Higlight tekme

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro je.
Jes vidio Junuzovica u lozi, veci blam nego Deen sa djuvegijom na crvenom tepihunokee je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:59Prelijepa igra večeras. Stvarno se vidi da nam je samo smetala ona prokleta formacija sa 7 igraca nazad
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ce na ovu ekipu Husref Musemic donijeti ista dobro.
Vidi se i konekcija Nurkovic-Junuzovic-Musemic laganini za onog antitalenta prve minute da ne bude ofirno.. Joj joj sta rade od kluba.
Ja hoću da izvodim kornere kad ja hoćugh0stHZ je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:00Šta on njemu ima uzimat korner, a tek došaoMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:57A vidio si kako ga kapiten oćera kod drugog kornera, nakon dvije minute. I to korner a iste strane.![]()
I ova dijaspora je u dijaspori manje od dvije godine, a prije toga svaku na Koševu bio.
6,7 igraca legne na teren da se istegne.. uzas sta su uradili prijasnjiErosViverosViv je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:01Hvala ti boze na pobjedi, teska i vrlo bitna 3 boda
Igraci nakon 65te ne postoje
Hvala zekicu i njegovom cesnjaku na ovoj spremi
Sjever gine za sampione
Bake je dobio minute, za pocetak 10tak pa ce lagano.. Joj vidjeces tek na sta ce ovo ličiti. Nikakvog pravila ni zasluge nece biti ko dobija minute, ko je klupa. Ne znam, al nikad veci skeptik nisam bio.napoleon72 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:02Jes vidio Junuzovica u lozi, veci blam nego Deen sa djuvegijom na crvenom tepihunokee je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:59Prelijepa igra večeras. Stvarno se vidi da nam je samo smetala ona prokleta formacija sa 7 igraca nazad
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ce na ovu ekipu Husref Musemic donijeti ista dobro.
Vidi se i konekcija Nurkovic-Junuzovic-Musemic laganini za onog antitalenta prve minute da ne bude ofirno.. Joj joj sta rade od kluba.![]()
Drago mi je da si primjetio i reagovao odmah na počuvremenu Husrefe!Vrhbosnian je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:04Očekivana nepovezanost nakon prelaska na novi sistem. Ima nekih dobrih momenata, najviše iz individualnog kvaliteta Ljajića.
Beganović i ovi užasni centaršutevi su sada već malo previše. Tražiti neko drugo rješenje na stoperu a Ristovskog na beka.
Gulli sve gori i gori.
Renanu Oliveiri bi ovo večeras trebalo biti posljednje poluvrijeme u dresu FK Sarajevo. Nema smisla da zauzima mjesto stranca igrač koji ništa ne doprinosi igri, šta više ne može jednostavan pas napraviti. Posebno jer imamo napadača sasvim dovoljno.
Idemo pobjediti kako znamo i umijemo.
Volim te Sarajvo!
Ovaj Borac je najgori u zadnjih 5 godina, na otprilike 9/11 pozicija imamo bolje igrace, ne vjerujem ni da im sudije mogu pomoci da nas pobjede. Slažem se, bod iz BL bi bio sasvim ok.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bing [Bot], Google [Bot], johntravolta123, OzmoodPinglewood, ristagrad, ubipara, Varijantas8 i 53 gosta.