FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

luckystrike
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la luckystrike » 17 avg 2025, 00:56

johntravolta123 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:51
riki46 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:42
ajdohordas je napisao/la:
17 avg 2025, 00:29
Stvarno debilski i seljacki ono križanje Zekića...
Kakvom strucnjaku je to palo napamet zivog me zanima...
Ubi me ako to nije uradio neko s ovog foruma. Stvarno glupo i bezobrazno.
Pa to je na istoku kod veterana
Nije nego na sredini. Stihi je napravio Zoranu trans i držao ga jedno vrijeme prema Sjeveru kod Aga, ali ne znam je li i ovo njegova ideja.

Možda je neko mislio da će biti simpatično, ali po meni je ispalo bezveze prema Zoranu - koji kako god da je otišao, a prave razloge još uvijek ne znamo - zbog osvojenog Kupa i emocije koju je pokazivao nije ovo zaslužio.
šta šta je, je*em ti

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 17 avg 2025, 01:00

luckystrike je napisao/la:
17 avg 2025, 00:56
johntravolta123 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:51
riki46 je napisao/la:
17 avg 2025, 00:42

Ubi me ako to nije uradio neko s ovog foruma. Stvarno glupo i bezobrazno.
Pa to je na istoku kod veterana
Nije nego na sredini. Stihi je napravio Zoranu trans i držao ga jedno vrijeme prema Sjeveru kod Aga, ali ne znam je li i ovo njegova ideja.

Možda je neko mislio da će biti simpatično, ali po meni je ispalo bezveze prema Zoranu - koji kako god da je otišao, a prave razloge još uvijek ne znamo - zbog osvojenog Kupa i emocije koju je pokazivao nije ovo zaslužio.
Ja kako sam skonto to je na C2 , mozda grijesim ...

100% se slazem jedna velika glupost

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 17 avg 2025, 01:01

C2 su Veterani i tu samo i isključivo stoji njihov trans.
šta šta je, je*em ti

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 17 avg 2025, 01:01

Puno gore je izgledalo nego sam očekivao...vratila se trauma Husrefove pogubljenosti gdje se branimo pola sata, centar ne prelazimo.
Ristovskom kapitenska pod hitno! A ovom kapitenu "ziljkic 2" ispisnica i prodaja sto prije...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2025, 01:03

Je li Ljajic ucestvovao u oba gola, ne govorim o asistencijama, nego nekom ucescu u oba gola ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 avg 2025, 01:06

Prvo, za Nurkovića sam i ja “skočio” na odluku da ga uvede, ma da onda sam se sjetio U21 pravila i da je imao izbor između Hamzića i njega, ybg, realno nije neki izbor priznat ćemo.
Što se tiče transparenta Zekića, ne mislim da je bilo u lošem kontekstu uopšte, ma da razumijem da se može shvatiti pogrešno :thumbup:
Što se igre tiče, u trenutku kad trebaš na 2:0 otići ti primaš gol, ali mi se sviđa da smo dosta dobro podnijeli taj primljeni gol, i ubrzo imali par kvalitetnih prilika( od tog bih izdvojio Saletov šut glavom - prečka ).
Drugo poluvrijeme onako, na vrijeme gol zabili, ali mi se ne sviđa reakcija tima zadnjih 15 minuta, bili smo u prevelikom grču, vjerovatno učeni iskustvima od prije( Radnik kući ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 17 avg 2025, 01:06

Samozdravlje je napisao/la:
17 avg 2025, 01:03
Je li Ljajic ucestvovao u oba gola, ne govorim o asistencijama, nego nekom ucescu u oba gola ?
Jeste. Prvi gol dodao loptu nekom(mislim Paskalevu) koji je šutao prije Kyeremeha, a drugi gol je dodao Krdžaliću za gol.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 avg 2025, 01:07

siroliver69 je napisao/la:
17 avg 2025, 01:01
Puno gore je izgledalo nego sam očekivao...vratila se trauma Husrefove pogubljenosti gdje se branimo pola sata, centar ne prelazimo.
Ristovskom kapitenska pod hitno! A ovom kapitenu "ziljkic 2" ispisnica i prodaja sto prije...
O tome sam i ja pricao,klasicna Husrefova utakmica,godinama uvijek isto,u odredjenim trenutcima se ekipa brani kao protiv Reala da igras,onda su se desavali strasni potopi od kona,Atalante itd pogube se totalno,niko da stane na loptu,da se nesto proba ili umrtvi igra.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 17 avg 2025, 01:11

