Nema to veze sa pripremama,znamo mi koji pratimo da tako svaka ekipa kod Husrefa izgleda, moze imat Ronalda i Mesija on se pocne braniti. Igra nam se svodila izbij,nabij pa ako prodje dobro je. Vrati nazad loptu,ubaci da neko glavom zabije,nema veze sto od 100 lopti ni jedna prosla nije,to vam ti moderni treneri pricaju,oni koje ismijavate,okomita,brza igra apsolutno bez ikakvog vracanja nazad. Smijem se kladiti da bi sad Husref potpisao prije Ramica,Hebibovica,Tatara,Jadovca i jos neke sto su u Igmanu igrali nego Gulija,Francisa,Mlinarica.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:49koje pljuvanje na pocetku jer je jatta na tribini, sreca pa ih sef popisa ko kerove.
Morate znati da je jatta novi klupski projekat i morat ce igrati, bio hus na klupi ili murinjo, to je komanda mirvica.
Individualno vanserijska ekipa, steta sto nije prosla pripreme pa poslije 65te ne znamo sta nas je snaslo.
Jos jednom cestitke svim akterima, ovi iz posusja su prava muska ekipa, fizicki su jaci od skoro cijele lige, u skoku jako dobri ali mi smo u tranziciji nezaustavljivi.
Ljajic guliashvili kyeremeh mlinaric - ovakvog napada bi se i dinamo uplasio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jok, ovaj post mi je sastavila jedna dama iz USA, veliki navijac FKS, zahvaljujuci nekim forumasima...Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:54Ovj post ti je gosp. @fera sastavio, ali nisam htjeo reci raji , ali sad si pretjeraoVanja8 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:48Tebe samo @fera tvoj brat moze razumijeti...Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:44
Ne bas rado cu priznati, ali ovo bold veceras nije "nepametno"
Nemamo brate 2 stopera, svaki prekid panika. Ristovski desno, Turda ili neko drugi na stopera. Paskalev dobar, to si zaboravio.![]()
![]()

- f0rest1946
- Kontakt:
Eh ta ti je dobra brate.fera je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:56Ovdje ne navijaju ljudi za Sarajevo nego za trenere i protiv trenera.f0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:36Lijepi fksinfo, ovdje samo mrznja pljuvaje vidim nema onih pola sto su pljuvali da pisu jer smo pobjedili.UltraNorth je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:34Kakve nebuloze pisete boze sacuvaj . Citav stadion je dao podrsku Husrefu . To sto forum pise nece on moci , prevazidjen i slicno vidjeli smo vam moderne trenere . Nikakvu igru nisko imali pod modernim , evo igraci nam se raspadaju nakon 60 min od modernih treninga .
Fuj od navijaca
Sudi se valjda Treneru nakon sezone a ne nakon par utakmica fuj fuj fuj
Treba nam Guli u formi, ozbiljan Renan, da nam se Elezi aBd vrati što prije. Još ako Cimi potpiše moglo bi to biti jako jako dobro. Jatta kad u BL opet zaigra isto veliki plus.
Najbitnije skupljati bodove protiv ovakvih ekipa i potući se sa Borcem, Zrinjskim i Željom za što više bodova u medjusobnim duelima.
Najbitnije skupljati bodove protiv ovakvih ekipa i potući se sa Borcem, Zrinjskim i Željom za što više bodova u medjusobnim duelima.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
-
- Kontakt:
Ako mora igrati, neka Beganovic igra stoperaErosViverosViv je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:54
Ahbabu teško to ide sa stoperima. Ne zaboravi da su nama 2 stopera iz prve postave povrijeđena, Mujkić i Gojković. Ovo sve što vidiš su kombinacije. Ristovski to može fenomenalno pokriti, a ostali su dovedeni za rotaciju. I Paskalev i Turda daju sve od sebe ali još nije to to.
Kad smo kod Ristovskog, ne znam kako smo ga zajebbali da dođe u ovo smeće od lige, ali ovaj lik je klasa.

