FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- f0rest1946
- Kontakt:
Spremniji od nas 10xAduka87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:49E nek je zato mrtvo posusje spremijef0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:46Cuj kakva patnja kako je Zekic spremio igrace dobro ikako i šanse stvaramo
Mrtvi igrači poslije 60 70 minute![]()
f0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:50Spremniji od nas 10xAduka87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:49E nek je zato mrtvo posusje spremijef0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:46Cuj kakva patnja kako je Zekic spremio igrace dobro ikako i šanse stvaramo
Mrtvi igrači poslije 60 70 minute![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- egocentrik
- Kontakt:
Elhamdulillah.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Lose
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oci me bole
I on je u ovome svemu žrtva brate. Klub prvo pati, pa onda on pa mi zbog tih parsto hiljada eura što Hišma planira da izvuče al' o tom' se ne smije pričati jer će ti odmah puknut' kontru: "A šta vi mislite od kojih para se plata Ljajića i Ristovskog plaća..." Mislim, znaš me sto godina i znaš tačno na šta mislim...
Pobjeda je najbitnija, a ici ce ovo nabolje kroz dva-tri kola
Ma veceras je bilo bitno samo upisati tri boda, nakon svih turbulencija, ono pravo krece od ponedjeljka. Siguran sam, da cemo od Borca i narednih kola biti puno bolji, još ako dođe Cimirot bit ce extra. Nadam se da cemo brzo znati stanje Elezija.
Prelijepa igra večeras. Stvarno se vidi da nam je samo smetala ona prokleta formacija sa 7 igraca nazad 
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ce na ovu ekipu Husref Musemic donijeti ista dobro.
Vidi se i konekcija Nurkovic-Junuzovic-Musemic laganini za onog antitalenta prve minute da ne bude ofirno.. Joj joj sta rade od kluba.

Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ce na ovu ekipu Husref Musemic donijeti ista dobro.
Vidi se i konekcija Nurkovic-Junuzovic-Musemic laganini za onog antitalenta prve minute da ne bude ofirno.. Joj joj sta rade od kluba.
Znaci u 4 izvedena kornera od strane Ljajica smo bili opasniji po protivnicki gol, nego u zadnjih 10 godina 
A ja sam vjerovao da mi to ne znamo uigrat.
A ja sam vjerovao da mi to ne znamo uigrat.
mora se priznati da je ovo bilo lose, ali jbg, husref ovakve tekme dobija rutinski, a neki bi ovo uspjeli i izgubiti. hajmo se nadati da je lose jer je za kratko vrijeme velika promjena formacije i svega ostalog.
medjutim, nekim igracima nije mjesto u sarajevu. amar beganovic je jedan od najgorih retarda koje sam ikad gledao u bordo dresu. svaki potez za samara. zabije glavu u pod i nabija. pravi seoski neinteligentni igrac.
renan mrtav samo hoda po terenu, treba ga se rijesiti. gruzijca prodati, vise stete nego koristi od njega. za pocetak
medjutim, nekim igracima nije mjesto u sarajevu. amar beganovic je jedan od najgorih retarda koje sam ikad gledao u bordo dresu. svaki potez za samara. zabije glavu u pod i nabija. pravi seoski neinteligentni igrac.
renan mrtav samo hoda po terenu, treba ga se rijesiti. gruzijca prodati, vise stete nego koristi od njega. za pocetak
Šta on njemu ima uzimat korner, a tek došaoMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:57A vidio si kako ga kapiten oćera kod drugog kornera, nakon dvije minute. I to korner a iste strane.

I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 16 avg 2025, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 38 gostiju.