I ne piše se dovoljno o tome ali stvarno svaka čast Ristovskom na profesionalnosti i angažmanu, čovjek igra kao da je u Dinamu još uvijek bez obzira na sva g.ovna u i oko kluba. Definicija profesionalca.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 avg 2025, 01:14

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 avg 2025, 00:15
Kao i sto sam rekao,danas ste vidjeli koliko su vam smijesne te price protiv Husrefa

Sto se tice igre cuo sam svakakve komentare ali po meni sasvim okej.Ne treba zaboraviti da je sef odradio tek 3-4 treninga sa ekipom a prakticno preko noci promjenio je sistem koji smo 2 godine igrali,nije to bas lako.Vidi se neka ideja u igri ali naravno ima nedostataka
Fali nam pravi napadac i lijevo krilo.

P.S ono krizanje Zekica glupost :thumbdown:
Bio sam na istoku i vidio transparent ali nisam primjetio da je prekrizen.Ne moramo ljudi svakome zatvoriti vrata.
Cudo nije probao Butica,on voli te jablane.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 01:16

ipak dosta bolja trauma je kad se braniš zadnjih pola sata zbog nespremne ekipe i uzmeš utakmicu
nego ona trauma kada se braniš zadnjih pola sata pa primiš po 4 komada i od rumuna i od faking radnika

Ako je ko očekivao ili očekuje lepršavu igru poslije promašenih priprema, iznenadne promjene trenera, sistema i mentalno sjebane ekipe, taj ne prati fudbal :bih:

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 17 avg 2025, 01:17

al koliko se pojedini upinju da dokazu da smo trebali izgubit, i koliko im je krivo sto smo pobijedili, to je cudo. ako je zabranjeno navijacima drugih klubova pisati na temi, onda bi trebalo i ovakvima isto to uraditi, nema razlike.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2025, 01:18

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 avg 2025, 01:14
Kao i sto sam rekao,danas ste vidjeli koliko su vam smijesne te price protiv Husrefa

Sto se tice igre cuo sam svakakve komentare ali po meni sasvim okej.Ne treba zaboraviti da je sef odradio tek 3-4 treninga sa ekipom a prakticno preko noci promjenio je sistem koji smo 2 godine igrali,nije to bas lako.Vidi se neka ideja u igri ali naravno ima nedostataka

Bio sam na istoku i vidio transparent ali nisam primjetio da je prekrizen.Ne moramo ljudi svakome zatvoriti vrata.
Ma nece ga taj ni zaigrati kod Husrefa.Meni zanimljiv potez oko Julardzije.

Stvarno steta sto Kovacik ne potpisa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2025, 01:19

17 avg 2025, 01:07
O tome sam i ja pricao,klasicna Husrefova utakmica,godinama uvijek isto,u odredjenim trenutcima se ekipa brani kao protiv Reala da igras,onda su se desavali strasni potopi od kona,Atalante itd pogube se totalno,niko da stane na loptu,da se nesto proba ili umrtvi igra.
Kad primis onakav gol, onda ih niko ne moze dici. Strah se uvuce, odbranu, odnosno stopere upariti i zategnuti odbranu (prekid).
Guliashvili je u velikoj krizi, ali izaci ce aBd. Bez obzira na njega i dalje posebno paze, pa se otvara prostor drugima.
Ne bih mjenjao kapitena, bar ne do kraja polusezone. Trebalo bi to aBd biti puno bolje, samo stoperski par upariti najbolje od
prosjecnih. I u 75 min. smo imali 2 dobre prilike korner (Paskalev), pa Mlinaric. E od 75 min. je bilo mucno gledati.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 17 avg 2025, 01:22

17 avg 2025, 01:18
17 avg 2025, 01:14

Ma nece ga taj ni zaigrati kod Husrefa.Meni zanimljiv potez oko Julardzije.

