Zekic je na odmoru, odmori i ti malo od njegamosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:11Standarna Hisrefova utakmica. Bez glave i repa,oci krvare,od napadacke ekipe napravi uvijek starinsku ekipu koja se brani.,bez ikakve vizije i plana. Da ponovim opet,ono sto je Zekic igrao protiv Borca,SB,rununa,Trnave je nemoguca misija za Husa. Hisref voli krkanse igrace koji malo znaju sa loptom,koji trce i to je to,izbij ,nabij. Sta reci za uvodjenje Nurkovica i Juraldzije i pstavljanje Jatte na tribinama. Husrefe umjesto da odes u penziju nastavljas sa talovima, cisto sumnjam u buducnosti da ce nam igrati nove Jatte,Ristovski,Elezi bicemo rasadnik novih Nurkovica i nekakvih iz Igmana,antitalenata iz nekih skola fudbala. Svaki iole mladji trener kao Maksimovic ili Vule ce da ga natrpa. Sto vise Dzenisa,Obuca i slicnih vedeta i nemamo sta da se brinemo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Moderni Zekic protiv Posusja prosle sezone:
2:2 na Kosevu
0:0 u Posusju gdje nismo pogledali na gol
1:2 pobjeda u Posušju, u manje-više revijalnoj utakmici
-
- Kontakt:
Zekić je ostavio totalno nespremnu ekipu,ako ništa Husrefu treba čestitati jer je znao utakmicu privesti kraju za razliku od trenerskog maga koji igra sa jednim veznim igračem.
Ne znam ja bruda sta si ti gledao ali je meni ovo sve isto evo vec 2 sezone skoro. Ne znamo napraviti normalnu akciju, primamo glupe golove kojih bi se i pioniri postidjeli itd.
Normalno da ovo večeras nije do Husrefa, niti je mogao on puno utjecati na ekipi u par dana.
Njemu cemo suditi posle.
Mozda ja nisam primjetio da se barem prvih pola sata nije ni pokusalo igrati kroz sredinu, sve neke dijagonale i nabijanja. Imas Anesa, Aleksandra i Adema i ne znam koji profil treba da napravisVrhbosnian je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:09Drago mi je da si primjetio i reagovao odmah na počuvremenu Husrefe!Vrhbosnian je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:04Očekivana nepovezanost nakon prelaska na novi sistem. Ima nekih dobrih momenata, najviše iz individualnog kvaliteta Ljajića.
Beganović i ovi užasni centaršutevi su sada već malo previše. Tražiti neko drugo rješenje na stoperu a Ristovskog na beka.
Gulli sve gori i gori.
Renanu Oliveiri bi ovo večeras trebalo biti posljednje poluvrijeme u dresu FK Sarajevo. Nema smisla da zauzima mjesto stranca igrač koji ništa ne doprinosi igri, šta više ne može jednostavan pas napraviti. Posebno jer imamo napadača sasvim dovoljno.
Idemo pobjediti kako znamo i umijemo.
Volim te Sarajvo!
Inače, igra lošija i od onoga što sam očekivao, a znalo se da će biti nepovezano.
Najviše škripi u sredini, tu nam trebaju skroz drugi profili igrača za ovu formaciju, od onih koji su večeras igrali.
I da, bravo Maksimoviću na visokom presingu, na građenju igre od golmana, i puno problema koji su nam napravili, pravi moderni fudbal, suprostavljen našem, koji je bio aktuelan prije 25-30 god.
nesto kroz sredinu. Druga stvar ne razumijem kako ne lazu isto, Cosic kaze Jatta ima virozu a Husref kaze povredu. Uglavnom sve u svemu ne obecava ni igra ni stanje u klubu. Vjerovatno manja ili veca patnja kao i do sad.
