English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
City prelos, iole ozbiljnija ekipa ovo šamara
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Haaland, Kudus i indonezijski sin danas uspješno nose fantasyMasqareda je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:54Nadam se da imas Haalanda na fpl-u kao ja. Nikad vise neznalica krenulo bez njega i lijepo cu se odvojiti. Ljudi Watkinsa i Pedra uzimali prije njega jbt.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:17Ako se po jutru dan poznaje, Wolvesi baš zreli za ispadanje, 90% ekipe totalni anonimusi.![]()
A imam i ovog majstora.![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jako klimav početak, mogli su Wolvesi povesti vrlo lako. Posle gola Cityja kao da su i mentalno pali i to je to.
Nisam siguran da je Liverpool pokazao nesto vise od Citiya ali ok.
Ne znam kako možete igrati taj fantazi, zamišljam sebe sutra kako očekujem gol ili asistenciju npr. Brune Fernandesa. SubhanAllah.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne samo to, i pobjeda dobro dodje

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Za mene liga počinje sutra, sutra igra lijevi bek Leccea vrijedan 35 miliona funti. Nema veće istine, jedan Dorgu, jedan je.
- Quartararo
- Kontakt:
Puni Diaz za Bauern, kažu crveni luzeri da je promašaj.
S druge strane, njemačka letva meda ne može. 

Hugo Ekitike je postao peti igrač u istoriji Liverpula čije je prezime palindrom (isto se čita i unapred i unazad)!
Ali evo još jednog zanimljivog detalja: i njegov broj na dresu, kao i godina rođenja – takođe su palindromi
Ekitike → ekitikE
22
20-6-02

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Quartararo
- Kontakt:
Panjidrom 

Uzmes haalanda i kad ne zabije drago ti, kad zabije makar vamo bodove skupis.
I ja prije dok sam kladionicu igrao pa igram pobjeda npr Uniteda i taj par ak kiksam ne mogu tugovat jer je bio konkurent plavcima za titulu. Na taj nacin gledas i ide fantasy ko halva
- Quartararo
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rano je pricati ko ce ispasti ali Sunderland nece, loziona su, a i pokazuju kako se to radi sa transferima kada se vratis u ligu.
Znaci uz dva sigurna Leeds i Burnley mogu ispasti samo jos Wolverhampton, West Ham ili Fulham. West Ham tesko ali ce im biti podvig ako zavrse iznad 15. mjesta.
Moyes ce izvuci Everton opet, a najvise ce grohnuti Brentford, idu od 15 do 17 mjesta.
Znaci uz dva sigurna Leeds i Burnley mogu ispasti samo jos Wolverhampton, West Ham ili Fulham. West Ham tesko ali ce im biti podvig ako zavrse iznad 15. mjesta.
Moyes ce izvuci Everton opet, a najvise ce grohnuti Brentford, idu od 15 do 17 mjesta.
Ne znam da li je Leeds siguran za ispadanje. Po imenima su korektni, mozda i bolji od Sunderlanda na papiru. Jos ih uzeo Red Bull. Mogli bi Brentford ili Wolverhampton ispasti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:01Rano je pricati ko ce ispasti ali Sunderland nece, loziona su, a i pokazuju kako se to radi sa transferima kada se vratis u ligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bruda, budimo objektivni, protiv Demiroviceve ekipe bi i Florian izgledao dobro.

Nema čovjek na temi Bundeslige s kim da popriča o Diazu pa dolazi ovdje.
Trenutno korisnika/ca: boki86, feniksptica, fukara87, nerkolfc, sarajevskiMarlboro i 18 gostiju.