Dinamu (?). No baci pogled na onaj post o prekrsajima.To sam pratio cijelu proslu sezonu. Zar nisi na poslu(dodatnom)

LP.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Demagogija, ala @Samozdravlje...fera je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:56Ovdje ne navijaju ljudi za Sarajevo nego za trenere i protiv trenera.f0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:36Lijepi fksinfo, ovdje samo mrznja pljuvaje vidim nema onih pola sto su pljuvali da pisu jer smo pobjedili.UltraNorth je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:34Kakve nebuloze pisete boze sacuvaj . Citav stadion je dao podrsku Husrefu . To sto forum pise nece on moci , prevazidjen i slicno vidjeli smo vam moderne trenere . Nikakvu igru nisko imali pod modernim , evo igraci nam se raspadaju nakon 60 min od modernih treninga .
Fuj od navijaca
Sudi se valjda Treneru nakon sezone a ne nakon par utakmica fuj fuj fuj

Čuj brate, meni koji fudbal gleda na neki svoj način, koji je godine i godine života na FM ostavio, za ovaj Husrefball, kombinacija Jatta-Cimirot je nešto na šta ova liga nije spremna i nadam se da ćemo to uskoro da gledamo.bordobijeli je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:57Bit ce Jatta sigurno sljedeće utakmice u rosteru . On i cimirot nam trebaju ko suho zlato, trkački smo loši u sredini, druge lopte gubimo .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nisam to upratio, pa mene 50 plaćaju da branim Ismira, nije 500..Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:01Ako mora igrati, neka Beganovic igra stoperaErosViverosViv je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:54
Ahbabu teško to ide sa stoperima. Ne zaboravi da su nama 2 stopera iz prve postave povrijeđena, Mujkić i Gojković. Ovo sve što vidiš su kombinacije. Ristovski to može fenomenalno pokriti, a ostali su dovedeni za rotaciju. I Paskalev i Turda daju sve od sebe ali još nije to to.
Kad smo kod Ristovskog, ne znam kako smo ga zajebbali da dođe u ovo smeće od lige, ali ovaj lik je klasa.Neprirodne pozicije, odnosno pozicije na kojima gotovo nije igrao u
Dinamu (?). No baci pogled na onaj post o prekrsajima.To sam pratio cijelu proslu sezonu. Zar nisi na poslu(dodatnom)![]()
LP.![]()
Na tribinama su bili navijači Sarajeva, a veliko je pitanje ko su ovi što za vrijeme utakmice komentarišu po forumu.UltraNorth je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:34Kakve nebuloze pisete boze sacuvaj . Citav stadion je dao podrsku Husrefu . To sto forum pise nece on moci , prevazidjen i slicno vidjeli smo vam moderne trenere . Nikakvu igru nisko imali pod modernim , evo igraci nam se raspadaju nakon 60 min od modernih treninga .
Ekipa totalno nespremna, za to možemo zahvaliti Husrefovom prethodniku i njegovim pomoćnicima. Trebat će dosta vremena da sve dođe na svoje. Poslije Cimirota, novi desni bek mora biti najveći prioritet.
-
- Kontakt:
Titulu mozemo osvojiti, ako 4x dobijemo Zelju. Tesko, ali nije nemoguce. Na kraju ambicije su nam Titula. Uz duzan respekt Tebi. Mozda fantaziram, ali jedini put do Titule. Ne radi Zelje, nego radi politickih klubova.gh0stHZ je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:59Treba nam Guli u formi, ozbiljan Renan, da nam se Elezi aBd vrati što prije. Još ako Cimi potpiše moglo bi to biti jako jako dobro. Jatta kad u BL opet zaigra isto veliki plus.

-
- Kontakt:
Inace zelim mu sve najbolje kao i svakom treneru,ljudima koji vode klub,igracima,kao sto sam i ostalim zelio bez izuzetka,medjutim ovaj film sam vise puta gledao pa onda iznesem svoje misljenje iskljucivo zbog boljitka i napredka kluba,nadam se da se nece samo braniti protiv zeljkana vec da ce izdominirati svih 90 minuta svaku utakmicu, neka uzme i nek pogleda Zekiceve derbije jer mislim da nikad onako ni jedan derbi nije izdominirao kad je vodio Sarajevo,ima dobre pomocnike kojo mu mogu to dobro analizirati.
-
- Kontakt:
Sad ce biti vise, dosao tvoj HusrefErosViverosViv je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:05nisam to upratio, pa mene 50 plaćaju da branim Ismira, nije 500..Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:01Ako mora igrati, neka Beganovic igra stoperaErosViverosViv je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:54
Kad smo kod Ristovskog, ne znam kako smo ga zajebbali da dođe u ovo smeće od lige, ali ovaj lik je klasa.Neprirodne pozicije, odnosno pozicije na kojima gotovo nije igrao u
Dinamu (?). No baci pogled na onaj post o prekrsajima.To sam pratio cijelu proslu sezonu. Zar nisi na poslu(dodatnom)![]()
LP.![]()

- ErosViverosViv
- Kontakt:
evo po maksimoviću smo glavni favoriti za tituluSamozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:08Sad ce biti vise, dosao tvoj HusrefErosViverosViv je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:05nisam to upratio, pa mene 50 plaćaju da branim Ismira, nije 500..Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:01
Ako mora igrati, neka Beganovic igra stoperaNeprirodne pozicije, odnosno pozicije na kojima gotovo nije igrao u
LP.![]()
![]()

Neka usput pogleda i utakmice protiv Slobode, Širokog, Radnika, Zrinskog i Posušja na Koševu, Posušje u gostima, pa čas fudbala protiv Veleža u gostima, sa dva igrača više itd.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:07Inace zelim mu sve najbolje kao i svakom treneru,ljudima koji vode klub,igracima,kao sto sam i ostalim zelio bez izuzetka,medjutim ovaj film sam vise puta gledao pa onda iznesem svoje misljenje iskljucivo zbog boljitka i napredka kluba,nadam se da se nece samo braniti protiv zeljkana vec da ce izdominirati svih 90 minuta svaku utakmicu, neka uzme i nek pogleda Zekiceve derbije jer mislim da nikad onako ni jedan derbi nije izdominirao kad je vodio Sarajevo,ima dobre pomocnike kojo mu mogu to dobro analizirati.
Zna li se koji je kreten uradio onaj transprent kontra Zekica, moze i pp.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Renan je totalno vani. Cak ni poziciono vise nije dobar. Zasnjih 10 minuta mi nije bilo ok. Zao mi je Elezija, valjda necw dugo se oporavljatu. Ljajic je level ako ne i vise, iznad svih. Mene je i dalje strah najvise sudija. I veceras je Njegomirovic hinjski gurnuo par situacija u korist Posušja, kvalitetnija ekipa bi to iskorisyila. Guli je u nekoj krizi nadam se da ce on to prevwzici. Sljedece kolo pravi ispit pa da vidimo od cega smo.
-
- Kontakt:
Kao i sto sam rekao,danas ste vidjeli koliko su vam smijesne te price protiv Husrefa
Sto se tice igre cuo sam svakakve komentare ali po meni sasvim okej.Ne treba zaboraviti da je sef odradio tek 3-4 treninga sa ekipom a prakticno preko noci promjenio je sistem koji smo 2 godine igrali,nije to bas lako.Vidi se neka ideja u igri ali naravno ima nedostataka
Fali nam pravi napadac i lijevo krilo.
P.S ono krizanje Zekica glupost
Bio sam na istoku i vidio transparent ali nisam primjetio da je prekrizen.Ne moramo ljudi svakome zatvoriti vrata.
Sto se tice igre cuo sam svakakve komentare ali po meni sasvim okej.Ne treba zaboraviti da je sef odradio tek 3-4 treninga sa ekipom a prakticno preko noci promjenio je sistem koji smo 2 godine igrali,nije to bas lako.Vidi se neka ideja u igri ali naravno ima nedostataka
Fali nam pravi napadac i lijevo krilo.
P.S ono krizanje Zekica glupost

Bio sam na istoku i vidio transparent ali nisam primjetio da je prekrizen.Ne moramo ljudi svakome zatvoriti vrata.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 avg 2025, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ristovski ima strasan potencijal prema naprijed, ogromna šteta je gubiti ga na stoperu. Vidjelo se noćas kako zna povući loptu. Obavezno on na beka, a od ovih 5 prosjecnih stopera izabrati 2 koja su najmanje zlo.Herson je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:05Na tribinama su bili navijači Sarajeva, a veliko je pitanje ko su ovi što za vrijeme utakmice komentarišu po forumu.UltraNorth je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:34Kakve nebuloze pisete boze sacuvaj . Citav stadion je dao podrsku Husrefu . To sto forum pise nece on moci , prevazidjen i slicno vidjeli smo vam moderne trenere . Nikakvu igru nisko imali pod modernim , evo igraci nam se raspadaju nakon 60 min od modernih treninga .
Ekipa totalno nespremna, za to možemo zahvaliti Husrefovom prethodniku i njegovim pomoćnicima. Trebat će dosta vremena da sve dođe na svoje. Poslije Cimirota, novi desni bek mora biti najveći prioritet.
-
- Kontakt:
Banuj dusmane , da sam znao da se ti pitas, ne bih ni tipkao.