bilo sve do nas da se razumijemo. Mi smo tu titulu izgubili a vi ste to proslavili. Legitimno i sportski. Samo sto ste tu izgubili sva prava da nekom razglabate o odnosima sa športskim. Sto se ne osvrnes na prvi dio mog komentara Bošnjačino? 19.03. nije bezazlen datum da se od strane "Bosnjaka" Grbavica preglasava. 09.11. sarajlije Ja pogodjen nisam, 19.03. mostarci yebem te zeljo u najodvratnijem trenutku. Jos vas je uvijek bilo na ostalim tribinama bez problema. Samo vi mostarci nemojte o bosnjastvu, vi se toga uhvatite samo kad vama odgovara.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.