-
- Kontakt:
Vi stvarno ne razumijete sport ako mislite da neko nakon 5 dana s ekipom može nešto više uraditi. Ok ne svidjati se Husref skontali smo .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:11Standarna Hisrefova utakmica. Bez glave i repa,oci krvare,od napadacke ekipe napravi uvijek starinsku ekipu koja se brani.,bez ikakve vizije i plana. Da ponovim opet,ono sto je Zekic igrao protiv Borca,SB,rununa,Trnave je nemoguca misija za Husa. Hisref voli krkanse igrace koji malo znaju sa loptom,koji trce i to je to,izbij ,nabij. Sta reci za uvodjenje Nurkovica i Juraldzije i pstavljanje Jatte na tribinama. Husrefe umjesto da odes u penziju nastavljas sa talovima, cisto sumnjam u buducnosti da ce nam igrati nove Jatte,Ristovski,Elezi bicemo rasadnik novih Nurkovica i nekakvih iz Igmana,antitalenata iz nekih skola fudbala. Svaki iole mladji trener kao Maksimovic ili Vule ce da ga natrpa. Sto vise Dzenisa,Obuca i slicnih vedeta i nemamo sta da se brinemo.
Jesi gledao ti ovo večeras? Ovo te pitam bez ikakvih predrasuda i skrivenih namjera. Je li tebi ovo večeras izgledalo bolje nego Zekičevo protiv iste ekipe?
- luckystrike
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši. Najvažnija pobjeda u ovom trenutku, igrači nisu fizički na nivou, Guly van forme isto kao i Beganović, Keryemeh naš najbolji igrač.
Patnja ziva, sve ho-ruk…. Valja sve ovo sad uigrati.
Bodove pisi, igru brisi al nisam ni ocekivao nista bolje.
I opet, krvare oci od vracanje lopte nazad
Sa ovakom spremom, sa ovakvim Gulijem i ovakvim ponasanjem igraca, genocidasi ce nas raštimati. Na hajr
Bodove pisi, igru brisi al nisam ni ocekivao nista bolje.
I opet, krvare oci od vracanje lopte nazad
Sa ovakom spremom, sa ovakvim Gulijem i ovakvim ponasanjem igraca, genocidasi ce nas raštimati. Na hajr
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Izgledalo je bolje ovo Husrefovo koji je 5 dana sa ekipom nego Zekićevo protiv Slobode,Širkog,Radnika...gdje je bio godinu sa ekipom.hazarder je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:21Jesi gledao ti ovo večeras? Ovo te pitam bez ikakvih predrasuda i skrivenih namjera. Je li tebi ovo večeras izgledalo bolje nego Zekičevo protiv iste ekipe?
-
- Kontakt:
Dobar je Husref, napravit ce sa ovom ekipom rezultat.
-
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem, inače kod Zekica vam je sve super bilo. Ostavio ekipu ne mogu trčati 60 minuta. Al opet je on trenercina, tuđe cijenimo i ako nista nije pokazao niti su pokazali. Različita mišljenja možemo imati i naravno treba da bude tako, al odma napadanje na covjeka koji bukvalno odradio trening sa igračima i sve crno gledati je žalosno, dajte podršku. Čak mislim da je veceras i igra bila koliko i toliko okej posle svega i kako vam je vaš trenercina ostavio ekipu, prije bi rekao da on nema pojma od onoliko utakmica onoliko podrške, odigrao 5 utakmica dobrih a trener koji vam je dao najvise radovanja titula na kraju opet najgori, postovanje, postovnaje i podrška Husrefu zasluzio je. Klub iznad svih, voljeli trenera ili ne.
Halooo Transfermarkt, Bake je večeras zabilježio minute - diži cijenu!
Otvorite oči manageri, biće još eksponata!

Otvorite oči manageri, biće još eksponata!

The saddest thing in life is wasted talent.
Ali i ti znaš glupost da izvališ, malo ko zna.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta ce im brate reci za 3-4 treninga?hazarder je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:21Jesi gledao ti ovo večeras? Ovo te pitam bez ikakvih predrasuda i skrivenih namjera. Je li tebi ovo večeras izgledalo bolje nego Zekičevo protiv iste ekipe?
Prvi mjesec dana je na mišiće sve…
Tri boda, što je najvažnije. Pod hitno Cimirota dovesti, ovo je bilo horor,povreda u 2. minutu pogledaš na klupu nema uopće zddravih veznih igrača. Sve štoperi i napadači, ne mogu vjerovati kako je vršena selekcija dovođenja igrača.
-
- Kontakt:
Bodovi su tu i nista vise. Stavi u dzep i suti. Direktiva Nurkovic, julardzija presmijesno, odma usrep pokazao kakva je marioneta. Mlinaric tri puta opasniji od renana. Bit ce tesko,veoma tesko sljedecih mjeseci.
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 16 avg 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal