Premijer liga BiH - aktuelno
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Sta je huso radio,ja sam vidio da je rastavljao karamarka i uzeo ga na sebe,ozbiljno nisam nista za njegaLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svinjski se rimuje sa nazivom tvog kluba.. od imenice svinja. H(ajde) ti molim te objasni svojim haverima sa Grbavice pojam "vehlež". Nikako hudi da provale da se to odnosi Husu, Envera, Hasana.. bez obzira na klub za koji navijaju ili u kojoj regiji žive.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:07Jel se ovo Tuce vratio dan te j.ebo...
Al nije mu jasan pojam vehlez dok u isto vrijeme pise svinjski![]()
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ponašanje prije tekme (izjave) i ponašanje za vrijeme tekme (psovke).Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:20Sta je huso radio,ja sam vidio da je rastavljao karamarka i uzeo ga na sebe,ozbiljno nisam nista za njegaLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislim da igra Sarajevo na Kosevu. Koliko ima navijaca?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Za mene željo ne postoji već par godina, ciganija teška. Dabogda ispali u prvu ligi rs.a. Dadne vam čovjek prst uzmete čitavu ruku, tolike vam pare dali za igranje na stadionu za kojeg niste ni marke uložili već kanton a sugate se svaku tekmu kad dodjete.Spasili vas bruke i humanitarnog telefona i bruku vam par ostavili dok smo imali besplatnu opciju Zenica. Svaku tekmu vam neki klinac smeta i vazda se nešto bunite ciganijo raspala, samo dižete tenziju a protiv skutora skinete gaće dan ranije i pripremite bukete. Aj mrsLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
"Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo
Zdravko Grebo
Sarajevo nesigurno na pocetku meca, vidi se strah igraca za novi kiks ali imali su 1-2 prilike i sada gol.
Njima treba jedna petarda pa da se resetiraju jer je igracki ovaj tim najjaci u BiH.
Njima treba jedna petarda pa da se resetiraju jer je igracki ovaj tim najjaci u BiH.
E zbog ovog u tunelu su i dobili po p.... Ne možeš ovo raditi a nadati se nečemu dobrom. A nastavak svakako slijedi.
Samo Željo!
-
- Kontakt:
Ponašanje prije tekme/izjave, a mrs ciganijo majku vam glupu. Da nije možda disao ?Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:21Ponašanje prije tekme (izjave) i ponašanje za vrijeme tekme (psovke).Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:20Sta je huso radio,ja sam vidio da je rastavljao karamarka i uzeo ga na sebe,ozbiljno nisam nista za njegaLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:23Za mene željo ne postoji već par godina, ciganija teška. Dabogda ispali u prvu ligi rs.a. Dadne vam čovjek prst uzmete čitavu ruku, tolike vam pare dali za igranje na stadionu za kojeg niste ni marke uložili već kanton a sugate se svaku tekmu kad dodjete.Spasili vas bruke i humanitarnog telefona i bruku vam par ostavili dok smo imali besplatnu opciju Zenica. Svaku tekmu vam neki klinac smeta i vazda se nešto bunite ciganijo raspala, samo dižete tenziju a protiv skutora skinete gaće dan ranije i pripremite bukete. Aj mrsLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
2300KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:23Mislim da igra Sarajevo na Kosevu. Koliko ima navijaca?