Stvarno steta sto Kovacik ne potpisa
Julardžija je Husrefov mokri san od igrača i ako odluči da forsira Renana mrtvog onda ćemo gledat' Julardžija-Cimirot u startnoj postavi.

Šteta je samo ova povreda Mamasa i to što ne zna beknut naški, inače bi Husref s njegovom slikom navečer lijegao.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 17 avg 2025, 01:32

Oikamid je napisao/la:
16 avg 2025, 23:30
Na pitanje - je li izmjena Oliveire na poluvremenu taktička zamisao, dao je direktan odgovor da nije zadovoljan njegovom igrom. Volim kad je trener konkretan. Izvoli Renane izbori se i među napadačima i među strancima. Kamo sreće da su igrači na komisionim ugovorima.
šta šta je, je*em ti

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 17 avg 2025, 01:39

Drag mi je bio Zekić zaista, nakon njegova odlaska navijao sam da nas Dudić preuzme. Sada podržavam klub i podržavam Husrefa dok je tu.
Ekipa je totalno nespremna, ne mogu trčati i hvataju ih grčevi prije 60.min igre. To je za oduzeti licencu onome ko ih je pripremao za sezonu. I ne primali golove, ljudima boca kisika treba za drugo pol na leđa stavljati
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 17 avg 2025, 01:42

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 avg 2025, 01:06
Prvo, za Nurkovića sam i ja “skočio” na odluku da ga uvede, ma da onda sam se sjetio U21 pravila i da je imao izbor između Hamzića i njega, ybg, realno nije neki izbor priznat ćemo.
Što se tiče transparenta Zekića, ne mislim da je bilo u lošem kontekstu uopšte, ma da razumijem da se može shvatiti pogrešno :thumbup:
Što se igre tiče, u trenutku kad trebaš na 2:0 otići ti primaš gol, ali mi se sviđa da smo dosta dobro podnijeli taj primljeni gol, i ubrzo imali par kvalitetnih prilika( od tog bih izdvojio Saletov šut glavom - prečka ).
Drugo poluvrijeme onako, na vrijeme gol zabili, ali mi se ne sviđa reakcija tima zadnjih 15 minuta, bili smo u prevelikom grču, vjerovatno učeni iskustvima od prije( Radnik kući ).
Ma Nurković jedini od ovih u21 večeras što su bili ima određeno iskustvo igranja premijer lige, svakako može biti najviše treća opcija za u21 Mujkić kad se oporavi bit će to između njega i Krdžalića.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 01:46

Zeko87 je napisao/la:
17 avg 2025, 01:39
Drag mi je bio Zekić zaista, nakon njegova odlaska navijao sam da nas Dudić preuzme. Sada podržavam klub i podržavam Husrefa dok je tu.
Ekipa je totalno nespremna, ne mogu trčati i hvataju ih grčevi prije 60.min igre. To je za oduzeti licencu onome ko ih je pripremao za sezonu. I ne primali golove, ljudima boca kisika treba za drugo pol na leđa stavljati
tačno se vidi od 24og jula i te prve utakmice s rumunima, svaku smo od 65te ugašeni, neovisno ko je na drugoj strani. Ovih defanzivnih 25min ćemo morati gledati još barem mjesec, ako ne i do januara.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 17 avg 2025, 01:59

hz033 je napisao/la:
16 avg 2025, 23:39
Dobismo ovo na misice. Mora bolje. Za karte, sramota, na biletarnici iza zapada kaze lik, nemam zapada. Nije zaduzio veci broj karti, nestalo. Zemljo otvori se. Online karte nisu bile u opticaju oko pola 8. Da ne spominjem da cijena karti sramotna pogotovo ovo za djecije karte.
Veceras najgori Renan pa Guli. Renan izgubljen na terenu, pa ni kretati se nije znao. Guli, ubi ga nekakva kurcobolja. Strasno. Nevjerovatno je kako lose branimo prekide, mora ovo puno bolje.
Online karte nisu bile u opticaju oko 17h.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, ErosViverosViv, Hajdeee, ledesma, MrPink, nedimmmm1337, senad82 i 62 gosta.