Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eo markica za Zelja.
-
- Kontakt:
Nije mogao svak politikom vratit stadion i domove kao vi. Vjerovatno bi sad bili prvi član prve lige rs.a, zato bolje šutiTefalTava je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:15Pa i nas likova koji su izbaceni u predgrađe vlastitog gradamostar_mo je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:53Mišljenje sergijasa pomozi ba nas ama bas nimalo ne dotičeLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.![]()
![]()
sve dok imaju jedan od najuspješnijih klubova u tom istom gradu
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nek se Zeljo ne zayebava, Niksic bi mogao prebaciti pare od juga za vrapcici arenu.....smrad dobio glasove od tuzlanskih penzionera da bi mogao derneciti po svojoj rodnoj grudi.....ide sad Velezu povecanje transe......boli ga racku, ima se, moze se......nek Jedinstvo Bihac, Celik i Sloboda glabaju qurac

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 16 avg 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Kaze nikom te ne damo. Steta sto Slavija ne igra na Grbavici.
Pa ništa.. možemo mi i prihvatiti ono što nam je Sarajevo namjenilo devedesetih pa da stvarno budemo pod vlasti šahovnice. Al onda će granica bit na Ivanu a ti ćeš sa Vrbanjusom igrat derbi atu bosanski.TefalTava je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:15Pa i nas likova koji su izbaceni u predgrađe vlastitog gradamostar_mo je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:53Mišljenje sergijasa pomozi ba nas ama bas nimalo ne dotičeLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.![]()
![]()
sve dok imaju jedan od najuspješnijih klubova u tom istom gradu
![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Pomiri se s tim da si nebitan, lakse ce ti biti.Skver je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:19Nek se Zeljo ne zayebava, Niksic bi mogao prebaciti pare od juga za vrapcici arenu.....smrad dobio glasove od tuzlanskih penzionera da bi mogao derneciti po svojoj rodnoj grudi.....ide sad Velezu povecanje transe......boli ga racku, ima se, moze se......nek Jedinstvo Bihac, Celik i Sloboda glabaju qurac![]()
![]()
-
- Kontakt:
Idete daleko u ovim prepucavanjima. Povraca mi se i sere kada vidim. Ja Veleza nmgu ocima ima i deset godina kad su zapeli protiv nas i uzeli nas, a Zrinjski tako prvak bio. Vidio sam tad sta je Velez, a Bogami i veliki dio njihovi navijaca. Ali opet to je sport i u tom momentu im je bilo draze da Zrinjski bude prvak nego Željo. Ali ne treba udarati ispod pojasa, to je nas narod, to je herojski narod. Sam njihov opstanak u Mostaru je pobjeda, nije bilo lako tih godina. Politika je ku*va. 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Malo mi je neprijatno kad se i tuzlaci uključe, nedorasli u svakom smislu, nešto meljaju, petljaju, šlampavo, neuredno. Druga liga u svakom smislu, ne samo fudbalskom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jedva cekam tekmu kad pijacari daju bodove pitarima hahaha
RespectMerhaba je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:23Idete daleko u ovim prepucavanjima. Povraca mi se i sere kada vidim. Ja Veleza nmgu ocima ima i deset godina kad su zapeli protiv nas i uzeli nas, a Zrinjski tako prvak bio. Vidio sam tad sta je Velez, a Bogami i veliki dio njihovi navijaca. Ali opet to je sport i u tom momentu im je bilo draze da Zrinjski bude prvak nego Željo. Ali ne treba udarati ispod pojasa, to je nas narod, to je herojski narod. Sam njihov opstanak u Mostaru je pobjeda, nije bilo lako tih godina. Politika je ku*va.![]()

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- LavoviGabela
- Kontakt:
Podvelesko muuu, neprocjenjivo

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Hrammm1921
- Kontakt:
Fks nema sta da trazi, igra im je takodjer za qrac
- LavoviGabela
- Kontakt:
Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:45Fetivi mostarci iz medjina vjerojatno, ma pravo ultra motkama I kamenicama na kombi, čestitkeopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:38
Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?![]()
Sta ce mi slika, kruži video internetom

Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Ljajic je evidentno najveca zvijezda koja je ikada nastupala u PL BiH, da nam je jos ovakvih vise bi pisali o fudbalu na ovoj temi, a manje o politici. Sto im nije u sastavu veceras ? 

The saddest thing in life is wasted talent.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sarajevo Film Festival je momci, zato ovako mizerna posjeta.. Yebo Husrefa , SFF je !
-
- Kontakt:
LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:36Jasta, ko sto ste provalili stanovitom renatu u stan i vezali gaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:48Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:45
Fetivi mostarci iz medjina vjerojatno, ma pravo ultra motkama I kamenicama na kombi, čestitke![]()
Sta ce mi slika, kruži video internetom![]()
Ne znam ti za Makarsku, al znam tko je ugašen i tko nema zastava te stoji iza dvi nove krpe krpe poyy![]()
Upad narkomanu u stan da li je bio prije provale u kuću ranim jutarnjim satima ili poslije ? Posto znaš odgovor, znaš da odgovor ide ne istom mjerom nego jačom.
Ako znaš ko je ugašen onda znaš ko je još prije ugašen i da ti ljudi ne postoje i da nisu mogli ništa jer mrtva usta ne govore.
Evo sto prema sjeveru i istoku imaju strah odavno nisu sigurni ni na jugu ni na zapadu. Znaš onu: Na pologu u blizini tenka ebo djavo kmeta. Idi lezi valja sutra breskve obići
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Direktorcic, imekorisnicko i 33 gosta.