Neka ga pusi klasa radnickaLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:27Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:23Za mene željo ne postoji već par godina, ciganija teška. Dabogda ispali u prvu ligi rs.a. Dadne vam čovjek prst uzmete čitavu ruku, tolike vam pare dali za igranje na stadionu za kojeg niste ni marke uložili već kanton a sugate se svaku tekmu kad dodjete.Spasili vas bruke i humanitarnog telefona i bruku vam par ostavili dok smo imali besplatnu opciju Zenica. Svaku tekmu vam neki klinac smeta i vazda se nešto bunite ciganijo raspala, samo dižete tenziju a protiv skutora skinete gaće dan ranije i pripremite bukete. Aj mrsLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
Prije toga su ih pitari nalozili da napadnu navijace Zelje na prijateljskoj u Hrasnici, a to je samo odgovor bio
Vjerovatno ce opet nekad dobiti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Toliko broj članova/simpatizera a morali zakupiti broj od organizacije pomozi.ba. Vi fini ? Vi ste najveća ciganija i klošari koji dižu tenzije 7 dana prije utakmice jer znaju da im je to jedini način da zakuhaju. Šta ćeš docekat majmune, stotine hiljada maraka dali za zakup stadiona, čitava Grbavica zivila idućih mjesec dana kolko se potrošilo u lokalima.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:27Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:23Za mene željo ne postoji već par godina, ciganija teška. Dabogda ispali u prvu ligi rs.a. Dadne vam čovjek prst uzmete čitavu ruku, tolike vam pare dali za igranje na stadionu za kojeg niste ni marke uložili već kanton a sugate se svaku tekmu kad dodjete.Spasili vas bruke i humanitarnog telefona i bruku vam par ostavili dok smo imali besplatnu opciju Zenica. Svaku tekmu vam neki klinac smeta i vazda se nešto bunite ciganijo raspala, samo dižete tenziju a protiv skutora skinete gaće dan ranije i pripremite bukete. Aj mrsLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:17Što se mene tiče Velež više ne postoji. Dabogda ispali u drugu ligu i tavorili na dnu. Ne možeš činiti zlo, a očekivati dobro, ta uloga žrtve zbog podijeljenog grada vam više ne prolazi. To je bilo prije, ali ne može 100 godina. Poštovanje trebaš zaslužiti. Jadni ste da ne možete jadniji biti. Čekamo vas na Grbavici u novembru, Husu i Edu posebno.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
Nazalost, nema vise mog pokojnog profesora Grebe, a nema vise ni Veleza o kojem je on ovako govorio. Danas imate Edu Vehabovica i tu se sva prica zavrsava, na niske ste grane pali u svakom, pa i u moralnom smislu.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:24"Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Što vi niste zakupili neki broj, bilo koji, kad ste ispadali u Prvu ligu FBiH?opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:31Toliko broj članova/simpatizera a morali zakupiti broj od organizije pomozi.ba. Vi fini ? Vi ste najveća ciganija i klošari koji dižu tenzije 7 dana prije utakmice jer znaju da im je to jedini način da zakuhaju. Šta ćeš docekat majmune, stotine hiljada maraka dali za zakup stadiona, čitava Grbavica zivila idućih mjesec dana kolko se potrošilo u lokalima.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:27Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:23
Za mene željo ne postoji već par godina, ciganija teška. Dabogda ispali u prvu ligi rs.a. Dadne vam čovjek prst uzmete čitavu ruku, tolike vam pare dali za igranje na stadionu za kojeg niste ni marke uložili već kanton a sugate se svaku tekmu kad dodjete.Spasili vas bruke i humanitarnog telefona i bruku vam par ostavili dok smo imali besplatnu opciju Zenica. Svaku tekmu vam neki klinac smeta i vazda se nešto bunite ciganijo raspala, samo dižete tenziju a protiv skutora skinete gaće dan ranije i pripremite bukete. Aj mrs
-
- Kontakt:
Bolje časno ispast nego se javno brukat i sramotit. Šta je problem ispast u prvu liguLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:33Što vi niste zakupili neki broj, bilo koji, kad ste ispadali u Prvu ligu FBiH?opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:31Toliko broj članova/simpatizera a morali zakupiti broj od organizije pomozi.ba. Vi fini ? Vi ste najveća ciganija i klošari koji dižu tenzije 7 dana prije utakmice jer znaju da im je to jedini način da zakuhaju. Šta ćeš docekat majmune, stotine hiljada maraka dali za zakup stadiona, čitava Grbavica zivila idućih mjesec dana kolko se potrošilo u lokalima.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:27
Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
lima vipla zavudr nam kajubru zipomo.baLokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:33Što vi niste zakupili neki broj, bilo koji, kad ste ispadali u Prvu ligu FBiH?opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:31Toliko broj članova/simpatizera a morali zakupiti broj od organizije pomozi.ba. Vi fini ? Vi ste najveća ciganija i klošari koji dižu tenzije 7 dana prije utakmice jer znaju da im je to jedini način da zakuhaju. Šta ćeš docekat majmune, stotine hiljada maraka dali za zakup stadiona, čitava Grbavica zivila idućih mjesec dana kolko se potrošilo u lokalima.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:27
Ne sikiraj se ti za Želju, mi imamo 11 hiljada članova koji će uvijek biti uz klub kad je najteže, i pored toga desetine hiljada simpatizera. Željo je ba institucija, Željo neće nikad ispasti. Problem Želje je što smo previše fini, dočekali vas u Evropi gospodski, ja bio na Grbavici i navijao za vas u Evropi i ovako nam vraćate. Ma dabogda se raspali.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 27 gostiju.