FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nista Novo, uvjek je kod Husrefa bilo na ho-ruk.. ni u jedno mandatu nije imao neku igru.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Boga mi žalosno
Umotat Gulija u eure i nek' ide u pitchku Božje matere pa da i nama svane. Mi smo taoci zamalo dobrog igrača.
Jel zagalamio Husref, zna li se šta? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kao prvo, skrati jezik.ledesma je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:08Sta treba mu odmah yebati porodicu? Tjerat ga?
Gdje ste masine pa ste svi na poslu 100% svaki dan, fuuj i ne trebamo napredovati s ovakvim debilima od navijaca
Kao drugo, ne kažem da se treba tjerati, ali kritikovati za nonšalantnost i babu svog da igra sa njima.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Kao prvo mi ga popusi, a moze i kao drugogh0stHZ je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:21Kao prvo, skrati jezik.
Kao drugo, ne kažem da se treba tjerati, ali kritikovati za nonšalantnost i babu svog da igra sa njima.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Svaka čast na odgoju, i onda neko drugi debil. Ovdje završavamo.
Kera ko navijen

A fakat je sjeb koliko veze nema sebi nešto iskreirati, sa driblingom na vi - sovjetski ofanzivac, Arshavin u pokušaju.
The saddest thing in life is wasted talent.
- f0rest1946
- Kontakt:
Anes pored gola je odigrao odlično do sad, ajmo jos koji zabit
Zekic ga protiv Krajove nije ni vodio u Rumuniju, a trebao nam tamo ko suho zlatof0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:26Anes pored gola je odigrao odlično do sad, ajmo jos koji zabit

Ademov kvalitet će biti prevaga nad ostalim. Samo da uigrat sve pod novi sistem. Daleko od idealnog, ali hajmo jako.
E to će biti ispit i zrelosti, uzimajući u obzir da su Lešine zaštićene zakonom.
- SilaMoc1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Ristovskom kapitensku traku !!
- f0rest1946
- Kontakt:
Cuj kakva patnja kako je Zekic spremio igrace dobro ikako i šanse stvaramo
Mrtvi igrači poslije 60 70 minute
-
- Kontakt:
S ovom ekipom ovakvo posusje trebas dobiti 3-0 kuci. A ne da se mucis ovako
E nek je zato mrtvo posusje spremijef0rest1946 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:46Cuj kakva patnja kako je Zekic spremio igrace dobro ikako i šanse stvaramo

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.