Uskoro ćete i vi u ovu kaljužu.spolacentra je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:14De mi reci je li postojite i dalje, ako jeste, u kojoj ste ligi sad ?Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:07Jao patetike."Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo![]()
Bukvalno ništa od ovoga nije tačno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Hrammm1921
- Kontakt:
Amin ! Zasluzili su bar 3godine da budu tamo
Mi smo gospoda, uvijek bili.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:32Mutirali su u Slobodu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Škutori danas i zadnjih deset godina

- BiHSportman
- Kontakt:
Samo da znate doći će te i vi na Grbavicu. Vehaboviću ako ovo čitaš, da znaš, ti ćes imat “ najbolji “.
1921!
Liga je seoska, taman za njih.Hrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:45Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:44Uskoro ćete i vi u ovu kaljužu.spolacentra je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:14
De mi reci je li postojite i dalje, ako jeste, u kojoj ste ligi sad ?
Amin ! Zasluzili su bar 3godine da budu tamo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma nećemo više dolaziti na Grbavicu. Kako doći poslije ovoliko prijetnji opasnih forumskih korisnika, nemoguće je.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislio sam da crveni ne surađuju s policijom s obzirom da jos ne znate kako ste pali s transparentima pa su vam jos puna usta "policije i placenika".opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:42Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmetaLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48
Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavno![]()
Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy![]()

- BiHSportman
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Moram priznati da meni nije svejedno nakon ovakvog obima prijetnji. Inače smo mi mostarci poznati kao jako strašljivi. Nemojte više nećemo ni u Bijeljinu ako tako nastavite
-
- Kontakt:
Slab ti je front, praktički rasut pusti mitomaniju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:49Mislio sam da crveni ne surađuju s policijom s obzirom da jos ne znate kako ste pali s transparentima pa su vam jos puna usta "policije i placenika".opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:42Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmetaLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36
Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali ga![]()
Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy![]()
Friske info s fronta govore da sam se prevario
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Hrammm1921
- Kontakt:
Nisu ni svjesni kako ce im braca zube polomiti
Teska utakmica za gledati, nestraktivna utakmica, dosta gresaka, zasluzena pobjeda.
Vidjet cemo sad u BL.
Vidjet cemo sad u BL.
-
- Kontakt:
Derbi začelja je pripao domaćinu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ma ni blizu.Barem kad igrate protiv nas i pita.
Za Tuzlu me vežu lijepe uspomene, upoznao dosta prave raje.
I zato, niko, niko, samo Sloboda!
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ugaseni ugaseni nego šta, zato ste i nervozni.opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:42LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48
Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavno![]()
Upad narkomanu u stan da li je bio prije provale u kuću ranim jutarnjim satima ili poslije ? Posto znaš odgovor, znaš da odgovor ide ne istom mjerom nego jačom.
Ako znaš ko je ugašen onda znaš ko je još prije ugašen i da ti ljudi ne postoje i da nisu mogli ništa jer mrtva usta ne govore.
Evo sto prema sjeveru i istoku imaju strah odavno nisu sigurni ni na jugu ni na zapadu. Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmeta. Idi lezi valja sutra breskve obići

Pokušali ste na sličan način ali očito nije išlo.
Sve ok, samo nemojte kmecati kad vam ovi naprave isto, onda ce se opet zvati ministar dizdar da dodje, ramo isak kmecanja itd.

Mislim ne podržavam ni sa jednee strane ova pickasta napadanja sa motkama I kamenjima, al očito nemate muda ni jedni ni za drugi za nešto drugačije.
Lezi ti, sutra je pazarni dan na pijaci , valja zaradit 30km bratoooo
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Nadam se da ste ti i porodica dobro.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sarajevo dobi naguzove.
Posušje bezidejno.
Posušje bezidejno.
- feniksptica
- Kontakt:
BiHSportman je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:47Samo da znate doći će te i vi na Grbavicu. Vehaboviću ako ovo čitaš, da znaš, ti ćes imat “ najbolji “.

I sza ces mu uraditi ??
Sta cete mu uraditi opcenito svi ??
NISTA. VELIKO NISTA.
Mani se prazne price
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt: