FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Neymar vol2. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne moze Yamal zabiti, a da nije euro gol
Mrljavo drugo poluvrijem, ali razumnjivo. Nije bilo potrebe za trositi se.
Na kraju, laksi trening.
Sve u svemu, u najavi dobra sezona

Mrljavo drugo poluvrijem, ali razumnjivo. Nije bilo potrebe za trositi se.
Na kraju, laksi trening.
Sve u svemu, u najavi dobra sezona

Taman da napišem kako će opet uz ovakvu tekmu ostati bez gola kad zabi ga u stilu Messija 
Sistemski sve isto kao prošle sezone. Biće veselo

Sistemski sve isto kao prošle sezone. Biće veselo

- jasonstatham
- Kontakt:
Rashford nije ništa pokazao.
Araujo i dalje ulazi silom u duele, taj nikad naučiti neće.
Sumnjam da im je Flick rekao da povuku ručnu u drugom. Teren nikakav.
Araujo i dalje ulazi silom u duele, taj nikad naučiti neće.
Sumnjam da im je Flick rekao da povuku ručnu u drugom. Teren nikakav.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hansi Flick: "I didn't like the match. My team played at 50%, and this is not possible. I need to speak to the players."

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Drugi crveni je jednostavno ubio utakmicuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 22:55Hansi Flick: "I didn't like the match. My team played at 50%, and this is not possible. I need to speak to the players."
![]()
Pobjeda, tri boda, idemo dalje.
Onaj gol Ferrana nidje veze.
Ono što je bilo glupavo su nepotrebni faulovi Arauja i Raphinhe. Arauju zabraniti proigravanje dugim loptama. Prvih nekoliko takvih dodavanja sve otišlo suparniku u noge. Tu će faliti Inigo. Imam osjećaj da će Flick brzo napraviti zamjenu u odbrani. Ima nekoliko varijanti.
Fermin će zbog ovakvog prvog poluvremena ispasti iz prve ekipe. Nezainteresiran, neborben, nije se vraćao u odbranu, nonšalantno trom, ništa......
Baš me sinoć neprijatno iznenadio svojim lošim odnosom, a inače ga izuzetno volim. Ne bi me čudilo, da ga do 2.9. prodaju. Ne želim to, ali mi se čini, da je Flick jedva čekao poluvrijeme da ga zamijeni.
Fermin će zbog ovakvog prvog poluvremena ispasti iz prve ekipe. Nezainteresiran, neborben, nije se vraćao u odbranu, nonšalantno trom, ništa......
Baš me sinoć neprijatno iznenadio svojim lošim odnosom, a inače ga izuzetno volim. Ne bi me čudilo, da ga do 2.9. prodaju. Ne želim to, ali mi se čini, da je Flick jedva čekao poluvrijeme da ga zamijeni.
Nisam sinoc uspio pogledati utakmicu, malo pred kraj bacio oko ali i to malo bilo dovoljno da se zapitam kakvi su ono dresovi, odavno ruznije nisam vidio 

Kako nisi vidio kad su prošlogodišnji dresovi?

Don't hate what you don't understand.
Ne sjecam ih se nikako, sjecam se standardnih i crnih, nemam pojma kakva je bila treca garnitura, to je vjerovatno onda treca ta

Ma meni ostali u glavi od onog revanša protiv Intera. Nisu ružni prvi ove sezone ali nisu ni nešto posebno.enobarca je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:25Ne sjecam ih se nikako, sjecam se standardnih i crnih, nemam pojma kakva je bila treca garnitura, to je vjerovatno onda treca taUglavnom bas su ruzni, sreca pa su proslogodisnji iako evo ni ovi treci ove godine nisu mnogo bolji, sad ih guglo. Nekad sam govorio samo nek nike dobro placa pa kakvi god dresovi bili ali ovo je bas odron, sve tri garniture ove godine su mi lose.
Don't hate what you don't understand.
Valjda vidimo i od Frenkija ovakvu loptu nekad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.